Εγώ είμαι από Χανιά![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
τόσες φάτσες έχουν ποσταριστεί... ο μπάρταλ και μόνο είναι σήμα κατατεθέν
γιατί δεν μιλήσατε σε κάποιον;
και γιατί δε πήρατε απο την πίτα για το καλό!;
ΔεΛΕΑΡ τώρα...
![]()
όσο για τα Ζ, οι περισσότεροι ήρθαν με τα καλά τους μηχανάκια... έχουν τα Ζ για τη δουλειά!![]()
thanks pal!!!! καλα τα λες! να ρχοντουσαν να μου μιλαγανε! δεν θα τους/τις ανακυκλωνα κιολας αφου θα ησαν νεα προσωπα!!!:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
σωστα,σωστα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Βρε συ κοπελιά...
σε έναν δύο να μιλούσες, πέντε-έξι θα σου μίλαγαν...
σωστά bart;;;
Γλώσσα δεν έβαλε μέσα!!!
Άσε τον ΚαΤαΝαΣ... τέτοιο γέλιο όλο το μαγαζί τον άκουσε!!!
Λοιπόν, Δευτέρα στο Δέλεαρ, πίτα δεν θα φας αλλά τουλάχιστον θα μιλήσουμε...![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Βασικά και σε μένα έτσι λέγατε και αν δεν ερχόμουν με τον george123 ακόμα το Δέλεαρ θα έψαχνα...
Μην τους ακούς Εύη είναι χωμένο το μαγζί, δεν το βρίσκεις έυκολα. Αποφάσισε τι ώρα θες να πας και ρώτα ποιος θα σε περιμένει γωνία Μαυροματαίων και Ευελπίδων. Θα βρεθούν τουλάχιστον 10-15 που εντελώς τυχαία θα τους βολεύει η ώρα :rotflmao:
ειχες δεν ειχες, τελικα τον βρηκες το δρομο να ρθεις, ε?![]()
και τι καταλαβες που ηρθες?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
καλημερα σας...:ZZZ: :a025:
![]()
ουπς sorry,για τις καλημερες πηγαινα..
τελικα ειμαι χαλια...![]()
εισαι και φαινεσαι!!! :a029: :a029: :a029: :a029: :a029: :a029:Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ουπς sorry,για τις καλημερες πηγαινα..
τελικα ειμαι χαλια...![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
εισαι και φαινεσαι!!! :a029: :a029: :a029: :a029: :a029: :a029:
![]()
στα προβατα ρε!!!
ΤΩΡΑ!!!!
![]()
![]()
![]()
synodos empeiros me omorfo kai grigoro mixanaki me proipiresia synodou apodedigmeni (leonidas) anazita neara korasida me kastanoksantha malia kai melia matia gia na tin sinodepsei omorfa kai exemytha sto delear kai oti ithele prokypsei.
plirofories entos
exo tin methodo tou prokrousti ferno sta metra mou ton kathe .... lousti
Ναι ναι πήγαινε με τον george123, άψογη εξυπηρέτηση, ακρίβεια, εχεμύθεια... αγαλματένιο κορμί 1,83 μακρυά μαύρα μαλλιά κλπ :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από george123
synodos empeiros me omorfo kai grigoro mixanaki me proipiresia synodou apodedigmeni (leonidas) anazita neara korasida me kastanoksantha malia kai melia matia gia na tin sinodepsei omorfa kai exemytha sto delear kai oti ithele prokypsei.
plirofories entos
leonida![]()
![]()
Ρε καριόληδες άντρες !!!
Όταν εγώ ζήτησα κάποιον να με πετάξει στο Δέλεαρ (από του Γκύζη..), του ενός του πονούσε ο κώλος (θαρρείς και θα πηδιόμασταν..), ο άλλος δεν είχε κάνει service στο μηχανάκι και ο τρίτος δεν ήξερε την περιοχή και θα χανόταν ...
Άει σιχτίρ, τομάρια !!!
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Καλά που δεν ήμουν εγώ εκεί, γιατί το στρώνω (δε βλέπω να υπάρει στη λίστα αυτή η δικαιολογία).Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ρε καριόληδες άντρες !!!
Όταν εγώ ζήτησα κάποιον να με πετάξει στο Δέλεαρ (από του Γκύζη..), του ενός του πονούσε ο κώλος (θαρρείς και θα πηδιόμασταν..), ο άλλος δεν είχε κάνει service στο μηχανάκι και ο τρίτος δεν ήξερε την περιοχή και θα χανόταν ...
Άει σιχτίρ, τομάρια !!!
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
Να ξυρίζεσε καλύτερα....Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ρε καριόληδες άντρες !!!
Άει σιχτίρ, τομάρια !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
gia ola ftaiei to nick sou oldman.
an px eixes nick preety sexy lady tha kanane oura na erthoune.
tora me to oldman ti perimenes ki esy?
ola ta ypoloipa einai aplos kakoithies.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: