Η θερμοκρασια ηταν 15 βαθμοι μονο το μερος αυτο ηταν ετσι γιατι ειναι χωρις ηλιο. Και για να επανελθουμε Εγω ειμαι υπερ της αγριας τιμωριες για ορισμενα σοβαρα παραπτωματα,που εκθετουν αλλους.Συμφωνωντας με τον Ακατανομαστο σε ολα θα προσθετα και η μηχανη, που θα σου επιτρεπεται ν'αγορασεις να ειναι αναλογη των ικανοτητων σου. Φιλε sniper για να εχεις αποψη καπου την στηριζης αυτη ειναι η δικαιολογια που αναφερεις. Απαντησε μου αν ντυθεις σωστα απο θεμα ασφαλειας και ενοω ολα τα προστατευτικα και οχι ενα απλο δερματινο η κοντουρα, ακολουθης και τους νομους γιατι να καβαλησης την μηχανη???
Παρε καμπριο μουσικουλα τσιγαρακι αλλα πολλα ,γκομενακι και ο ουρανος απο πανω σου η ελευθερια στο επακρο. Και οι αστυνομικοι μερος του ολλου συστηματος βαζουν χερι στη τσεπη μας. Δες και τις αποψεις αρθογραφων σε περιοδικα του ειδικου τυπου και ayto και moto να δουμε αν το οργανο και η ηγεσια του εχουν προστατευτικες προθεσεις για σενα. Η επιστημη στηριζεται στην αμφισβητηση των υπαρχοντων θεωριων και νομων,οσο ο νομοθετης θεωρει οτι με το υποχρεωτικο κρανος λυνει το προβλημα δεν θα κανει τιποτα αλλο,αν τον χτυπησης με τα ιδια του τα οπλα ισως κατι κανει ισως αντιγραψει κατι απο μοτοσυκλετιστικα προηγμενες χωρες.Τοτε και εγω θα φοραω συνεχεια κρανος ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΩ και στα δυο κεφαλια,επισεις θα το φοραω αν για ολους οι νομοι ηταν ιδιοι.