γμτ ρε μου βγάλατε το όνομα; ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ - ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΕΧΕΙ ΧΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΒΡΑΧΟ
ΟΚ?
![]()
![]()
![]()
γμτ ρε μου βγάλατε το όνομα; ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ - ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΕΧΕΙ ΧΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΒΡΑΧΟ
ΟΚ?
![]()
![]()
![]()
MH AGXONESAI EXO PAEI!!!
ALA...
PIO KATO..EKEI STO POTAMAKI..DEN EINAI TIGKA STIS ...
TABERNES RE ????KAI KALA..MAS LES GIA SKOLOPATIA KAI TETOIA...
ENO MONO STIS FOTOGRAFIES THA TA DEIS;;
AX....THA PAROYNE FOTIA TA PIROYNIA PALI...
ρε δεν ντρέπεστε λίγο;![]()
με ΜΙΣΟ λουκουμά;
Ρε συ Νίκο καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα!!!!
![]()
![]()
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
...το ποστ ξεκινησε για κοντινη βολτα και φτασαμε στα καλαβρυτα
ρεεεεεεεεε να οργανωθουμε ρεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Λοιπον για κοντα προτινω Ωροπο..........
Για μακρια ολοημερη Βυτινα-στεμνιτσα-Δημητσανα!!!!!
Αυτα!!!!
Πωλείται XX 98' Full Extra.
Πωλήθηκε...
ΜΕΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ![]()
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
...life is life out there...
nimbus
Mην στεναχωριέσαι βρε Θοδωράκι!Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
ΜΕΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ![]()
Απλά λόγω καιρού που μέχρι τώρα λίγα ΣΚ ήταν καλός για βόλτα τώρα οι περισσότεροι αν όχι όλοι έχουν διάθεση για πιο μακρινές εκδρομές και σε άλλα μέρη και όχι στα συνηθισμένα.Τουλάχιστον έτσι είμαι εγώ.
Αλλά τώρα που αρχίζει και φτιάχνει ο καιρός θα αλλάξει και θα κανονίζουμε και πιο συχνά και σε κοντινά ΄μέρη για όλους.Έτσι θέλω να πιστεύω δηλαδή!Ούτως ή άλλως εκδρομούλες θα παιχτούν!!Οπότε don't worry και θα κάνεις και χιλιόμετρα μαζί με την Ντίνα σου!![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από bikersonly
Mην στεναχωριέσαι βρε Θοδωράκι!Απλά λόγω καιρού που μέχρι τώρα λίγα ΣΚ ήταν καλός για βόλτα τώρα οι περισσότεροι αν όχι όλοι έχουν διάθεση για πιο μακρινές εκδρομές και σε άλλα μέρη και όχι στα συνηθισμένα.Τουλάχιστον έτσι είμαι εγώ.
Αλλά τώρα που αρχίζει και φτιάχνει ο καιρός θα αλλάξει και θα κανονίζουμε και πιο συχνά και σε κοντινά ΄μέρη για όλους.Έτσι θέλω να πιστεύω δηλαδή!Ούτως ή άλλως εκδρομούλες θα παιχτούν!!Οπότε don't worry και θα κάνεις και χιλιόμετρα μαζί με την Ντίνα σου!![]()
![]()
![]()
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙ![]()
![]()
![]()
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
...life is life out there...
nimbus
ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΤΟ ΤΔΜ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.
ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΝΤΙΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΤΙ...
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΧΑΛΚΙΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΑΓΩΘΕΙ Η NIMBUS ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗ.ΕΤΣΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΘΑ ΛΙΩΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΙΟ ΑΡΓΟΙ (ΒΛΕΠΕ NIMBUS) ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ.![]()
ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΒΕΣΠΑΑΑΑΑΑ....
pame opoy goystarete.....
apla xalkida den exei kati to oraio oyte h diadromh oyte kai to meros [to exo psilobarethei] !!!
ρε σεις!!!! Σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι, ......η βόλτα, .......η παρέα!!!!!
Αν μαζευτούμε και έχουμε διάθεση όπου και να πάμε καλά θα περάσουμε!!!!!![]()
![]()
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
ΠES TA ΒΡΕ SWG5GSXκαι κατι ψιλα..!!!
ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΤΗΣ![]()
![]()
ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕΣ ΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΧΑΡΑ,ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΛΑΝΤΑΞΕ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ Η ΚΟΠΕΛΛΑ![]()
![]()
ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΥΤΖΑΜΕΣ ΝΥΧΤΙΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΑΓΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΗΣ..!!!![]()
![]()
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
FILE..SHMASIA EXEI..NA XANAKABALHSO TO DUKA MOY META APO ENA EXAMHNO.....
NA TON AKOYSO NA DOYLEYEI...
NA TON DO NA KANEI XAROYLES KATHE FORA POU GYRNAO LIGO TON DEXI KARPO.......
TORA...POU THA TA KANEI OLA AYTA...DE ME ENDIAFEREI KATHOLOY PAIDIA..MESA OTI KAI AN PEITE!!
ΩΧ,ΩΧ,ΩΧ..........ΡΕ ΣΠΥΡΟ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΡΠΟ????????Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
FILE..SHMASIA EXEI..NA XANAKABALHSO TO DUKA MOY META APO ENA EXAMHNO.....
NA TON AKOYSO NA DOYLEYEI...
NA TON DO NA KANEI XAROYLES KATHE FORA POU GYRNAO LIGO TON DEXI KARPO.......
TORA...POU THA TA KANEI OLA AYTA...DE ME ENDIAFEREI KATHOLOY PAIDIA..MESA OTI KAI AN PEITE!!![]()
![]()
![]()
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
ti pathenei kaneis....meta apo 6 mhnes;;;OXOU PANAGIA MOY THA ANEBO PANO KAI THA PSAXNO GIA GAZI STHN ARISTERH MERIA...