Δημοσιεύθηκε αρχικά από
kostaskk
Εγώ το ίδιο (dv125 rs, injection, cbs)
Το έχω λιώσει στο ντελιβερι και συχνά με σκληρή χρήση με κόφτες και τελικες με αραιά σέρβις
Και δεν έβγαλε τίποτα σοβαρό,, έχει καμία 70.000 τώρα και ακόμα είναι σε πολύ καλή κατάσταση..
Μόνο λάδια και αναλώσιμα.. δουλεύει τέλεια
Έχω ακόμα τα μαμά λάστιχα, αλυσιδογραναζα, και δισκα συμπλέκτη, δεν έχω αλλάξει καμιά λάμπα ούτε ντιζα ούτε τπτ άλλο..
Ούτε καν λάστιχο δεν έπαθε οπότε δεν έχουν βγει ακόμα οι τροχοι, ούτε διαρροές και σκουριές εχει
Έχω αλλάξει ένα φίλτρο αέρα, ένα σετ τακάκια, 2-3 μπουζί,
Βαλβίδες ούτε που θυμάμαι πότε κοιταχτηκαν τελευταία φορά,, ίσως κάπου στα 20.000
Λάδια ορυκτέλαιο 7€ κάθε 3000+ δεν με άφησε ποτέ..δεν καίει λαδια δεν σβηνει
Αλλά ασχολουμε και λίγο με το μηχανάκι,
Κάθε 200km λάδωμα αλυσίδας,, η και ολικό λαδωμα
διακόπτης για τα φώτα για να τα κλείνω την μέρα και να μην ζεσταίνεται η λάμπα
Έχω βάψει τον λαιμό εξάτμισης 2-3 φορές με σπρέι θερμοκρασίας
Έχω κολλήσει την σχάρα με ηλεκτροκοληση..
Έχω σφίξει τις βάσεις μοτέρ +δεύτερο κόντρα παξιμάδι στην κάτω για να μην ξεσφιξει
Έχω λύσει όλα τα πλαστικά και πέρασα-στερεωσα σωληνάκια και εξαρτήματα όπως εγώ ήθελα.
Έχω κολλήσει μεταξύ τους πλαστικά ποδιάς για να μην τρίζουν.
Έβαλα 16 από 14 γρανάζι για να δουλεύει ποιο χαλαρά στις μεγάλες αποστάσεις που εκανα
Προβλήματα, τα πλαστικά του είναι μέτρια,, μπορεί να τρίζουν ή να κάνουν μικροραγισματα
Το οποίο φτιάχνεις τζάμπα η παίρνεις αλλα strong για supra
Η σχάρα μπορεί να κοπεί αν βάλλεις μπαγκαζιερα και βαρος μέσα.
Εμένα χάλασε κάτι στην κλειδαριά και έμεναν ανοικτά τα φώτα, αλλά το έφτιαξα βάζοντας διακόπτη για να κλείνω τα φώτα
Πολλοί λένε ότι πατιναρει πολύ νωρίς, εμένα έφτιαξε μόλις έβαλα ορυκτέλαιο.
Με ημισυνθετικά daytona πατιναρε πολύ λίγο σε κάποιες περιπτώσεις προς το τελος
Ίσως τρώει γρήγορα την μπροστά δισκοπλακα, ειδικά με τα μαμά τακακια
Είναι ποιο δυνατό από τα crypton s, κατανάλωση 1,7
το lifan κ αυτό μπορεί να είναι καλό.
Το μοτέρ τους το lifan110 αμιζο είναι θρυλικό σε τόσα μηχανάκια που έχει μπει και ανάλογο αν όχι καλητερο από ίδιο honda σε αξιοπιστία