Σελίδα 5 από 14 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 209

Θέμα: Ιλιγγος, Αντανακλαστικα, Φρενα και Τυχη.

Honda XL1000V Varadero Το avatar του/της the_passenger
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alfa156
    (.......) αποτομη αλλαγη λωριδας χωρις φλας,που σημαινει 33 ευρω και 5 ποντους στο διπλωμα....
    33? κοστολογεί ο ΚΟΚ το έγκλημα;

Αυτό είναι ενθάρρυνση κι όχι αποτροπή ... σιγά τώρα... 33? και άν σε έπιαναν και ποτέ να σε γράψουν.. στ' @ρχίδι@ μας λέμε...

Ρε λέτε γι'αυτό να έχουμε γεμίσει #@$(&#$%&#&$% στο δρόμο;
    georgE

http://www.moto.gr/arthra/00034.php

Που να λεγα δηλαδη και αλλες φασεις οπως προσπεραση σε Ζητα με 150 και ροπιασμα...σφηνα σε περιπολικο με μπαντες κτλ...

Νταξει, μου φαινεται αστειο που βλεπω τετοιες αντιδρασεις απο μηχανοβιους οποτε καλυτερα να φυλαγομαι. Σχεδιαζω να βγαλω και κανα video τον Αυγουστο για μεγαλα γουστα.

Προς τους νεοτερους γκαζακηδες και παλιους βεβαια...παρτε αυτο το posting ως παραδειγμα ασχετοσυνης περι οδικης συμπεριφορας απο τους "δειλους φονιαδες" και προσεχετε. Μη πατε περα των δυνατοτητων σας γιατι ολοι μπορει να την πατησουν.

Hθελα απλα να ακουσω εμπειριες απο αλλους μηχανοβιους γιατι εκτιμω την γνωση και παντα μαθαινω. Πχ ειμαι ασχετος με μηχανικα και ολο αυτια για να μαθω κατι.

Επενδυστε σε δισκοφρενα, τακακια και αναρτησεις - κυριολεκτικα μεταμορφωνουν το οχημα. Μιλαμε για "Ιστορίες του Δρόμου" οχι διαδρομου, καλες, κακες και αγριες...δ-ρ-ο-μ-ο-υ.

Φτουσκουλικομυρμηγκότρυπα Το avatar του/της Sabre
    Τελικά διαβάζωντας όλο το post θα συμφωνήσω και εγώ με το εξής

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    Δεν νομίζω ότι έχει κάποιος πρόβλημα εδώ μέσα με τύπους που πιστεύουν ότι είναι η Greek version του Ghost Rider, ή με αυτούς που γουστάρουν το κυνήγι λευκού καρχαρία με καράτε, ή την ελέυθερη πτώση με ομπρέλλα, ΕΚΤΟΣ και αν δεν την πληρώσει κάποιος ανύποπτος ανθρωπάκος την καύλα του.....

¨Στις ευθείες όλοι είναι γρήγοροι. EDDIE LAWSON¨

φίλοι, να είμαστε όλοι γεροί.

Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
    Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
    Που να λεγα δηλαδη και αλλες φασεις οπως προσπεραση σε Ζητα με 150 και ροπιασμα...σφηνα σε περιπολικο με μπαντες κτλ...
    Μπράβο ήρωα!

Νταξει, μου φαινεται αστειο που βλεπω τετοιες αντιδρασεις απο μηχανοβιους οποτε καλυτερα να φυλαγομαι. Σχεδιαζω να βγαλω και κανα video τον Αυγουστο για μεγαλα γουστα.

Hθελα απλα να ακουσω εμπειριες απο αλλους μηχανοβιους γιατι εκτιμω την γνωση και παντα μαθαινω. Πχ ειμαι ασχετος με μηχανικα και ολο αυτια για να μαθω κατι.
    Προφανώς ερμηνεύεις αλλιώς την έννοια "μηχανόβιος". Από αυτούς που ζητάς ελάχιστους αν όχι κανέναν θα βρείς εδώ μέσα..........

Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R Επενδυστε σε δισκοφρενα, τακακια και αναρτησεις - κυριολεκτικα μεταμορφωνουν το οχημα. Μιλαμε για "Ιστορίες του Δρόμου" οχι διαδρομου, καλες, κακες και αγριες...δ-ρ-ο-μ-ο-υ. [/B]
    Ναι, επενδύστε για να τελικιάζετε στις ευθείες........... Ήρωα μου εσύ, οδηγάρα μου, μπράβο!

PS. Κι εγώ χτυπάω τελικές αλλά ρε φίλε ξέρω ότι παίζω με τον κίνδυνο! Είναι δυνατόν να με δει κανείς όταν είμαι με 250-270??? Όχι βέβαια! Το γνωρίζω όμως και παίρνω το ρίσκο! Φυσικά και είναι έγκλημα η αδικαιολόγητη και απρόσεκτη αλλαγή λωρίδας αλλά με ανθρώπινες ταχύτητες! Μέχρι 120-140, εκεί μπορείς να τον βρίσεις όσο θες και αν σου την πει κι όλας να τον κάνεις και μπλε......! Αλλά μη ζητάς ευθύνες στα 220.......

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Εξηγείστε μου κάτι ρε παιδιά γιατί δεν καταλαβαίνω...Γιατί σε άλλες συζητήσεις τα χώνεται στα κουτιά(όπως τα αναφέρεται ) και τους οδηγούς τους ,όταν παραφέρονται (απροειδοποίητες προσπεράσεις –αλλαγές κατεύθυνσης – κατασκήνωση αριστερά , μικρή ταχύτητα στην αριστερή λωρίδα αυτοκινητοδρόμων ) σχεδόν στα πλαίσια του νόμου και εδώ το αντίθετο ;;;;

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    όπως είπα και πρίν.,..

Η ευθύνη βαραίνει και τους δύο στο συγκεκριμένο περιστατικό , πάντα βάση των λεγομένων.

Απο την μιά τον φίλο που το "άνοιξε" παράνομα σύμφωνα με τον Ελληνκό ΚΟΚ και ρίσκαρε την ζωή του , σύμφωνα με τις Ελληνικές οδηγικές συνθήκες.
    Απο την άλλη τον οδηγό του τετράτροχου, που άλλαξε απότομα , χωρίς ειδοποίηση , μιλώντας σε συνεπιβάτη.

Το θέμα είναι ποιός απο τους δύο θα πέθαινε (χτύπα ξύλο!!) ΣΙΓΟΥΡΑ... αν γινόταν το κακό...

Φίλε FZR600 , σου εύχομαι οτι καλύτερο και πολλά χιλιόμετρα, και ελπίζω κάποια στιγμή να συνειδητοποιήσεις τι ρισκάρεις , όταν πράττεις αυτά που πράττεις.

Α...btw... το μόνο σωστό μέρος για να κοντράρεις μπάτσους είναι στο NFS (Need for Speed).... Εκεί άλλαξε τους τα πετρέλαια και διέλυσε τους τα περιπολικά... Στην πραγματικότητα όμως, ρισκάρεις στην καλύτερη να γίνεις φιλοξενούμενος , κάποια στιγμή , του Ελληνικού κράτους και για την μηχανή σου , μια ωραιότατη θέση στο parking του ΟΔΔΥ...

Απο εδώ και πέρα δεν ασχολούμαι άλλο , γιατί δεν έχει νόημα...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της cbanthropos

Νταξει, μου φαινεται αστειο που βλεπω τετοιες αντιδρασεις απο μηχανοβιους
    Δεν θα επρεπε να σου φαινεται αστειο. Αυτες οι απαντησεις που βλεπεις εδω, ειναι 'μηχανοβιων' που δειχνουν ενδιαφερον για τον αλλο και για το τι λεει και λενε μια συμβουλη για το καλο. Σιγουρα ο,τι θες μπορεις να πιστευεις και να κανεις ρε μαγκα. Κανεις δε θα σου κανει κλισμα την αποψη του. Γι αυτο και δεν υπαρχει λογος για αντιπαραθεση. Απλα διαβαζοντας τα γραφομενα σου εγω βλεπω οτι πολυ ελαφρα τον εχεις παρει τον κινδυνο. Δεν ξερω αν θα συνεχιζες να τον εχεις ετσι χαλαρα στο μυαλο σου, εαν σεβοσουν τον κοπο και την θυσια που εκαναν οι δικοι σου για να σε μεγαλωσουν. Εαν ειχες συναισθηση του ποσο ευκολα καποιος απο αρτημελης και 'κομπλε' καταληγει σακατης. Εαν μετα απο κηδεια φιλου καταλαβες απολυτα την 'τρυπα' που δημιουργηθηκε στον κοσμο σου.
    Δεν εχει να κανει με παπουδες, κοκ και λωριδες. Οπως σου ειπε και ενας φιλος παραπανω αμα γινει η ζημια, τι σημασια εχει το πως... ο λογος εινα να μη γινει.

παντα ορθιος.
    -------------
    I don't kill flies, but I like to mess with their minds. I hold them above
    globes. They freak out and yell "Whooa, I'm *way* too high."
    -- Bruce Baum

CB400SF '97
    CBR600F '03

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    Εξηγείστε μου κάτι ρε παιδιά γιατί δεν καταλαβαίνω...Γιατί σε άλλες συζητήσεις τα χώνεται στα κουτιά(όπως τα αναφέρεται ) και τους οδηγούς τους ,όταν παραφέρονται (απροειδοποίητες προσπεράσεις –αλλαγές κατεύθυνσης – κατασκήνωση αριστερά , μικρή ταχύτητα στην αριστερή λωρίδα αυτοκινητοδρόμων ) σχεδόν στα πλαίσια του νόμου και εδώ το αντίθετο ;;;;

αυτό που λέει
    "δεν έχει σημασία τι θα πεις αλλά πώς θα το πεις"
    το ξέρεις;

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
    αυτό που λέει
    "δεν έχει σημασία τι θα πεις αλλά πώς θα το πεις"
    το ξέρεις;

Ααααα θέμα διατύπωσης ήταν δηλαδή ....οκ !

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Δηλαδη για να καταλαβω ρε παιδια του την λετε επειδη πηγαινε με 200? Σε δημοσιο δρομο?

Δηλαδη εσεις οταν πατε με 200 και σας τυχει στραβη (χτυπαω ξυλο) του λετε μετα ενταξει μεγαλε δεν τρεχει τιποτα δεν πειραζει που δεν εβγαλες φλας δεν πειραζει που βγηκες αποτομα δεν πειραζει που πατησες φρενο στην εθνικη δεν πειραζει τιποτα, εγω φταιω.

Ναι και ο φιλος εκανε λαθος να παει με 200 σε δημοσιο δρομο αλλα κατακρινεται κατι ετσι χυμα χωρις να ειστε εκει να δειτε.

Ισες αποστασεις απο ολους, κωλογερος 10000 φορες για μενα, γιατι με το δικο του ποσοστο του 50% λογω του οτι δεν εβγαλε φλας θα σκοτωνε ανθρωπο. Το αλλο 50% ειναι του φιλου που πηγαινε με 200, λαθος.

Ευχομαι ποτε να μην συμβει τιποτα σε κανεναν.

Φιλικα

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    εμ.. συγνώμη αλλά αυτό δεν είπα πιο πάνω;

Με την μόνη διαφορά οτι , στο συγκεκριμένο θέμα , ο φίλος μας ., εδώ , αποποιείται κάθε ίχνος ευθύνης και για αυτό γίνεται τόσο συζήτηση... οχι γιατί έτρεχε.. κάτι που το κάνουμε όλοι κατά καιρούς, αλλά γιατί θα του έφταιγε ΜΟΝΟ κάποιος άλλος και οχι και η δική του σκέψη ή αντίδραση , του να πάει με "χίλια"

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    εμ.. συγνώμη αλλά αυτό δεν είπα πιο πάνω;

Με την μόνη διαφορά οτι , στο συγκεκριμένο θέμα , ο φίλος μας ., εδώ , αποποιείται κάθε ίχνος ευθύνης και για αυτό γίνεται τόσο συζήτηση... οχι γιατί έτρεχε.. κάτι που το κάνουμε όλοι κατά καιρούς, αλλά γιατί θα του έφταιγε ΜΟΝΟ κάποιος άλλος και οχι και η δική του σκέψη ή αντίδραση , του να πάει με "χίλια"

Gandalf
    Ακριβώς! +1000

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Η ιστορία δεν ξεκίνησε με το κλείσιμο του ¨κωλόγερου¨, ξεκίνησε μερικά χρόνια πρίν μέσα στο αυτοκίνητο του μπαμπά, με το τύπο που πέρασε τάπα, και σημάδεψε τις παιδικές ψυχές....
    Απλά οι ¨μηχανόβιοι ¨ (οι italic χαρακτήρες ανήκουν στον φίλο FZR) του Forum προέκυψαν μοτοσυκλετιστές (συμπερασματικά δηλ. φλώροι) και χάλασε η σούπα.........

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
    Δηλαδη για να καταλαβω ρε παιδια του την λετε επειδη πηγαινε με 200? Σε δημοσιο δρομο?

Δηλαδη εσεις οταν πατε με 200

Εμεις δεν το λεμε.:rotflmao:

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    Η ιστορία δεν ξεκίνησε με το κλείσιμο του ¨κωλόγερου¨, ξεκίνησε μερικά χρόνια πρίν μέσα στο αυτοκίνητο του μπαμπά, με το τύπο που πέρασε τάπα, και σημάδεψε τις παιδικές ψυχές....
    Απλά οι ¨μηχανόβιοι ¨ (οι italic χαρακτήρες ανήκουν στον φίλο FZR) του Forum προέκυψαν μοτοσυκλετιστές (συμπερασματικά δηλ. φλώροι) και χάλασε η σούπα.........

Από εδω και μπρος θα ξέρουμε ότι όποιος δεν πάει τελικές και δεν γαμοσταυρίζει όποιον μπαίνει μπροστά του είναι φλώρος....

Ο μ@λάκ@ς δλδ ποιος είναι;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Σελίδα 5 από 14 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Συνδιασμένα φρένα και εξαέρωση (C-ABS bleeding ναούμ')
    από nikos_abel στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 15/12/2011, 14:30
  2. διαρροή και φρένα!
    από BELZEBOYLIS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2006, 10:18
  3. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 12/08/2006, 09:39

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε