Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
και ο γνωστος για καποιους ΤΑΡΙΦΑΣ
Ταρίφας ολέ :a19:![]()
:a011:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
και ο γνωστος για καποιους ΤΑΡΙΦΑΣ
Ταρίφας ολέ :a19:![]()
:a011:
![]()
Μια μέρα παιδιά μου....,, μου φέρνουν ένα κομμάτι τιτάνιο ναααααααα!!!! Τι να το κάνω σκέφτομαι????????
FZ6 RULEZ!!!
καλα εσυ μην μιλας μωρη λουκριτια θυμασε τα δικα σου????Αρχικά δημιουργήθηκε από Vasilis_Strom
Τελικά δεν είμαι ο μόνος που το παρατήρησα
![]()
![]()
![]()
κατσε να δεις τωρα τη θα γινει εβαλα αυτοσκοπο της ζωης μου να γινω ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Tous les autres produits chimiques utilisГ©s dans cette Г©tude Г©taient de qualitГ© pharmaceutique, nos chimiques prГ©sentent des activitГ©s nГ©matocides, cytotoxiques et antioxydantes 14,15,16,17.
ναι με πειραξες και θα το πω παντου.....ετσι για να μαθεις......Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
ετσι γελάωγια να σε πειράξω λιγουλάκι
![]()
εχεις πρόβλημα?ή να βάλω τις φωνές?:rotflmao:
αν εχω προβλημα ναι εχω ελα κατω αν σου κοτα....κοκοκκο.....
θες να φωναξεις μπορεις ανετα θα φοραω οτοασπιδες....
παντα φιλικα και ξαστερα.....![]()
![]()
Tous les autres produits chimiques utilisГ©s dans cette Г©tude Г©taient de qualitГ© pharmaceutique, nos chimiques prГ©sentent des activitГ©s nГ©matocides, cytotoxiques et antioxydantes 14,15,16,17.
θεατρακι πηγατε;σωτηρη παχυνες μου φαινεται:rotflmao: :rotflmao:
ναι θεατρακι.........Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosRR
θεατρακι πηγατε;σωτηρη παχυνες μου φαινεται:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από wolfman13
ναι με πειραξες και θα το πω παντου.....ετσι για να μαθεις......
αν εχω προβλημα ναι εχω ελα κατω αν σου κοτα....κοκοκκο.....
θες να φωναξεις μπορεις ανετα θα φοραω οτοασπιδες....
παντα φιλικα και ξαστερα.....![]()
![]()
και που ήρθα, πολύ που εμφανίστηκες![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
...life is life out there...
nimbus
επεσες στην περιπτωση σχολασα αργα τη να κανουμε εργαζωμενα νιατα......επιφυλασωμε......Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
και που ήρθα, πολύ που εμφανίστηκες![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: