Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 68 από 68

Θέμα: EΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΠΑΡΧΙΑ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της x-rider
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από LittleJohn

Παράτησα την δουλειά ,μάζεψα τα μπογαλάκια μου και την φαμίλια μου και επέστρεψα , στα πάτρια εδάφη (στο νησί της Σάμου)...

ειπες το μαγικο, "πατρια εδαφη", μεγαλη υποθεση

εγω πρεπει να εκδιωξω μερικα εκατομμυρια τουρκους

Παλαιό μέλος Το avatar του/της koutroulis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από naxiotis
    ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΚΑΘΟΤΙ Δ.Υ. ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΟΙ ΡΥΘΜΟΙ.ΕΔΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΜΑΚΡΙΑ ,Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ

είσαι ο καλύτερος φίλε μου

απόλαυσε το

Common Sense is not that COMMON after all!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από kinhsh
    H Αθηνα ειναι μεγαλουπολη ανωτερη σε ζωη και δρασεις απο τις Ευρωπαικες πολεις.
    Για εξηγησε το λιγο παραπανω αυτο γιατι ακουγεται ολιγον αστοχο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dez
    Για εξηγησε το λιγο παραπανω αυτο γιατι ακουγεται ολιγον αστοχο...

ανάλογα τι μετράει κανείς περισσότερο

έχουμε τα μπουζούκια

τι να μας πει η ΝΥ π.χ. με το

broadway
    central park
    times square

βέβαια έχει και η Αθήνα τα καλά της, μην τα ισοπεδώσουμε όλα (σοβαρά μιλάω)

δουλειές
    ευκαιρίες/υποδομή για μαθητές,φοιτητές
    διασκέδαση

Ως μονιμος κατοικος πια γερμανιας και εχοντας ζησει αρκετο καιρο Βερολινο και τωρα σε μια ξεχασμενη πολη απο το θεο πανω απο το Βερολινο που λεγεται Νοιστρελιτζ μπορω να πω τα εξης.Η Αθηνα δεν συγκρινεται με τιποτα με μια ευρωπαικη πολη οπως το Βερολινο.
    Η αθηνα εχει δυο εκατομμυρια παραπανω πληθυσμο περιπου και ειναι δεκα φορες μικροτερη σε μεγεθος!!!!Καταλαβαινετε λοιπον πως οποιαδηποτε συγκριση οσον αφορα συγκοινωνιες ,κινηση,υπηρεσιες,εξυπηρετηση ειναι ανουσια .Απο εκει και περα ομως η ζωη δεν εχει καμμια σχεση.Η Αθηνα ειναι μια πολη γεματη ζωη,αγχος,κοσμο,βραδινη ζωη,νεο κοσμο,ανεργους,εργαζομενους,καφετεριες,μπαρακια
    ουζα με ποικιλια στο θησειο,ατυχηματα,σκατα νοσοκομεια,ηλιθιους ταριφες,πολυ φτωχο και πολυ πλουσιο κοσμο.Αυτη ειναι μια μιξη που πολλες φορες μας αγανακτει και μας νευριαζει αλλα πιστεψτε με εχει και πολλα καλα.Το Βερολινο απο την αλλη ειναι απλα μια γερμανικη μεγαλουπολη ,με απιστευτες συγκοινωνιες ,απιστευτη ανεργια!!!!,απιστευτα πολλους τουρκους και γενικα μετα απο ολα τα μουσεια ,παρκα,εστιατορια αρχιζεις και βαριεσαι αμα εισαι ελληνας και δει αθηναιος.

Απο την αλλη πλευρα η επαρχια της γερμανιας(Νοιστρελιτζ στην περιπτωση μου):Καμμια σχεση με οποιαδηποτε επαρχιακη πολη 30000 κατοικων ελλαδας.Και ειναι στο πιο φτωχο κρατιδιο, η ανεργια βασιλευει οπως σε ολες τις επαρχιες της ελλαδας(για να μην νομιζετε πως ειμσατε οι μονοι).Αλλα εχουν ολες σχεδον τις υπηρεσιες,δεν χρειαζεται να τρεχεις πουθενα για να βγαλεις ενα πιστοποιητικο,νοσοκομειο υπερεξοπλισμενο με ιατρικη φροντιδα που πραγματικα θα ζηλευαν πολλα αθηναικα νοσοκομεια(εκει δουλευω οποτε μιλαω εκ των εσω),οι ανθρωποι δεν φοβουνται πως αμα παθουν κατι θα πρεπει να περιμενουν το επομενο πλοιο για αθηνα!!!!

Οποτε αν επελεγα ελλαδα ,θα εμενα Αθηνα γιατι μεσα σε ολα τα σκατα εχει ενα κολασμενο ρυθμο και μια μαγεια
    που δεν ξεπερνιεται.Για να εμενα επαρχια ελλαδας θα το σκεφτομουνα παρα πολυ ,ξεροντας και τα δεδομενα
    της επαρχιας σε μια ξενη χωρα.Οι
    ανθρωποι στην ελληνικη επαρχια
    στερουνται πολλα και πραγματικα
    αναλογιζομενος τις καταστασεις που
    επικρατουν εκει ,καταλαβαινω
    ολους αυτους που ερχονται στην αθηνα
    για ενα καλυτερο αυριο(εστω και αν δεν ερθει ποτε).

Αρχικά δημιουργήθηκε από koutroulis
    [B]ανάλογα τι μετράει κανείς περισσότερο

έχουμε τα μπουζούκια
    ναι, πως μου διαφυγε αυτο?

τι να μας πει η ΝΥ π.χ. με το

broadway
    central park
    times square
    αυτα νομιζεις οτι ειναι η νεα υορκη?

και τελοσπαντων, η ερωτηση αναφεροταν σε ευρωπαικες μεγαλουπολεις... Κι εγω οταν σκεφτομαι ευρωπαικες μεγαλουπολεις, το μυαλο μου δεν παει ουτε στη στοκχολμη, ουτε στο οσλο... Παει σε πολυ-πολιτισμικες πρωτευουσσες οπως το λονδινο, το παρισι, το αμστερνταμ και η μαδριτη (ισως η πιο κοντινη στην αθηνα)!

Η αθηνα ειναι πολυ πισω σε οτιδηποτε (σχεδον) σε σχεση μ αυτες τις πολεις, εκτος βεβαια απο ... τα μπουζουκια .
    Και το "οτιδηποτε" κυμαινεται απο την κουλτουρα (μαζικη ή undergound), την ποιοτητα ζωης και την ανοχη/ανεκτικοτητα, μεχρι την εγληματικοτητα, την ανεργια και την αποξενωση.

Αρχικά δημιουργήθηκε από dez
    ναι, πως μου διαφυγε αυτο?

αυτα νομιζεις οτι ειναι η νεα υορκη?

και τελοσπαντων, η ερωτηση αναφεροταν σε ευρωπαικες μεγαλουπολεις... Κι εγω οταν σκεφτομαι ευρωπαικες μεγαλουπολεις, το μυαλο μου δεν παει ουτε στη στοκχολμη, ουτε στο οσλο... Παει σε πολυ-πολιτισμικες πρωτευουσσες οπως το λονδινο, το παρισι, το αμστερνταμ και η μαδριτη (ισως η πιο κοντινη στην αθηνα)!

Η αθηνα ειναι πολυ πισω σε οτιδηποτε (σχεδον) σε σχεση μ αυτες τις πολεις, εκτος βεβαια απο ... τα μπουζουκια .
    Και το "οτιδηποτε" κυμαινεται απο την κουλτουρα (μαζικη ή undergound), την ποιοτητα ζωης και την ανοχη/ανεκτικοτητα, μεχρι την εγληματικοτητα, την ανεργια και την αποξενωση.
    το παράδειγμα της ΝΥ ήταν ενδεικτικό και σίγουρα το τι είναι η πόλη δεν θα μπορούσε να γραφτεί σε 3 γραμμές

τα μπουζούκια είναι αρκετά σημαντικά για κάποιους και λίγοτερο για άλλους

η Αθήνα βελτιώνεται συνεχώς αν και είναι αρκετά πίσω αλλά δεν νομίζω ότι οι μεγαλουπόλεις των άλλων χωρών είναι ο παράδεισος

αναφέρω τα προβλήματα στη Γαλλία σαν πιο πρόσφατο και τα ρατσιστικά φαινόμενα

αλήθεια πως μετράς την ανοχή και την αποξένωση

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Αρχικά δημιουργήθηκε από George-3-
    Η Ολυμπια (τα ολύμπια ) ειναι μια πολυ καλη περιπτωση, ιδιως αν μενεις μεσα αφου ειναι ολο το χρονο ΟΚ
    Ναι ναι μεσα απο τα Ολύμπια
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. και παλι κράνος...
    από skous στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2005, 13:01
  2. Kλοπή R1 και πάλι απο Ηράκλειο Αττικής , παληκαριού...
    από Gandalf dr685sm στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2004, 08:44
  3. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2004, 15:44
  4. Καλώς σας Βρήκα και πάλι ...
    από jimbar στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2004, 18:40
  5. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2004, 04:18

Κανόνες δημοσιεύσεων