Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 95

Θέμα: V-strom 650 2025 ξεστοκαρισμα

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Θεμα με V-strom και να συζηταμε τα κινεζικα ανεκδοτα...ελεος ρε συ.
    Παρτο εσυ και οταν βγεις απο εγγυηση και χαλασει κατι τα ξαναλεμε.
    Καλα δεν λεμε για 10ετιες κλπ κλπ...

Γραψε στα κινεζικα θεματα, μην μας τα κανεις μπαλονια (sic) καθε φορα οπου γραφεις!!
    Ride(s) the wind of change...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της patsavour
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PaNick67 Προβολή μηνύματος
    Αυτο ειναι ολο το ζουμι της κουβεντας.

Εσενα σου βγηκε γιατι οταν περιμενες 3 μηνες ανταλλακτικο δεν ειχε ακινητοποιηθει η μηχανη σου. Αν ησουν ομως χωρις μηχανη περιμενοντας δεν θα σου ειχε βγει.

Στην θεση σου θα ειχα προτιμησει το 500Χ κι ας εβαζα αργοτερα τα αξεσουαρ που ηθελα. Γιατι θα την χρησιμοποιουσα καθε μερα στην δουλεια μου και τα ΜΜΜ δεν βολευουν οποτε δεν θα ρισκαριζα ακινητοποιηση για καποιο ανταλλακτικο.

Πες με κολλημενο αλλα αν μιλαμε για αγορα μοτο και 10 χρονια κατοχης της, το ονομα της Suzuki μετραει πολλες φορες περισσοτερο απο καθε Voge, QJ, κλπ τσιντσαντσον μαρκες
    Κάνεις δεν είναι "κολλημενος", ούτε θα χαρακτηρίζα πότε κάποιον έτσι.
    Ο καθενας κάνει τις επιλογές του,ανάλογα με τα "θέλω,και μπορώ" του.
    Αυτό είναι το "ζουμι" σε όλα.
    Όσον αφορά το ανταλλακτικό που περιμένα 3 μηνες,ΑΝ ,η μηχανή είχε λειτουργικο πρόβλημα (που δεν είχε) θα απαιτουσα απ' την αντιπροσωπεια ,να μου αλλάξει ΟΛΟ το σώμα του ψεκασμου,όπως το έκαμε την δεύτερη φορά,όταν και με το ανταλλακτικό (που περιμένα 3 μήνες) ξανααναψε το cheque engine, χωρίς παλι να έχει λειτουργικο πρόβλημα,(και σημειωτεον εκτός εγγυησεως πια).
    Γι' αυτό πάντα τονιζω,ειδικά για τις νεες μαρκες ,να κάμουμε επισταμενη έρευνα αγορας,όπως εκανα κι εγώ για να πάρω αυτό που πηρα.
    Γιατί ,τις παλιες μαρκες και τους αντιπροσωπους τους, τους γνωριζουμε χρόνια τωρα.(Π.χ. Σαρακακης).
    Οι νέες θέλουν καλό ψαξιμο.
    Ευτυχώς πλέον με το διαδίκτυο,η πληροφορία είναι απλετη,και η απόφαση πιο ασφαλής.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από patsavour Προβολή μηνύματος
    Το 800 μόνο κατ' όνομα είναι v-strom, καθ' ότι
    1) ΔΕΝ είναι V, αλλά δικυλινδρο εν σειρά.

.
    μικρη σημασια εχει, δουλευει πολυ ομοια με τον V και σαν μοτερ ειναι εξαιρετικο. πολυ ανωτερο απο οτι εχω οδηγησει σε αυτο το ευρος τιμης. δεν ειναι μοτοσυκλετα επιδοσεων, δεν περιμενω τη σπιρταδα του τουαρεγκ σε μια μοτοσυκλετα που φτιαχτηκε να την δουλευεις ολη μερα καθε μερα για πολλα χρονια χωρις να χαλασει τιποτα. αλλου τα χαλασανε και περιμενω οτι θα το διορθωσουν καθως οι πωλησεις ειναι κακες και ειναι λογικο.

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας

Όσον αφορά το ανταλλακτικό που περιμένα 3 μηνες,ΑΝ ,η μηχανή είχε λειτουργικο πρόβλημα (που δεν είχε) θα απαιτουσα απ' την αντιπροσωπεια ,να μου αλλάξει ΟΛΟ το σώμα του ψεκασμου,όπως το έκαμε την δεύτερη φορά,όταν και με το ανταλλακτικό (που περιμένα 3 μήνες) ξανααναψε το cheque engine, χωρίς παλι να έχει λειτουργικο πρόβλημα,(και σημειωτεον εκτός εγγυησεως πια).
    Γι' αυτό πάντα τονιζω,ειδικά για τις νεες μαρκες ,να κάμουμε επισταμενη έρευνα αγορας,όπως εκανα κι εγώ για να πάρω αυτό που πηρα.
    Γιατί ,τις παλιες μαρκες και τους αντιπροσωπους τους, τους γνωριζουμε χρόνια τωρα.(Π.χ. Σαρακακης).
    Ευτυχώς πλέον με το διαδίκτυο,η πληροφορία είναι απλετη,και η απόφαση πιο ασφαλής.
    Δεν ειναι ολοι συμφωνοι με αυτο το σκεπτικο...
    Εγω για παραδειγμα αν δεν εχω τα χρηματα για κατι πιο ακριβο και πιο ποιοτικο, δεν θα αγορασω το πιο φθινο...θα κανω υπομονη ώστε να αγοράσω αυτο που μου αρεσει καλυτερα!
    Υπόψιν...αγοράζω με βάση τι μου αρεσει στο ματι και δεν κοιταζω ποσο καιει και τι μεταποληση θα εχει...
    Τωρα όσον αφορά την suzuki, δεν νομιζω οτι υπαρχει θέμα σύγκρισης με qj ή με ότι άλλο παρεμφερες!
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Που είπα κάτι τέτοιο;
    Το 2009 ήταν και είπα ότι διαβάζοντας αυτό (αλλά και άλλα) με απέτρεψαν και πήρα το aprilia strada.
    Εν τω μεταξυ ακομη κυκλοφορουν χιλιαδες β στρομ και πολλα με πανω απο 200Κ χλμ και σταθηκες στο ενα αγοράζοντας απριλια που τα 7 στα 10 χάλαγαν δυο φορες την εβδομαδα
    Και μην μου πεις οτι το δικο σου δεν χαλασε γιατι απο οσα κυκλοφορουσαν εδω εχει μεινει μονο ενα,τα υπολοιπα σαπίζουν χαλασμένα σε μάντρες ή εγιναν σκραπ.
    Το στρομ το απεχθανομαι σαν μηχανακι αλλά έθεσε πολύ ψηλά τον πήχη της αξιοπιστίας.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Εν τω μεταξυ ακομη κυκλοφορουν χιλιαδες β στρομ και πολλα με πανω απο 200Κ χλμ και σταθηκες στο ενα αγοράζοντας απριλια που τα 7 στα 10 χάλαγαν δυο φορες την εβδομαδα
    Και μην μου πεις οτι το δικο σου δεν χαλασε γιατι απο οσα κυκλοφορουσαν εδω εχει μεινει μονο ενα,τα υπολοιπα σαπίζουν χαλασμένα σε μάντρες ή εγιναν σκραπ.
    Το στρομ το απεχθανομαι σαν μηχανακι αλλά έθεσε πολύ ψηλά τον πήχη της αξιοπιστίας.
    Μα δεν ειναι φοβερό? Απέρριψε αγορά vstrom επειδή βρέθηκε ενα στο εκατομμύριο που λέει ο λόγος με θεμα!!! Εν τω μεταξυ μετά πήγε στο φουλ αξιόπιστο απριλια!

Μέλος Το avatar του/της runner
    Δες με μεγαλύτερη προσοχή το ,βίντεο.Το παιδί είπε,στην αρχή 11000 ,και αμέσως προσθετει "αν βάλουμε και το τριβαλιτσο πάει 12000 Και......."
    Βέβαια θα μου πεις μην βάλεις τριβαλιτσο.
    Οκ,αλλά δεν έχω δει μέχρι τωρά γιαπωνεζικη εταιρία να κάνει έστω και μια προσφορά για τριβαλιτσο όπως π.χ όταν πηρά εγώ το voge,η στο qjsvt650 ,η στο benelli 700trk πρόσφατα η benelli που το έγινε σχεδόν τσαμπα.
    Αν μπεις στο site της σουζουκι και δεις τα αυθεντικα αφτερ μαρκετ αξεσουαρ θα δεις ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΕΣ τιμές π.χ πίσω βαλίτσα 35 λιτρων 605 ευρώ.Απο χρυσαφι θα'ναι.
    Μαξιλάρακι βαλίτσας 100 ευρώ.
    Με χρυσόσκόνη θαναι γεμισμενο.
    ΟΛΟΚΛΗΡΟ το σετ του εργοστάσιακου τριβαλιτσου,(βάσεις πίσω και πλαινων βαλιτσων και οι τρεις βαλίτσες) 2500 ευρώ σχεδόν.
    Βέβαια τα αφτερ μαρκετ του εμποριου έχουν την μισή και λιγωτερο τιμή.
    Όμως οι σύγκριση γίνεται με τα αυθεντικα αφτερ μαρκετ που έχει η κάθε εταιρία
    Π.χ,όταν αγόραζα το voge 500ds ,με το κλειδί στο χέρι,έδωσα 6500 ,ενώ το αντιστοιχα χοντα cb 500x , αν το αγόραζα με τα ΙΔΙΑ που είχε το voge επανω,θα εδινα 42% παραπάνω χρηματα..
    Δεν τα είχα να τα δώσω,και πηρά αυτό που πηρά
    Ο καθένας κάνει τις επιλογές του.
    Και φυσικά τις υποστηριζει.
    Δεν βλέπω κάτι κακό.
    Αλλωστε έχω αναφερθει εκτενως στο αντιστοιχα θρεντ εδώ στο φόρουμ για το voge 500 ds (ψαχτο και θα το βρεις), σε βαθμό που δεν νομίζω να υπάρχει άλλος εδώ μέσα,είτε για κινέζικο είτε για άλλης προέλευσης μηχανή.(Απ' όσο έχω δει απ' το 2006 που είμαι στο φόρουμ.) Μπορεί να κάμω και λάθος.
    Καλές αγορες λοιπόν και ορθια χιλιόμετρα για ολους.
    Κι αν υπάρχει κάποιος στο φόρουμ που έχει αγοράσει η θα αγοράσει το μηχανακι,ας μας γράψει εντυπωσεις.
    Με υποθεσεις και αφορισμους δεν γίνεται τίποτα .
    Μόνο με γεγονότα.
    Μιλαει για 11K και οταν βαζει στην κουβεντα και τις βαλιτσες, εννοώντας τις πλαινες ...ειπε για 11,5Κ με 12Κ.
    Καταρχας, πλαινες απο πλαινες βαλιτσες (και οχι σαμαρια) διαφερουν, αλλος κανει τη δουλεια του με 300€ και σε αλλον μπορει να μην του φτασουν τα 1000€. Δεν μπορεις να βαζεις την επιλογη των βαλιτσων μεσα στο συνολικο πακετο. Εκτος αν θελουμε να δημιουργησουμε εντυπωσεις οπου εκει πεταμε τα παντα μεσα στο καζανι και ο,τι πιασει.

Για τις τιμες της σουζι οταν τα ειχα ακουσει και εγω, γελουσα μπροστα στον αντιπροσωπο την ωρα που μου τα ειπε και φυσικα σχεδον κανενας δεν θα τα πληρωσει. Οποιος τα φοραει , ειτε ειναι δωρο , ειτε ειναι ο ενας στους 100 που ειχε τη λοξα να γραφει σουζουκι παντου και τα πληρωσε. Δεν ειναι ο κανονας.

Το μηχανακι μεχρι προτεινος εκανε 9Κ και με μαξ 2K μπορουσες να βαλεις ολα τα εξτρα πανω (καρινα, χουφτες, καγκελα μπροστα, φιμε ανεμοθωρακα suzuki με φρυδακι, διπλο σταντ, πισω καγκελα για βαλιτσες, σιτα ψυγειου, κεντρικη βαλιτσα με σχαρα, πλαινες βαλιτσες.) Αρα σου εβγαινε 11K με ολα πανω. Και μιλαμε για προιοντα με καποια α ποιοτητα. Αυτος το 21 το πληρωσε 9335 (καθως ηταν πιο ακριβο τοτε) και οχι 8995 που ειχε τωρα πριν την εκπτωση. Τωρα θα σου βγει ακομα ενα 1Κ κατω. Και παλι θα ειναι πιο ακριβο απο το κινεζικο αλλα πλεον η ψαλιδα εχει μικρυνει.

Πηγα στο adventure event στο Λαυριο και μεταξυ αλλων ειδα και αρκετα κινεζικα. Σε καποια εβλεπες πλαστικες μανετες (πχ cfmoto) λες και ησουν πανω σε παιδικο ποδηλατο και σε αλλα μια χαμηλη ποιοτητα διακοπτων. Φυσικα ομως σου μενουν λεφτα στην τσεπη για βενζινες ταξιδια και σουβλακια. Ρισκαρει καθενας και κανει τις επιλογες του. Αλλος μπορει να παρει κινεζικο και να του βγει καλο και να εχει κανει μια καλη αγορα και σε αλλον μπορει να του βγαλει προβληματα και να του βγει στο τελος ακριβοτερο , σε συνδυασμο με τα νευρα που θα του προκαλεσει.
    Τελευταία τροποποίηση από runner; 13/10/2025 στις 12:49.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PaNick67
    ΑΝ ειχε λειτουργικο προβλημα ΔΕΝ ξερεις ποσο γρηγορα θα ειχε τον ψεκασμο να στον αλλαξει. Ειναι λιγο παραξενο να εχει ολοκληρο συστημα ψεκασμου αλλα να μην εχει αισθητηρες. Ισως μαζι με τον αισθητηρα που σου αλλαξαν χωρις αποτελεσμα να εστιελαν κι εναν ψεκασμο να υπαρχει, δεν το ξερουμε. Τελος παντων ομως , τελος καλο ολα καλα.

Κι επειδη αρχισαμε τις ρησεις, παροιμιες κλπ " το φθηνο κρεας οι σκυλοι το τρωνε" λεει ο λαος οπως και "ειμαι φτωχος αγοραζω ακριβα".

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Nα επανέλθουμε στο θέμα παρακαλώ.

το china vs all, είναι αλλού.

Μέλος
    Θα σταθω σε 2 σημεια που ανεφερε ο τυπος στο βιντεο:

1. Δεν εχουν βελτιωσει καθολου τα φρενα, η αισθηση τους ειναι η ιδια που ειχαν πριν απο 20 χρονια.
    2. Παρ' οτι η τιμη ανεβαινει (οπως στα παντα), το στροφομετρο ειναι αναλογικο.

Αυτο δειχνει οτι επι της ουσιας ελαχιστες ουσιαστικες αλλαγες γινονται. Και πολλοι εδω μεσα θα προτιμουσαν το πρωτο μοντελο απο το σημερινο.
    Αραγε αυτο σημαινει οτι απλα γινονται αλλαγες για να δικαιολογηθει ενα καινουριο μοντελο; Μηπως στο βωμο του μαρκετινγκ απαγορευεται πλεον να βγαινει ενα μοντελο για πολλα χρονια;
    Και βεβαια, για να μπορει να το δινει 1κ κατω, ποσο περιθωριο καθαρου κερδους εχει πια;;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zoslen Προβολή μηνύματος
    το στροφομετρο ειναι αναλογικο.
    Αυτο τωρα το ειπε για κακο ?

Νέο μέλος
    Αυτό με τα φρένα ότι είναι τα ίδια εδώ και 20 χρόνια πως το ξέρεις; τα έχεις δοκιμάσει; Στροφόμετρο αναλογικό, που το κακό ; γενικά και για άλλους εδώ στην συζήτηση το έχετε έστω οδηγήσει για 50, 100 χλμ σε ανοιχτό δρόμο, σε κίνηση, σε κρύο, ζέστη και να έχετε μια πλήρη εικόνα; είμαι κάτοχος του τελευταίου μοντέλου με εμπειρία και σε όλα τα προηγούμενα. Μηχανή, φρένα, αναρτήσεις καμία σχέση. (αυτό με το ανάποδο οταν το διαβάζω απλώς γελάω) Και βέβαια η ποιότητα. Μην παρεξηγηθώ, ρωτώ μόνο πως βγάζετε τα συμπερασμα τα σας και βγαίνει σχεδόν μη συμφέρουσα η απόκτησή του. Συζήτηση κάνουμε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    το θεμα ειναι το εξης....
    αν παρω το suzuki ξερω ακριβως τι μηχανη παιρνω με τα συγκεκριμενα λεφτα
    αν παρω voge cf benelli qj κλπ μεγαλυτερο μικροτερο ακριβοτερο φθηνοτερο πλουσιοτερο φτωχοτερο...ΔΕΝ ειμαι σιγουρος για το τι αγορασα
    γιατι ακομα κι αν ερθει καποιος και μου πει οτι το κινεζικο του ειναι σκυλι στα 3 χρονια δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι ολη η παρτιδα ιδια και πιθανοτατα στα 3 χρονια θα εχει αλλαξει τοσα μοντελα που η αξιοπιστια του παλιου δεν συνεπαγεται αξιοπιστια στο νεο
    επισης καλο ειναι να αγοραζουμε μοτοσυκλετα κι οχι αξεσουαρ

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zoslen Προβολή μηνύματος
    Θα σταθω σε 2 σημεια που ανεφερε ο τυπος στο βιντεο:

1. Δεν εχουν βελτιωσει καθολου τα φρενα, η αισθηση τους ειναι η ιδια που ειχαν πριν απο 20 χρονια.
    2. Παρ' οτι η τιμη ανεβαινει (οπως στα παντα), το στροφομετρο ειναι αναλογικο.

Αυτο δειχνει οτι επι της ουσιας ελαχιστες ουσιαστικες αλλαγες γινονται. Και πολλοι εδω μεσα θα προτιμουσαν το πρωτο μοντελο απο το σημερινο.
    Αραγε αυτο σημαινει οτι απλα γινονται αλλαγες για να δικαιολογηθει ενα καινουριο μοντελο; Μηπως στο βωμο του μαρκετινγκ απαγορευεται πλεον να βγαινει ενα μοντελο για πολλα χρονια;
    Και βεβαια, για να μπορει να το δινει 1κ κατω, ποσο περιθωριο καθαρου κερδους εχει πια;;
    Δεν θελει να βγάλει κέρδος να ξεστοκαρει θελει, η suzuki αποφάσισε ότι δεν την συμφέρει να τον εξελίξει για να περάσει το euro 5+ και το σταματάει τουλάχιστον στην Ευρώπη, και η μηχανη ακόμα και στα 9 χιλιάρικα που ηταν δεν βλέπει κανέναν Κινέζο μπροστά της τι να κάνουμε τώρα, ρωτα τα παιδιά της Δίας που το έχουνε και το λιωνουνε να σου πουν εαν έχει θέματα και αν κάθονται πάγκο τα V Strom

Παλαιό μέλος Το avatar του/της patsavour
    Πάντως η σουζουκι τα έχει προ-ταξινομησει όλα (259) λόγω τέλους του euro 5.Σιγουρα θα τα πουλησει όλα με την καινούργια προσφορά.
    Η qj svt650/650x έχει πουλησει από 1/1/25 εως 30/9/25 130 κομματια
    Not bad.
    Τελευταία τροποποίηση από patsavour; 14/10/2025 στις 11:40.

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Suzuki V-strom 650
    από petridist στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2005, 07:58
  2. V-strom 650
    από mitsos75 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2004, 15:37
  3. Αγορα V-strom 650
    από medieval στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 20/03/2004, 18:11
  4. V strom 650 Vs FZ6 fazer
    από zoudis στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 51
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2004, 21:23
  5. transalp?v-strom 650?freewind?aprilia pegaso?
    από medieval στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 29/02/2004, 00:04

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF