Μαλάκα αλήθεια, έτσι πάρεις μηχανάκι και βάλεις μπαγκαζιέρα, κρύψου
![]()
Μαλάκα αλήθεια, έτσι πάρεις μηχανάκι και βάλεις μπαγκαζιέρα, κρύψου
![]()
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Ε άμα νοιωθεις ότι σε περιορίζει ο κινέζος τότε σαφώς και προχωράς, τι συζηταμε τότε...
Έκανες την αναβάθμιση απο το 300 στο 500, εάν θεωρείς ότι σηκώνεις να πας στα 800 έχεις μέχρι τον Οκτωβρη να ωριμάσει η ιδέα μέσα σου.
Θεώρισα ότι σε κάλυπτε παντού (ταχύτητας συμπεριλαμβανομένης) γι' αυτό και το όχι αρχικά.
Αν τελικά το πάρω, θα την βάλω και θα στο φέρω πρώτη μούρη στο σκίτσο....
Η αλήθεια είναι ότι ο Κινέζος έχει μεν την δύναμη να χτυπήσει τα 180 εύκολα αλλά τον περιορίζει η κλιμάκωση του κιβωτίου που είναι πολύ κοντή, ειδικά στις 2 τελευταίες σχέσεις. Και έρχεται και φιμωμένο (δεν αλλάζει, όχι εύκολα τουλάχιστον) ελέω Α2.
Το να αλλάξω γρανάζωμα, επίσης, ΔΕΝ είναι λύση, θα απλώσουν όλες και δεν το θέλουμε αυτό.
Ας έρθει, ναι όταν να το δω/καβαλήσω, πάρω δραμαμίνες για την τιμή του και βλέπουμε![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Κοίτα Μήτσο,αν τρώγεται πολύ ,ακόλουθα την Πλιτσο-σχολη.Παρτο κάντο 5-10 βόλτες,και σε κάνα μήνα το πουλάς με λίγη χασουρα,και ξαναπαίρνεις πίσω το βογκακι ξανά.Κατα προτίμηση από κει που το πουλήσες μιας και το ξέρεις το μηχανάκι.Κι όλα μια χαρά.
Εχεις μηχανακι και σκέφτεσαι να παρεις μηχανη και μαλιστα επωνυμη, σοβαρη μηχανη. Ειναι τοσο απλο, αν εχεις λεφτά παρτη. Το ενα θα εχει αξια μηδεν σε δεκα χρονια το αλλο πάνω απο τα μισα λεφτα που θα δωσεις σημερα.
Γιατι να παρει πισω το voge? Μερικες φορες παλευω να παρακολουθησω το συλλογισμο σου...
Καλο χρυσο το κινεζακι, μια χαρα αρχιζουν και φαινονται τα πρωτα καλα δειγματα γραφης τους στην αγορα με τα χιλιομετρα που εσυ και ο Δημητρης κανετε, οπως και μερικοι αλλοι ακομη, αλλα μεχρι εκει.. Εχουν πολλα ψωμια ακομη να φανε οι κινεζοι, μεχρι να παιζουν στα ισια παραδοσιακους κατασκευαστες... Ωραιοτατο το AC αλλα μεχρι εκει.. Ουτε Kawa, Ουτε Suzuki ουτε Honda ειναι.. Και δεν πιανω καν τους Ευρωπαιους που παιζουν σε μια κατηγορια μονοι τους οταν αποφασιζουν να σχεδιασουν..
Quod me nutrit... me destruit.....
Αν τελικά πάει εκεί που γουστάρει αποκλείεται να γυρίσει πίσω στο βοτζ.
(Εκτός αυτού ο Μήτσος είναι ακόμα τζόβενο, γουστάρει να κάνει τις μ*λακιούλες του στο δρόμο, όπως όλοι μας άλλωστε.)
10500 κοστίζει το 900ρι της βογκ και 7 χιλιάρικα το 625ρι τους ,βέβαια άλλη κατηγορία οχήματος και τα 2 αλλά μία τιμή ανάμεσα σε 10 και 11 χιλιάδες Ε
για το Σουζούκι νομίζω είναι μία πολύ καλή τιμή.
when life gets complicated... i ride.
Ο Blitz είναι μια κατηγορία μόνη της, ξεχωριστή, που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής από ευαγή ιδρύματα των περιοχών Αιγάλεω και Δαφνιού.....
Παναγιώτη, έχεις το ίδιο θέμα με την γυναίκα μου, της το έχω πει και θα το πω και σε σένα:
ΔΕΝ είναι τι γράφεις (λες) ΕΙΝΑΙ πως το γράφεις, (λες) και μάλλον δεν το πολυέχετε τα δυο σας
![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Ή πιο απλά, κάθε φορά που γράφει μαλακία, μετά το ρίχνει οτι ήταν χιούμορ....
Δεν υπήρχε κανένα ίχνος χιούμορ στην πρότασή του.
Ωραια τα Suzukiα που κοιτας αλλα νομιζω οτι αυτο ειναι πιο νεο-ρετρο και πιο καλη τοποθετηση χρηματων να το πω.. Ασε που ειναι απιστευτη μ......ηχαναρα
https://www.car.gr/classifieds/bikes...kawasaki-z-900
Προφανως να την κανεις την αλλαγη διοτι η ζωη ειναι μικρη κι αυτες οι απολαυσεις το αλατοπιπερο της
Όντως. Αυτό το rs ειναι σκέτη κ@υλα ρε φιλε...