:rotflmao:
:rotflmao:
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
λοιπον ο jimbar κανει καινούριο forum και έστειλε πμ στην mairh για να πάει. H mairh φανατίκλα του μοτο του έχωσε καντήλια και ζητησε βοήθεια απο τον άφρο. Ο άφρος καθοτι έχει κατι εμπειριες με την nimbus τις έριξε και τις μαιρουλας κατι Χριστο-καντήλια και φτάσαμε στο τώρα. Με την Λίνα τι παιχτηκε δεν ξέρω αλλα υποψιάζομαι οτι δεν τα βρήκαν στις μπότες.
A gentleman would walk but never run...
Αρχικά δημιουργήθηκε από mairi
LOIPON EPIDI DEN SIKWNW APEILES KAI EPIDI O JIMBAR ESKASE MITH STO GRAFEIO MOU APROSKLITOS KAI XWRIS RANTEVOU KAI ITHELE NA MILISEI ME TON PROEDRO MOU KLINW EDO TO THEMA AFTO. KALH SINEXEIA SE OLOUS ! HLIA MAZI SOU DEN EXW TIPOTA PAIDI MOU.![]()
Στα @@ μας κοπελια τι σου εκανε ο ενας και τι ο αλλος.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Βρε gcrook, μαζι σου δεν εχει τιποτα παιδι μου...
Αφού το είπε η κοπέλα....
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
A gentleman would walk but never run...
Παίδες .. αν δεν σας πειράζει .. ας δοθεί ένα τέλος .. αρκετά συγχυστήκαμε. ΑΠΛΑ ΤΕΛΟΣ ..
- - - ΠANTA ΟΡΘΙΟΙ !!!! - - -
ΘΕΕ μου μην φοβάσαι είμαι δίπλα σου!!
Ουτε εγω εχω.Αρχικά δημιουργήθηκε από gojakla
Βρε gcrook, μαζι σου δεν εχει τιποτα παιδι μου...
Αφού το είπε η κοπέλα....
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
Απλα καποια πραγματα ξεπερασαν τα ορια της κατινιας, και καταληξαμε στην εμπαθεια.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
ti lei etoutos re?Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
λοιπον ο jimbar κανει καινούριο forum και έστειλε πμ στην mairh για να πάει. H mairh φανατίκλα του μοτο του έχωσε καντήλια και ζητησε βοήθεια απο τον άφρο. Ο άφρος καθοτι έχει κατι εμπειριες με την nimbus τις έριξε και τις μαιρουλας κατι Χριστο-καντήλια και φτάσαμε στο τώρα. Με την Λίνα τι παιχτηκε δεν ξέρω αλλα υποψιάζομαι οτι δεν τα βρήκαν στις μπότες.![]()
apo fantasia skizi pantos...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
ρε Τζιμη τι εκανες στο γραφειο του προεδρα?![]()
![]()
![]()
![]()
αυτα δε μου αρεσουν... αμα εχεις κατι με τι κοπελα τι ανακατευεις τη δουλεια της
για κανε μια ξηγα
Ωχ τι έγινε εδώ τι έχασα;;;![]()
Πάλι ο Αφρο την έκανε τη δουλειά;;;;;![]()
Αμάν Baniarete τον άφρο.![]()
![]()
Με badedas![]()
![]()
3 μέρες έλειψα και γίναν όλα π@@τάνα???????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αα ρε το παλιο καλό moto.............χεχεχε εύγε..............
και δεν πρόλαβα να πω ούτε ένα καλώς ήρθες στην κοπέλα...................γμτ γμτ...........![]()
ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!
egw twra giati den katalava tipota?![]()
kai giati mou ekatsan poli asxima oi genikes anafores twn paliwn melwn pou theoroun to forum na akinei se autous kai tous kolitous tous apo to delear?
tespa... malon kati den exw piasei kala se oli tin istoria...
![]()
![]()
![]()
magkes kanteti giati vromai to psari asxima leme:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από marine521
Ωχ τι έγινε εδώ τι έχασα;;;![]()
Πάλι ο Αφρο την έκανε τη δουλειά
para viazete afti i tipisa...
mpas exi kana aids :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Paidia prolaba h egine lock ???![]()
![]()
Twra gyrisa apo thn douleia ontos ta kalytera post eginan thn wra pou sxolasa.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
λοιπον ο jimbar κανει καινούριο forum και έστειλε πμ στην mairh για να πάει. H mairh φανατίκλα του μοτο του έχωσε καντήλια και ζητησε βοήθεια απο τον άφρο. Ο άφρος καθοτι έχει κατι εμπειριες με την nimbus τις έριξε και τις μαιρουλας κατι Χριστο-καντήλια και φτάσαμε στο τώρα. Με την Λίνα τι παιχτηκε δεν ξέρω αλλα υποψιάζομαι οτι δεν τα βρήκαν στις μπότες.
μαλλον αυτο ειναι το πιο πιιθανο σεναριο :rotflmao: οσο για τις μποτες..... δεν ειχε στο νουμερο της και τις της ειχα υποσχεθει γμτ:rotflmao:![]()
Ρε Ορεστάκο, βαρέθηκα να το λέω...Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
egw twra giati den katalava tipota?:
ΜΗΝ ξεχνάς τα φάρμακά σου !!!
.
.
.
.
.
Αει παλ'καρι μ'
![]()
![]()
![]()