πηγες επιδαυρο κυριακη;Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πηγες επιδαυρο κυριακη;Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ναι! ησουν stork?????Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosRR
πηγες επιδαυρο κυριακη;
ή περναγες και σταματησες για το παιδι με το fireblade πριν το stork???
ωχ....![]()
![]()
μη μου πεις οτι ΕΣΥ εισαι με το fireblade (οπως δειχνει το προφιλ σου...)
![]()
![]()
![]()
ωχ!![]()
ρε φίλε,ελεγα θα πεις οτι δεν ησουν εσυ.εκεινη την ωρα μου θυμησες εσενα αλλα ξερεις να δουμε για το παιδι ξεχαστηκα και το συζητουσαμε με το sam στο stork μετα.ντιν!σε γνωρισα απο τις φωτο στο μοτο.αντε να τα πουμε σε βολτα,ε?
![]()
να υποθεσω ησουν με την ομαδα των 5-6 μηχανων που σταματησατε (καπως περιεργα μπορω να πω!!!) οταν ειδατε στο τελειωμα της στροφης σταματημενο τσουρμο!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosRR
ωχ!![]()
ρε φίλε,ελεγα θα πεις οτι δεν ησουν εσυ.εκεινη την ωρα μου θυμησες εσενα αλλα ξερεις να δουμε για το παιδι ξεχαστηκα και το συζητουσαμε με το sam στο stork μετα.ντιν!σε γνωρισα απο τις φωτο στο μοτο.αντε να τα πουμε σε βολτα,ε?
![]()
μετα περασα και απο στορκ για να παρω καφε... δεν πειραζει, next time υπο καλυτερες συνθηκες να τα πουμε!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πεσ του τα ντε !! Εμας μαλιασε το δαχτυλο να του τα γραφουμε !!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Δεν σου πήγαινε το Άφρικα με τα ζελατινάκια του, τις ντεποζιτάρες του, τις χουφτάρες του, πήγες και μου αναμάζεψες Κατιμά...
ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΣΤΟΝ ΨΟΦΟ ΤΩΡΑ!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
Και πσσστ !! Φερε το τζομπανοσκυλο στα προβατα ! Σκορπανε και αντε να τα μαζεψεις !!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: