ρε τι προβληματισμούς έχετε;
Αν είναι δικά τους όπου θέλουν ας τα χαλάνε... Τα δικά μας να μας αφήσουν να τα χαλάμε εμείς....
ρε τι προβληματισμούς έχετε;
Αν είναι δικά τους όπου θέλουν ας τα χαλάνε... Τα δικά μας να μας αφήσουν να τα χαλάμε εμείς....
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
τα δικα της δικα της ..και τα δικα σου δικα μας..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΑΕΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΑΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ!ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ'ΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΝΑ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΣΑΝ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΠΟΥΛΙΟΥ ΣΟΥ Η ΣΑΝ ΜΕΣΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΝΔΡΕΣ ΝΑ ΚΑΒΑΛΑΝΕ ΣΚΟΥΤΕΡΑΚΙ Η ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΤΩ ΣΑΝ ΝΑ ΦΟΒΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ.....ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ;;;ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΜΑΞΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ;ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ!ΓΙΑΤΙ ΜΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΗΧΑΝΗ ΣΑΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ....!ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΓΚΙΕΣ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΚΕΙ.....Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΥΛΛΑ!!!!ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από 620
Exw mpei mesa se amaksi gomenas kai peira mazi mou to eyaggelio kana 2-3 eikones ths panagias kai thn TAP apo ton strato gia na me anagnorisoun.Entometaksi h tromara mou den htan mono gia thn dikia mou zwi alla kai gia kana 2 palikaria pou pige na fai laxano sto dromo.As to kopela mou ths lew tha to parw egw to rimadi.
+1... την εχω πατησει και εγω
620 RULEZZZZ ΛΕΜΕ![]()
+2Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
Ο αριθμός των γυναικών που δεν δουλευει μειώνεται. Ο αριθμος γυναικών που (ξαφνικα μιας και δεν συνέβαινε σε τοσο μεγαλα ποσοστα στο παρελθόν) πιάνουν λεφτα δουλεμενα στα χερια τους και τα μαμουν την μανα αυξάνει. (αποψη μου)
κοιτα να δεις που δεν ειμαι ο μονος που αναρωτιεμαι πως ειναι δυνατον να παιρνουν ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΥΣ μισθους και να χαλανε ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ λεφτα απο μας...
+3Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
"Η δικιά μου γυναίκα θα μείνει στο σπίτι να μεγαλώσει τη δυναστεία των απογόνων μου"![]()
εεετσι εεεετσι... ανατολιτης (και ερημοσπιτης) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μάλλον σ'αυτά που χαλάς εσύ δεν υπολόγισες... τη μηχανή :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
+2
κοιτα να δεις που δεν ειμαι ο μονος που αναρωτιεμαι πως ειναι δυνατον να παιρνουν ΜΙΚΟΡΟΤΕΡΟΥΣ μισθους και να χαλανε ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ λεφτα απο μας...
Κρητικός παρακαλώ :a015:Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
+3
εεετσι εεεετσι... ανατολιτης (και επημοσπιτης) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Λοιπον η άποψη μου για τις γυναίκες οδηγούς ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ειναι μια και απαράλλαχτη εδω και 1000 χρονια
ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ- Ο ΧΑΡΟΣ ΖΥΓΩΝΕΙ
Για τις γυναίκες στα δίκυκλα -περιέργως- εχω σχηματίσει παρα πολυ καλη αποψη... μπραβο κοριτσια!!!
Σωστή συμπεριφορά, λιγοτερο ΥΦΑΚΙ απο τις συνάδελφους μπροστά στο στρογγυλό τιμονακι, σύνεση και αυτογνωσία... ΕΥΓΕ
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi 17-09-2005 06:04
Οκ παλι κακος θα γινω γιατι ολοι είναι ιπποτες και τζεντλεμεν και μονο μεταξυ μας τα λενε χυμα και σταρατα
Ο λογος που οι ανδρες δε γουσταρουν να είναι συνοδηγοί σε γυναικες σε γενικες γραμμες είναι οι εξης
Γιατι οι γυναικες εχετε την ιδιοτητα να οδηγατε αργα εκει που παιρνει για "οσο παει" (πχ εθνικες, μεγαλες λεωφορους κτλ) και γρηγορα εκει που είναι για αργα (πχ σε δρομους που πεταγονται οχηματα από στενακια ή πεζοι)
Επισης γιατι εχετε το προσον να οδηγατε με σπαστικο τροπο και να το θεωρείτε "φυσιολογικη οδηγηση" (σε αυτοκινητα και μηχανες) όπως:
"κραγκ-κρουνγ-κλινγκ-γκλανγ-ντουπ-πιου-τσιου-ταραπαπι" στις αλλαγες ταχυτητων σε σημειο να λυπόμαστε τα οχηματα σας και να υποφέρουμε μαζι τους, αλλαγες ταχυτητων χωρις λογο (ετσι... για να γινονται...), αποτομα φρεναρισματα, να κολλάτε στα πεζοδρομια-νησιδες, να καβαλατε για χιλιομετρα τις διαχωριστικες λωριδες, να κοιταγεστε στο καθρεφτη ενω οδηγατε, να κανετε προσπεραση σε τυφλα σημεια, να κανετε προσπεραση ΧΩΡΙΣ να πατατε τερμα γκαζι (2 χρονια δηλαδη στο αντιθετο ρευμα), να πατατε ολες τις τρυπες, λακουβες και ανωμαλιες που υπαρχουν στο δρομο, να κανετε "νευρικες" κινησεις και αλλαγες κατευθηνσης, και αργα στην αριστερη λωριδα, να αποφευγετε με «αποσταση ασφαλειας 80+ μέτρων αριστερα και δεξια» οποιοδηποτε οχημα είναι μεγαλυτερο από cinquesento (ειδικα τα φορτηγά και τα λεωφορεία λες και εχουν δρεπανια στο πλαι κτλ κτλ)
ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΤΣΙΤΑ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΑ
Σημ. ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟ ΚΑΝΟΝΑ αρα σχολια τυπου «η ταδε το παει ταπα» και λοιπές παπαριες ουτε καν θα μπω στο κοπο να τα σχολιάσω (εκτως αν αρχισει παλι τις πιπες του ο sonic22)![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Υ.Γ. Ποιος είναι ο Akrapovic?
ολα τα λεφτα αυτη η ατακα!!
γελασα πολυ!!
![]()
![]()
![]()
![]()
τωρα για να απαντησω και στο αρχικο ερωτημα του thread:
το θεμα πολλες φορες με τις γυναικες ειναι οτι εχουν μειωμενη αντιληψη και αισθηση του χωροχρονου...
μιλαω παντα απο προσωπικη πειρα και αποψη, στην πλειοψηφια τους ζουνε σε αλλη διασταση πολλες φορες![]()
![]()
υπαρχουν βεβαια και οι εξαιρεσεις...αλλα μαλλον ειναι λιγες![]()
τωρα γι'αυτες που πιστευουν οτι η μηχανη ειναι προεκταση του π^##$^% μας θα πω οτι ειναι το λιγοτερο "ρηχες" σαν ατομα....
η μ@λακια βεβαια των αντρων ειναι αλλη και φανταζομαι ολοι την ξερουμε..![]()
μπορει να κατεχουμε λιγο παραπανω το "αθλημα" απ'τις γυναικες...
αλλα το λαθος μας ειναι οτι νομιζουμε οτι ειμαστε rossi...και εκει ερχεται αναποφευκτα η πατατα και η πτωση...
υπαρχουν βεβαια και οι ακραιες περιπτωσεις δηλαδη:
1) γυναικα με μεγαλη αισθηση του χωροχρονου, παρατηρητικοτητα και συνεση + πολλη καλη οδηγικη ικανοτητα...
2) αντρας με μικρη αισθηση του χωροχρονου, χαζουλιακας και κουλος...![]()
![]()
μακρια απ'την τελευταια κατηγορια!!:rotflmao: :rotflmao:
Σήμερα το μεσημέρι στο καφέ στα λιμανάκια της Βάρκιζας καθόταν μια κοπέλα που αφού ήπιε το καφεδάκι της φόρεσε το κράνος και τα γάντια της ανέβηκε στο R6 που είχε και έφυγε.
Βλέπετε πουθενά κανένα λάθος ή να μην σας κολλάει κάτι???
Εγώ ένα εχω να πω για την πάρτη της :
RESPECT και πάλι RESPECT.
Δεν είναι καλό να βάζουμε ταμπέλες στους ανθρώπους όπως :
Γυναίκες = Άσχετες Νοικοκυρές
Άντρες = Natural Born GP Champions
Αυτά τα στεγανά είναι όλα στο μυαλό μας.
Ας βγεί ένας να πεί οτι δεν έχει κάνει ποτέ λάθος όταν οδηγεί.
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
+1000![]()
![]()
![]()
![]()
το original α-μηχανο™ μελος
Έτσι έτσι.Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Γυναίκες = ¶σχετες Νοικοκυρές
¶ντρες = Natural Born GP Champions
![]()
![]()
Η ικανότητα, όπως και η μαλακία ΔΕΝ έχουν φύλο.![]()
![]()
Άντε βρε να κάνεις καμιά μακαρονάδα, που θες να είσαι και λάτρης μηχανής.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
:a53: :a53: :a53:
να υποθεσω οτι η γκομενα ηταν αδυνατη,ψηλη,μελαχροινη με μαυρο r6???Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Σήμερα το μεσημέρι στο καφέ στα λιμανάκια της Βάρκιζας καθόταν μια κοπέλα που αφού ήπιε το καφεδάκι της φόρεσε το κράνος και τα γάντια της ανέβηκε στο R6 που είχε και έφυγε.
Βλέπετε πουθενά κανένα λάθος ή να μην σας κολλάει κάτι???
Εγώ ένα εχω να πω για την πάρτη της :
RESPECT και πάλι RESPECT.
![]()
![]()
οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται