Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Μπραβο που επεμεινες και βρηκες αυτην που ειναι και κουκλα.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Αυτή η μοτοσυκλέτα δεν αγοράστηκε για τα γκάζια της, ούτε θα δοκιμάσω τα όρια της ώστε να διαπιστώσω αν το μπροστινό είναι νευρικό. Η μόνη συγκίνηση που περιμένω από το Fireblade είναι στην ψυχή, στα μάτια, στην καρδιά από όμορφες κοντινές βόλτες για καφεδάκι και χάζεμα μιας μοτοσυκλέτας που κάποτε είχα όνειρο να αποκτήσω και τώρα την έχω στο γκαράζ μου!!
Βασανισμένη μηχανόβια ψυχή...
Ποσο σε καταλαβαινω!!!!!!!!
Σαν παιδακι καθομουν εξω απο τον Πετσα στην Καλλιθεα και το ζαχαρωνα.
Αλλα που τα φραγκα.
Ποτε δεν το αποκτησα.
Αν ποτε με το καλο βρεθεις απο Αγρινιο μερια,στειλε μηνυμα να βρεθουμε.
Θελω βολτα.
Καλορίζικη και καλοτάξιδη!
600αρι είναι;
Δεν ξέρω τι μυθο έχει χτίσει η συγκεκριμένη, αλλά τελικά τα 90s είχαν άλλη αίγλη που δεν υπάρχει πλέον.
Καλοτάξιδο,πρώην μέλος και εγώ του κλούμπ των 16".Όχι όμως με 17" πίσω...
Καλοταξιδο..Να το ευχαριστηθείς!!!
Ωραίο τα απωθημένα...να πραγματοποιούνται.
Ασχέτως χρονολογίας!!!
Ride(s) the wind of change...
Το δικό μου wet dream είναι το SRAD ,ελπίζω κάποια στιγμή να πάρω ένα. Ή έστω ένα TLR ρε παιδί μου![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Καλορίζικο φίλε! Φαίνεται πολύ προσεγμένο για τα χρόνια του. Με το καλό να το ετοιμάσεις και να το δούμε σε φωτογραφίες έξω!![]()
Οι δυσκολίες συχνά προετοιμάζουν ένα συνηθισμένο άτομο για ένα ξεχωριστό πεπρωμένο. https://www.youtube.com/watch?v=kZmuVMXEZdE
Ημουν πιτσιρικας και περιμενα να παρω κατι βαμμενα πλαστικα απο ενα Ar125cc που ειχα σε ενα μπογιατζιδικο για μοτοσυκλετες,το καταστημα ηταν στην καλογρεζα Βοτση και Κυδωνιων (εκει πιο κατω ειναι το διασημο πεινιρλι Ν.Ιωνιας )η ασφαλτος ηταν φρεσκοριγμενη και οπως περιμενω ,στριβει ενα τετοιο cbr το ασπρο μπλε κοκκινο και ξερογκαζια κανει μια σουζα το ριχνει και μπαινει αριστερα και εξαφανιζεται.εμεινα καγκελο για καποια ωρα και ακομα το θυμαμαι σαν τωρα.
Να το ευχαριστηθεις και να νιωσεις οτι φανταστηκες.![]()