Και κυρίως εξέφρασα την λύπηση μου για το γεγονός. Απλά κάνω μια κουβέντα που ίσως βοηθήσει κάποιους να αντιληφθούν το μέγεθος του ρίσκου της διήθησης και της παράνομης προσπέρασης.Προφανώς στέκονται στην διαφωνία τους και στο ότι είμαι δικηγόρος και άρα είμαι κακός άνθρωπος επείδη δεν τα βλέπω όλα συναισθηματικά και απόλυτα.
Η αποζημίωση και η αθώωση είναι 2 διαφορετικά δικαστήρια.
Εκτιμώ πως θα λάβουν μεγάλη αποζημίωση από το δημόσιο και την περιφέρεια .
Ο οδηγός είναι πιθανό να αθωωθεί, ούτως ή αλλως δεν μιλάμε για σοβαρή ποινή αλλά για αναστολή ποινής καθώς είναι εξ αμελείας . Να δούμε πόσο βαριά αμέλεια έδειξε.
Εκτιμώ την υπεράσπιση αλλά δεν είναι αναγκαία. Ο καθένας ούτως ή άλλως καταλαβαίνει αυτό που θέλει να καταλάβει. Δεν απαντώ σε κάτι άλλο γιατί αρχίζει να παίρνει έκταση πογκρόμ εδώ.
Παραδόξως δεν γνώριζα ότι το να έχεις μια διαφορετική άποψη από το σύνολο είναι κάτι που δικαιολογεί τα Ad hominem εδώ μέσα.
Η διαχείριση του Forum Πιθανώς να το ενστερνίζεται ως πρακτική. Ενδιαφέρον.
Όπως λες και εσύ υπάρχουν κάμερες παντού.
Η παραποίηση δεν είναι εύκολη υπόθεση όταν υπάρχουν παραμορφώσεις στα οχήματα για το που ακριβώς συγκρούστηκαν και είναι ένα μη δόκιμο ρίσκο γιατί είναι πανεύκολο να γίνει η μελέτη του ατύχημα τος και χωρίς αυτή και να την αντικρούσει.
Δεν θεωρώ ότι θα βόλευε κανέναν . Ούτως ή αλλως έχουν ή θα μπουν πραγματογνώμονες από το δικαστήριο , την οικογένεια και τον οδηγό. Επομένως θα φανεί σίγουρα πως έγινε το ατύχημα + κάμερες καθιστώντας μια παραποιημένη ΔΟΤΑ ανευ ουσίας.
για ΔΟΤΑ ακούω και ΔΟΤΑ δε βλέπω. την έχει δει κανείς άλλος να βοηθήσει με ένα λινκ πέρα απο τον έγκριτο;
Σε ευχαριστω,μου ελυσες καποιες αποριες μου.
Δεν καταλαβαινω ειλικρινα γιατι σου την πεφτουν καποιοι.Ολοι μας ειμαστε συγκλονισμενοι λιγο εως πολυ με το περιστατικο αλλα απο οτι φαινεται ειναι ενα απλο δυστυχημα απο αυτα που συμβαινουν καθημερινα στους δρομους.
Ισως επειδη λογω των ημερων ειδικα αλλα και της διαχρονικης ατιμωρισιας αστυνομικων και ημετερων ειμαστε λιγο δυσπιστοι οσον αφορα την απονομη δικαιοσυνης.
Ανιγουεις ηρεμια παιδια,ο Corpse το βλεπει καθαρα απο την νομικη πλευρα.