Το ανέφερα κ σε άλλο ποστ,οι περισσότεροι από αυτούς που κατηγορούν τα ευρωπαϊκά δεν είχαν ποτέ τους κ πολλοί ούτε καν έχουν οδηγήσει, απλά ακούν ιστορίες σε καφενεία από έναν ξάδερφο της κουμπαράς του θείου τους κ πάει λέγοντας...Όλα βγάζουν ζημιές,αλλα λίγες κ αλλα πολλές ασχέτως με την χώρα προέλευσης το καλό με τα ευρωπαϊκά είναι ότι συνήθως οι ζημιές τους είναι αστείες κ ανεξοδες κ αν πιάνουν λίγο τα χέρια σου τα φτιάχνεις κ μόνος...
Έχεις κάποιο παράδειγμα να δούμε;
Εννοείται ότι η πραγματική τιμή μεταπώλησης (όχι η τιμή που βάζει ο καθένας στο car.gr) έχει άμεση σχέση με την πραγματική αξία μιας μοτοσικλέτας. Και, φυσικά, μετριέται σε ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με την αρχική τιμή, όχι απόλυτα νούμερα.
Life begins at 45°.
Ποιό Ducati κρατάει τιμή μεταπώλησης;
Μια γεννιά πίσω Ducati , ούτε οι φανατικοί ντουκατάκηδες, αυτοί που γράφουν και γράφουν λες και είναι ιεραπόστολοι της Ducati, δεν τα αγοράζουν.
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό
Ευτυχώς καμία, έβλεπα τα φιλαράκια τι τραβούσαν μέχρι να τα δώσουν και τους λυπόμουν. Από τα χέρια μου μόνο καβασάκια ένα πενφέ και ένα χόνδα, το τελευταίο... όπου έχω μείνει έκπληκτος με την ποιότητα κατασκευής... 10 χρόνια εκτεθειμένο σε όλους τους καιρούς λόγω έλλειψης κλειστού γκαράζ και ούτε η σέλα δεν έχει καεί. Παίζει κάτι τέτοιο με τις Ιταλίδες; γιατί εμείς εδώ στον Άρη όπου είμαι δεν ενημερωνόμαστε, έχω μείνει στα παλιά...
Παντως μαρεσει που ολοι εχετε ενα φιλο μπατζανακη σας που ειχε θεματα... Τεσπα, οι αποψεις ολοι ξερουμε σαν τι ειναι οποτε δεν εχει να λεμε κατι
Staskw Πάρε κάπονορδ... μην το κουράζουμε, τα βαρανδέρο είναι όλα ρημάδια, δεν θα βρεις κανένα καλό.
Άκουσε τι σου λένε τα παιδιά για το καλό σου.![]()
Πολύ ασχολήθηκα.
''δεν έχετε πάει οι ίδιοι στον Ήλιο, πως ξέρετε ότι καίει'' μοιάζει η συλλογιστική μερικών.
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό
Μηχανάκι 2004, Κέρκυρα σε εξωτερικό χώρο...βροχή σαν να είμαστε Λονδίνο και υγρασία φούλ...
Σααααάπιο!!! Ως και το παλιο-πλαίσιο που έχει σκουριασμένο κι αυτό!!! Μετά την 2ετία σιχτιρίζω αλλά δεν το παίρνει κανένας!!! Η φωτογραφία μιλάει από μόνη της!
Από στρίψιμο δε...σουμιές!!!
Μακριά από caponord παιδιά! ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!
Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω με αυτό είναι τα παλιόγατα που το κατουράνε λες και το κάνουν από ζήλια και όταν ζεσταθεί η εξάτμιση βρωμάει το άτιμο!!!
Και για να σοβαρευτούμε υπάρχουν στο car 3-4 capo πολύ κοντά στα λεφτά που δίνεις που θα τα έπαιρνα με κλειστά μάτια.
Varadero φίλου έχω οδηγήσει και δεν συγκρίνεται, οι Ιταλοί αν ήταν πιο σοβαροί με τις παιδικές ασθένειες και τις είχαν μαζέψει με ανακλήσεις αντί να πρέπει να τις φτιάξουμε οι ιδιοκτήτες, θα πούλαγαν σα ζεστό ψωμάκι αλλά το χαντάκωσαν με τα λάθη τους. Αυτό βέβαια μόνο προς όφελός μας λειτούργησε εν τέλει καθώς όσοι τα πήραμε μεταχειρισμένα κλέψαμε εκκλησία.
Όσο για 2ο-3ο ή 4ο χέρι στην παρακάτω μοτό είμαι το 3ο χέρι, νομίζω το θέμα των ιδιοκτητών είναι και λίγο μύθος. Το ίδιο και σε πολλά άλλα capo που αλλάζουν χέρια μεταξύ των μελών του αντίστοιχου φόρουμ και αξίζουν πολύ παραπάνω από τα χρήματα που πωλούνται καθώς είναι προσεγμένα και με το παραπάνω. Το ίδιο βέβαια ισχύει για κάθε μοτοσυκλετα έτσι όσα χέρια κι αν έχει περάσει αν οι ιδιοκτήτες ήταν συνεπείς μπορείς να το δείς στη μοτοσυκλέτα, τα γυρισμένα km όχι αλλά αν το ψάξεις με KTEO κι εκεί βρίσκεις άκρη με τους πονηρούληδες που τα πειράζουν...
![]()
Ρε παιδιά γιατί τα ισοπεδώνετε όλα?
Και εγώ έχω φίλους (και προσωπική εμπειρία), που έχουν γιαπωνέζικα και ρίχνουν χριστοπαναγίες απο τις βλάβες.
Έχω και φίλους με Ευρωπαϊκά (μεταξύ άλλων και Ιταλικά) που δεν τους έχουν βγάλει τίποτα..
Δηλαδή εγώ πρέπει να βγάλω το συμπέρασμα οτι όλα τα γιαπωνέζικα είναι ρημάδια και όλα τα ιταλικά άσπαστα?
Δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα.
Προσωπικά, 5 μοτοσυκλέτες έχω αλλάξει, μόνο το Ducati δεν μου έχει βγάλει ζημιές (το 1ο μου Ιταλικό και το 2ο ευρωπαϊκό)...
Είναι πολύ περισσότερες οι παράμετροι για να μπορέσει κανένας να βγάλει συμπέρασμα.
Τον αν βγάζει η όχι ζημιές μια μηχανή πιστεύω κατά 90% ευθύνεται ο ιδιοκτήτης..Τώρα για την Ελληνική νοοτροπία τι να πω,σηκώνω τα χέρια,όλοι έχουν ένα φίλο,ένα γνωστό,ένα ξάδερφο της ξαδέρφης που είχε ευρωπαϊκό κ ήταν όλη μέρα συνεργείο μα ποτέ δεν είχαν μόνοι τους..Εγώ αυτό που έχω παρατηρήσει οποίος παίρνει ευρωπαϊκό μηχανάκι μετά από Ιάπωνα δύσκολα γυρίζει πάλι σε ιαπωνικό..
Τα στατιστικά παγκοσμίως είναι συντριπτικά υπέρ των γιαπωνέζικων σε οτιδήποτε φοράει μοτέρ, αλλά εσείς γνωρίζετε 5 ιταλικά που δουλεύουν ακόμα μετά από 40.000 χλμ, άρα τα ιταλικά είναι εξίσου αξιόπιστα.
Συνεχίστε.![]()
Life begins at 45°.
Brand Percent failed
Yamaha/Star 11%
Suzuki 12
Honda 12
Kawasaki 15
Victory 17
Harley-Davidson 26
Triumph 29
Ducati 33
BMW 40