https://www.caferacerwebshop.com/en/...ke-candle.html κερί με άρωμα 2stroke ντουμάνι
Για μερακλήδες ρομαντικούς ,''να ανάψω και κανένα κεράκι μωρό μου να φτιάξω ατμόσφαιρα;''
''Ever wish you could capture the essence of two-stroke exhaust without the risk of carbon monoxide poisoning?
The one and only, Flying Tiger original – 2 Stroke Smoke Candle. We hand make every candle in the house with real live 2-stroke oil boosted with high-octane fragrance. Designed to deliver that familiar scent of trail rides and Supermoto daydreams, in such a way that the EPA won’t perform a search and seizure, and house guests won’t think you moonlight as a motorcycle mechanic in your living room.
Sit back, relax, and enjoy the scent
when life gets complicated... i ride.
Είμαι 15 δεν έχω ανέβει ούτε σε παπί διαβάζω φουλ περιοδικά όμως και ξέρω τα πάντα για rd350ypvs
Παίζουμε μπάλα σε παλιό νταμάρι και φεύγει η μπάλα σε τρελή κατηφόρα και καταλήγει 300 μέτρα κάτω
Και με ανεβαζει νεαρός σε ένα τέτοιο να πάμε να τη μαζέψουμε....
Δεν το άνοιξε φυσικά αλλά ακόμα το θυμαμαι
ωραίο,μαζεμένο.Με δισκόφρενο πίσω.Αυτά ήταν 125ρια κύριοι!!
26 δίχρονα αλογάκια και βαριά βαριά 125kg.
Ne ala to vf185 ine grigoro ,kano pantes ke suzes!!
( exi ke abs)
Πλακωμένος 3;Αμφιβάλω.
Με DT200 δικάβαλο στην Χαλκιδική με 80-90 χλμ τότε είχα ~5λ/100.
Μιλάμε τώρα για εποχή που το λίτρο είχε 40-50 δραχμές; Ας έκαιγε όσο ήθελε
Διότι τι ήθελε κύριοι ο 19χρονος τότε;(90's). Επιτάχυνση,λίγη αδρεναλίνη ,λίγο κίνδυνο ,καλή 1η-2α-3η στα φανάρια.
τώρα πόσο έκαιγε....ε στα φρύδια μας ,με το μπαρδόν έτσι!!!
Τουλάχιστον το Simpson μπορούσε να ξεκινήσει σε ανηφόρα (και δικάβαλο με την σύζυγο καθιστή στο πλάι με τα πόδια κρεμασμένα).
Το TZR ήταν καταπληκτικό μηχανάκι . Με ωφέλιμη περιοχή μεταξύ 9500-10000 ήταν super για τον επίδοξο Lawson της εποχής.
Έκαιγε και όσο τα 500άρια τα αγωνιστικά >7lt/100Km ( κανονικός Lawson γινόσουν ).
Επίσης είχε και φοβερή οδική συμπεριφορά. Μόλις φύσαγε πλάγιος αέρας πάνω από 2 μποφώρ έστριβε μόνο του. (πήγαινες κατά την πλαγιά να μαζέψεις χόρτα)
Να μην ξεχάσουμε και την άριστη εργονομία του (άμα πέρναγες το 1.70 και τα 65 κιλά απλά δεν χώραγες)
Το TZR ήταν τόσο χρηστικό ώστε να μπορείς να πηγαίνεις από τον πέρα μαχαλά στον κάτω μαχαλά (2 δάχτυλα και κάτι απόσταση) .
Αλήθεια πόσο φθηνά ήταν στην αγορά τα μηχανάκια τότε. Η βενζίνη πιθανόν αν ήταν φθηνότερη αναλογικά , αλλά η αγορά έτσουζε και πολύ.
Αυτή ήταν και η αιτία που το λιμάνι της Πάτρας γέμιζε με τα Ιαπωνικά 250άρια και 400άρια ( πεταμένα από τους Ιάπωνες )
Όλοι αναπολούμε τα νιάτα μας και τις ομορφιές τους και τις χαμένες αντοχές του τότε.
Αλλά όχι. Τα τότε δίχρονα δήθεν αγωνιστικά 125άρια δεν ήταν καλά μηχανάκια.