Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 87

Θέμα: ΕΛΜΟΤΟ - Γενικευμένες παρεμβάσεις τον Σεπτέμβριο

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    The Dirty Harry

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Phantom Προβολή μηνύματος
    Ναι, γιατί αν απλά κλαίμε την μοίρα μας δεν θα αλλάξει ποτέ τίποτα..

Και δεν ξέρω την ηλικία σου, αλλά πλέον οι περισσότεροι από εμάς γίναμε αυτοί που κράζαμε στα νιάτα μας.

Αυτοί που δήλωσαν τα 500 στρέμματα δεν είναι πια μια άλλη γενιά. Η δική μας γενιά είναι που κάποτε έβλεπε τα αίσχη και αηδίαζε.

Γίναμε λοιπόν αυτό που κράζαμε.

Και αν δεν παλέψουμε να αλλάξουμε (πρώτα εμείς και μετά αυτοί που έρχονται μετά από μας) τότε σε μερικά χρόνια τα 500 στρέμματα θα γίνουν 5000..
    Ρομαντική η προσέγγιση σου και σεβαστό αλλά το πλοίο έχει σαλπάρει δεκαετίες τώρα.
    Δεν θα αλλάξει τίποτα σε αυτή τη χωματερή που λέγεται Ελλάδα και όσο πιο νωρίς το συνειδητοποιήσεις τόσο καλύτερα για την ψυχική σου υγεία.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Ρομαντική η προσέγγιση σου και σεβαστό αλλά το πλοίο έχει σαλπάρει δεκαετίες τώρα.
    Δεν θα αλλάξει τίποτα σε αυτή τη χωματερή που λέγεται Ελλάδα και όσο πιο νωρίς το συνειδητοποιήσεις τόσο καλύτερα για την ψυχική σου υγεία.
    Γιώργο τα λέμε στην μοτοπορεία.
    Θα κερδίσουμε ότι ζητάμε ακόμα και αν δεν ξέρουμε τι ζητάμε και γιατί.
    The Dirty Harry

Νέο μέλος Το avatar του/της PSHLOUKOS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Πότε είναι η μοτοπορεία? Δεν μπορώ να βρω πληροφορίες.

Αυτό μου θύμισες

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Screenshot_20250724_163538_Google.jpg 
Προβολές:	100 
Μέγεθος:	90,3 KB 
ID:	463851

Νέο μέλος Το avatar του/της PSHLOUKOS
    Θα αλλάξουν όταν αλλάξει μυαλά ο κόσμος. Όσο περισσότερο διεκδικείς τόσα περισσότερα κερδίζεις.
    Πολύς κόσμος θεωρώ προτιμά να σκέφτεται ότι: δεν αλλάζει τίποτα σε αυτό το μπουρδέλο γιατί έτσι και αλλιώς κλπ.-> οπότε δεν έχει νόημα καν να προσπαθήσω -> οπότε δεν χρειάζεται να νιώθω και τύψεις που δεν κάνω κάτι.

Θεωρώ είναι προτιμότερο να ακολουθείς το ρητό "Κάνε το καλό και ρίχτο στο γιαλό"

Βλέπω μια αδικία? Βλέπω μια παράβαση?

Κάνω έστω το πιο βασικό. Σηκώνω το ρημάδι το τηλέφωνο που ούτως ή άλλως το έχω στο χέρι μου όλη μέρα και ξοδεύω 30 δευτερόλεπτα απο τη ζωή μου για να κάνω κάτι.
    Έστω κάτι. Και μετά το αφήνω πίσω μου. Αυτό είναι το σημαντικότερο βήμα για την ψυχική υγεία.

Πολλοί θα πούνε "Και τι νομίζεις έκανες?" "Νομίζεις ότι τώρα θα έρθουν?" "Και να έρθουν θα πάει στον γνωστό να του την σβήσει"

Αλλά εγώ σκέφτομαι οτι τουλάχιστσον έκανα κάτι.
    Πιστεύω πως αν περισσότεροι λειτουργούσαν έτσι τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά.

Πρίν χρόνια στον Βόλο κάθε φορά που έβγαζα τον σκύλο βόλτα ερχόμουν αντιμέτωπος με σειρά αυτοκινήτων στα πεζοδρόμια. Χρειάστηκαν 6 μήνες περίπου όπου σε κάθε βόλτα που έβγαινα έπαιρνα 3 τηλέφωνα τη τροχαία.
    Είχα βάλει μόνος μου το όριο των 3 κλήσεων γιατι έβλεπα οτι μετά εκνευριζόμουν. Αλλά αυτά τα 3 τα έπαιρνα.
    Στο τέλος όμως τα πεζοδρόμια ήταν άδεια. Τουλάχιστον εκει που περνούσα με τον σκύλο

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Αυτό μου θύμισες

Moderator
    Αυτό μου θύμισες

Εσύ με ποιους είσαι φίλε?
    Εγώ είμαι με τους άλλους.
    The Dirty Harry

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    Μουνάς γελάκι?
    The Dirty Harry

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Εσύ με ποιους είσαι φίλε?
    Εγώ είμαι με τους άλλους.
    μη spamαρεις

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    μη spamαρεις
    The Dirty Harry

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Phantom Προβολή μηνύματος
    Ναι, γιατί αν απλά κλαίμε την μοίρα μας δεν θα αλλάξει ποτέ τίποτα..

Και δεν ξέρω την ηλικία σου, αλλά πλέον οι περισσότεροι από εμάς γίναμε αυτοί που κράζαμε στα νιάτα μας.

Αυτοί που δήλωσαν τα 500 στρέμματα δεν είναι πια μια άλλη γενιά. Η δική μας γενιά είναι που κάποτε έβλεπε τα αίσχη και αηδίαζε.

Γίναμε λοιπόν αυτό που κράζαμε.

Και αν δεν παλέψουμε να αλλάξουμε (πρώτα εμείς και μετά αυτοί που έρχονται μετά από μας) τότε σε μερικά χρόνια τα 500 στρέμματα θα γίνουν 5000..
    Δεν ξέρω πόσες γενιές εμπλέκονται όμως από τα 2 εκ που ψήφησαν κουλη αν υποθέσουμε οι 200k είναι αγρότες και κτηνοτρόφοι
    Αν οι μισοί αποδέχτηκαν αυτή την σκανδαλώδη επιδότηση δεν κάνει το υπόλοιπο 9.9εκ λαμόγια ειτε εν δύναμη λαμόγια όπως πολλοί θεωρούν τσιμπώντας το τυράκι του ολοκληρωτισμού

Τέτοια συμπεράσματα έβγαζαν και πάντα πολιτικά πρόσωπα, να καταπίνονται από τους πολίτες για να παραβλέπουν, κοσκωτα, χρηματιστήριο, ευρώ, αθηνα 2004, Βατοπαιδί, Siemens, Novartis, μετρό, τρένα, και χιλιάδες άλλα παραδείγματα

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    δεν θέλω να το γυρίσω σε ευχολόγια, γκιβ πης Ε τσανς,κουμπαγιά και να χαμε να λέγαμε.
    χιλιοπαιγμενη κασέτα όπου αυτός που την παίζει απλά φλυαρεί, ενώ αυτός που την ακούει δεν ακούει.
    εντελώς κυνικά θα παραπεμψω τον φίλο φαντομα σε πρότερο ποστ περί θερμοκρασίας της γλαροσουπας.
    οχι γιατί θέλω να σε ακυρώσω αλλά γιατί το μάταιο της αλλαγής, θέλει συνειδητοποίηση πρώτα, για να φανεί.
    και ως γνωστόν εδώ και δεκαετίες, ο Έλληνας κάνει μόνο για κλαρίνο,τελεμέ και Γκόλφω
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Μέλος Το avatar του/της Phantom
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctoras Προβολή μηνύματος
    για να παραβλέπουν, κοσκωτα, χρηματιστήριο, ευρώ, αθηνα 2004, Βατοπαιδί, Siemens, Novartis, μετρό, τρένα, και χιλιάδες άλλα παραδείγματα
    Στο σκάνδαλο Κοσκωτά (και Τσοβόλα δώσ' τα όλα) ήμουν περίπου 10 χρονών.
    Στο σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου περίπου 20.
    Στο σκάνδαλο του "Αθήνα 2004" περίπου 25

Τότε λοιπόν όταν βρισκόμασταν στις παρέες και το έφερνε η κουβέντα λέγαμε οτι εμείς δεν θα γίνουμε "έτσι" σαν "τους δικούς μας" εννοώντας γονείς, θείους, παππούδες και άλλους γνωστούς παρατρεχάμενους που συνέβαλαν σε όλα αυτά τα αίσχη. Τότε ήταν οι "μεγάλοι" που έκλειναν πονηρά το μάτι σε πολιτικούς και άλλους παράγοντες για να κάνουν όλα αυτά τα αίσχη. Ήταν οι "μεγάλοι" που τρέχαν με τα σημαιάκια πίσω από κάθε συγκέντρωση του Ανδρέα ή του Μητσοτάκη ή του Σημίτη ή του Καραμανλή.

Πλέον βαδίζω προς τα 50. Πλέον δεν υπάρχουν "μεγάλοι" να κατηγορήσω. Οι "μεγάλοι" είμαι εγώ και η παρέα μου, και τα φιλαράκια μου που όταν βρισκόμασταν λέγαμε οτι δεν θα γίνουμε "έτσι". Γι αυτό λέω και επιμένω οτι γίναμε αυτό που κράζαμε.

Είναι εύκολο να πετάς την μπάλα στην εξέδρα.. Αυτό θέλει και "το σύστημα". Να το βλέπεις, να απελπίζεσαι, και να μην αντιδράς γιατί "τίποτα δεν θα αλλάξει στην Ελλάδα που είναι καλή μόνο για κλαρίνο, και φραπέ στην παραλία"
    Αν μάλιστα αρχίσεις να "το εκμεταλλεύεσαι" κιόλας, ακόμα καλύτερα. Γίνεσαι μέρος του πριν καν το καταλάβεις και βολεύεσαι. Και φτάνεις στο τέλος να το προστατεύεις!
    Από την άλλη είναι δύσκολο να παίζεις μπάλα και να λες πως οτι κι αν γίνει εγώ θα προσπαθήσω να το γυρίσω το ματς. Τότε μπορεί να γίνει κανένα ατύχημα, να μαζευτούμε πολλοί και να αλλάξουμε κάτι.. Κι αυτό δεν αρέσει στο "σύστημα" γιατί σηματοδοτεί οτι οι αλλαγές είναι (έστω και δύσκολα) εφικτές.

Όποιος το κατάλαβε, καλώς. Δεν θα συνεχίσω γιατί δεν έχει νόημα.

Ξεκινήσαμε με το πως υπάρχουν διεθνώς αναγνωρισμένα (και εφαρμοζόμενα ήδη) εργαλεία για να γίνει π.χ. η διευθέτηση της στάθμευσης παρά/επί του πεζοδρομίου ή/και σε ειδικά σχεδιασμένους χώρους μέσα σε πεζόδρομους, και καταλήξαμε στα καημένα τα παιδάκια που παίζουν αθώα (με τα Tablet τους σίγουρα, σε πεζόδρομο αμφιβάλω) και στα σκάνδαλα Κοσκωτά και ΟΠΕΚΕΠΕ.

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    μην μένεις στο δάχτυλο φίλε.
    προς τα κάπου δείχνει, τις "διαβάζεις" πολύ επιφανειακά τις απαντήσεις.καλη συνέχεια!
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σέρρες τον Σεπτέμβριο
    από road spirit στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2006, 22:07
  2. Για Τον Σπυρο (duke IΙ)
    από XTMPAM στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2003, 09:27
  3. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ, θα σας πω τον πόνο μου!!!
    από Adventure-R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2003, 21:52
  4. Καλημερίζω όΟολο τον καλό κόσμο...
    από Zanzibar στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 12:00
  5. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2003, 09:03

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε