Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 73 από 73

Θέμα: ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΣΑΣ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της x-rider
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    [B]11 εσεις (αντε 13 μαζι με τους εποπτες...) 11 εμεις....

θα κατεβουμε στο μπουρδελακι σας, θα σας ριξουμε 2 μπαλακια και θα φυγουμε

απλα τα πραγματα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΠΡΟΣΕΞΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΑΒΑΤΑΡ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΒΡΑΚΑΚΙ

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ ΟΛ ΠΟΠΟΣ ΟΞΩ

Υ.Γ. Μαζεψτε και την φανελλα του Βενκ.....πως τον λενε

που την πεταγε κατω , μετα το γκολ

υ.γ. εμεις παντως με τους βαζελους ετσι δεν πανηγυριζαμε

Νέο μέλος
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΠΕΛΑΤΕΣ
    ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ
    ΧΙΚ,ΧΙΚ,ΧΙΚ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΡΕ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΑ.....
    ΜΑΣ ΜΕΘΥΣΑΤΕ, ΒΡΕ.....
    ΑΙΝΤΕ, ΑΣΠΡΟ ΠΑΤΟ!!!
    ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤΩ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΙΑ 33+21+11(+1 ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ)

ΓΙΑ ΤΟΝ «ΠΑΙΚΤΗ ΡΙΜΠΟ» ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΕΕΕΕ
    ΠΡΙΝ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΡΟΔΑΝΙ
    ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΣΑΣ ΤΟ .....ΜΠΟΥΚΩΣΕ;
    Ο ΘΡΥΛΟΣ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΟΤΑΝ ΣΑΣ.......ΝΙΚΑΕΙ.

«ΚΑΛΟ ΠΕΝΤΑΕΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΚΡΑΣΟΝΤΙΒΙΝΤΑΔΕΣ»

ΓΙΑΝΝΗΣ(ΚΟΥΠΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ)ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ750
    ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΣΟΥ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της manos426f
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005

[/B]
    ο Παπαδοπουλος ΔΕΝ ηταν καλος
    τι??????????μόνο από εσένα το άκουσα αυτό φίλε....
    [/B][/QUOTE] ΤΡΑΓΙΚΟΣ και ο Γκονζαλες πειτε μου εσεις τι λετε....
    [/B][/QUOTE] ο καλύτερος παίχτης του γηπέδου μετά τον Ριβάλτνο (λόγω των γκολ, κατά τα άλλα δεν έκανε κάτι στο παιχνίδι)
    [/B][/QUOTE] Νικοπολιδης μετριος
    τραγικός θα έλεγα...τρεις φάσεις έγιναν στην περιοχή του έφαγε δύο γκολ
    ..... [/B][/QUOTE]

Ε οχι ρε zzr,ο Παπαδοπουλος ΔΕΝ ηταν καλος γιατι τον εχουμε ξαναδει πολλες φορες να παιζει πολυ καλυτερα!Απλα επειδη ολοι σχεδον οι υπολοιποι σερνονταν,φανηκε καπως στο παιχνιδι!Κατα τα αλλα,επιμενω οτι δεν ηταν καλος....
    Ο Γκονζαλες,αχ αυτος ο Γκονζαλες....Καλα ρε,μαγια σας εχει κανει???Τι καλος ρε?Στους τσαμπουκαδες και στην κλαψα στο διαιτητη?Ναι,εκει ηταν αριστος!Στην μπαλα που επαιξε ομως,εκτος απο μια δυο πασες που εβγαλε,ηταν μετριοτατος παλι....
    Ο Ριβαλντο ενταξει,σας τον φορεσε ξανα κι ας μην εκανε και πολλα κατα τα αλλα....
    Ballywood - Αίθουσα ψυχαγωγίας στη Νέα Χαλκηδόνα με Billiards, Ping Pong, Darts, Wooden Table Football και Nova

Αρχικά δημιουργήθηκε από JohnSpy
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΠΕΛΑΤΕΣ
    ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ
    ΧΙΚ,ΧΙΚ,ΧΙΚ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΡΕ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΑ.....
    ΜΑΣ ΜΕΘΥΣΑΤΕ, ΒΡΕ.....
    ΑΙΝΤΕ, ΑΣΠΡΟ ΠΑΤΟ!!!
    ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤΩ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΙΑ 33+21+11(+1 ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ)

ΓΙΑ ΤΟΝ «ΠΑΙΚΤΗ ΡΙΜΠΟ» ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΕΕΕΕ
    ΠΡΙΝ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΡΟΔΑΝΙ
    ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΣΑΣ ΤΟ .....ΜΠΟΥΚΩΣΕ;
    Ο ΘΡΥΛΟΣ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΟΤΑΝ ΣΑΣ.......ΝΙΚΑΕΙ.

«ΚΑΛΟ ΠΕΝΤΑΕΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΚΡΑΣΟΝΤΙΒΙΝΤΑΔΕΣ»

Ela geias mas lemeee

Tora ta bazelia einai tavlaaa pwpw kav..a...........:wacko: :wacko:

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    Πάμε άλλη μία ...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	karaiskakh1.jpg 
Προβολές:	88 
Μέγεθος:	82,7 KB 
ID:	33929
    Πάντα όρθιοι

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ

ΧΙΚ !!!

ΧΙΚ !!!

Da pipa είπαμε ; XIK

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	karaiskakh2.jpg 
Προβολές:	88 
Μέγεθος:	81,4 KB 
ID:	33930
    Πάντα όρθιοι

Ε οχι ρε zzr,ο Παπαδοπουλος ΔΕΝ ηταν καλος γιατι τον εχουμε ξαναδει πολλες φορες να παιζει πολυ καλυτερα!Απλα επειδη ολοι σχεδον οι υπολοιποι σερνονταν,φανηκε καπως στο παιχνιδι!Κατα τα αλλα,επιμενω οτι δεν ηταν καλος....
    Ο Γκονζαλες,αχ αυτος ο Γκονζαλες....Καλα ρε,μαγια σας εχει κανει???Τι καλος ρε?Στους τσαμπουκαδες και στην κλαψα στο διαιτητη?Ναι,εκει ηταν αριστος!Στην μπαλα που επαιξε ομως,εκτος απο μια δυο πασες που εβγαλε,ηταν μετριοτατος παλι....

Re Mano , pistepse me file, eisai isws O MONOS GAYROS POU LEEI AYTA GIA TON GONZALES KAI TON PAP

Filika...

Νέο μέλος
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΟ.

ΑΥΤΟΣ Ο ΓΚΟΝΖΑΛΕΣ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΩΤΣΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΗ Ο Μ......ΑΣ Ο ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΠΟΙΟΣ ΕΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ..........ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΥΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ, ΜΟΝΟ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΡΟΥΜΠΑΣ.

ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΣΟΥ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της manos426f
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge

Re Mano , pistepse me file, eisai isws O MONOS GAYROS POU LEEI AYTA GIA TON GONZALES KAI TON PAP

Filika... [/B]

Ρε συ Γιωργο,ακουσε να δεις....
    Για τον Παπαδοπουλο δεν ειπα ουσιαστικα κακη κουβεντα.Ειμαι ο πρωτος που λεει οτι ξερει καλη μπαλα -αν και διανυει παρατεταμενη περιοδο εκτος φορμας και προσωπικα δε μου φαινεται τελειως φυσιολογικο αλλα θα δουμε για αυτο στο τελος της σεζον- αλλα οπως και να το κανεις,στο ντερμπι δεν απεδωσε οσο εχει αποδειξει οτι μπορει,αρα ηταν μετριος...Που ειναι το παραλογο στα λεγομενα μου?
    Τωρα για τον Γκονζαλες,εκει ας ειμαι ο μονος γαυρος που τα λεει αυτα...Ρε συ,δε μου αρεσει ο παικτης αυτος,φυρα ειναι αφου παιζει σε 2 απο τα 10 παιχνιδι α καλα.Τωρα αν εσας σας αρκει αυτο,εγω τι να πω ρε φιλε...
    Θες να σου πω για αλλους παικτες?Χαραλαμπιδης,Μαντζιος,Μορις,Γκουμας και οι πιτσιρικαδες θεωρω οτι μπορουν να προσφερουν.....
    Ο Γκεκας ειναι ιδανικος για να βγαινει οφσαιντ,απλα που και που κανει κατι καλα....
    Ο Τοργκελε,τη μια παιζει,την αλλα σερνεται.Δε πιστευω να τον αγορασετε τελικα....
    Για Γκαλινοβιτς,θεωρω λαθος που αφησατε τον Κοτσολη να φυγει γιατι δεν ειναι και τοσο σταθερος ο Γκαλινοβιτς,Βεβαια σε εκεινο το 0-5 με την Μπαρτσελονα σας εσωσε απο πρωτοφανη συντριβη...
    Τωρα για Κονσεισαο,Σεριτς,Μπισκαν τι θες να σου πω ρε Γιωργο?Οτι μου αρεσουν?Παλτα ειναι ολοι τους και ο Μπαγεβιτς δε θα τους κρατησει πιστευω εκτος ισως του δευτερου λογω -ιτς....
    Παμε και στην ομαδα μου....
    Παντος,Στολτιδης,Καφες νομιζω ολοι καταλαβαινουν οτι ειναι χρησιμοι ετσι?
    Ο Τζορτζεβιτς μου φαινεται θα γινει ο δικος μας Βαζεχα στο τελος,δηλαδη θα παιζει ενα ημιχρονο κι αμα αλλα εστω κι ετσι χρησιμος θα ειναι.Ο Γεωργατος πρεπει να ξεκουμπιστει το καλοκαιρι μαζι με τον Σουρερ γιατι προτιμω αν ειναι να μεινει ο Ανατολακης που ειναι και πιο Ολυμπιακος (οσο μπορουμε να πουμε κατι τετοιο...)
    Ο Νικοπολιδης οτι και να λετε εχει δεσει την αμυνα μας,με τα οποια ελαττωματα και προτερηματα του....
    Ο Οκκας αν μαθει να μενει ορθιος μπορει να προσφερει ενω ο Μπαμπαγκιντα μου φαινεται ψιλοφυρα....
    Για τον Ντανι ουτε κουβεντα,να φυγει ο κυριος,ενω πιστευω οτι πρεπει να φυγει και ο Ριβαλντο,ακριβως για να μην καταντησει Τζιοβανι.....
    Ο Κωνσταντινου κατι παει να κανει,αλλα τι να πω,μονο ο Κωνσταντινου του Ηρακλη ηταν αυτο που λεμε θωρηκτο....
    Για Τουρε τα γνωστα,αλλωστε φευγει το καλοκαιρι....
    Εγω θελω να δω αν θα μπορεσουν να επανελθουν Πατσατζογλου-Βενετιδης γιατι ειναι χρησιμοι και οι δυο...
    Τελος παντων,μετριοι ειμαστε και οι δυο και να δω ποτε και αν θα μπορεσουμε να γινουμε σταθερα αξιομαχοι στην Ευρωπη οπως ησασταν εσεις προ τριετιας.....
    Ballywood - Αίθουσα ψυχαγωγίας στη Νέα Χαλκηδόνα με Billiards, Ping Pong, Darts, Wooden Table Football και Nova

Παλαιό μέλος Το avatar του/της x-rider

γκονζαλες = ΦΥΛΑΚΗ & ΑΠΕΛΑΣΗ

ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟ, το πιτσιρικα

ρε ............ΟΥΣΤΤΤΤΤΤ

Αρχικά δημιουργήθηκε από manos426f
    Ρε συ Γιωργο,ακουσε να δεις....
    Για τον Παπαδοπουλο δεν ειπα ουσιαστικα κακη κουβεντα.Ειμαι ο πρωτος που λεει οτι ξερει καλη μπαλα -αν και διανυει παρατεταμενη περιοδο εκτος φορμας και προσωπικα δε μου φαινεται τελειως φυσιολογικο αλλα θα δουμε για αυτο στο τελος της σεζον- αλλα οπως και να το κανεις,στο ντερμπι δεν απεδωσε οσο εχει αποδειξει οτι μπορει,αρα ηταν μετριος...Που ειναι το παραλογο στα λεγομενα μου?
    Τωρα για τον Γκονζαλες,εκει ας ειμαι ο μονος γαυρος που τα λεει αυτα...Ρε συ,δε μου αρεσει ο παικτης αυτος,φυρα ειναι αφου παιζει σε 2 απο τα 10 παιχνιδι α καλα.Τωρα αν εσας σας αρκει αυτο,εγω τι να πω ρε φιλε...
    Θες να σου πω για αλλους παικτες?Χαραλαμπιδης,Μαντζιος,Μορις,Γκουμας και οι πιτσιρικαδες θεωρω οτι μπορουν να προσφερουν.....
    Ο Γκεκας ειναι ιδανικος για να βγαινει οφσαιντ,απλα που και που κανει κατι καλα....
    Ο Τοργκελε,τη μια παιζει,την αλλα σερνεται.Δε πιστευω να τον αγορασετε τελικα....
    Για Γκαλινοβιτς,θεωρω λαθος που αφησατε τον Κοτσολη να φυγει γιατι δεν ειναι και τοσο σταθερος ο Γκαλινοβιτς,Βεβαια σε εκεινο το 0-5 με την Μπαρτσελονα σας εσωσε απο πρωτοφανη συντριβη...
    Τωρα για Κονσεισαο,Σεριτς,Μπισκαν τι θες να σου πω ρε Γιωργο?Οτι μου αρεσουν?Παλτα ειναι ολοι τους και ο Μπαγεβιτς δε θα τους κρατησει πιστευω εκτος ισως του δευτερου λογω -ιτς....
    Παμε και στην ομαδα μου....
    Παντος,Στολτιδης,Καφες νομιζω ολοι καταλαβαινουν οτι ειναι χρησιμοι ετσι?
    Ο Τζορτζεβιτς μου φαινεται θα γινει ο δικος μας Βαζεχα στο τελος,δηλαδη θα παιζει ενα ημιχρονο κι αμα αλλα εστω κι ετσι χρησιμος θα ειναι.Ο Γεωργατος πρεπει να ξεκουμπιστει το καλοκαιρι μαζι με τον Σουρερ γιατι προτιμω αν ειναι να μεινει ο Ανατολακης που ειναι και πιο Ολυμπιακος (οσο μπορουμε να πουμε κατι τετοιο...)
    Ο Νικοπολιδης οτι και να λετε εχει δεσει την αμυνα μας,με τα οποια ελαττωματα και προτερηματα του....
    Ο Οκκας αν μαθει να μενει ορθιος μπορει να προσφερει ενω ο Μπαμπαγκιντα μου φαινεται ψιλοφυρα....
    Για τον Ντανι ουτε κουβεντα,να φυγει ο κυριος,ενω πιστευω οτι πρεπει να φυγει και ο Ριβαλντο,ακριβως για να μην καταντησει Τζιοβανι.....
    Ο Κωνσταντινου κατι παει να κανει,αλλα τι να πω,μονο ο Κωνσταντινου του Ηρακλη ηταν αυτο που λεμε θωρηκτο....
    Για Τουρε τα γνωστα,αλλωστε φευγει το καλοκαιρι....
    Εγω θελω να δω αν θα μπορεσουν να επανελθουν Πατσατζογλου-Βενετιδης γιατι ειναι χρησιμοι και οι δυο...
    Τελος παντων,μετριοι ειμαστε και οι δυο και να δω ποτε και αν θα μπορεσουμε να γινουμε σταθερα αξιομαχοι στην Ευρωπη οπως ησασταν εσεις προ τριετιας.....

re man den kathomai na analysw oli tin omada,
    Anaferomai ston pap kai se auta pou les se auton mono

λοιπόν

if παπ come to thrylo
    then Παπ are και γαμώ τους παίχτες

if Παπ not come to thrylo
    then που πάτε με το παλτό ρεεεεεε

πέρα απο την πλάκα
    ο Παπαδόπουλος ήταν ίσως ο μ΄νος που έπαιξε μπάλα απο τον βάζελο.Τουλάχιστον προσπάθησε και έτρξε πολύ.

Οσο για τον Εκι έπαιξε λίγο στην αρχή αλλά μετά έμεινε να ασχολείτε με τον διαιτητη και με το πως θα κλοτσήσει τους αντιπάλους του.Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλός παίχτης.
    Αν ο Καστίγιο έπαιζε απο την αρχή ο Εκι δεν θα τελείωνε το ματς και ο Καστίγιο θα είχε τουλάχιστον μια κίτρινη.Αλλα πιστεύω να προλάβαινε να πετάξει τον Εκι έξω.
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa

Αν ο Καστίγιο έπαιζε απο την αρχή ο Εκι δεν θα τελείωνε το ματς και ο Καστίγιο θα είχε τουλάχιστον μια κίτρινη.Αλλα πιστεύω να προλάβαινε να πετάξει τον Εκι έξω.
    +1000000
    σωστός...
    εκεί φάνηκε ότι ο Σόλιντ δεν έχει μυαλό Έλληνα...
    αν είχατε εκεί προπονητή τον Ιωαννίδη (ξέρετε αυτός που έβαζε τη δεκαετία του 80 μέσα κάτι απίθανους για να προκαλούν τον αντίπαλο κ να βγαίνει έξω το αστέρι της άλλης ομάδα με ντισκαλιφιέ) ο Εκι θα είχε φύγει από το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο....θα έβαζε μέσα το σκατό τον Καστίγιο θα του έκανε τη λαμογιά....θα τον κοπαναγε ο Αργεντίνος και άντε γεια ...στα αποδυτήρια από το πρώτο ημίχρονο...
    βλεπαμε το ματς με φίλους και είχαμε ανοικτό το ίντερνετ ...έψαχνα site να δίνει απόδοση για την αποβολή του Έκι....αν κ μάλλον θα έδινε 1,25...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 20/09/2009, 23:03
  2. Ο λυκος και τα 7 κατσικακια
    από AFTER στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 10/08/2007, 09:40

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε