Σελίδα 5 από 12 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 178

Θέμα: βάλε την δική σου photo...!!

non serviam Το avatar του/της kachius
    και μια απόδειξη της βρόχας

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	lasp1.jpg 
Προβολές:	767 
Μέγεθος:	40,6 KB 
ID:	37113
    Ξέρω από βέσπα!

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    Πως μπορείτε να πάτε διακοπές σε ένα νησί με το ξάδερφο σας, φορτώνοντας τα ... απαραίτητα πάνω στο παπί σας

1. Πρέπει να έχετε Honda Supra 100cc

2.Πρέπει να το έχετε στρώσει με ηρεμία(μέχρι τις 4800χλμ) και κατά προτίμηση με πολλές βόλτες στην "Καντίνα" ...

3.Πρέπει να διαθέτετε αρκετή τρέλα και να είστε σχετικά νέος ώστε να μπορείτε να θεωρείτε, μέσα σας, τις "ακραίεεεεεεεεες καταστάσεις" ως μιά άλλη μορφή διασκέδασης.

4.Πρέπει ο φίλος σας ή η φίλη σας ή ο ξαδερφός σας που θα σας συνοδεύσει να κουβαλάει την ίδια τρέλα με εσάς και να είναι 1.81

5.Πρέπει να διαθέτετε πολλά χταπόδια και 1-2 δύχτια μοτοσυκλέτας.

και συνεχίζουμε ...

6.Αφού ξυπνήσετε στις 5 το πρωϊ(της ημέρας έναρξης των διακοπών σας) και πάτε Βούλα να παραλάβετε τον ξαδερφό σας. Είναι ώρα να αρχίσει το Φ Ο Ο Ο Ρ Τ Ω Μ Α.

7.Πρέπει να βάλετε μία τσάντα πλάτης(Πορτοκαλί στη φώτο)οριζοντίως στο σβέρκο του παπιού. Στο σημείο δηλαδή που είναι ανάμεσα στις γάμπες σας, όταν οδηγείτε το όχημα

8.Πρέπει να βάλετε κάτω από τη πορτοκαλί τσάντα, τον υπνόσακο του συνεπιβάτη σας. Ξέχασα δυστυχώς να βάλω αντίστοιχο βελάκι στη φώτο.

9.Πρέπει να βάλετε πάνω από την πορτοκαλί τσάντα την σκηνή 3 ατόμων(Igloo) που έχετε σε κατακόρυφη θέση ώστε να σφηνώνει μεταξύ του λαιμού της σέλας και του κέντρου του τιμονιού ώστε να στρίβει το τιμόνι. Βέβαια δεν βλέπετε τα όργανα πάνω στο τιμόνι αλλά τι σημασία έχει... σε ένα παπί δεν τα χρειάζεστε :rotflmao: Ευτυχώς το βλέμα του οδηγού δεν διακόπτεται από την σκηνή γιατί φτάνει στο ύψος του σαγονιού.

10.Πρέπει να έχετε βάλει καλαθάκι πάνω από το εμπρόσθιο φτερό.

11.Πρέπει να έχετε βάλει μέσα μία λεπτή ελαφριά κουλούρα για να κλειδώνετε το παπί σας μην σας το κλέψουν :rotflmao: (Με συγχωρείτε αλλά θα πρέπει να παραδεχτείτε ότι ο μέσος αθηναίος δικυκλιστής έχει πάντα τέτοιους φόβους ... ).

12.Πρέπει να έχετε βάλει μέσα στο καλαθάκι τον υπνόσακο παραλλαγής σας, που ξέμεινε από την εποχή που είσασταν στα βατράχια ή τα καταδρόμια .

13.Αφού ασφαλίσατε με το κίτρινο χταπόδι το άνοιγμα του καλαθιού για να μην φύγει ο κομαντουπνόσακος θα πρέπει να βάλετε το πράσσινο υπόστρωμα πάνω στον υπνόσακο και θα πρέπει να το πιάσετε πάνω στο καλάθι με ένα από τα δύχτια μοτοσυκλέτας που διαθέτετε.

Ο κεντρικός και εμπρόσθιος αποθηκευτικός χώρος του οχήματος σας πλέον έχει φτάσει στα όρια του. Για να πάμε τώρα και στο πίσω μέρος ....

14.Έχετε φροντίσει από τη προηγούμενη νύχτα να γεμίσετε την βαλιτσάρα των 42 λίτρων με όλα τα καλοκαιρινά καλούδια που χρειάζεστε. Δεν υπάρχει χώρος για πολλές πολυτέλειες. Πολλές βερμούδες και καλοκ. μπλούζες και μία κυριλέ φορεσιά για βραδυνή έξοδο. Τα ίδια θα πρέπει να έχει φορτώσει και ο ξάδερφος σας αλλά σε μεγάλο τουριστικό σάκο και όχι σε μπαγαζιέρα.

15.Πρέπει να κουμπώσετε την ΜΑΥΡΗ GIVI σας στη σχάρα του παπιού σας.

16.Πρέπει να φορτώσετε τώρα τον (σχεδόν) γεμάτο γαλάζιο τουριστικό σάκο του ξάδερφου σας πάνω από τη GIVI και να τον στηρίξετε με τα δύο χοντρύτερα και καλύτερα χταπόδια σας.

17. Πρέπει να βέλετε το κερασάκι στη τούρτα .... εεεε ... το (μπλε σκούρο) φουσκωτό υπόστρωμα του ξάδερφου σας πάνω :hypnotize ... στο μεγάλο γαλάζιο τουριστικό σάκο και να τον πιάσετε με τι άλλο ... μα με ένα από τα πολλά χταπόδια σας.

18. Πρέπει να ζητήσετε από τον 1.81 μαντραχαλά ξάδερφο σας(ευτυχώς εξαιρετικά αδύνατος), να σας ανοίξει την αυλόπορτα ώστε να εξέλθει ο "πολεμικός έλεφας", να βγει έξω από τη πυλωτή και να περιμένει εκεί ώστε να πάτε να φορτώσετε και :a24: αυτόν !!!

Το Blue * περιμένει και εσείς έχετε αργήσει λίγο...

19. Πρέπει να ανακαλέσετε Ο Λ Α σας τα ψυχικά αποθέματα για την διαδρομή Βούλα-Πειραιάς(Λιμάνι). Το νευρικό γέλιο που θα σας κυριεύσει μόλις αντικρύσετε το βλέμα των ανυποψίαστων πεζών που περιμένουν στη παραλιακή στις στάσεις(λεωφ), με κάποιο τρόπο πρέπει να καταπολεμηθεί για να μην χάσετε τον έλεγχο του οχήματος.

υγ1: Η φωτογραφία αυτή(οχι ψηφιακή) πάρθηκε στη πυλωτή του ξάδερφου πριν 4-5 χρόνια λίγο πριν ξεκινήσω(πριν "φέξει") για το Πειραιά από οπου θα έφευγα για ένα δημοφιλές κυκλαδονήσι.

υγ2: ΣΥΝΟΛΙΚΑ και κατά προσέγγιση το βάρος εμένα, του ξάδερφου & των αποσκευών το είχα υπολογίσει γύρω στα 205 κιλά (+-10). Ευτυχώς που στην επιστροφή στο λιμάνι οι γονείς του ξάδερφου ήρθαν να τον παραλάβουν για να μην περάσω αυτό που πέρασα μέχρι να πάω στο καταπέλτη του Blue * . :rotflmao:

Όνομα:	fortos.jpeg 
Προβολές:	745 
Μέγεθος:	98,7 KB 
ID:	37451
    Πάντα όρθιοι

Το μωράκι μου, που μάλλον θα αναγκαστώ να το αποχωριστώ σύντομα για να πληρώσω για τον εκτελωνισμό του αυτοκινήτου μου...

Όνομα:	klx 1.jpg 
Προβολές:	731 
Μέγεθος:	40,5 KB 
ID:	37458
    NO BOOTS,
    NO JACKETS,
    NO HELMETS,
    JUST BALLS.

Το RGV μου μια νύχτα που το "ξεβράκωσα" για να του βγάλω το "πολεμικό" κοστούμι lucky strike και να του βάλω το μαύρο το πολιτικό...

Τώρα έχει πωληθεί πλέον αλλά ήταν το πρώτο μου (και μοναδικό μου) street και η μοναδική μηχανή που με πήγαινε βόλτα με πάνω από 200χαω και έχει χαραχτεί στην καρδιά μου...

Όνομα:	rgv.jpg 
Προβολές:	725 
Μέγεθος:	74,8 KB 
ID:	37459
    NO BOOTS,
    NO JACKETS,
    NO HELMETS,
    JUST BALLS.

Και μια ντυμένο, λίγο πριν ταξιδέψει για πάντα μακρυά μου...

Όνομα:	rgv1.jpg 
Προβολές:	721 
Μέγεθος:	86,6 KB 
ID:	37460
    NO BOOTS,
    NO JACKETS,
    NO HELMETS,
    JUST BALLS.

Αχ εχω μονο 8 μηνες παντρεμενος με αυτο και σκεφτομαι να κανω και παιδακι

Όνομα:	fghfhf.jpg 
Προβολές:	703 
Μέγεθος:	74,6 KB 
ID:	37466

Αρχικά δημιουργήθηκε από MOZART
    Αχ εχω μονο 8 μηνες παντρεμενος με αυτο και σκεφτομαι να κανω και παιδακι
    Αν πάρει τα γονίδια απ'τους γονείς μην το σκέφτεσαι. Κάν'το !

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Και η δική μου η καλή, με τα παλιά της ρούχα... Συντομα με upside down και άλλα καλά. 14 χρονια, 140.000 χλμ μέχρι τωρα

Όνομα:	srx1_640_480.jpg 
Προβολές:	691 
Μέγεθος:	29,5 KB 
ID:	37476

Για την οικογενεια

Όνομα:	image(15).jpg 
Προβολές:	677 
Μέγεθος:	31,8 KB 
ID:	37503
    Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

και για μένα ΜΟΝΟ !!!

Όνομα:	2005 2 16 kawasaki kx 250 2.jpgmik.jpg 
Προβολές:	683 
Μέγεθος:	30,5 KB 
ID:	37505
    Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

ΕΙΜΑΙ..ΚΑΜΑΚΙ Το avatar του/της SOL-VFR-VTEC
    KAI ENA FILAKI STIN KALI MOU:a07: :a07: :a07: .....KAI KSERETE GIATI??=GIATI TO KORMI TIS FLOGES VGAZI..LES KAI EINAI PETROGAZIIIII:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Όνομα:	sol#vfr.jpg 
Προβολές:	639 
Μέγεθος:	46,5 KB 
ID:	38027
    Πανελλήνια Μαζωξη= https://www.youtube.com/watch?v=E7br3lG6b9M

ορίστε και η δική μου αγαπημένη μηχανή.. (από τα πιο καλο διατηρημένα) BANDIT 400V μοντ.99 με εξάτμηση ελευθέρας HARPOON

Όνομα:	my bandit -small.jpg 
Προβολές:	618 
Μέγεθος:	80,5 KB 
ID:	38116

^ΒΟΟΜΒΟΟΜ Το avatar του/της IKE
    Να και η δικιά μου, ολόφρεσκη μετα απο εξωνυχιστική μπουγάδα

Όνομα:	cbsf_003.jpg 
Προβολές:	599 
Μέγεθος:	53,9 KB 
ID:	38135

~
    to diko mou bebe ...(vevea den ine to diko mou alla kanei gia tin ora)....

Όνομα:	40_12_sb.jpg 
Προβολές:	587 
Μέγεθος:	28,7 KB 
ID:	38140

Νέο μέλος
    ΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ
    ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΔΕΙΞΩ ΠΙΟ ΜΕΤΑ

Όνομα:	sprint-rs-2002.jpg 
Προβολές:	686 
Μέγεθος:	61,5 KB 
ID:	38155

Σελίδα 5 από 12 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 05/10/2005, 19:07
  2. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 31/07/2004, 10:54

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα