Σελίδα 5 από 12 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 176

Θέμα: Tracer 7

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από THRESH Προβολή μηνύματος
    παιδιά , τελείως φιλικά , τι εμπειρία έχετε σε διαφορετικές μηχανές / κιβώτια ?

Μήπως δηλαδή κάποια πράγματα είναι όντως θέμα αίσθησης παρά ουσίας ?

Αν τυχόν όντως έχει θέμα το κιβώτιο, πρέπει να το λύσετε εντός εγγύησης όσο προλαβαίνετε, απευθυνθείτε και στη Yamaha στα Κεντρικά Ευρώπης (νομίζω Ολλανδία είναι) αν σας κάνουν κόνξες εδώ
    Η το δινεις να το καβαλησει ενας πιο εμπειρος αναβατης κ να σου πει.
    Παντα στην αρχη τα κιβωτια ειναι καπως σφιχτα αλλα εδω παρουσιαζοντε σαν προβληματικα.

Ενταξει δεν ειναι κ Suzuki να παιζεις στο φαναρι σταματημενος πανω κατω με τις ταχυτητες...
    Ride(s) the wind of change...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THRESH
    ΒΟΥΤΥΡΕΝΙΟ δηλαδή το κιβώτιο ?

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από THRESH Προβολή μηνύματος
    ΒΟΥΤΥΡΕΝΙΟ δηλαδή το κιβώτιο ?
    Ακριβως...κ με 100Κ απανω.
    Ride(s) the wind of change...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ioannispar
    Πολύ σωστό αυτό που λέει ο THRESH. Από κιβώτια σε Yamaha έχω δει του XT 600 2000 μοντέλο και TDM 900 2009 μοντέλο και τώρα το Tracer. Μικρές οι διαφορές που είχαν αν εξαιρέσουμε ότι το XT ήταν μεταχειρισμένο όταν το πήρα ενώ το TDM καινούργιο όπως και το Tracer.

Ο τρόπος που μπαίνουν οι ταχύτητες είναι σχεδόν ο ίδιος όπως και ο θόρυβος που κάνει η πρώτη. Από άλλες μάρκες έχω δει μόνο την Honda το CBF 600 του 2004, το οποίο αν και βούτυρο λέγανε όλοι εμένα δεν ήταν τόσο, μου θύμιζε πάρα πολύ Το XT και ας είχα αλλάξει ότι λάδια άκουγα, μου έλεγαν και μου πρότειναν.

Θα συμφωνήσω ότι στο Tracer είναι λίγο πιο σκληρό το σασμάν αλλά χωρίς να καταλαβαίνεις ότι δεν μπορεί να πάρει την ταχύτητα ή να μην μπορείς να βάλεις καθόλου ταχύτητα και να χρειάζεται ξερογκαζιές για να μπει.

Προτείνω και εγώ να μιλήσετε εκτενέστερα με τη Yamaha και γιατί όχι να πάτε και σε κάποιο άλλο συνεργείο, να σας πει τη γνώμη του και ας μην είναι Yamaha.

Έφτιαξα και το χρωματάκι στο δοχείο φρένου. Βαρέθηκα να πάω στα Hondos για να ψάχνω μανό και έκανα ανάμειξη δύο spray ένα ασημί και ένα μαύρο για να βγάλω το επιθυμητό (σχεδόν) χρώμα. Έξυσα λιγο το σημείο που είχε φύγει το χρώμα και το έβαψα με το χρώμα που έφτιαξα.

Το αποτέλεσμα νομίζω είναι καλό κι ας είναι αυτό το τελευταίο σημάδι που θα έχει η μηχανή πάνω της, για να μην την πιάνει το μάτι...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	255793616_650631322592115_2556022803353408687_n.jpg 
Προβολές:	326 
Μέγεθος:	91,9 KB 
ID:	431982

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ILouloudakis Προβολή μηνύματος
    Σε λιγι θα φτάσω τα 5000 και μάλλον θα σκοτωθούμε στη αντιπροσωπεία που θα μου πουν πάλι ότι είναι φυσιολογικό...
    πέρνα απο την αντιπροσωπεία στον Άγιο Νικόλαο αν θές να κάνεις δουλειά

έχω πάθει και στα λέω
    Προσωπική υπενθύμιση: Να μήν πηγαίνω κόντρα στο ΑΙ των Google/Facebook/Twitter/Insta.... Χαμένος χρόνος.
    https://www.imdb.com/title/tt11464826/

Και το ακόμα ποιο απλό
    Δοκιμάστε ένα test ride με ένα άλλο mt07 , η ακόμα και φιλου,γνωστου κλπ.
    Η δώστε το σε έναν που έχει το ίδιο να σας πει την γνώμη του.
    Αν δείτε διαφορά παρακαλέστε τον να πάτε μαζί στο εξουσιοδοτημένο.
    Και πείτε του γιατί εδώ έτσι και σε μένα αλλιώς , όπως είπαν αυτά όσο υπάρχει εγγύηση ακόμα.
    Τέλος γιατί δεν καλείτε απευθείας στα κεντρικά τον τεχνικό διευθυντή ? και να του αναφέρετε το πρόβλημα
    Εγώ έχω αναφέρει ποιο πίσω την γνώμη μου με το tracer του φίλου.
    Και μιας και θα μου το φέρει την Κυριακή γιατί κάνει θόρυβο ο τεντωτηρας και θέλει να το δούμε μαζί θα ξαναγράψω για το κιβώτιο , έχει κάνει 3.500χλμ τώρα
    Dankannn

CBR 600F THE BEST

Να συνεχίσω τις εντυπώσεις που μου αφήνει σιγά-σιγά η μηχανή.

Εχθές για πρώτη φορά έκανα την πιο μεγάλη διαδρομή μέχρι στιγμής με το Tracer, πήγα μέχρι την Κόρινθο. Αν και ακόμα στο στρώσιμο, όποτε πήγαινα μέχρι 5.000 στροφές και έκανα και αρκετές αλλαγές ταχύτητας γιατί τη μισή διαδρομή προσπάθησα να την κάνω από τον παλιό, και είδα ότι συμπεριφέρεται τέλεια!!! Δυστυχώς λόγω έργων στην παλιά εθνική στα Μέγαρα βγήκα στην καινούργια οπότε και πήγαινα με σταθερή ταχύτητα και χωρίς αλλαγές.

Από θέμα κραδασμών δεν υπήρχαν ούτε στο ελάχιστο, πράγμα που μου έκανε πολύ καλή εντύπωση!

Θα ήθελα τη ζελατίνα λίγο πιο ψηλά, αν και την είχα στην ψηλή θέση, και το ύψος μου 1,74 έτρωγα αέρα κανονικά!

Τα φρένα όσο πρόλαβα να τα δω στην παλιά εθνική μου φάνηκαν πάρα πολύ ωραία και δυνατά με ωραία απόκριση εκεί που τα χρειάζεσαι!

Από θέμα κατανάλωσης ήταν στα 3,8 lt στο πήγαινε και στα 4 lt στο γύρνα.

Για τις αναρτήσεις χρειάζομαι βοήθεια μάλλον από κάποιον που γνωρίζει και μένει κάπου εδώ κοντά στα περίχωρα του Πειραιά για να με βοηθήσει να τις ρυθμίσουμε...

Για τα φώτα δεν υπάρχει τίποτα αρνητικό, είναι απλά τέλεια!!! Βλέπεις παντού όσο χρειάζεσαι και ακόμα περισσότερο!!!

Και μία αναφορά για τη σέλα. Εμένα δεν με κούρασε καθόλου! Μπορεί να οφείλεται βέβαια και στο βάρος μου γιατί είμαι περίπου 90 κιλά και δεν θα την άλλαζα!

Άλλα 100 χλμ θέλω περίπου για να κάνω το πρώτο σέρβις.
    Τελευταία τροποποίηση από ioannispar; 14/11/2021 στις 10:37.

Μέλος Το avatar του/της Vassilis
    Χαίρετε! Νέος αναβάτης εδώ (σε εμπειρία όχι σε ηλικία), νέος χρήστης στο φόρουμ και νέος κάτοχος Tracer 7 (σε γκρι) εδώ και έναν μήνα περίπου! Έψαχνα ένα φόρουμ να γραφτώ για να μάθω περισσότερα, να γνωρίσω άλλους αναβάτες και κόσμο για βόλτες και ταξίδια και είπα να μπω εδώ! Ο άλλος κάτοχος νέου Tracer με οδήγησε να ξεκινήσω από αυτό το θέμα! Καλοτάξιδη φίλε μου!

Έχω μηδενική εμπειρία σε μηχανές όποτε δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης αλλά έχω ερωτευτεί παράφορα Έχω κάνει περίπου 850 χλμ, έκανα και το πρώτο μου Riding School το Σάββατο, μαθαίνω συνεχώς και τρελάθηκα με την εμπειρία!

Πιο συγκεκριμένα σχετικά με την μηχανή, έχω κάνει κάποιες βολτίτσες στην Αττικη, έχω αρχίσει να την παίρνω και στην δουλειά, από κατανάλωση βρίσκομαι κάπου στο 4,5 και μερικές φορές μου κολλάει και εμένα το κιβώτιο ειδικά στην 1η αν κατεβάζω από μεγάλη ταχύτητα. Βέβαια συμβαίνει λιγότερο απ ότι στην αρχή όποτε απλά το έχω αποδώσει σε noobοσυνη! Δεν έχω ρυθμίσει καθόλου συμπλέκτη γιατί δεν έχω πρόβλημα με την εργοστασιακή ρύθμιση αλλά αναρωτιέμαι αν βοηθήσει αν το κάνω. Αναρτήσεις τις έχω αφήσει στο μεσαίο που απ ότι μου είπαν είναι ρυθμισμένες από το εργοστάσιο αλλά μου φαίνονται λίγο σκληρές. Μου είπαν βέβαια από την αντιπροσωπεία να την στρώσω με το καλό και μετά ν ασχοληθώ με κάτι τέτοιο και θα τους ακούσω.

Προέρχομαι από τον χώρο του αυτοκινήτου που επίσης έχω μεγάλη τρέλα και αυτό το καινούριο με την μηχανή μ έχει κατενθουσιάσει! Έχω άπειρα πράγματα να μάθω και ανυπομονώ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της billy84
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pariancbf Προβολή μηνύματος
    Να συνεχίσω τις εντυπώσεις που μου αφήνει σιγά-σιγά η μηχανή.

Εχθές για πρώτη φορά έκανα την πιο μεγάλη διαδρομή μέχρι στιγμής με το Tracer, πήγα μέχρι την Κόρινθο. Αν και ακόμα στο στρώσιμο, όποτε πήγαινα μέχρι 5.000 στροφές και έκανα και αρκετές αλλαγές ταχύτητας γιατί τη μισή διαδρομή προσπάθησα να την κάνω από τον παλιό, και είδα ότι συμπεριφέρεται τέλεια!!! Δυστυχώς λόγω έργων στην παλιά εθνική στα Μέγαρα βγήκα στην καινούργια οπότε και πήγαινα με σταθερή ταχύτητα και χωρίς αλλαγές.

Από θέμα κραδασμών δεν υπήρχαν ούτε στο ελάχιστο, πράγμα που μου έκανε πολύ καλή εντύπωση!

Θα ήθελα τη ζελατίνα λίγο πιο ψηλά, αν και την είχα στην ψηλή θέση, και το ύψος μου 1,74 έτρωγα αέρα κανονικά!

Τα φρένα όσο πρόλαβα να τα δω στην παλιά εθνική μου φάνηκαν πάρα πολύ ωραία και δυνατά με ωραία απόκριση εκεί που τα χρειάζεσαι!

Από θέμα κατανάλωσης ήταν στα 3,8 lt στο πήγαινε και στα 4 lt στο γύρνα.

Για τις αναρτήσεις χρειάζομαι βοήθεια μάλλον από κάποιον που γνωρίζει και μένει κάπου εδώ κοντά στα περίχωρα του Πειραιά για να με βοηθήσει να τις ρυθμίσουμε...

Για τα φώτα δεν υπάρχει τίποτα αρνητικό, είναι απλά τέλεια!!! Βλέπεις παντού όσο χρειάζεσαι και ακόμα περισσότερο!!!

Και μία αναφορά για τη σέλα. Εμένα δεν με κούρασε καθόλου! Μπορεί να οφείλεται βέβαια και στο βάρος μου γιατί είμαι περίπου 90 κιλά και δεν θα την άλλαζα!

Άλλα 100 χλμ θέλω περίπου για να κάνω το πρώτο σέρβις.

Μπράβο φίλε καλά έκανες που πήγες απο παλιό καθώς εκεί είναι η ζωή της συγκεκριμένης μοτοσυκλέτας!Ζελατίνα κλασσικά θα χρειαστείς μια ψηλότερη για περισσότερη κάλυψη στα ταξίδια.Τι είδες στις αναρτήσεις και χρειάζονται ρύθμιση?Σου φαίνεται σφιχτό?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Vassilis Προβολή μηνύματος
    Χαίρετε! Νέος αναβάτης εδώ (σε εμπειρία όχι σε ηλικία), νέος χρήστης στο φόρουμ και νέος κάτοχος Tracer 7 (σε γκρι) εδώ και έναν μήνα περίπου! Έψαχνα ένα φόρουμ να γραφτώ για να μάθω περισσότερα, να γνωρίσω άλλους αναβάτες και κόσμο για βόλτες και ταξίδια και είπα να μπω εδώ! Ο άλλος κάτοχος νέου Tracer με οδήγησε να ξεκινήσω από αυτό το θέμα! Καλοτάξιδη φίλε μου!

Έχω μηδενική εμπειρία σε μηχανές όποτε δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης αλλά έχω ερωτευτεί παράφορα ������ Έχω κάνει περίπου 850 χλμ, έκανα και το πρώτο μου Riding School το Σάββατο, μαθαίνω συνεχώς και τρελάθηκα με την εμπειρία!

Πιο συγκεκριμένα σχετικά με την μηχανή, έχω κάνει κάποιες βολτίτσες στην Αττικη, έχω αρχίσει να την παίρνω και στην δουλειά, από κατανάλωση βρίσκομαι κάπου στο 4,5 και μερικές φορές μου κολλάει και εμένα το κιβώτιο ειδικά στην 1η αν κατεβάζω από μεγάλη ταχύτητα. Βέβαια συμβαίνει λιγότερο απ ότι στην αρχή όποτε απλά το έχω αποδώσει σε noobοσυνη! Δεν έχω ρυθμίσει καθόλου συμπλέκτη γιατί δεν έχω πρόβλημα με την εργοστασιακή ρύθμιση αλλά αναρωτιέμαι αν βοηθήσει αν το κάνω. Αναρτήσεις τις έχω αφήσει στο μεσαίο που απ ότι μου είπαν είναι ρυθμισμένες από το εργοστάσιο αλλά μου φαίνονται λίγο σκληρές. Μου είπαν βέβαια από την αντιπροσωπεία να την στρώσω με το καλό και μετά ν ασχοληθώ με κάτι τέτοιο και θα τους ακούσω.

Προέρχομαι από τον χώρο του αυτοκινήτου που επίσης έχω μεγάλη τρέλα και αυτό το καινούριο με την μηχανή μ έχει κατενθουσιάσει! Έχω άπειρα πράγματα να μάθω και ανυπομονώ!

Καλορίζικο και αγρατζούνιστο να είναι φίλε.Δώσε χρόνο να το μάθεις καλά πρώτα.Αν σου φαίνεται σκληρή η πίσω ανάρτηση πιθανό να χρειαστεί λίγο ξέσφιγμα το ελατήριο πίσω(δε νομίζω ότι έχει άλλες ρυθμίσεις εκτός απο προφόρτιση ελατηρίου).
    Οι δυσκολίες συχνά προετοιμάζουν ένα συνηθισμένο άτομο για ένα ξεχωριστό πεπρωμένο. https://www.youtube.com/watch?v=kZmuVMXEZdE

Παλαιό μέλος
    μου κολλάει και εμένα το κιβώτιο ειδικά στην 1η αν κατεβάζω από μεγάλη ταχύτητα.
    Προσπάθησε να το αλλάξεις αυτό.
    Σκέψου να είσαι με 4η και συμπλέκτη, έτοιμος να σταματήσεις και τελικά να χρειαστείς γκάζι ξαφνικά για να αποφύγεις κάτι.
    Πάντα να έχεις τη σωστή ταχύητητα για τα χιλιόμετρα σου.

Καλοτάξιδι. Σε λίγο καιρό θα περάσεις απο την κατάσταση που θα νομίζεις ότι ξέρεις αλλά δε θα ξέρεις
    Πρόσεχε γιατί εκεί γίνονται κάποια δυσάρεστα.
    Προσωπική υπενθύμιση: Να μήν πηγαίνω κόντρα στο ΑΙ των Google/Facebook/Twitter/Insta.... Χαμένος χρόνος.
    https://www.imdb.com/title/tt11464826/

Σας ευχαριστώ πολύ!

@billy84 Απ' ότι θυμάμαι και οι δύο αναρτήσεις έχουν δύο ρυθμίσεις. Προφόρτιση και επαναφορά. Το καλό είναι ότι έχουν 3 στάδια μόνο οπότε δεν χρειάζεται να ψάχνεσαι πολύ.

@karateo Πολύ σωστός σε όλα. Έχω συνηθίσει από το αυτοκίνητο που αλλάζω πχ στις 1.500 οπότε στην μηχανή αλλάζω κάπου στις 3 αλλά μου έχουν ήδη τύχει περιστάσεις που φάνηκε ότι είχα μεγαλύτερη σχέση απ' ότι πρέπει οπότε λέω στον εαυτό μου ότι από 4 και πάνω πρέπει ν' αλλάζω. Σχετικά με το δεύτερο, ερχόμενος από το Riding School γεμάτος γνώσεις ήμουν μέσα στην κ***α και έλεγα στον εαυτό μου αυτό που έγραψες. Πολύ σημαντικό!

Παλαιό μέλος
    Σας ευχαριστώ πολύ!

@billy84 Απ' ότι θυμάμαι και οι δύο αναρτήσεις έχουν δύο ρυθμίσεις. Προφόρτιση και επαναφορά. Το καλό είναι ότι έχουν 3 στάδια μόνο οπότε δεν χρειάζεται να ψάχνεσαι πολύ.

@karateo Πολύ σωστός σε όλα. Έχω συνηθίσει από το αυτοκίνητο που αλλάζω πχ στις 1.500 οπότε στην μηχανή αλλάζω κάπου στις 3 αλλά μου έχουν ήδη τύχει περιστάσεις που φάνηκε ότι είχα μεγαλύτερη σχέση απ' ότι πρέπει οπότε λέω στον εαυτό μου ότι από 4 και πάνω πρέπει ν' αλλάζω. Σχετικά με το δεύτερο, ερχόμενος από το Riding School γεμάτος γνώσεις ήμουν μέσα στην κ***α και έλεγα στον εαυτό μου αυτό που έγραψες. Πολύ σημαντικό!
    αν εισαι 75-85 κιλα μην τις πειραξεις. αν εισαι εκτος αυτου το ευρους φτιαξε την προφορτιση μονο. αργοτερα, σε κανα χρονο, ψαξε μαθε παιξε και θα δεις και την επαναφορα.

Καλό tip, thanks! Εκεί βρίσκομαι ναι.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από billy84 Προβολή μηνύματος
    Μπράβο φίλε καλά έκανες που πήγες απο παλιό καθώς εκεί είναι η ζωή της συγκεκριμένης μοτοσυκλέτας!Ζελατίνα κλασσικά θα χρειαστείς μια ψηλότερη για περισσότερη κάλυψη στα ταξίδια.Τι είδες στις αναρτήσεις και χρειάζονται ρύθμιση?Σου φαίνεται σφιχτό?

Είδα την πισω ανάρτηση μαλακή και την έσφιξα 1 κλικ και νομίζω θα την σφίξω και άλλο ένα. Και η μπροστινή μου φάνηκε μαλακή, απλά δεν ξέρω τι να ρυθμίσω και πόσο. Εγω το τρώω όλο μου το φαι και είμαι στα 91 κιλά.

Σελίδα 5 από 12 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Yamaha MT-09 Tracer
    από Kostas-Tracer στο forum Yamaha Tracer
    Απαντήσεις: 1636
    Τελευταίο μήνυμα: 04/07/2021, 10:26
  2. Ανάκληση μοτοσικλετών Yamaha MT-09 Tracer
    από McGyver στο forum Ανακλήσεις
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/11/2015, 21:52
  3. Τι να πάρω;Yamaha Tracer ή κάτι άλλο;
    από filiatrinos στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 82
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2015, 14:39

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ