Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 83

Θέμα: Ήρθε το τέλος στην Ελλάδα για το παπί ;;

270° firing order Το avatar του/της katsar
    Συγνώμη κιόλας αλλά χίλιες φορές το Κρυπτον όσο κάνει παρά κάθε λιφαν-ντειτονα κτλ.
    Είχα ένα KEEWAY πριν μερικά χρόνια στην δουλειά και απορούσα πως κάποιος θα αγοράσει αυτό το πράγμα σαν μέσο μετακίνησης και όχι για τα χωράφια που το είχε ο ιδιοκτήτης,οτιδήποτε
    είχε γύρω από το μοτέρ ήταν κυριολεκτικά επιπέδου Lego.

Το παραπάνω το έγραψα σαν διαπίστωση πως δεν βλέπω θάνατο της πάπιας,ίσα ίσα έγινε και euro5+ πως το λένε και ας πούμε ειρωνεία προς τα λιφαν.
    Όλα έχουν γίνει ακριβά , από τα μτχ μέχρι και τα Κινέζικα ακόμα σε σχέση με αυτό που είναι,όταν ένα ΜΤ125 καλώς ή κακώς κοστίζει 5+ χιλιάρικα ε 2800 για παπί είναι λογικό.
    when life gets complicated i ride.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kostaskk
    Εγώ το ίδιο (dv125 rs, injection, cbs)
    Το έχω λιώσει στο ντελιβερι και συχνά με σκληρή χρήση με κόφτες και τελικες με αραιά σέρβις
    Και δεν έβγαλε τίποτα σοβαρό,, έχει καμία 70.000 τώρα και ακόμα είναι σε πολύ καλή κατάσταση..
    Μόνο λάδια και αναλώσιμα.. δουλεύει τέλεια

Έχω ακόμα τα μαμά λάστιχα, αλυσιδογραναζα, και δισκα συμπλέκτη, δεν έχω αλλάξει καμιά λάμπα ούτε ντιζα ούτε τπτ άλλο..
    Ούτε καν λάστιχο δεν έπαθε οπότε δεν έχουν βγει ακόμα οι τροχοι, ούτε διαρροές και σκουριές εχει
    Έχω αλλάξει ένα φίλτρο αέρα, ένα σετ τακάκια, 2-3 μπουζί,
    Βαλβίδες ούτε που θυμάμαι πότε κοιταχτηκαν τελευταία φορά,, ίσως κάπου στα 20.000
    Λάδια ορυκτέλαιο 7€ κάθε 3000+ δεν με άφησε ποτέ..δεν καίει λαδια δεν σβηνει
    Αλλά ασχολουμε και λίγο με το μηχανάκι,
    Κάθε 200km λάδωμα αλυσίδας,, η και ολικό λαδωμα
    διακόπτης για τα φώτα για να τα κλείνω την μέρα και να μην ζεσταίνεται η λάμπα
    Έχω βάψει τον λαιμό εξάτμισης 2-3 φορές με σπρέι θερμοκρασίας
    Έχω κολλήσει την σχάρα με ηλεκτροκοληση..
    Έχω σφίξει τις βάσεις μοτέρ +δεύτερο κόντρα παξιμάδι στην κάτω για να μην ξεσφιξει
    Έχω λύσει όλα τα πλαστικά και πέρασα-στερεωσα σωληνάκια και εξαρτήματα όπως εγώ ήθελα.
    Έχω κολλήσει μεταξύ τους πλαστικά ποδιάς για να μην τρίζουν.
    Έβαλα 16 από 14 γρανάζι για να δουλεύει ποιο χαλαρά στις μεγάλες αποστάσεις που εκανα

Προβλήματα, τα πλαστικά του είναι μέτρια,, μπορεί να τρίζουν ή να κάνουν μικροραγισματα
    Το οποίο φτιάχνεις τζάμπα η παίρνεις αλλα strong για supra
    Η σχάρα μπορεί να κοπεί αν βάλλεις μπαγκαζιερα και βαρος μέσα.
    Εμένα χάλασε κάτι στην κλειδαριά και έμεναν ανοικτά τα φώτα, αλλά το έφτιαξα βάζοντας διακόπτη για να κλείνω τα φώτα
    Πολλοί λένε ότι πατιναρει πολύ νωρίς, εμένα έφτιαξε μόλις έβαλα ορυκτέλαιο.
    Με ημισυνθετικά daytona πατιναρε πολύ λίγο σε κάποιες περιπτώσεις προς το τελος
    Ίσως τρώει γρήγορα την μπροστά δισκοπλακα, ειδικά με τα μαμά τακακια
    Είναι ποιο δυνατό από τα crypton s, κατανάλωση 1,7

το lifan κ αυτό μπορεί να είναι καλό.
    Το μοτέρ τους το lifan110 αμιζο είναι θρυλικό σε τόσα μηχανάκια που έχει μπει και ανάλογο αν όχι καλητερο από ίδιο honda σε αξιοπιστία
    Τελευταία τροποποίηση από kostaskk; 22/10/2025 στις 20:11.

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Παπί VS Σκούτερ το αιώνιο θέμα...Ο καθένας ψωνίζει ανάλογα τις ανάγκες του.
    Δεν είναι τόσο θέμα ηλικίας... Το παπί όπως και το σκούτερ θα έχει παντού κάποιους που προτιμούν το ένα ή το άλλο.Όσο και να ανεβαίνει η ζήτηση στα σκούτερ πάντα θα υπάρχουν πελάτες για το παπί. Γιατί είναι διαχρονικό,εύκολο στη συντήρηση και σου προσφέρει την ανάγκη της μετακίνησης με μικρό κόστος.
    Το σκούτερ είναι μοδάτο χαριτωμένο,φουλ αυτόματο, κάτι που έκανε πολλούς γιωταχήδες να το προτιμήσουν.
    Τώρα αν αρκετοί οδηγοί σκούτερ είναι "γιωτάδες" με τα πόδια να ανεμίζουν κάνοντας αόρατες πεταλιές αυτό είναι άλλο θέμα...

Παπί = δούλος κανονικός...(παρένθεση)
    Έχω ΚΑΖΕ 115 με 350.000 κμ. Ήταν εταιρικό και το αγόρασα αν και πάντα μηχανή είχα.Το συγκεκριμένο από το 2004 έχει γυρίσει όλη την Αττική και αν δε το κόλλαγε στα 170.000κμ ένας συνάδελφος στη πρώην δουλειά μου που άλλαξε λάδια-αλλά χωρίς να του βάλει- ακόμα θα ήταν με το μαμά κυλινδροπίστονο...

Τα υπέρ:
    -Άθραυστο άσπαστο και αξιόπιστο μέχρι αηδίας.
    -Δε θα σε αφήσει πουθενά αν μείνει από μπαταρία...
    -Πολύ οικονομικά ανταλλακτικά/αναλώσιμα με ελάχιστο κόστος εργασίας που αρκετοί το κάνουν και μόνοι τους.
    -Ακόμα και με τα βασικά εργαλεία που έχει στον εξοπλισμό μπορείς να του κάνεις κανονική συντήρηση σε ελάχιστο χρόνο!
    -Αν χρειαστεί γενική επισκευή το μοτέρ το κόστος είναι ανεκτό (200-350€),δεν πουλάς νεφρό.
    -Ανθεκτικό στην κακομεταχείριση ειδικά από αρχάριους οδηγούς ή κάγκουρες,ή από πολλούς χρήστες.
    -Σταθερό και ακλόνητο σε λακκούβες/χωματόδρομους κλπ ελέω 17'' τροχών.
    -Αντέχει υπερβολικό φόρτωμα/ολοήμερη χρήση χωρίς να υπερθερμαίνεται ή να χάνει απόδοση.
    -Χωράει παντού στην κίνηση. Ο μόνος του αντίπαλος στην κίνηση είναι το ποδήλατο ή κάνα Honda BROS...
    -Πανάλαφρη κατασκευή. Και να ξεμείνεις το πας με τα πόδια.

Τα κατά:
    -Σκληρή σέλλα για πολύωρη εργασία ή βόλτα. Εξαιρούνται οι σιδερόκωλοι τύπου 36ωρο...
    -Αποθηκευτικοί χώροι δεν υπάρχουν, αλλά με μια μπαγκαζιέρα λύνεται το θέμα αυτό.
    -Ανεφοδιασμός. Είναι κάτω από τη σέλλα (στα περισσότερα) και είναι πολύ σπαστικό το λύσε-ξαναδέσε ειδικά αν είσαι φορτωμένος.
    -Κάτω του μετρίου φρένα τα παλιά παπιά (C-50) ικανοποιητικά όσα απέκτησαν δισκόφρενα.
    -Μικρή σχετικά αυτονομία.
    -Ακόμα τα κλέβουν...

Σέρβις:
    -αλλαγή λαδιών 1,1 λίτρο κάθε 5-6000 κμ ή όποτε το θυμόνταν...(τα ίδια κάνω και εγώ,απλά κοιτάω αν έχει από το ματάκι).
    -1 μπουζί κάθε 1- 2 χρόνια ή όποτε το θυμηθώ κι αυτό. Το ίδιο και το φίλτρο αέρα.
    -Λάστιχα ΜΕ22 και μόνο σχεδόν κάθε 2 χρόνια
    -Ανταλλακτικά ότι ζήτησα υπήρχε,από πλάγιο σταντ,μαρσπιέ,πλαστικά κλπ πάμφθηνα.
    -Ακόμα και σε εξουσιοδοτημένο να το πας για μεγάλο σέρβις πάνω από 60-70€ δε θα δώσεις...
    -Αλυσίδα γρανάζια αλλάζονται κάθε 35 με 40000 κμ οι φτηνές σειρές των 17-20€ ή κάθε 55-60000κμ οι ενισχυμένες των 30-35€ (D.I.D. / JT )
    -Τακακια επώνυμα στα 22€
    -κατανάλωση ψιλοτσιμπημένη στα 2,5- 3 λίτρα στα 100 κμ.
    -Σετ πλαστικών ΟΛΟ το κουστούμι δεν περνάει τα 100€ καινούργιο γνήσιο.

Σκούτερ μέχρι 125 cc πχ SH 125
    Σέρβις: Έχει μικρό (ιμάντας) και μεγάλο (ιμάντας και ράουλα/μπίλιες κλπ) Από 18 έως 30€ ανάλογα μάρκα και μοντέλο.
    Κόστος σέρβις από 40€ η ώρα έως 60€
    Στο μεγάλο σέρβις έχω δει τιμές και 300€ για λάδια ιμάντες και ράουλα. (λογικό με τόσο λύσε-δέσε...)
    Ελαστικά σκούτερ τουλάχιστον 3 φορές πάνω σε σύγκριση με του παπιού.
    Κόστος πτώσης ενός σκούτερ: Πολλές φορές φτάνει το 500άρικο εύκολα μια απλή πτώση με τα εργατικά.

Υπέρ:
    -Αυτόματο...Ανοίγεις το γκάζι και έφυγες.
    -Άνετη σέλλα ακόμα και για ταξίδι
    -Αυτονομία
    -Εύκολος ανεφοδιασμός στα περισσότερα.
    -Επίπεδο πάτωμα για έξτρα φόρτωμα..
    -Περισσότερη προστασία από νερά/λάσπες
    -Χώρος για αρκετά πράγματα κάτω από τη σέλα.
    -Καλύτερα φρένα-υπάρχουν και μοντέλα με ABS/CBS
    -Καλύτερα φώτα.
    Κατά:
    -Υψηλό κόστος σέρβις/εργασιών
    -Ακριβά αναλώσιμα/ανταλλακτικά σε περίπτωση μικροπτώσης.
    -Αν χρειαστεί γενική επισκευή το μοτέρ πιθανόν να είναι ασύμφορη.
    -Ακριβότερα λάστιχα
    -Αν μείνει από μπαταρία απλά φωνάζεις οδική. Δεν μπορείς να το πάρεις στα χέρια λόγω βάρους και συνεχούς μετάδοσης...
    -Αστάθεια σε λακκούβες και νεροφαγώματα ειδικά αυτά που έχουν μικρούς τροχούς.
    -Περισσότερο βάρος
    -Η κίνηση στο μποτιλιάρισμα αρκετές φορές καταντάει μαρτύριο λόγω πλάτους.
    -Σχετικά φαρδιά σέλα που σε πολλές περιπτώσεις οι μέτριου αναστήματος οδηγοί πατάνε στις μύτες.

Και για το τέλος παραθέτω ένα γνωμικό που κάποιοι μηχανόβιοι έλεγαν κάποτε:
    "Το παπί είναι σαν το μαχαίρι... το κρατάς,το ακονίζεις μέχρι να το βαρεθείς και μετά να το χαρίσεις ή να το πουλήσεις.Το σκούτερ είναι σαν τα ξυραφάκια μιας χρήσης τα κρατάς όσο κόβουν...Μετά τα πετάς.."
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostaskk Προβολή μηνύματος
    Εγώ το ίδιο (dv125 rs, injection, cbs)
    Το έχω λιώσει στο ντελιβερι και συχνά με σκληρή χρήση με κόφτες και τελικες με αραιά σέρβις
    Και δεν έβγαλε τίποτα σοβαρό,, έχει καμία 70.000 τώρα και ακόμα είναι σε πολύ καλή κατάσταση..
    Μόνο λάδια και αναλώσιμα.. δουλεύει τέλεια

Έχω ακόμα τα μαμά λάστιχα, αλυσιδογραναζα, και δισκα συμπλέκτη, δεν έχω αλλάξει καμιά λάμπα ούτε ντιζα ούτε τπτ άλλο..
    Ούτε καν λάστιχο δεν έπαθε οπότε δεν έχουν βγει ακόμα οι τροχοι, ούτε διαρροές και σκουριές εχει
    Έχω αλλάξει ένα φίλτρο αέρα, ένα σετ τακάκια, 2-3 μπουζί,
    Βαλβίδες ούτε που θυμάμαι πότε κοιταχτηκαν τελευταία φορά,, ίσως κάπου στα 20.000
    Λάδια ορυκτέλαιο 7€ κάθε 3000+ δεν με άφησε ποτέ..δεν καίει λαδια δεν σβηνει
    Αλλά ασχολουμε και λίγο με το μηχανάκι,
    Κάθε 200km λάδωμα αλυσίδας,, η και ολικό λαδωμα
    διακόπτης για τα φώτα για να τα κλείνω την μέρα και να μην ζεσταίνεται η λάμπα
    Έχω βάψει τον λαιμό εξάτμισης 2-3 φορές με σπρέι θερμοκρασίας
    Έχω κολλήσει την σχάρα με ηλεκτροκοληση..
    Έχω σφίξει τις βάσεις μοτέρ +δεύτερο κόντρα παξιμάδι στην κάτω για να μην ξεσφιξει
    Έχω λύσει όλα τα πλαστικά και πέρασα-στερεωσα σωληνάκια και εξαρτήματα όπως εγώ ήθελα.
    Έχω κολλήσει μεταξύ τους πλαστικά ποδιάς για να μην τρίζουν.
    Έβαλα 16 από 14 γρανάζι για να δουλεύει ποιο χαλαρά στις μεγάλες αποστάσεις που εκανα

Προβλήματα, τα πλαστικά του είναι μέτρια,, μπορεί να τρίζουν ή να κάνουν μικροραγισματα
    Το οποίο φτιάχνεις τζάμπα η παίρνεις αλλα strong για supra
    Η σχάρα μπορεί να κοπεί αν βάλλεις μπαγκαζιερα και βαρος μέσα.
    Εμένα χάλασε κάτι στην κλειδαριά και έμεναν ανοικτά τα φώτα, αλλά το έφτιαξα βάζοντας διακόπτη για να κλείνω τα φώτα
    Πολλοί λένε ότι πατιναρει πολύ νωρίς, εμένα έφτιαξε μόλις έβαλα ορυκτέλαιο.
    Με ημισυνθετικά daytona πατιναρε πολύ λίγο σε κάποιες περιπτώσεις προς το τελος
    Ίσως τρώει γρήγορα την μπροστά δισκοπλακα, ειδικά με τα μαμά τακακια
    Είναι ποιο δυνατό από τα crypton s, κατανάλωση 1,7

το lifan κ αυτό μπορεί να είναι καλό.
    Το μοτέρ τους το lifan110 αμιζο είναι θρυλικό σε τόσα μηχανάκια που έχει μπει και ανάλογο αν όχι καλητερο από ίδιο honda σε αξιοπιστία
    70Κ με τα ίδια λάστιχα;;;

Ή που κάτι λες λάθος ή που κόψε κάνα δυο μέτρα απ'το ψάρι σου για να μην ξεκανω όλο το φόρουμ
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xlitos
    sorry για το ασχετο...αναρτησεις πισω της προκοπης για crypton 105 που να κρατησει η ανεση για μερικα χρονια υπαρχει?Ειχαμε βαλει παλια μια μαρκα μ εκαψες που δεν θυμαμαι και κρατησε κανα χρονο μετα εγινε κουτσουρο παλι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kostaskk
    Ναι, τα μαμά έχω ακόμα, το πίσω έχει τετραγωνίσει σαν αυτοκινήτου και έχει γίνει σλικ στο κέντρο δλδ κοντεύουν να βγουν τα λινά
    Και αυτό αποφεύγοντας τα δυνατά φρένα και μπλοκάρισματα του τροχού..
    Σε βρεγμένο δεν είναι να το βγάζεις.

2500 χιλιόμετρα ανά μηνα έκανα στο ελάχιστο (πηγαινε-δουλεια-ντελιβερι και πίσω)
    Μέγιστο ίσως και πάνω από 3000.
    Τα 1300 από αυτά κάθε μήνα γίνονταν σε ανοιχτό δρόμο ευθεία με 4η (60-70km/h)χωρίς φρενα

Τώρα δεν το χρησιμοποιώ και θα αγοραστούν τα kuma η κάτι ανάλογο στα 20€ το κομμάτι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της billyka
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gavros Προβολή μηνύματος
    Κολλάς σε μαλακίες, εξιουζ μαη φρεντς, Μπίλυ.
    Κάνεις την τάδε δουλειά.
    Τι κοιτάς πρώτα πρώτα; Να πάρεις τα κατάλληλα εργαλεία.
    Όσο αντέχει η τσέπη φυσικά αλλά δεν νοείται επάγγελμα χωρίς ένα μίνιμουμ στάνταρ εξοπλισμού. Ότι κι αν είναι το αντικείμενο.

Δες το λοιπόν σαν ένα ακόμα εργαλείο το παπί.
    Ξοδεύεις ένα ποσό αρχικά που θεωρείς ότι θα σου γυρίσει πίσω πολλαπλάσια από τη δουλειά που θα βγάλει.
    Τα πάντα ακριβυναν, τα πάντα. Αυτό τι σημαίνει; Ότι θα σταματήσουμε να εξοπλιζομαστε;
    Συμφωνώ απόλυτα ειδικά όσον αφορά την δουλειά.Απλα πλέον δεν το χρησιμοποιώ για την δουλειά αλλά για τα καθημερινά πήγαινε έλα από και προς την δουλειά.Οποτε συμβιβάζομαι και ο λόγος είναι το οικονομικό ξεκάθαρα.Αν δεν ήταν το οικονομικό στην μέση θα έπερνα ένα σκούτερ με σελάρα να είμαι άνετος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της billyka
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Panos760 Προβολή μηνύματος
    Το συγκεκριμένο Daytona το πήρε γείτονας μου, στην ίδια πολυκατοικία.
    Παρκάρουμε στο ίδιο υπόγειο γκαράζ.
    Το αγόρασε καινούργιο κ ήταν χαρούμενος.
    Όποτε τον συναντούσα όλο κάτι αρνητικό είχε να μου πει για
    το παπί του.
    Πότε τα φώτα δεν δούλευαν, ποτέ ρελαντί δεν κράταγε, πότε το ένα, πότε το άλλο....τον είχε αφήσει κ δύο φορές στον δρόμο κ δεν έπαιρνε μπρος.
    Στην εγγύηση ήταν μεν, αλλά είχε ξενερώσει κάθε τόσο να πηγαίνει αντιπροσωπεία.
    Μια μέρα τον είδα σε ένα πάρκο δίπλα στο σπίτι να βγάζει φωτογραφίες το παπί.
    Το πούλησε πάνω στον χρόνο 1300€.
    Τώρα θέλει να πάρει το crypton S.
    Το δικό μου Daytona, καρμπυρατέρ όχι ιντζεξο,αγοράστηκε με 19Κ χιλιόμετρα από πακέτα που το δούλευε πακέτο από καινούργιο.Στα δικά μου χέρια δούλευε καθημερινά ντελιβερι και μάλιστα μες την καραντίνα όπου δούλευε στα τέρματα συνεχώς.Ποτε δεν έβγαλε το παραμικρό,αλλά εκεί στα 50.000 περίπου άρχισε να καίει λάδια.Λαδι το άλλαζα μια φορά το μήνα αλλά ήτανε λάθος μου,έπρεπε δύο φορές τον μήνα,ανά 1500χλμ δλδ.Τελοσπαντων επισκευάστηκε από μένα με καινούργιο κύλινδρο,πιστόνι,ελατήρια πιστονιού, βαλβίδα εξαγωγής,τσιμουχακια βαλβίδων,φλάντζες κτλ με 120€ κόστος ανταλλακτικών.Συνεχιζει και δουλεύει ακόμα και έχει γύρω στις 120Κ χλμ.Η χαμηλή ποιότητα του δεν φαίνεται στο ότι χαλάει και δεν περνει μπρος.Με την πρώτη μανιβέλα περνει.Αλλα στο ότι είναι όλο φθηνοκατασκευη,πλαστικά θάμπωσαν/κάηκαν από τον ήλιο,βίδες/ροδελες σκουριάσαν,τα πλαστικά δεν έχουν καλή εφαρμογή μεταξύ τους και τρίζουν κτλ κτλ.Φυσικα και να προτιμήσει το Crypton S και γω αυτό θα έκανα.Δεν συγκρίνονται τα δύο μηχανάκια

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostaskk Προβολή μηνύματος
    Ναι, τα μαμά έχω ακόμα, το πίσω έχει τετραγωνίσει σαν αυτοκινήτου και έχει γίνει σλικ στο κέντρο δλδ κοντεύουν να βγουν τα λινά
    Και αυτό αποφεύγοντας τα δυνατά φρένα και μπλοκάρισματα του τροχού..
    Σε βρεγμένο δεν είναι να το βγάζεις.

2500 χιλιόμετρα ανά μηνα έκανα στο ελάχιστο (πηγαινε-δουλεια-ντελιβερι και πίσω)
    Μέγιστο ίσως και πάνω από 3000.
    Τα 1300 από αυτά κάθε μήνα γίνονταν σε ανοιχτό δρόμο ευθεία με 4η (60-70km/h)χωρίς φρενα

Τώρα δεν το χρησιμοποιώ και θα αγοραστούν τα kuma η κάτι ανάλογο στα 20€ το κομμάτι
    Δεν νομιζω οτι εχει απαγορευτικο κοστος μια αλλαγη ελαστικων σε παπι... Ρισκαρεις κατα την γνωμη μου χωρις λογο...εχει δικιο ο gavros!
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Ο πρώην Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pektis Προβολή μηνύματος
    Δεν νομιζω οτι εχει απαγορευτικο κοστος μια αλλαγη ελαστικων σε παπι... Ρισκαρεις κατα την γνωμη μου χωρις λογο...εχει δικιο ο gavros!
    Όντως....ένα ζεύγος από τα καλά, (me 22 π.χ.) να έχει 60-70 ευρώ; αξίζει για τόσα να παίζει κανείς το κεφάλι του;
    Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! Κάποια στιγμή θα το καταφέρεις....

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Πέραν της οικονομίας, το παπί πραγματικά δεν έχει αντίπαλο στην κίνηση (το μόνο που σκέφτομαι ότι είναι πιο εύελικτο είναι κάνας μπόμπος, αλλά είναι όχημα για ειδικό κοινό - σκεφτείτε κάναν γαύρο πάνω σε μπόμπο )

Δεδομένου ότι το κομμάτι "κίνηση στους δρόμους" γίνεται όλο και όλο χειρότερο μέρα με τη μέρα, νομίζω ότι για μικρές καθημερινές μετακινήσεις τα παπιά θα έχουν πάντα μερίδιο στην ελληνική αγορά....

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Όντως....ένα ζεύγος από τα καλά, (me 22 π.χ.) να έχει 60-70 ευρώ; αξίζει για τόσα να παίζει κανείς το κεφάλι του;
    Είχαν.. πέρυσι έβαλα τα ΜΕ22 με 90€.

Με το σκούτερ προσωπικά νοιώθω μία αστάθεια - ανασφάλεια και αφόρητο πόνο στη μέση μετά από λίγα Km.
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

Μέλος
    Μόνο σε μένα συμβαίνει να μπλοκάρουν εύκολα τα ΜΕ 22, καινούργια κ παλιά, ή συμβαίνει κ σε άλλους;
    Το πίσω λάστιχο εννοώ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Μόνο σε μένα συμβαίνει να μπλοκάρουν εύκολα τα ΜΕ 22, καινούργια κ παλιά, ή συμβαίνει κ σε άλλους;
    Το πίσω λάστιχο εννοώ.
    Εξαρτάται από το μηχανάκι, στο glx (που είναι 30 ετών μηχανάκι με ταμπούρο) κάνεις κολιά για πλάκα.

Τα μέτζελερ νομίζω είναι η χρησή τομή σε όλα χρόνια τώρα.
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της SeniorCanardo
    Το πίσω λάστιχο εννοώ.
    Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. (Τ50+)
    Καινούργιο ήταν πολύ ωραίο και σε στεγνό και σε βρεγμένο.
    Όσο γερνάει αρχίζει να χάνει, κάτι που είναι αναμενόμενο και φαίνεται πιο έντονα στη βροχή.
    Μιλάμε αποκλειστικά για οδήγηση "Ταλιμπάν", (προσεκτικά πάντα. )

Τώρα αν θες να το μπλοκάρεις, μπορείς αλλά δεν μου φάνηκε να γίνεται πιο εύκολα από άλλα.
    Oldfarts never die

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ψαχνω για μεταφορα μηχανης απο το εξωτερικο στην Ελλαδα
    από Xrider στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2011, 16:15
  2. ΝΕΟ Site και σχολή για το Enduro στην Ελλάδα!!!
    από taxydromos στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 26/02/2009, 18:58
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2005, 10:17
  4. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ Motogp
    από caesarsk στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2005, 11:07

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε