Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 88

Θέμα: Η μαχη του καλου με το κακο

Παλαιό μέλος
    Η θερμοκρασια ηταν 15 βαθμοι μονο το μερος αυτο ηταν ετσι γιατι ειναι χωρις ηλιο. Και για να επανελθουμε Εγω ειμαι υπερ της αγριας τιμωριες για ορισμενα σοβαρα παραπτωματα,που εκθετουν αλλους.Συμφωνωντας με τον Ακατανομαστο σε ολα θα προσθετα και η μηχανη, που θα σου επιτρεπεται ν'αγορασεις να ειναι αναλογη των ικανοτητων σου. Φιλε sniper για να εχεις αποψη καπου την στηριζης αυτη ειναι η δικαιολογια που αναφερεις. Απαντησε μου αν ντυθεις σωστα απο θεμα ασφαλειας και ενοω ολα τα προστατευτικα και οχι ενα απλο δερματινο η κοντουρα, ακολουθης και τους νομους γιατι να καβαλησης την μηχανη???
    Παρε καμπριο μουσικουλα τσιγαρακι αλλα πολλα ,γκομενακι και ο ουρανος απο πανω σου η ελευθερια στο επακρο. Και οι αστυνομικοι μερος του ολλου συστηματος βαζουν χερι στη τσεπη μας. Δες και τις αποψεις αρθογραφων σε περιοδικα του ειδικου τυπου και ayto και moto να δουμε αν το οργανο και η ηγεσια του εχουν προστατευτικες προθεσεις για σενα. Η επιστημη στηριζεται στην αμφισβητηση των υπαρχοντων θεωριων και νομων,οσο ο νομοθετης θεωρει οτι με το υποχρεωτικο κρανος λυνει το προβλημα δεν θα κανει τιποτα αλλο,αν τον χτυπησης με τα ιδια του τα οπλα ισως κατι κανει ισως αντιγραψει κατι απο μοτοσυκλετιστικα προηγμενες χωρες.Τοτε και εγω θα φοραω συνεχεια κρανος ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΩ και στα δυο κεφαλια,επισεις θα το φοραω αν για ολους οι νομοι ηταν ιδιοι.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EKEINOS
    ....Φιλε sniper για να εχεις αποψη καπου την στηριζης αυτη ειναι η δικαιολογια που αναφερεις. Απαντησε μου αν ντυθεις σωστα απο θεμα ασφαλειας και ενοω ολα τα προστατευτικα και οχι ενα απλο δερματινο η κοντουρα, ακολουθης και τους νομους γιατι να καβαλησης την μηχανη???
    .......
    Γιατί γουστάρω να την στρίβω όσο ποιο γρήγορα μπορώ και αν πέσω να ξανασηκωθώ και να το ξανακάνω....

όχι να με βάλουν 2 μέτρα κάτω και να μου φέρνουν λουλούδια...

Αν εσύ έχεις αυτοκτονικές τάσεις τότε δικό σου το θέμα....

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

...... Δες και τις αποψεις αρθογραφων σε περιοδικα του ειδικου τυπου και ayto και moto να δουμε αν το οργανο και η ηγεσια του εχουν προστατευτικες προθεσεις για σενα............

Τις απόψεις των αρθρογράφων τις έχω αρθρογράψει εκεί που δεν πιάνει μελάνι.

Το όργανο και η ηγεσία του απλά ακολουθούν (όπως οφείλουν) τις εντολές που τους επιβάλλει ο νόμος που ψηφίζουν οι πολιτικοί που εσύ κι εγώ κι όλοι μας ψηφίζουμε...

Αν μπορείς άλλαξέ τους... Αν δεν μπορείς αντε κάπου αλλού που εσύ γουστάρεις γιατί θα πεθάνεις γκρινιάζοντας και θα μας τα κάνεις μπαλόνια μέχρι τότε.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    kai simplironontas ta proina mou legomena(tora pou ksepiastika
    ithela na prolavo olous osous me xaraktirisoun 16-20 anarxo tade, opos to diavasa kai afto se allo keimeno..

ok, eimai 20 xronon, alla akoma kai otan pao 45 kai eimai <<volemenos>>(makari na eimai kai volemenos dioti allios den exeis ston ilio moira tin simeron imera) kai poio orimos(?) kai exo allaksei <<miala> den simainei pos afta pou pistevo tora einai lathos (akoma kai an etsi nomizo tote).Kapoies aksies gia mena einai diaxronikes, kai epeidi <<sapizoun>> ta dika mas miala ap tin savoura den simainei pos sapizoun kai aftes.

Kai ena simperasma, i Ellada pou zoume simera ousiastika oikodomithike apo tin genia ton paidion tou Politexneiou, kai sigoura anamesa mas kikloforoun polloi kirioi oi opoioi antistathikan stin Xounta, kai an den antistathikan toulaxiston itan antithetoi ston paralogo fasismo..
    An oi proanaferthentes nearoi tote(xoris na amfisvito ton agona tous) eftiaksan tin simerini ellada, den thelo na fantasto ti tha ftiaksoume emeis, oi 20arides tou 2006..

Ok to ksero oti mpleko tin sizitisi, kai einai perrita ola afta, apla perno to tharos na po poio genika pragmata apo ton tropo pou to ethese o EKEINOS.Episis vrisko lathos to na kolame sto thema kranos otan iparxoun sovarotera themata..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Να στο πω αλλιως 374 μερες εξοριας eσωκλειστος σε ενα χωρο που δεν εβλεπε το ηλιο...Ετσι εζησε ο παππους μου την αρχη της χουντας, βλεπεις ηταν αρχηγος του Α2 και αντιθετος στη χουντα...Οποιος γνωριζει καταλαβαινει. Απο εκει και περα παιδακια, νεαροι, μεσηλικες και αλλοι που μιλανε για το ποσο χαλια ειναι η Ελλαδα και οι νομοι και βουρ να κανουμε καταληψεις και επαναστασεις και δε γαμιετε να καψουμε και μια σημαια...Ειναι για μενα τελειωμενοι...αν μη τι αλλο...
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Και τι θελω να πω, σημερα εχουμε μπερδεψει το πατριωτης και το δεν γκρινιαζω με το χουντικος και οσοι πιστευουν σε αυτη τη χωρα γινοντε ξαφνικα φασιστες.Ελεος ρε παιδια δειτε και λιγο θετικα τη χωρα μας!!
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Πατριωτισμός είναι (και) η μάσκα που φοράει ο Εθνικισμός για να κυκλοφορεί ελεύθερος!!!

Ρε Σνιπερ , τι σκάλωμα έχετε φάει με το κράνος όλοι σας ;;; Τι υποταγή σους νόμους είναι αυτή ;;; Τι ακαμψία , να μην μπορείς να ακούσεις μια διαφορετική άποψη ;;;; Και στο κάτω κάτω αφού δεν τηρείτε τους νόμους κατά γράμμα ( βλέπε όρια ταχύτητας , καινούργιες πινακίδες κτλ) , γιατί υπερασπίζεστε με τέτοιο σθένος αυτούς που σας αρέσουν ;;;;;;

Η υπόθεση "κράνος" δεν έχει να κάνει με "υποταγή στους νόμους" αλλά με τη λεγόμενη "κοινή λογική".

Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    Πατριωτισμός είναι (και) η μάσκα που φοράει ο Εθνικισμός για να κυκλοφορεί ελεύθερος!!!

Ρε Σνιπερ , τι σκάλωμα έχετε φάει με το κράνος όλοι σας ;;; Τι υποταγή σους νόμους είναι αυτή ;;; Τι ακαμψία , να μην μπορείς να ακούσεις μια διαφορετική άποψη ;;;; Και στο κάτω κάτω αφού δεν τηρείτε τους νόμους κατά γράμμα ( βλέπε όρια ταχύτητας , καινούργιες πινακίδες κτλ) , γιατί υπερασπίζεστε με τέτοιο σθένος αυτούς που σας αρέσουν ;;;;;;
    Όταν θα πέσεις κι εσύ με 180+ και σηκωθείς και περπατήσεις με μία γρατζουνιά στο γόνατο και ένα ΚΡΑΝΟΣ carbon-kevlar ΣΠΑΣΜΕΝΟ και γδαρμένο θα με καταλάβεις....

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    ...Sniper

Διάολε ,κατάλαβε με ! Κράνος φοράω πάντα , το χρυσοπλήρωσα και θα το ξανά χρυσοπληρώσω όταν χρειαστεί !!!! Αλλά δεν μου αρέσει η επιβολή … και μάλιστα όταν γίνεται με εισπρακτικό χαρακτήρα ! Ρύθμισε τις παραμέτρους που καθιστούν τον μοτοσικλετισμό επικίνδυνο , άλλαξε την φορολογία ( σαν νοοτροπία δείτε το και μόνο) δεν γίνεται να θεωρείς υποχρεωτικό να φοράω κάτι που θεωρείς είδος πολυτελείας , και τότε έλα να μιλήσουμε για τι κυρώσεις !!!!

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

το κρανος

θα καταλαβει καποιος σε τι ειναι χρησιμο...

ΑΝ ΠΕΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ.
    ΑΝ ΠΕΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ..

ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΩ..ΗΤΑΝΕ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ..

δυσκολοι ηταν και οι 2 μηνες στο κρεβατι μετα..

οπου χρειαζομουν παρεα μεχρι και για να κατουρησω.

στα 23 μου...

τη γλιτωσα με 2-3 κουσουρια μεν αλλα θελω να πιστευω οτι εμαθα.μακαρι να τη γλιτωσουν ολοι ετσι....

φυσικα τα προβληματα που εμειναν μπορει καποιος να τα δει απο τα γραπτα μου μεσα στο φορουμ.

:rotflmao:

τωρα αν ειναι καλο να υπαρχει και ενας σωστος νομος...
    το αφηνω σε εσας που ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΒΡΗΚΑΤΕ ΛΑΘΟΙ...και οχι σε τοσους αλλους.

Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    Αλλά δεν μου αρέσει η επιβολή … και μάλιστα όταν γίνεται με εισπρακτικό χαρακτήρα !
    Με τι χαρακτήρα θα προτιμούσες να γίνεται;

Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    Με τι χαρακτήρα θα προτιμούσες να γίνεται;

Να μας χάριζαν από ένα RX7-Corsair....

Παλαιό μέλος
    Επειδη το πραγμα ξεφυγε θα γραψω αυτα τα τελευταια για να κλεισω την παρουσια μου. Την Χουντα την ανεφερα μονο για να αποτυπωσω τον φοβο που υπηρχε την εποχη εκεινη,στην θεα του αστυνομικου,χωρις πολιτικες προεκτασεις. Ο λογος που εγραψα το post ηταν για να μοιραστω τις σκεψεις μου και τις αποψεις μου με αλλους μηχανοβιους. φιλε sniper επαναλαμβανω τις ερωτησεις και θα ηθελα την απαντηση σου και των υπολοιπων. 1) Πιστευεις
    οτι ο αστυνομικος η το κρατος δινει κλησεις στα μηχανακια για προστασια η για εισπραξη εσοδων????
    2) Ο σωστος μηχανοβιος φοραει :
    Σοβαρο κρανος 800ευρω
    Κορκοδειλος για την πλατη 160 #
    Δερματινα πανω-κατω 700 #
    Μποτες 250 #
    Γαντια 100 #
    ABS για τους ελληνικους δρομους ? Συνολο 2000ευρω καθε 3 χρονια αν εισαι τυχερος δηλ 5 μηνιατικα ενος κοινου εργαζομενου
    τα ρουχα τα φορας οταν πας για καφε 'η για τσιγαρα????
    3) Τι σου προσφερει η μηχανη οταν φορας τον σωστο εξοπλισμο,ακολουθεις τους νομους ταχυτητας??? Ελευθερια και συγκηνηση ''''''''''''''''η σκλαβια κινδυνο και βαργιεμαρα????
    Εμενα με νοιαζει το δικαιωμα της επιλογης,οσο γιαυτους που ψηφηζουν οι κυβερνωντες βγαινουν με 2.346.593 ψηφους εσενα σε αντιπρωσωπευουν??
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ

Επειδη το πραγμα ξεφυγε θα γραψω αυτα τα τελευταια για να κλεισω την παρουσια μου. Την Χουντα την ανεφερα μονο για να αποτυπωσω τον φοβο που υπηρχε την εποχη εκεινη,στην θεα του αστυνομικου,χωρις πολιτικες προεκτασεις. Ο λογος που εγραψα το post ηταν για να μοιραστω τις σκεψεις μου και τις αποψεις μου με αλλους μηχανοβιους. φιλε sniper επαναλαμβανω τις ερωτησεις και θα ηθελα την απαντηση σου και των υπολοιπων. 1) Πιστευεις
    οτι ο αστυνομικος η το κρατος δινει κλησεις στα μηχανακια για προστασια η για εισπραξη εσοδων????
    2) Ο σωστος μηχανοβιος φοραει :
    Σοβαρο κρανος 800ευρω
    Κορκοδειλος για την πλατη 160 #
    Δερματινα πανω-κατω 700 #
    Μποτες 250 #
    Γαντια 100 #
    ABS για τους ελληνικους δρομους ? Συνολο 2000ευρω καθε 3 χρονια αν εισαι τυχερος δηλ 5 μηνιατικα ενος κοινου εργαζομενου
    τα ρουχα τα φορας οταν πας για καφε 'η για τσιγαρα????
    3) Τι σου προσφερει η μηχανη οταν φορας τον σωστο εξοπλισμο,ακολουθεις τους νομους ταχυτητας??? Ελευθερια και συγκηνηση ''''''''''''''''η σκλαβια κινδυνο και βαργιεμαρα????
    Εμενα με νοιαζει το δικαιωμα της επιλογης,οσο γιαυτους που ψηφηζουν οι κυβερνωντες βγαινουν με 2.346.593 ψηφους εσενα σε αντιπρωσωπευουν??

1. Κάνει ότι εντολή πάρει. Δεν σκέφτεται.... Εκτελεί εντολές (Πόσο ποιο απλά να το γράψω ρε γμτ)
    2. Αν σέβεται τον εαυτό του ναι. Αν δεν μπορεί να τα πληρώσει όλα αυτά τότε κάνει υποχωρήσεις που είναι εις βάρος του.
    3. το τι μου προσφέρει είναι υποκειμενικό. Εμένα ας πούμε δεν μου αρέσει να με χτυπάνε τα μυγάκια και οι σφήκες το κούτελο....

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2006, 01:24
  2. Κρυφες δοκιμες του Rossi με το νεο Yamaha του 2006.....
    από gmakris στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 27/08/2005, 10:40
  3. ΣΧετικα Με Το ΑτυΧημα Και Την Υγεια Του Διονυση
    από fire στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 62
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2005, 16:38
  4. Το Εdo Του Γεροντα Με Xonda 50cc
    από karelis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2005, 13:43

Κανόνες δημοσιεύσεων