Δεν υιοθετούμε τίποτα από όσα γράφονται ή λέγονται.
Αλλά σε οτιδήποτε μπορεί να είναι κρυμμένη η πληροφορία.
CE τάδε level 1 ,2 γκουγκλάρουμε, διαβάζουμε, σχηματίζουμε γνώμη.
.
εντάξει,φταίει κι ο τίτλος. "μην ακούτε αυτόν, ακούστε εμένα""μη τυχόν και κάνετε αυτά που λέει!"
![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Θα έπρεπε, αλλά σύμφωνα και με τη δική σου εμπειρία, η πλειοψηφία των αναβατών, δες και στη χώρα μας, σου φαίνεται πιο ώριμη από παιδάκια δημοτικού;..
Σεβαστή η γνώμη σου 100% , δεν βαράμε έδρες με σφυριά εδώ.
Απλώς η δική μου είναι οτι αν θέλεις να ανοίξεις το διάλογο για ασφαλέστερα πρότυπα ασφάλειας, μηπως να το έκανες με ένα τρόπο που να μην έχει τόσες πιθανότητες να δημιουργήσει θύματα;
Και πουθενά δεν ανέφερα οτι προτρέπει άμεσα στην μη χρήση προστατευτικών.
Όμως όταν ένα δημόσιο πρόσωπο δηλώνει κάτι, αυτό τείνει να είναι αντικείμενο μιμιτισμού, τουλάχιστον τελευταία φορά που τσέκαρα την πραγματικότητα και όχι κάποιο φανταστικό κόσμο αυτό ισχυε.
Είπαμε, απόψεις..![]()
Από την άλλη όταν ένα δημόσιο πρόσωπο δηλώνει κάτι ίσως απλά να είναι η άποψη του και τίποτα παραπάνω.
Το είδα το βίντεο μετά από 5 σελίδες σχόλια και δεν κατάλαβα πουθενά ότι αυτό που επέλεξε αυτός προτείνεται γενικά.
Επίσης αυτός χρησιμοποιεί αερόσακο..
Γιατί άραγε δεν θεωρούμε ότι προτρέπει στην χρήση του;
Εε είναι αυτό που είπα και πάνω λοιπόν. Μάλλον εγώ έχω πειραγμένο εγκέφαλο και κατι δεν καταλαβαίνω σωστά, να ναι το thumbnail άραγε;;...
Επίσης, σίγουρα προτρέπει στην χρήση αερόσακου, αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς!
![]()
Το δα και εγώ και αν γενικώς τον πάω μου φάνηκε λίγο φάουλ όπως το είπε. Στο οτι τα προτυπα είναι χαμηλά και να πάρουμε αερόσακο δεν διαφωνώ. Στο να βγάλουμε τις όποιες προστασίες μπορεί να κάνουν έστω και κάτι ελάχιστο επειδή δεν θα κάνουν 100% διαφωνω. Τωρα αν υπαρχουν ηλιθιοι που θα τις βγάλουν δεν νομίζω να είναι αρκετοί για να μας απασχολήσει μια ενδεχόμενη μείωση του μοτοσυκλετικού του κοινού. Σε άλλα νέα, εγώ ετοίμασα τον εξοπλισμό μου για την νέα σεζόν που ξεκινάει αύριο. Αερόσακο δεν εχω ακόμα. Τα υπόλοιπα είναι πάντα πάνω μου.
done.
Πολύ καλό video για τους αερόσακους και τις προστασίες.