ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ PM ΣΤΟΝ CRS
Ζητώ πραγματικά συγνώμη και το κάνω προσωπικά μέσω μηνύματος (θα γίνει και ανάλογο post) αν σε πρόσβαλα με την λέξη Αχρηστο Χρόνο σου διότι πραγματικά κανενός ο χρόνος δεν είναι Αχρήστος και τον καταναλώνει εκεί που θέλει και αγαπά.
Ελπίζω πραγματικά να την δεχτείς...
Για τα υπόλοιπα δεν απαντώ γνωρίζοντας τον χρόνο και τον τρόπο γραφής αφού προσπάθησες να απαντήσεις σε μια άδικη από μέρους μου, επίθεση εναντίον σου...
Οσον αφορά για τα χρόνια πίσω από μια οθόνη πρέπει να έχουμε τα ίδια ή να έχω και λίγα περισσότερα....και ας είμαι μικρότερος σε ηλικία...
ΠΑΝΤΩΣ
Η κοπή της πίτας έγινε στο ΚΡΥΟΝΕΡΙ...
Ηπιαμε καφέ πρώτα στο ΜΑΡΑΘΩΝΑ...
Ηταν πραγματικά πολύ καλά και με μη αναμενόμενο αριθμό μελών και φίλων να συμμετάσχουν σε αυτή, λόγω καιρικών συνθηκών...
ΤΟ φετινό προεδρείο πραγματικά καταβάλει προσπάθειες να δείξει ξανά την λέσχη όπως πρέπει να είναι (μην ξεχνάμε ότι είναι μια λέσχη 10ετίας).
Ήδη έχει κάνει πολλά πράγματα, δυστυχώς είναι μόνο στην αρχή και συνεχίζει.
Μην τους κόβουμε τα φτερά και ας προσπαθήσουμε όλοι όσοι αγαπάμε την AFRICA, ακόμα και αν έχουμε πάρει άλλες μηχανές, να βοηθήσουμε να συνεχιστεί η λέσχη μας
ΣΤΙΣ 9/2 στο bar ΑΣΤΡΟΛΑΒΟΣ (Μαρ. Αντύπα, Ν. Ηρακλειο) θα γίνει πάρτυ της λέσχης με λαχειοφόρο αγορά. Ολα τα έσοδα θα δοθούν σε ένα ίδρυμα για παιδιά (περισσότερες πληροφορίες στο www.africatwin.gr).
Ελάτε όσοι μπορείτε έστω και για ένα ποτό...
ΧΡΗΣΤΟ ΕΣΕΝΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΚΕΡΑΣΩ ΠΟΤΟ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗΣ...
Σοφιανός Καβακόπουλος