Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 101

Θέμα: 9ος αγώνα MotoGP Brembo Grand Prix of Italy στο Autodromo Internazionale del Mungello

Παλαιό μέλος Το avatar του/της husky21
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DoctoR_k6 Προβολή μηνύματος
    Ο τρόπος που ΔΕΝ μπαίνει σε πολλές περιπτώσεις που είναι ο αδερφός του μπροστά κάνει μπαμ.
    Τυφλοί είμαστε; Αλλά λογικό είναι…απορώ να βλέπεις 20 χρόνια τζιπις και να μην το βλέπεις…
    μα το ειπε μονος του δεν χρειαζεται καποιος να ειναι αετος
    για να το δει....ή να κανει πως δεν το βλεπει

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Screenshot_20250623-010315_Edge.jpg 
Προβολές:	109 
Μέγεθος:	64,0 KB 
ID:	463173

Drycleaner Το avatar του/της GIOTIS750
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από husky21 Προβολή μηνύματος
    μα το ειπε μονος του δεν χρειαζεται καποιος να ειναι αετος
    για να το δει....ή να κανει πως δεν το βλεπει

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Screenshot_20250623-010315_Edge.jpg 
Προβολές:	109 
Μέγεθος:	64,0 KB 
ID:	463173
    Αυτό δεν το είχα διαβάσει

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Ο μικρός στοχεύει και αυτός σε μια εργοστασιακή..είναι πιο ξύπνιος απ τον αλλο το σαικο...με καλα βάθρα και μπροστά απ τον πέκαρο μπορεί να την παρει...τιμ μαρκεθ μετά το εργοστάσιο..
    Throttle that mysterious friend of ours

Drycleaner Το avatar του/της GIOTIS750
    Ο τρόπος που ΔΕΝ μπαίνει σε πολλές περιπτώσεις που είναι ο αδερφός του μπροστά κάνει μπαμ.
    Τυφλοί είμαστε; Αλλά λογικό είναι…απορώ να βλέπεις 20 χρόνια τζιπις και να μην το βλέπεις…
    Ειναι το γνωστο..χωριο που φαινεται

Δλδ ρε παιδιά για να καταλάβω τρέχουν δύο αδέρφια στα gp η οποίοι τυχαίνει να είναι ο 1ος και ο 2ος στο πρωτάθλημα και ο 2ος ξέρει ότι δεν τον έχει και είναι και αδερφός του να του κάνει τα μπασιματα όπως θα έκανε σε οποιαδήποτε άλλον οδηγό που ξέρει ότι μπορεί και να τον έχει?

Ελάτε λίγο στην θέσει του και βγάλτε τα οπαδικα γυαλιά σας, συμβουλή είναι αυτό για να μην παρεξηγηθεί....

Μια χαρά κάνει ο Άλεξ και εγώ το ίδιο θα έκανα αν ο αδερφός μου ήταν καλύτερος από μένα και το ήξερα αυτο.

Στα άλλα νέα της ημέρας ένα τεράστιο μπράβο στα αδέρφια μαρκεζ και στον ντιτζιαναντωνιο ο οποίος προς το τέλος κεντούσε στην πίστα.

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CBR900RR 98-99 Προβολή μηνύματος
    Δλδ ρε παιδιά για να καταλάβω τρέχουν δύο αδέρφια στα gp η οποίοι τυχαίνει να είναι ο 1ος και ο 2ος στο πρωτάθλημα και ο 2ος ξέρει ότι δεν τον έχει και είναι και αδερφός του να του κάνει τα μπασιματα όπως θα έκανε σε οποιαδήποτε άλλον οδηγό που ξέρει ότι μπορεί και να τον έχει?

Ελάτε λίγο στην θέσει του και βγάλτε τα οπαδικα γυαλιά σας, συμβουλή είναι αυτό για να μην παρεξηγηθεί....

Μια χαρά κάνει ο Άλεξ και εγώ το ίδιο θα έκανα αν ο αδερφός μου ήταν καλύτερος από μένα και το ήξερα αυτο.

Στα άλλα νέα της ημέρας ένα τεράστιο μπράβο στα αδέρφια μαρκεζ και στον ντιτζιαναντωνιο ο οποίος προς το τέλος κεντούσε στην πίστα.
    Οπαδικα γυαλια ειναι να μην βλεπεις οτι δεν θα κανει ποτε μια κινηση να τον προσπερασει ωστε να μην του στοιχισει απο μια εξοδο, μεχρι και πτωση.
    Κατι που θα συνεβαινε σε εναν αλλο οδηγο...και οχι οτι δεν εχει δειξει τετοια δειγματα ο Αλεξ.
    Γι αυτο λεμε εχει και την προστασια απο τον αδερφο του...τωρα παραπανω δεν χρειαζεται να το εξηγησουμε. Ο,τι καταλαβαινει κανεις.

Επισης με την λογικη σου οτι δεν τον εχω τον αλλο τοτε οι υπολοιποι επρεπε να σταματανε λιγο μετα αφου και οι αλλοι ειναι πιο γρηγοροι...τι να τρεχουμε τωρα τζαμπα.
    Ride(s) the wind of change...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PaNick67
    Δεν ειναι παραξενο ο ενας αδερφος να προσεχει τον αλλον. Εχω την αισθηση οτι κι οι δυο προσεχουν τι κανουν μεταξυ τους σε σχεση με αλλους αναβατες.

Οπως και δεν αποκλειεται καθολου να ειδαν βιντεο μαζι ή να εκαναν προπονηση παρεα κι ο μεγαλος να βοηθησε τον μικρο σε καποια πραγματα, τα οποια με την σειρα τους βοηθησαν στην μεγαλη ανοδο του ΑΜ.

Καλά για τον Άλεξ και τον Μαρκ μιλάμε τώρα που τυχαίνει να είναι αδέρφια και τυχαίνει αδιαπραγματευτα ο Μαρκ να είναι καλύτερος.
    Όπου μπόρεσε έστω και για λίγο έκανε την κίνηση του ο Άλεξ στον Μαρκ τόσο όσο όμως.
    Ο Άλεξ ότι ήταν να αποδείξει φέτος το απέδειξε δεν χρειάζεται να ρισκάρει παραπάνω και που στον αδερφό του...
    Αγάπα όποιον θέλεις οδηγό η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι και εσύ θα προσεχές αν ήταν ο αδερφός σου και ότι ο Μαρκ δεν χρειάζεται τον Άλεξ ούτε κανέναν φέτος για να ξεβρακωσει όλο το υπόλοιπο γκριντ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της husky21
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CBR900RR 98-99 Προβολή μηνύματος
    Καλά για τον Άλεξ και τον Μαρκ μιλάμε τώρα που τυχαίνει να είναι αδέρφια και τυχαίνει αδιαπραγματευτα ο Μαρκ να είναι καλύτερος.
    Όπου μπόρεσε έστω και για λίγο έκανε την κίνηση του ο Άλεξ στον Μαρκ τόσο όσο όμως.
    Ο Άλεξ ότι ήταν να αποδείξει φέτος το απέδειξε δεν χρειάζεται να ρισκάρει παραπάνω και που στον αδερφό του...
    Αγάπα όποιον θέλεις οδηγό η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι και εσύ θα προσεχές αν ήταν ο αδερφός σου και ότι ο Μαρκ δεν χρειάζεται τον Άλεξ ούτε κανέναν φέτος για να ξεβρακωσει όλο το υπόλοιπο γκριντ.
    μα δεν νομιζω κανεις να κατηγορησε τον Αλεξ σ αυτο το θεμα
    Για το οτι καποιοι δεν το βλεπουν οτι συμβαινει γραψανε παραπανω

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Ο Μάρκος ειναι 2 σκαλες πανω και ο αδερφός του το ξέρει αυτο...στην αρχή που ηταν κοντά στους πόντους τον τσιγκλουσε οποτε τον έπαιρνε..τώρα παει για πρωτάθλημα και ηδη εχει ανοίξει τη διαφορα..μπορεί να ακούγεται καπως αλλα και εγω αν ήξερα οτι ο αδερφός μου ειναι ανώτερος και παει για πρωτάθλημα δε θα εκανα μαλακιες για να του το χαλάσω,χωρις αυτο να σημαίνει οτι δε θα τον κυνηγήσω η περασω αν μπορω οταν ειμαι άνετος ε
    Throttle that mysterious friend of ours

Μέλος
    Αντί να πείτε ότι ο κοντός μετά από ολική επαναφορά συνεχίζει και τους πάει όλους σουζα πλέον αφού έφυγε από την Honda λέτε ότι ο αδερφός του κάνει την δουλειά και είναι μπροστά στο πρωτάθλημα
    Τι περιμένατε, όταν πέρυσι με GP23 βγήκε 3ος , τι θα έκανε με Factory GP25 φέτος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lospsi
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από moto_Princess Προβολή μηνύματος
    Αντί να πείτε ότι ο κοντός μετά από ολική επαναφορά συνεχίζει και τους πάει όλους σουζα πλέον αφού έφυγε από την Honda λέτε ότι ο αδερφός του κάνει την δουλειά και είναι μπροστά στο πρωτάθλημα
    Τι περιμένατε, όταν πέρυσι με GP23 βγήκε 3ος , τι θα έκανε με Factory GP25 φέτος
    Εγώ προσωπικά περίμενα κόντρα με Πέκο, όχι να κάνει πλάκα στο γκρίντ. Αποδεικνύει ότι είναι ακόμα άλιεν, μισό κλικ τουλάχιστον από όλους τους άλλους και μάλλον το μεγαλύτερο ταλέντο μέχρι στιγμής στα GP.

Δυστυχώς, για εμένα, μου παραμένει αδυσώπητα αντιπαθής και ως αποτέλεσμα δεν πολυβλέπω φέτος.
    Βασανισμένη μηχανόβια ψυχή...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lospsi Προβολή μηνύματος
    Εγώ προσωπικά περίμενα κόντρα με Πέκο, όχι να κάνει πλάκα στο γκρίντ. Αποδεικνύει ότι είναι ακόμα άλιεν, μισό κλικ τουλάχιστον από όλους τους άλλους και μάλλον το μεγαλύτερο ταλέντο μέχρι στιγμής στα GP.

Δυστυχώς, για εμένα, μου παραμένει αδυσώπητα αντιπαθής και ως αποτέλεσμα δεν πολυβλέπω φέτος.
    Εχεις δικιο οτι ειναι το τελευταιο ΑΛΛΙΕΝ(πουσαι ρε ΡΟΣΣΙ...ΠΕΤΡΟΖΑ...ΣΤΟΝΕΡ )
    Η αληθεια ειναι οσο και να το παλευει, μαλλον δεν τα καταφερνει στο θεμα συμπαθεια.
    Μαλλον φταιει το παρελθον του.
    Αλλα απο την αλλη,ειναι τα τελευταια 30,40 χρονια οτι πιο γρηγορο εχουμε δει

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    Καλά,ας ήταν και ο Φάμπιο σε φακτορι ντουκατι και θα βλέπαμε ότι υπάρχουν και άλλα Άλιεν.
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Οπαδικα γυαλια ειναι να μην βλεπεις οτι δεν θα κανει ποτε μια κινηση να τον προσπερασει ωστε να μην του στοιχισει απο μια εξοδο, μεχρι και πτωση.

Κατι που θα συνεβαινε σε εναν αλλο οδηγο...και οχι οτι δεν εχει δειξει τετοια δειγματα ο Αλεξ.

Γι αυτο λεμε εχει και την προστασια απο τον αδερφο του...τωρα παραπανω δεν χρειαζεται να το εξηγησουμε. Ο,τι καταλαβαινει κανεις.

Επισης με την λογικη σου οτι δεν τον εχω τον αλλο τοτε οι υπολοιποι επρεπε να σταματανε λιγο μετα αφου και οι αλλοι ειναι πιο γρηγοροι...τι να τρεχουμε τωρα τζαμπα.

O Alex κάνει το αυτονόητο εφόσον δεν τον "έχει" τον αδελφό του. Το είπ και ο Peco άλλωστε, οπότε... "It's clear that Alex takes more care about what he's doing with his brother," Bagnaia replied when asked about Alex's Marc battles by The Race, "but it's something normal, like I'm doing with the Academy riders. So it's normal. It's like this."

Τα περί προστάτη και προστασίας...σόρρυ, να'χαμε να λέγαμε. Τι τον εμποδίζει να περάσει τον δεύτερο, όχι τον ΜΜ; Μη τυχόν γυρίσει ο μεγάλος αδελφός και του ζητήσει τον λόγο; Απλά, όταν κάνει δηλώσεις πως αν δεν κερδίσει στο Mugello τότε υπάρχει πρόβλημα, αυτοπαγιδεύεται σε ψυχολογικά αδιέξοδα. Γιατί να κερδίσει στο Mugello, έχει περάσει κάπου τον Αλεξ (εκτος US) για να τον περάσει εδώ;

Κατανοητό να μην συμπαθεί κάποιος τον ΜΜ για την κόντρα με το Vale πριν 10 χρόνια, αλλά η αλήθεια είναι πως ο μικρόψυχος και το κατηναριό δεν φαίνεται να είναι ο ΜΜ (σιγά μην ήταν τα ρεκόρ του Vale το κίνητρο του) αλλά ο Vale και όσοι δεν βλέπουν αγώνες για τους αγώνες, αλλά αγώνες για τα ινδάλματα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 6ος Αγώνας MotoGP Michelin® Grand Prix of France στο Le Mans
    από sanctusan στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 13/05/2025, 22:36
  2. Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2024, 12:42
  3. 18ος Αγώνας MotoGP PT Grand Prix of Thailand στο Chang International Circuit
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 28/10/2024, 19:21
  4. 16ος Αγώνας MotoGP Motul Grand Prix of Japan στο Mobility Resort Motegi
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 11/10/2024, 12:22
  5. Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 30/09/2024, 18:40

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε