https://sw-motech.com/en/bike/-/-/pr...ebar/bar+back/
Κάτι τέτοιο χρειάζεσαι. Όχι απαραίτητα με το κόστος της SW-Motech αν και έχω να πω μόνο τα καλύτερα λόγια από άποψη ποιότητας.
Ήρθαν προχθές τα καβαλέτα, μπήκαν και είδαμε φως...η θέση πλέον παραπέμπει ευθέως στον Πήγασο!
Έγινε άνετη, αρχοντική, ξεκούραστη, τα χέρια και κατά συνέπεια το βάρος σώματος δεν πέφτουν στο τιμόνι.
Από ποιότητα, βεβαίως δεν λένε και πολλά, (με 24 ευρω... οκ είναι) περισσότερο τα πήρα για να δω αν όντως άξιζε να τα βάλω.
Μάλλον τον άλλον μήνα θα πάρω της SW-motech me ta 80 ευρώ.
Μετά από 2 γεμίσματα που έγιναν, και τα 2 στα 300 χλμ. η κατανάλωση βρίσκεται περί τα 4,8l/100 σε κύκλο πόλης κυρίως και λίγο Κηφισό.
Βέβαια ακόμα πάνω από τις 6.000 σ.α.λ δεν έχω ανέβει δεδομένου ότι ακόμα είμαι στα 700 χλμ στρωσίματος.....
Τελευταία τροποποίηση από Bowleno; 03/02/2023 στις 08:38.
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Κι εμένα μου ακούγονται πολλά τα 4.8 αλλά ανέφερε και τις απαίσιες για μένα λέξεις "σε κύκλο πόλης κυρίως", οπότε ίσως με λίγο πιο βαρύ χέρι να είναι ΟΚ.
Όταν έστρωνα το CB500X είχα πραγματικές καταναλώσεις γύρω στο 3.4. Αλλά γενικά δεν πατάει πόλη ποτέ. Έχω αλλεργία σε φανάρια και κίνηση.
Εγώ σε καινούργιο σκούτερ m310 η ένδειξη στα περίπου 480 χλμ που έχει είναι στην ηλεκτρονική του trip computer πάντα 4,2.
Δεν τολμώ σε καινούργιο να το αφήσω να πέσει πολύ χαμηλά η στάθμη για λόγους ασφάλειας.
Οπότε τα 4,8 δεν μου ακούγονται πολλά άλλα για τα δικά μου δεδομένα.
Το βραδάκι θα βάλω, η αλήθεια όμως είναι ότι δεν βλέπονται
Αν σκεφτείς ότι ο Πήγασος έτρωγε περί τα 6.5 λίτρα σε ίδιο κύκλο, καλά είμαστε, άλλωστε αρχή ακόμα θα γίνει και το σέρβις και βλέπουμε
Είσαι εγκάθετος εσύ
![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου