Παιδιά Καλημέρα και χρόνια πολλά. Είμαι καινούριος εδώ και θα ήθελα λόγω έλλειψης εμπειρίας σε ταξίδια με μεγάλες μηχανές αλλά και λόγω έλλειψης αντιπροσώπου στο Αγρίνιο όπου ζω και εργάζομαι να με κατατοπίσουν κάποιος ή κάποιοι από εσάς στα παρακάτω:
1) Με ύψος 1,825 88 κιλά και 33 χρόνια στη πλάτη η αγορά και η χρήση μιας Αdventure (ύψος σέλας 89,5) είναι εφικτή; Και δεν εννοώ μόνο να μπαίνω πάνω και να τσουλάει, αλλά ούτε και να κάνω enduro. Kυρίως εννοώ να μπορώ να την κουμαντάρω με δεύτερο άτομο και με αποσκευές, να εκκινώ και να σταματώ (καβαλικεύω - ξεκαβαλικεύω) σε ανηφόρες - κατηφόρες χωρίς πρόβλημα. Οι αναρτήσεις τι sag (Βύθισμα με το αναβάτη σε στάση) έχουν; Αν είναι πρόβλημα υπάρχει κάποια after market σέλα με χαμηλότερο ύψος που θα μπορούσε να το λύσει; Ακόμα τι σημαίνει αυτό που αναφέρεται στο manual "Rider step length unladen 2.000/1960mm". Δεν θα ρωτούσα αν μου ήταν εύκολο να παρατήσω την δουλειά μου και να τρέχω Αθήνα.
2) Ποιά αντιπροσωπεία στην Αθήνα θα μου προτείνατε για αγορά (γιατί έχω διαβάσει τόσα πολλά εδώ μέσα που έχει φοβηθεί το μάτι μου - υπάρχουν άτομα που έχουν χάσει τα λεφτά τους - άλλος που μηχανή δεν είδε - άλλοι που άλλα παρήγγειλαν και άλλα ήρθαν - άλλοι που έχουν πρόβλημα με το service);
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την ανταπόκρισή σας. Καλές γιορτές