Είναι λάθος το ζεστα.
Αφενός γιατι μπορεί να μας κάψουν, αφετέρου γιατί μπορεί να γίνει ζημιά σε κάποιο σπείρωμα κλπ
Τα γιαμαχα πχ, είναι μνημειώδη για τα βουτυρενια κράματα που κλωτσανε στα σπειρώματα με το κοίταγμα.
Όσο για δοχείο,εγώ έχω δύο δεκαλιτρα τέτοιου τύπου και κάνω μια χαρά τη δουλειά μου
Υπάρχει όμως και σε τέτοιο στυλ
Τα βρίσκεις παντού και σε κάθε μέγεθος.
Τελευταία τροποποίηση από o_gavros; 27/07/2024 στις 19:10.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Είναι λάθος το ζεστά;Άνθρωπε μου πήγαινε κάνα γήπεδο καλύτερα.
Το manual της Yamaha και σε κάποια Honda που έχω δει λένε για ζεστά λάδια (θερμοκρασία λειτουργίας), όσο για το δοχείο έχω το δεύτερο και είναι μια βλακεία και μισή, όταν αδειάζεις το λάδι τα κάνεις όλα κολος. Το κομμένο μπουκάλι δουλεύει καλύτερα
Κι εγω το δευτερο (το μαυρο) έχω και τελικά δεν ειναι τόσο πρακτικό. Κατά τη μετάγγιση σε δοχείο κάτι θα χυθεί απέξω.
Το κομμένο μπιτόνι δείχνει πιο ιδανικό, αρκεί να χωράει μεγαλύτερη ποσότητα από αυτή που θα στραγγιστεί.
Το κλειστό δοχείο προσφέρει το πλεονέκτημα ότι μπορείς να κρατήσεις τα λάδια σε αυτό μέχρι να τα πετάξεις και φυσικά να τα μεταγγίσεις χωρίς να χυθεί σταγόνα.
Ζήλεψε κι αυτό την δόξα της Piaggio στα σκούτερ της. Μια τεράστια τάπα για κλειδί 24mm, που ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ το κεντρικό σταντ να κάνεις οτιδήποτε, το λάδι τρέχοντας γλύφει το σταντ και τρέχει ΠΑΝΤΟΥ, ΚΑΙ στα περισσότερα μοντέλα περνάει μπροστά της ΚΑΙ η σωλήνα της εξάτμισης να μην μπορείς να βάλεις καρύδι-καστάνια.
Μπράβο Honda, βρήκες να αντιγράψεις καλές συνήθειες κι εσύ.
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό