Ναι οκ συνήθως έτσι γίνεται όπως διαπιστώσαμε και στο παρών νήμα (sorry λάθος νήμα : https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=160386.)
Πάνε μια βόλτα από το "συμβάν" για τα μάτια του κόσμου και μετά δεν ασχολούνται καθόλου.
Δεν με χαλάει.
Είμαι φτωχός τα μηχανάκια μου έχουν πολλά χιλιόμετρα ...
Τελευταία τροποποίηση από stefanos; 24/10/2021 στις 11:40.
Στο Πέραμα έχεις πάει ποτέ; γιατί το ύφος σου απλώς πατάει ότι φέρεις τον ίδιο επαγγελματικό τίτλο.
Αν λοιπόν είχες πάει, θα αντιλαμβανόσουν πως ίσως και με ένα μόλις ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ θα μπορούσε ενδεχομένως να γίνει μπλόκο.
Είναι ΤΟΣΟ στενά εκεί.
Αλλά όχι, καουμποηλίκι καλύτερα.
Και στον πάπαρο μας οι περίοικοι...
Ευτυχώς που δεν είσαι εσύ αυτός που ορίζει το πλαίσιο μέσα στο οποίο δρα η αστυνομία.
Κάτι έχετε καταλάβει λάθος για το τι είναι δημοκρατία και πολιτισμός.
Ναι, στη χώρα μας, έχουμε κάνει μεγαλα βήματα προς τα πίσω σε αυτες τις έννοιες αλλά αυτό δεν τις παύει απο κοινωνικούς στόχους.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Αρα απο δω και περα να μην κυνηγανε κανεναν και τιποτα,μη αναγκαστουν και κοψουν κανα κοκκινο οι καημενοι εγκληματιες η τους στριμωξουν και αναγκαστουν και φωναξουν και τρομαξει κανας ηλικιωμενος που μενει παραπερα.
Ρε τι διαβαζουμε...
Οταν κλεψουν το δικο σας αυτοκινητο/μηχανη η τους πετυχετε μεσα στο σπιτι σας και σας δεσουν /σιδερωνουν/βασανιζουν/whatever,γυριστε και διαβαστε το θεμα εδω και πειτε μου αν θα συμφωνειτε ακομα.Ενδεχομενως να θελετε να τους γαζωσετε και εσεις ομως.
Αν εγιναν τα γεγονοτα οπως τα διαβαζουμε.......Ξαναλεω,ΑΝ
Εχουμε κλοπη,εχουμε τελικα σεσημασμενους (δεν με ενδιαφερει αν ηταν γυφτοι,μεξικανοι,κινεζοι κλπ) εχουμε ''δεν σταματαω'' ,εχουμε κυνηγητο,εχουμε ''πεφτω επανω σας για να μη με πιασετε'' και ακομα συζηταμε αν σωστα επραξαν οι Διας;
Για να παμε λιγο USA-Βραζιλια-Γερμανια κλπ να δουμε τι θα ειχε γινει.
Εχω δει με τα ματια μου γυφτο να προσπαθει να γλυτωσει απο μπατσους,πως περασε απο διασταυρωση μπροστα μου......ακομα το εχω εφιαλτη.
Και για να ειμαι ξεκαθαρος: σωστα επραξαν.