Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 76

Θέμα: 13ος Αγώνας MotoGP Red Bull di San Marino e della Riviera di Rimini στο Misano

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Και κατι αλλο .

Μηπως ... ο Μαρκος περνωντας ο καιρος αναρρωνει πληρως σιγα σιγα , κατι που δεν του επετρεπε να κανει την οδηγηση που θα ηθελε σε προηγουμενους αγωνες ???
    Δεν ειναι και πολυ πισω στη βαθμολογια αν αναλογιστουμε πως ο φαμπιο το χει χασει παλιοτερα και ενω ηταν 90 βαθμους μπροστα
    Φυσικα και δεν είναι πολύ πίσω αλλά υπάρχει μια τεράστια διαφορά με τους 90 του Φάμπιο.
    Τότε οι 90 ήταν στη μέση και είχε άλλους 10 τουλάχιστον αγώνες, επίσης τώρα είναι 2 μπροστά του.(Ένας μπορεί να κάνει πατάτες αλλά και οι 2?)
    Ακόμα,τότε ο πεκος είχε ΟΛΗ τη ντουκατι να τον στηρίζει και να μοιράζει team orders...
    Τώρα είναι λίγο έως πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα χωρίς φυσικά να αποκλείσουμε τίποτα!
    Με την Ασία να έρχεται και τις πολλές πιθανές βροχές όλα είναι ανοιχτά.
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Σιγουρα , ειδικα με 2 μπροστα του ...
    Πιο πολυ πηγαινε αυτο που λεω στα της ανταγωνιστικοτητας το πρωταθληματος παρα στο να το παρει ο μαρκ ...απλα στο γραπτο παντα καπου χανεις

Παλαιό μέλος Το avatar του/της husky21
    Ωραιο αυτο που ο ΜΜ με 259 βαθμους ειναι διεκδικητης
    αλλα ο Μπεστια με 250 δεν αναφερεται πουθενα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sanctusan
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από husky21 Προβολή μηνύματος
    Ωραιο αυτο που ο ΜΜ με 259 βαθμους ειναι διεκδικητης
    αλλα ο Μπεστια με 250 δεν αναφερεται πουθενα
    Είναι πολύ λογικό να μην αναφέρεται πουθενά. Σε σύγκριση με τους άλλους 3, δεν έχει mentality πρωταθλητή, ούτε την ταχύτητα των 2 πρώτων.
    Ο Marc είναι πολυπρωταθλητή, ούτε αυτός έχει την ταχύτητα των 2 πρώτων αλλά από τον εξωγήινο όλα μπορείς να τα περιμένεις, αν και δεν το βλέπω.

Μακάρι ο Bestia να με βγάλει λάθος, να κοιτάμε τις οθόνες και να τραβάμε τα βυζιά μας, να φέρει το πρωτάθλημα ανάποδα!!!

Νομίζω πως αν κάνεις γκάλοπ με την παρακάτω ερώτηση:

Γνωρίζω το μέλλον και τον πρωταθλητή του 2024.
    Ποιος είναι; Ο Bestia ή ο Marc;

9/10 θα πουν Marc με σιγουριά
    arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Ο Ενεα ειναι ο οδηγος που γουσταρω εδω και χρονια.
    Αλλα για πρωταθλημα....μαλλον το βλεπω λιγο δυσκολο.
    Ο ΜΜ ειναι ο οδηγος που δεν τον γουσταρω εδω και χρονια.
    Αλλα ο ανθρωπος ειναι σε αλλο πλανητη σε θεμα οδηγος.
    Αυτο που περασε εδω και 3 χρονια και το ξεπερασε και σιγα σιγα τους γλενταει ,μονο ο Ντουχαν το εκανε (αλλα αυτος ηταν και πιο μικρος σε ηλικια)
    Πιστευω οτι αν δωσεις ακριβως το ιδιο μηχανακι σε Μαρτιν..Πεκο και ΜΜ, μπροστα θα ειναι ο ΜΜ ,μετα ο Μαρτιν και τριτος ο Πεκο
    Ταπεινη μου γνωμη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Για να ξέρουμε τι λέμε
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thunder ace Προβολή μηνύματος
    Μπορουσε;
    -Τελικά ο Πέκο δεν μπορούσε να επιτεθεί και έβγαλε τον αγώνα με πόνο
    Με το ζόρι μιλούσε στη συνέντευξη και η κακουχία φαίνονταν στο πρόσωπο του

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Μηπως ... ο Μαρκος περνωντας ο καιρος αναρρωνει πληρως σιγα σιγα , κατι που δεν του επετρεπε να κανει την οδηγηση που θα ηθελε σε προηγουμενους αγωνες ???
    -Ο ΜΜ93 δεν θα γίνει ποτέ όπως ήταν γιατί ο "δόκτορ" Μιρ τον κατέστρεψε
    με την αποτυχημένη επέμβαση
    Δηλαδή για να καταλάβουμε τι πέρασε
    Του έκοψαν το κόκκαλο με πριόνι και το γύρισαν στον άξονα του μερικές πολλές μοίρες...
    Ανατριχιαστικό δηλαδή μπρρρρρ
    Το μηχανάκι έχει δεχτεί κι άλλες αναβαθμίσεις από την Αυστρία και δεν είναι και πολύ μακριά
    από το φετινό για αυτό και βλέπεις και τους άλλους να ξεπετιούνται σιγά σιγά
    Τώρα ο ΜΜ ήταν σταματημένος κοντά 3 χρόνια και έπρεπε να αποδείξει ότι μπορεί
    (στον εαυτό του και την ομάδα)
    κι αυτό απαιτούσε χρόνο και κάποιους αγώνες
    Όμως το πέτυχε
    Μπανάνας και Μαρτιν δεν είναι στην ταχύτητα ούτε θα γίνει αλλά αν οι 2 πάνω δεν
    είναι σοβαροί θα τους δαγκώσει γιατί δεν είναι κανένας χτεσινός και κουβαλάει τεράστια εμπειρία
    και μένος μέσα του

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thunder ace Προβολή μηνύματος
    Ο Ενεα ειναι ο οδηγος που γουσταρω εδω και χρονια.
    Αλλα για πρωταθλημα....μαλλον το βλεπω λιγο δυσκολο.
    Ο ΜΜ ειναι ο οδηγος που δεν τον γουσταρω εδω και χρονια.
    Αλλα ο ανθρωπος ειναι σε αλλο πλανητη σε θεμα οδηγος.
    Αυτο που περασε εδω και 3 χρονια και το ξεπερασε και σιγα σιγα τους γλενταει ,μονο ο Ντουχαν το εκανε (αλλα αυτος ηταν και πιο μικρος σε ηλικια)
    Πιστευω οτι αν δωσεις ακριβως το ιδιο μηχανακι σε Μαρτιν..Πεκο και ΜΜ, μπροστα θα ειναι ο ΜΜ ,μετα ο Μαρτιν και τριτος ο Πεκο
    Ταπεινη μου γνωμη.

Ο Μπαστιανίνι ήταν κι αυτός σταματημένος ένα χρόνο λόγο των τραυματισμών και όσο περνάν οι αγώνες δυναμώνει
    όπως και ο Μορμπιντέλι που έχασε την αρχή της σεζόν
    Άρα το κόλπο μπερδεύει πολύ

Το ξαναγράφω όμως ξεκάθαρα
    Ο Μπανάνας και ο Μαρτίν μπορούν να κάνουν από ένα λάθος ακόμα
    αλλα οι άλλοι κανένα για να μιλάνε για τίτλο
    Ειδικά για τον ΜΜ93 όμως μια γερή πτώση μπορεί να του κοστίσει αναπηρία και τύφλωση

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sanctusan Προβολή μηνύματος

Αυτό που θα σχολιάσω είναι η κατρακύλα της Honda που όλα πάνε τελείως στραβά.
    Και οι 2 οδηγοί εκτός λόγο ασθένειας, Δλδ που θα φτάσει η ζημιά που τραβάνε;
    τους πήγε σερπαντίνα χαχαχαχαχα
    αλλά ο Μαρίνι λέει ότι η αεροδυναμική είναι κομπλέ και μένουν το φρένο του μοτέρ και τα ηλεκτρονικά γενικότερα

Κατάντια των Ιταλών που γιουχάρουν τον Marc όταν ανεβαίνει στο βάθρο..
    Ελευθερία της άποψης το λένε....
    Έμπλεξε και τον Γκρεζίνι και τους έκανε έξω φρενών (ο οποίος Γκρεζίνι δεν ήθελε ούτε να τον βλέπει)

Δυστυχώς δεν έχει ο ΑΚόστα Ντουκάτι
    ανανήψαντας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Ελευθερία της άποψης το λένε....
    Έμπλεξε και τον Γκρεζίνι και τους έκανε έξω φρενών (ο οποίος Γκρεζίνι δεν ήθελε ούτε να τον βλέπει)
    Ωπα , κάπου ωπα

Το γουχάρισμα ενός αγωνιζόμενου δεν είναι άποψη, είδικά όταν έχει έρθει μέσα στην έδρα σου και σου έχει βάλει 3,5sec κ@λοδ@χτυλο.

Αυτά είναι για γηπεδικού, και η γηπεδική συμπεριφορά, δεν είναι άποψη, είναι αμορφωσιά.

Θα πω και εγώ τι αντιλαμβάνομαι τα τελευταία χρόνια πάνω σε αυτά που γράψατε.
    Η χοντα και η γιαμαχα θα έπρεπε να ντρέπονται για την ιστορία τους και πως κατάντησαν και δεν τους φταίει κανένας Μαρκεζ-πεντροσα-στονερ και κανένας Ροσσι-λορεντζο-κουαρταραρο απλά δεν έχουν κάνει ουσιαστική εξέλιξη και οι παραπάνω κάλυπταν της αδυναμίες τους....ήρθε οι Σουζούκι από το πουθενά με όχι τοπ κλασ οδηγούς και τους πήρε τα σοβρακα και εξαφανίστηκε.
    Τα ντουκατι είναι πύραυλοι από το 18-19 απλά δεν είχαν τοπ οδηγούς ο ντοβι δεν ήταν ποτέ και Πεκο-μπαστιανινη-μαρτιν δεν είναι Μαρκεζ είναι τοπ οδηγοί αλλά όχι αλιεν....
    Μπράβο στην απριλια και την ktm που το παλεύουν περισσότερο από του Ιάπωνες.
    Το γιουχαρισμα είναι μέρος της παρακαταθήκης που άφησε ο Ροσσι και είναι ανεπίτρεπτο και αν ισχύει αυτό με τον γκρεζινι ότι δεν γουστάρε τον Μαρκεζ μπορώ να θεωρήσω πανέξυπνη και με ιδιαίτερο χιούμορ την τοποθέτηση του Μαρκεζ τέλος τεράστιο μπράβο στον Πεκο που τους έκανε νόημα να σταματήσουν το γιουχαρισμα.
    Ο Φάμπιο όταν το έχασε είχε μόνο τους κανονικούς αγώνες τώρα υπάρχουν και η σπρίντ αγώνες οπότε βαθμοί υπάρχουν και μάλιστα πολλοί τους τελευταίους 7 αγώνες.
    Ο Πεκο είπε ξεκάθαρα ότι δεν μπορούσε με αυτές της συνθήκες να πιάσει τον μαρκεζ και μάλιστα είχε κάνα δυο δύσκολες στιγμές και το παράτησε είπε ξεκάθαρα επίσης ότι δεν τον ενοχλούσαν οι πόνοι που είχε.
    Ο Μπαστιανινη όπως είπα στον αγώνα ήταν κατώτερος των περιστάσεων ούτε το λάστιχο του έφταιγε ούτε τίποτα το κακό του το κεφάλι του έφταιγε σου δίνεται τέτοιο δώρο από το πουθενά είσαι οδηγός δεύτερου μισού του αγώνα και αντί να τα δώσεις όλα να πιάσεις τον Πεκο και τον μαρκεζ αν μπορούσες το παρατάς.
    Για αυτό έγραψα ότι ο Πεκο κράτησε τα προσχήματα όσο μπορούσε
    Να μην τον άδικο τέλειος μόνος του είπε ότι ήταν πολύ κουρασμένος το γιατι το ξέρει αυτός και φαινόταν στο πόντιουμ.
    Τελευταία τροποποίηση από CBR900RR 98-99; 10/09/2024 στις 15:43.

Ωπα , κάπου ωπα

Το γουχάρισμα ενός αγωνιζόμενου δεν είναι άποψη, ειδικά όταν έχει έρθει μέσα στην έδρα σου και σου έχει βάλει 3,5sec κ@λοδ@χτυλο.

Αυτά είναι για γηπεδικού, και η γηπεδική συμπεριφορά, δεν είναι άποψη, είναι αμορφωσιά.
    Και ποιος σου είπε εσένα ότι αυτοί που βλέπουν μοτο τζι πι δεν είναι οι ίδιοι μ αυτούς που βλέπουν ποδόσφαιρο στην Ιταλία????
    Δεν είναι Ελλάδα ξέρεις που έμαθαν αγώνες μοτοσυκλέτας με το Ρόσσι...
    Σφάζονταν για τον Αγκοστίνι και τον Παζολίνι όταν εδώ τα λέγαμε μοτοσακό όλα!
    + Στην Ιταλία σφυρίζουν και στη σκάλα του Μιλάνο άμα το θέαμα είναι μάπα
    κι έναν τενόρο μάλιστα το πέταξαν έξω κι έφεραν τον αναπληρωματικό με το ζόρι να τραγουδήσει.
    Σηκωτό το πέταξαν στη σκηνή
    Χωρίς καν το κουστούμι του θεάτρου !

Να μην σου πω για μια Κάρμεν που δε μπέθανε στην όπερα κι έγινε ο κακός χαμός!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CBR900RR 98-99 Προβολή μηνύματος
    Το γιουχαρισμα είναι μέρος της παρακαταθήκης που άφησε ο Ροσσι
    Πριν το Ρόσσι δηλαδή δε γιουχάιζε κανένας?
    Κάτι λάθος έχεις καταλάβει!
    Να θυμίσω ότι το μεγαλύτερο γιούχα όλων των εποχών το έφαγε ο Σουμάχερ στη Βραζιλία?
    Να θυμίσω το γιούχα και την απόλυση του Καπιρόσσι απ την Απρίλια μετά το "ατύχημα" με τον Χαράντα?
    (και μπορώ να σου πω κι άλλα)

Εγώ θεωρώ δικαίωμα μου να γιουχαίσω το οποιοδήποτε δημόσιο πρόσωπο εκτίθεται ακα...
    Το χειροκρότημα κερδίζεται

Ξεκαθαρίζω όμως ότι δεν θα γιουχάιζα ποτέ τον Μάρκεζ
    Όχι γιατί τον χωνεύω ή έστω τον συμπαθώ
    καραμλκα τον θεωρώ ΑΛΛΑ τον σέβομαι σαν πιλότο

Έχω σφυρίξει και βρίσει όμως το Σαββόπουλο όταν άκουσα λάιβ του Κωλοέλληνες!
    Έχω βρίσει τον Πανούση κι έχω σφυρίξει και τον Σιδηρόπουλο (αυτό το μετάνιωσα)
    ανανήψαντας

Μα αν γίνει κάτι μεμπτό ναι κάποιες φορές με βαριά καρδιά το λέω αυτό.
    Όχι κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια.
    Εγώ σου λέω και στον επόμενο αγώνα στην Ιταλία αν κερδίσει πάλι τα ίδια θα έχουμε και του χρόνου κτλ.

Το χειροκρότημα το κέρδισε ο Μαρκεζ στην Ιταλία φέτος αντί αυτού πάλι γιουχες είχαμε.

Εγώ προσωπικά δημόσια δεν κράζω κανέναν με άσχημο τρόπο υπάρχουν και παιδιά γύρο και δεν ξέρω εγώ τι, άλλο με παρέα η κάποιον που δεν γνωρίζω σε συζητήσεις μεταξύ μας.

Νέο μέλος
    Θεωρώ ότι ειναι κόκκινο πανί για τους Ιταλούς ο ΜΜ για τις ραδιουργίες του μαζί με το κλάψα Λορένθο όπου στέρησαν απο το Ρόσσι το 10ο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από labrosDR800 Προβολή μηνύματος
    Θεωρώ ότι ειναι κόκκινο πανί για τους Ιταλούς ο ΜΜ για τις ραδιουργίες του μαζί με το κλάψα Λορένθο όπου στέρησαν απο το Ρόσσι το 10ο.

To club του Rossi το μισεί αλλά δεν είναι μόνο αυτοί
    και αυτοί του Στόνερ πχ δεν τον αγαπούν με δεδομένη την απόλυση που του έριξε
    Βάλε και τους Πεντροζίστας....
    Δεν τον λες κι αγαπητό πάντως ε?
    ανανήψαντας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος

To club του Rossi το μισεί αλλά δεν είναι μόνο αυτοί
    και αυτοί του Στόνερ πχ δεν τον αγαπούν με δεδομένη την απόλυση που του έριξε
    Βάλε και τους Πεντροζίστας....
    Δεν τον λες κι αγαπητό πάντως ε?
    Δεν έχω γνωρίζει ούτε 1 που να αντιπαθεί τον ΜΜ και να μην είναι Rossi Club.
    Όλοι έχουν να μιλάνε για το 2015 και μετά όλα τα άλλα.

Τέλος, θα πω πως δε με νοιάζει ποιον έχεις γιουχάρει, ούτε αν είναι συνήθεια των Ιταλών, πάλι αμορφωσιά το θεωρώ.

Υ.Γ. Δεν βγάζω την ουρά που απέξω, έχω παέι πολύ γήπεδο, αλλά δεν μου αρέσει να περνάει τέτοια νοητροπία παντου. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
    Τελευταία τροποποίηση από sanctusan; 10/09/2024 στις 19:20.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για όσα έχουν προσφέρει στο μερτικο τους οι Ιταλοί σε όλο τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.
    Κ θα ήταν κουτό να μην το βλέπουμε.

Όμως τιμόνι σαν τον 93 δεν έχει βγει ίδιο κ ούτε πρόκειται άμεσα.
    Τα λοιπά είναι για να γεμίζουμε σελιδες
    ''Εμείς τις βόλτες τις κάνουμε ταξίδια..!!

Μέλος Το avatar του/της Sorath
    Λυπάμαι, αλλά προσωπικά θα τον γιούχαρα με όλη μου την ψυχή!

Το οτι είναι πιλοτάρα (δεν αμφισβητείται αυτό) και ότι νίκησε στο Misanο, δεν αλλάζει τίποτα, καθώς τον σεβασμό μου τον έχει χάσει δια παντός.
    * Όταν έχει δείξει σε όλη του καριέρα, οτι δεν σέβεται κανέναν στην πίστα, και τους πετάει έξω προκειμένου να περάσει όπως-όπως.
    * Όταν έχουν γίνει τα έκτροπα του 2015
    * Όταν του κάνει πάντα πλάτες η Dorna
    * Όταν έχει τέτοιο υπεραλαζονικό χαρακτήρα για τα δικά μου δεδομένα.

Είμαι υπερβολικός, άδικος, λάθος, αμόρφωτος;(!).. πείτε οτι θέλετε, μου είναι αδιάφορο. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα μου επιβάλει κάποιος ποιόν θα σέβομαι, και μάλιστα βάση των δικών του κριτηρίων.
    Επίσης φτάνει πλέον με την καραμέλα του Rossi Club. Και με άλλους αναβάτες υπήρχαν αντιπάθειες & αντιπαλότητες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνονται με τον ΜΜ.

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 13ος αγώνας Gran Premio Octo di San Marino e della RIviera di Rimini
    από GIOTIS750 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 146
    Τελευταίο μήνυμα: 16/09/2019, 12:49
  2. Moto GP Tim di San Marino e della Riviera di Rimini,08/09/2017 - 10/09/2017
    από Vstrommer71 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 166
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2017, 22:38
  3. MOTOGP #13 - Gran Premio TIM di San Marino e della Riviera di Rimini
    από Sapadak στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 244
    Τελευταίο μήνυμα: 16/09/2016, 21:53
  4. 13ος αγώνας GP APEROL DI SAN MARINO E RIVIERA DI RIMINI
    από giannis21 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 180
    Τελευταίο μήνυμα: 20/09/2015, 14:24
  5. MotoGP Cinzano di San Marino e della Riviera di Rimini