Και όμως το λάθος του Toyar δεν είναι αυτό κατά τη γνώμη μου. Ενώ συμφωνώ απόλυτα με το σκεπτικό ζωής τύπου ''δεν το χρειάζομαι άρα το γράφω στα @@ μου και παίρνω αυτό που χρειάζομαι'', η παγίδα είναι ότι αν υποθέσουμε ότι με κάποιο μαγικό τρόπο αύριο πείθαμε όλους να πάρουν μέχρι 1000cc αυτοκίνητα και μέχρι 250cc μηχανές, τι θα γινόταν μετά? Το κράτος θα καθόταν με σταυρωμένα τα χέρια να παρακολουθεί όλους τους πολίτες να πληρώνουν 22 ευρώ τέλη? Μήπως θα πήγαιναν τα τέλη 150 ευρώ και θα γίνονταν τα 250cc η ''μεγάλη κατηγορία''? Ίσως και κάποιος φόρος πολυτελούς διαβίωσης μελλοντικά? Πιστεύω θα είχε απόδοση 1.05 στο στοίχημα.
Αυτό που προσπαθώ να πω είναι ναι μεν γλιτώνεις τέτοιες καταστάσεις όταν δεν ακολουθείς τη μάζα και είσαι μετρημένος, όμως σε μια μεγαλύτερη οικονομική κρίση η μάζα θα ακολουθήσει εσένα. Το κράτος δεν είμαστε εμείς όπως εσφαλμένα προπαγανδίζουν τα τσιράκια του συστήματος. Ωραία θα ήταν αλλά δεν έχει δράκο το παραμύθι.
Οι δυσκολίες συχνά προετοιμάζουν ένα συνηθισμένο άτομο για ένα ξεχωριστό πεπρωμένο. https://www.youtube.com/watch?v=kZmuVMXEZdE
Αμα το κρατος ητα δικαιο, τα τελη θα οριζονταν συμφωνα με τη κατηγορια του οχηματος (πολης, μικρο, μικρομεσαιο κτλ), και ο φορος πολυτελους διαβιωσης θα πηγαινε σε αυτους με τις Ε200 των 1,6-1,8 λιτρων και 70000€ και οχι σε αυτους με τα πολυμορφικα οικογενειακα 2λιτρα των 27-30000€...
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Το ποσό των τελών κυκλοφορίας είναι συγκεκριμένο και αναγράφεται κάθε χρόνο στον προϋπολογισμό του κράτους.
Με οποιοδήποτε άλλο υπολογισμό πάλι το ίδιο ποσό θα πρέπει να μαζευτεί.
Αν αύριο γίνουν πολλά τα ηλεκτρικά μαντεψτε, θα αρχίσουν να πληρώσουν και αυτά.
Η ιστορία με τα διλιτρα και τον φόρο πολυτελείας είναι μία φάση ότι χτυπάνε τους έχοντες και καλά κοινωνική δικαιοσύνη.
Οι έχοντες είτε αγοράζουν ο,τι θέλουν στο όνομα της εταιρείας είτε παίρνουν πολυτελή αυτοκίνητα κυβισμού κάτω των 2 λίτρων που κοστίζουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ και δεν πληρώνουν τίποτα
το θεμα δεν ειναι να παρουν ολοι 1000 κυβικα αλλα να παρει ο καθενας αυτο που αντεχει με εναν συντελεστη ασφαλειας
επισης απορω γιατι συνεχιζετε να τα βαζετε με κατι τεχνητο αφηρημενο και απροσωπο οπως ειναι το κρατος αντι να τα βαλετε με τους ανθρωπους που το λειτουργουν και τους ψηφοφορους που τους το ανεθεσαν
η πλακα ειναι οτι κλαψομουνιαζουμε για τα τελη των διλιτρων και καταπινουμε αμασητο τον ενφια στην πρωτη κατοικια απο το πρωτο τετραγωνικο και ανεξαρτητως παλαιοτητας
Δεν ξεπλενω κανέναν, απλώς σαν γέρος είμαι πιο υποψιασμένος από τα νεουλια που βράζει το αίμα τους,άλλωστε το ανέφερα ότι το κράτος είναι ο πρώτος απατεώνας.Ομως στην Ελλάδα ζούμε και πρέπει να είμαστε υποψιασμένοι.Δεν είμαστε στο λύκειο Ελληνίδων.Στον δρόμο μεγαλώσαμε.
Πολλοί πήγαιναν Βουλγαρία, έκαναν εικονική εταιρια,, εβαζαν το δίλιτρο σαν περιουσία τις εταιρίας κ κυκλοφορούσαν με βουλγαρικές πινακίδες,, πιθανότατα γλητωνοντας πολλά από τα αέρα έξοδα
Δεν ήταν όλοι νεούλια, εγώ μόνο μεγάλους θυμάμαι με πολλά κυβικά.
Να είμαστε υποψιασμένοι ότι το κράτος θα στήσει παγίδα στους πολίτες ενάντια στα συμφέροντα όλων;
το έκανε και δεν άνοιξε μύτη; όλοι αδρανείς.
Μήπως αυτό θα περιέγραφε πολύ άσχημα το ποιοι είμαστε εμείς; οχι η κοινωνία, ο λαός και τέτοια, εσύ και εγώ.
Πολίτες που δεν είχαν ενδιαφέρον στα πολλά κυβικά και δεν επωφελήθηκαν των αλλαγών.
τσουπωτός μου 'χει μείνει όχι γέρος..
Στο πώς ενεργεί το κράτος oλοι ευθυνομαστε.Αλλωστε το κράτος είναι σαρξ εκ τής σαρκός μας.Καθε λαός αξίζει το κράτος του.Ο μέσος Έλληνας ενεργεί όπως και το κράτος του.Αλλο ο Έλληνας, άλλο ο Γερμανός, άλλο ο Γιαπωνέζος, άλλος ο Ουκρανός.Καθενας είναι καθρέφτης του κράτους του,και το κράτος είναι καθρέφτης του πολίτη του.Μην τα ξαναλέμε.Ταχουμε ξαναπεί.Γερο-τσουπωτος.