εχει πρόβλημα και την έβαλα στο συνεργείο...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Εγώ θα έλεγα σε όλους να ηρεμήσετε και να ασχοληθείτε και με τίποτα άλλο επικοδομητικό.
Όπως να πάτε μια βόλτα με την μηχανή σας ...
![]()
και αμα δεν θέλουμε να ασχοληθούμε με τίποτα άλλο πιο επικοδομητικό, τι πρόβλημα υπάρχει δλδ? κουμάντο και στο τί θα συζυτάμε? γιατι αυτό δεν το λέει στο ποστ περι κανόνων...
Αγαπητή κα νομπλ...
το ξέρω ότι δεν σε ενδιαφέρω και αυτό ακριβώς αποτελεί και το αναπάντητο του ερωτήματος "γιατι πετάχτηκες ενώ δεν αναφερόμουν σε σένα". κάτι που φυσικά το συνεχίζεις λέγοντας "είμαι αδελφή" ενώ σε καμία περίπτωση δεν έκανες αυτό που σύμφωνα με τα λεγόμενα μου προκαλεί αυτόν τον προσδιορισμό.
Και με απλά λόγια: γιατι ρε κοριτσάκιμ πετάγεσαι ωσάν την πορδή και ξεκινάς επιθέσεις νομίζοντας ότι έχεις δήθεν καταλάβει, και ορθώνεις ανάστημα να υπερασπιστείς του ανήμπορους? ξεκούμπωσε το πουκάμισο σου και πάρτο απόφαση ότι δεν υπάρχει το σήμα του σούπερμαν εκει μέσα παρά κάτι άλλο (προφανώς πολύ πιο όμορφο)
και ενω πραγματικά δεν έχω αυτή τη στιγμή την διάθεση και το σκοπό να τραβήξω τα βλέματα πάνω μου, ερωτώ: το "είστε ηλίθιοι" είναι υβριστικό, ενώ το "λές μπούρδες" δεν είναι? δηλαδή αμα έλεγα "είστε χασουλάκια" ή "είστε ανεγκεφαλούλιδες" θα το έκανε καβλύτερο?