Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 70 από 70

Θέμα: Αγορά motard ktm 640,690, Husqvarna 610

Παλαιό μέλος
    Σκεφτόταν και να το κρατήσει να το φτιάξει,για αυτό λέει δεν θέλει να δουλέψει το μοτέρ,, δέχεται όμως να πατήσουμε λίγο μίζα να δω ότι γυρνάει..
    Θα προσπαθήσω για λύσιμο σε μάστορα και ελενχο άλλιος άλλο, εκτός αν δεχτεί στα 2000

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostaskk Προβολή μηνύματος
    ...... δέχεται όμως να πατήσουμε λίγο μίζα να δω ότι γυρνάει......

Eiναι τολμηρό αγόρι............................
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Boomer's corner Το avatar του/της D3300
    Ρε πόσο μάγκες κάνουμε μερικούς, που υπό άλλες συνθήκες μπορεί να μάζευαν κανένα μπουνίδι, έτσι για το γαμώτο δλδ...

Παλαιό μέλος
    Εμένα μου φάνηκε ότι λέει αλήθεια για το ιστορικό τις μηχανής, για αυτό του πρόσφερα 2000€ και αν μου πει ναι θα πάω να του τα δώσω αύριο,,
    Αυτό σε συνδιασμό με τα περιφερειακά που ήταν όλα σε πολυ καλή κατάσταση και μου άρεσαν, δεν φάνηκε παρατημενο-σκισμενο..

Και πέταμα να πάει το μοτέρ, με ένα άλλο μεταχειρισμένο των 1000€ θα έχω μηχανή πολύ καλή με σύνολο 3000€, όσα ήθελα να δώσω,,, όταν άλλοι πουλάνε αντίστοιχα 5000-6000.

Το λάθος ήταν ότι το λύσανε μόνοι τους, ενώ δεν τον είδα να ξέρει και πολλά για μοτό,, πχ δεν ήξερε ποια φίσα είναι για το διαγνωστικό ενώ εγώ την βρήκα άμεσος χωρίς να έχω δει ποτέ από κοντά το μοντέλο..

Του είπα και για 2500 αν το πάμε σε μηχανικό και ελενξει τα πάντα και η ζημιά είναι μικρή(μέχρι 500€) αλλά δεν βλέπω μεγάλη προθυμία, μάλλον του λένε ότι αξίζει παραπάνω, η σκέφτεται να το κρατήσει και να το φτιάξει,,, εμένα 2κ μου φαίνονται οκ για το ρίσκο που θα πάρω..

Πιθανότατα φαντάζομαι θα έχουν χαλάσει τα κοκοράκια-πιανολα-ρουλεμαν που έχουν κάνα 300αρι καινούρια,,, αλλά μπορεί να θέλει και άλλα..

Υπολόγιζω 1000€ Κάβα για να φτιαχτεί οκ
    Τελευταία τροποποίηση από kostaskk; 13/10/2024 στις 00:12.

Παλαιό μέλος
    Κι εμένα τα 2 καλά μου ακούγονται για κάποιον που θα πληρώσει μόνο τα υλικά που θα χρειαστούν (μιας και είσαι άτομο που πιάνουν τα χέρια του).

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Φίλε Κώστα είμαι στα ίδια πατήματα για δεύτερη φορά σε εμένα ενώ έχω χάσει το λογαριασμό πόσες φορές
    έχω συμμετάσχει στην ανακατασκευή κάποιου άλλου.

Είναι φοβερό αν δεν είσαι έμπειρος μηχανικός με χώρο εργασίας και εργαλεία.

Βλέπω τα στοιχεία που σε ενθαρρύνουν και τα κατανοώ. Δεν είναι αρκετά κατα την γνώμη μου.
    Σίγουρα όχι για 2000ε.
    Σε διαβάζω να εκτιμάς μερικά ποσά και τρομάζω. Ποιο μοτέρ 690 έχει 1000ε;
    Μοτέρ σε ανοικτή μάντρα σε ειδυλλιακά μέρη της χώρας μας εννοείς;
    Αν είναι να πάρεις μοτερ 4ο χέρι που τράκαρε πριν διαλύσει, πως υπολογίζεις στο κόστος του μόνο την αγορά;

Αν έχει κάποια θέματα από μαμά τα έχεις υπολογίσει; εννοώ έχεις βρει τι χρειάζεται για να μην υπάρχουν
    και τον τρόπο - κόστος απαλοιφής τους;

Είναι μια μοτό που την αγοράζουν 4500-5000 και ρίχνουν 1500-2000 για να έρθει στα καλά της.

Για εμένα αν έχεις 3000 στο χέρι, έχεις ήδη διαθέσει τον κόπο - χρόνο σου και πρέπει να το χρησιμοποιήσεις
    υπέρ σου. Προκαταβολή και τις δόσεις που αντέχεις.
    Θες να προσθέσεις κάτι και στο διάστημα που την ψάχνεις, για το συμφέρον σου θα είναι.

Η συγκεκριμένη που περιγράφεις είναι αντικείμενο ελέγχου απο την σήμανση, οι μηχανικοί έρχονται δεύτεροι.
    Μου φαίνεται απίστευτο να κοστίσει κάτω από 4500.

Υπάρχει και η ενδοσκοπική αν σου αρέσουν οι ταινίες τρόμου
    https://www.skroutz.gr/s/24086170/AK...alodio-5m.html

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Του είπα και για 2500 αν το πάμε σε μηχανικό και ελενξει τα πάντα και η ζημιά είναι μικρή(μέχρι 500€) αλλά δεν βλέπω μεγάλη προθυμία, μάλλον του λένε ότι αξίζει παραπάνω, η σκέφτεται να το κρατήσει και να το φτιάξει,,, εμένα 2κ μου φαίνονται οκ για το ρίσκο που θα πάρω..
    ¨

Αν σε μιά μοτοσυκλέτα των 5-6 χιλιάδων έχεις μια ζημιά 500, δεν την πουλάς 2,5.Ή το φτιάχνεις και το κρατάς ή το φτιάχνεις και παίρνεις 5-6.
    Το ότι το μηχανάκι είναι ανοιγμένο μπορεί να σημαίνει ότι πήγε ήδη σε μάστορα...

Boomer's corner Το avatar του/της D3300
    Μερικές φορές τα απωθημένα είναι αυτά που μας δένουν με ένα μαντήλι τα μάτια, για να μην βλέπουμε την πραγματικότητα, αλλά μόνο αυτό που ονειρευόμαστε.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctor_john Προβολή μηνύματος
    Φίλε Κώστα είμαι στα ίδια πατήματα για δεύτερη φορά σε εμένα ενώ έχω χάσει το λογαριασμό πόσες φορές
    έχω συμμετάσχει στην ανακατασκευή κάποιου άλλου.

Είναι φοβερό αν δεν είσαι έμπειρος μηχανικός με χώρο εργασίας και εργαλεία.

Βλέπω τα στοιχεία που σε ενθαρρύνουν και τα κατανοώ. Δεν είναι αρκετά κατα την γνώμη μου.
    Σίγουρα όχι για 2000ε.
    Σε διαβάζω να εκτιμάς μερικά ποσά και τρομάζω. Ποιο μοτέρ 690 έχει 1000ε;
    Μοτέρ σε ανοικτή μάντρα σε ειδυλλιακά μέρη της χώρας μας εννοείς;
    Αν είναι να πάρεις μοτερ 4ο χέρι που τράκαρε πριν διαλύσει, πως υπολογίζεις στο κόστος του μόνο την αγορά;

Αν έχει κάποια θέματα από μαμά τα έχεις υπολογίσει; εννοώ έχεις βρει τι χρειάζεται για να μην υπάρχουν
    και τον τρόπο - κόστος απαλοιφής τους;

Είναι μια μοτό που την αγοράζουν 4500-5000 και ρίχνουν 1500-2000 για να έρθει στα καλά της.

Για εμένα αν έχεις 3000 στο χέρι, έχεις ήδη διαθέσει τον κόπο - χρόνο σου και πρέπει να το χρησιμοποιήσεις
    υπέρ σου. Προκαταβολή και τις δόσεις που αντέχεις.
    Θες να προσθέσεις κάτι και στο διάστημα που την ψάχνεις, για το συμφέρον σου θα είναι.

Η συγκεκριμένη που περιγράφεις είναι αντικείμενο ελέγχου απο την σήμανση, οι μηχανικοί έρχονται δεύτεροι.
    Μου φαίνεται απίστευτο να κοστίσει κάτω από 4500.

Υπάρχει και η ενδοσκοπική αν σου αρέσουν οι ταινίες τρόμου
    https://www.skroutz.gr/s/24086170/AK...alodio-5m.html
    Χωρο εργασίας έχω άπλετο, όπως και ένα υπόγειο γεμάτο εργαλεία, και γνώσεις μηχανικού (ΙΕΚ)αλλά και από τα μηχανάκια που έφτιαχνα..

Δεν το έχω πολύ ψάξει για τα 1000€ μοτέρ αλλά τόσο νομίζω θα έχουν.. ποσό ποιο πάνω για μεταχειρισμένο ρίσκο?

Για μαμά θέματα έχω ακούσει για σβησιματα,σκορτσαρισματα αλλά έχω και tune ecu και φίσα, θεωρητικά θα μου είναι εύκολο να συνδεθώ και να αλλάξω πειράξω,χάρτες,, έχω διαβάσει και άλλα,,, το βασικό σε αυτά νομίζω ότι είναι τα κοκοράκια κεφαλης-πιανολα ρουλεμάν..
    Νερό στο καντράν,τεντοτηρας καδένας, αυτά θυμάμαι τώρα...

Για προκαταβολή τη εννοείς? Αγορά καινούριου? Δεν υπάρχει κανένα μοταρντ τώρα,,,
    Ούτε θέλω να δώσω 15.000 για το καινούριο Ducati και να με περνάνε μετάχειρισμενα 20ετιας των 3000€. Είναι και λίγο θέμα το €/hp..

ακόμα και το 690 που το έκαναν facelift κάπου το 2013? Και μοιάζει με γυμνό δεν θα το έπαιρνα ούτε 1000€ δεν μου αρέσει καθόλου το στιλ,ούτε γυμνά κτλ..

690 smc η 690 duke 2008-2010 μ αρέσουν..

Δεν χρειάζεται να μπλέξω με προκαταβολές και δάνεια,,, μπορώ να αγοράσω μετρητής 10 μηχανάκια σε αυτή την τιμή πριν αρχίσω να χρειάζομαι δάνειο... Το θέμα είναι τι αξίζει..
    Δεν θα πληρώσω διπλα λεφτα από την πραγματική αξία για το παλιό χρέπι του καθενός επειδή αυξήθηκε η φέτα στο σούπερ μάρκετ...

Άλλη λύση είναι ταξιδακι Αθήνα για περισσότερες επιλογές σε ktm690,, εισαγωγή από Αγγλία που έχω δει smc690 στα 5000,, (που εδώ το ίδιο σε χειρότερη κατάσταση θα είχε 8000).
    Κόστος κάνα 1000€ να έρθει με εκτελονισμο μεταφορά νομίζω,, (πως και δεν βρέθηκαν έμποροι να φέρνουν yamaha tracer από Αγγλία για πώληση εδώ?όπως και tdm900 και ότι άλλο υπερτιμημένο εδώ).
    Μια άλλη λύση είναι αναμονή μέχρι να βγάλουν motard οι Κινέζοι..
    Τελευταία τροποποίηση από kostaskk; 17/10/2024 στις 08:52.

Παλαιό μέλος
    Άλλη λύση είναι ταξιδακι Αθήνα για περισσότερες επιλογές σε ktm690,, εισαγωγή από Αγγλία που έχω δει smc690 στα 5000,, (που εδώ το ίδιο σε χειρότερη κατάσταση θα είχε 8000).
    Κόστος κάνα 1000€ να έρθει με εκτελονισμο μεταφορά νομίζω,, (πως και δεν βρέθηκαν έμποροι να φέρνουν yamaha tracer από Αγγλία για πώληση εδώ?όπως και tdm900 και ότι άλλο υπερτιμημένο εδώ).
    Μια άλλη λύση είναι αναμονή μέχρι να βγάλουν motard οι Κινέζοι..
    Χωρίς να θέλω να γίνω party pooper, τα 5 χιλιάρικα που βρήκες, είναι σε ευρώ ή σε gbp? Αν είναι σε λίρες, η ισοτίμια είναι στα 6.000€, κι αν δεν απατώμαι ο kamikaze πχ που κάνει αυτη τη δουλειά πρέπει να έχει flat rate αμοιβή τα 1.500€.
    Επίσης για κάποιον λόγο που κι εγώ δεν καταννοώ, τα ρημάδια τα tracer δεν συμφέρει να τα φέρεις απο έξω, γιατί και εκεί (μιλάμε για την αγγλία πάντα) είναι εξαιρετικά δημοφιλή κ κρατάνε τιμές (και στο τοπ10 των κλοπών...)

Πχ αυτό
    https://www.ebay.co.uk/itm/235784102...B&toolid=10049
    θελει 6100 σε λίρες, το οποίο βγαίνει σε 7300€
    συν 1,5χιλιάρικο οι διαδικασίες και οι μεταφορές είσαι στα 9κ σκάρτα...

Στο car, "αντίστοιχο" (όχι ακριβώς,σχετικά κοντά στα χαρακτηριστικά , δηλάδη του 2013 με 40.000χλμ) θέλει 7.500€ με περιθώρια για κατέβασμα στα 7.

Για μένα η εισαγωγή αξίζει για ψιλοακριβά μηχανάκια, στα οποία κερδίζεις 2 με 3 χιλιάρικα στην τελική τιμή σε σύγκριση με το να τα αγόραζες απο εδώ, δηλαδή αν εδώ κόστιζε 15.000€, να σου κοστίσει απο Αγγλία 12 με 13κ..

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. Super Motard:Aprilia Dorsoduro 750 h Ktm Duke 690???
    από Sorty στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 11/04/2009, 14:50
  2. Ktm duke 690,husqvarna 610 sm η bmw 650 xmoto????
    από Giannis_77 στο forum BMW
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 21/10/2008, 11:32
  3. husqvarna 610 te'04 vs adventure 640
    από sanguini στο forum KTM
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2008, 16:34
  4. KTM 640 SM vs Husqvarna SM 610
    από Kagourakos στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 15/07/2006, 12:48

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ