Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 85

Θέμα: Πανελληνια

δεν επέστρεψα
    ακριβώς έτσι - συν ότι ΚΑΝΟΝΙΚΑ δεν οργανώνουν μόνο εκδρομές αλλά οργανώνουν και έναν (εχμ) οργανισμό... μια λέσχη... η λέσχη δεν είναι μόνο "πάω καφέ εκεί κάθε Τετάρτη"...

και ναι έτσι θα απαντά (αν έχει κότσια)... βλέπεις για αυτόν είναι όλα του τα απογεύματα και πιθανά και τα κενά της δουλειάς του ενώ εσένα ή εμένα παραμένει το "πάω καφέ εκεί κάθε Τετάρτη"

τι να κάνουμε

αν ξέρεις καλύτερο σύστημα (κάτι σαν Ρομπέν των Δασών) να μου το πεις συν να βρεις άτομα να το κάνουν (ούτε ο ίδιος δεν θα το έκανες για καιρό)

[QUOTE]Μάλλον δεν κατάλαβες κάποια πράγματακια....
    Και σίγουρα δεν είσαι ο μόνος που έχει δουλέψει εκεί.Τα φράγκα που τρώγωνται δεν τα τρώει αύτος που δουλέυει στην πύλη ή αύτος στην περιφρούρηση.... Και όντως το καθεστός είναι -και σώστα κατά τη γνώμη μου-τα χρήματα να μοιράζονται στις λέσχες ανάλογα της δραστηριοποίησης τους τόσο κατά την ΠΣΜ όσο και κατά την διάρκεια του έτους(πόσους αγώνες έχει οργανώσει κτλ...)
    Αλλά..... πχ ΠΣΜ Γυθέιου .... Θυμάσαι τα εκτρώματα που είχαν στολίσει τον χώρο εισόδου-εξόδου του κάμπινγκ?? Μάθε ποιο μέλος του ΔΣ της ΜΟΤΟΕ(υπάρκτο ακόμα και τώρα) τα είχε κατασκευάσει και ΠΟΣΟ είχε πληρωθεί για αυτό από την ΜΟΤΟΕ....
    Αν έχεις αμφιβολίες επ'αυτού όπως είπα έχω ονόματα. Και έχω και για τα μπλουζάκια,και για τις κονκάρδες.
    Και για εξηγησε μου το σκεπτικό σου "τα λεφτα δεν τα παιρνουν ατομα αλλα λεσχες. δεν καταλαβα ειναι κανεις αντιθετος στο να υπαρχουν λεσχες μοτοσυκλετας?" Για εξήγησε μου πως απο το ένα καταλήγουμε δογματικά στο άλλο...
    Σαφώς και δεν είναι υποχρεωτικό να έρθει κανείς.... Σαφώς και όσοι ερχόμαστεθα συνεχίσουμε να ερχόμαστε.... αλλά ότι τρώνε στο ΔΣ τρώνε....(και άσχετο βέβαια ειναι και καρεκλοκένταυροι αλλά αυτό είναι άλλο θέμα)
    [QUOTE]
    Στο Γυθειο θυμαμαι ποσο χαλια ηταν η εισοδος. για το ποιος πληρωθηκε γαι την κατασκευη δεν ξερω , αλλα απο τοτε εχει αλλαξει το Δ.Σ. της ΜΟΤΟΕ. Ειναι μεσα στο καινουριο ΔΣ αυτος που λες? Και καλα , ενας καταφερε και εβγαλε φραγκα απο την πανελληνια, ειναι ολοι αχρηστοι στην ΜΟΤΟΕ ?(Και σε ολη την ΕΛΛΑΔΑ κατα επεκταση , γιατι η ΜΟΤΟΕ εμεις ειμαστε , ολες οι λεσχες της ΕΛΛΑΔΑΣ και οι εκπροσωποι που ψηφιζουμε).
    εχω ακουσει συζητησεις στις συνελευσεις της ΜΟΤΟΕ ,για ατομα που εχουν εκμεταλευτει καταστασεις και εχω ακουσει και συζητησεις για το αν πρεπει να γινουν μυνησεις. για αυτους που ξερω παντως ηταν στο προηγουμενο ΔΣ.
    καταληγω στο σκεπτικο οτι ισως να εισαι αντιθετος στις λεσχες, αν πιστευεις οτι κακως τα παιρνουν οι λεσχες τα λεφτα.
    Αν δεν παρουν παντως ειναι σιγουρο οτι πολλες δεν θα εχουν να πληρωσουν τα εξοδα τους.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Νίκο μπερδεύεις τις έννοιες.
    Είναι αποδεκτό και απαραίτητο να πληρώνονται όλοι όσοι δουλεύουν.
    Δεν είναι αποδεκτό όμως να χρησιμοποιήται η θέση που έχει ο καθένας για περαιτέρω κονόμα και τυχερά.

Αρχικά δημιουργήθηκε από milaber
    Ναι ρε συ NLS, αλλά σου φαίνεται εσένα λογικό αυτό που λες;
    "Ημιεπαγγελματικά"...

"-Τι δουλειά κάνεις φίλε;
    -Το πρωί δουλέυω (π.χ.) δάσκαλος σε σχολείο και τα απογευματάκια δουλεύω μέλος Δ.Σ. λέσχης μοτοσυκλετιστών. Που να τα βγάλεις πέρα φίλε μου με το μισθό του δασκάλου;"

Εμένα μου φαίνεται μέγιστη μαλακία να πληρώνω κάποιον (για να κάνει τι; ) στο κάτω- κάτω της γραφής!
    Για να οργανώνει εκδρομές;

Απλά το λες και στο τέλος...
    Αφού τους ψηφίζουν στις λέσχες, καλά κάνουν και τρώνε!
    Αφού τους δίνουν την άδεια...
    ΌΠως και στις βουλευτικές εκλογές ένα πράγμα...
    Και αφού αυτοί (καλώς ή κακώς) οργανώνουν την Πανελλήνια, θα φάνε και πάλι...

Μονο σε ενα θελω να μου απαντησεις
    πιστευεις οτι υπαρχει εστω και ενας τυπος στη γη , που να κανει κατι για την καυλα του η νομιζεις οτι ολα γινονται για τα φραγκα?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της milaber
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bxtrm
    Μονο σε ενα θελω να μου απαντησεις
    πιστευεις οτι υπαρχει εστω και ενας τυπος στη γη , που να κανει κατι για την καυλα του η νομιζεις οτι ολα γινονται για τα φραγκα?
    Ναι! Υπάρχουν σίγουρα και άνθρωποι που κάνουν πράγματα μόνο και μόνο για την καύλα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Λοιπόν είναι άξιο απορίας πως με τόσο καυλιάριδες λεσχιάρχες που έχουμε στο Ελλάδα, πάνε όλα τα πράγματα στην μοτοκίνηση κατά διαόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Λοιπόν είναι άξιο απορίας πως με τόσο καυλιάριδες λεσχιάρχες που έχουμε στο Ελλάδα, πάνε όλα τα πράγματα στην μοτοκίνηση κατά διαόλου.
    Ποιός είπε πως έχουμε καυλιάρηδες λεσχιάρχες;

επειδη ο καθε ασχετος λεει εδω τη γνωμη του.... αν δεν υπηρχε η ΜΟΤΟΕ δεν θα μπορουσαν τωρα οι μοτο να μπουν στις λεωφορειοδρομους,ενω μεχρι το 99 στους εθνικους δρομους η ανωτατη ταχυτητα ηταν 90 χλμ!!! ενω για τα αυτοκινητα 120 χλμ....και πολλα αλλα παραδειγματα (σαμαρακια κτλ)
    Και κατι αλλο υπαρχουν και λεσχες "φαντασματα" για δικαιωμα ψηφου ολες στη Β.ελλαδα......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από africanos31
    επειδη ο καθε ασχετος λεει εδω τη γνωμη του....
    Και η ασχετίλα δικαίωμα μας είναι! και μάλιστα είναι και ένας καλός τρόπος να σου δώσουμε πάσα να μας πεις το σωστό αφού εσύ είσαι ο σχετικός της παρέας.

Αρχικά δημιουργήθηκε από africanos31
    αν δεν υπηρχε η ΜΟΤΟΕ δεν θα μπορουσαν τωρα οι μοτο να μπουν στις λεωφορειοδρομους,ενω μεχρι το 99 στους εθνικους δρομους η ανωτατη ταχυτητα ηταν 90 χλμ!!! ενω για τα αυτοκινητα 120 χλμ....και πολλα αλλα παραδειγματα (σαμαρακια κτλ)
    Και κατι αλλο υπαρχουν και λεσχες "φαντασματα" για δικαιωμα ψηφου ολες στη Β.ελλαδα......
    Ωστόσο, τα σαμαράκια ακόμα καλά κρατούν και τα όρια ταχύτητας είτε 90 είτε 120 είναι για γέλια. Οι λεωφορειόδρομοι δεν τηρούνται από κανέναν. Είτε νόμιμα είτε παράνομα, όλοι μπαίνουν και κανείς δεν τιμωρείται, ενώ ακόμα και πριν λίγο καιρό έδειχνε ο alter ρεπορτάζ στο οποίο ρωτούσαν μοτοσυκλετιστές γιατί μπαίνουν μέσα στους λεωφορειόδρομους! Κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε, να πει ότι επιτρέπεται και έμεινε η εντύπωση ότι κι αυτοί παρανομούν μαζί με τους υπόλοιπους. Έστειλα ένα mail στον alter που υποθέτω ότι θα το έγραψαν στα π@π@ρια τους...

Η μοτοσυκλέτα είναι στο σύνολο της αδικημένη. Από τα τέλη κυκλοφορίας και τα πρόστιμα που πληρώνουμε μέχρι την αντιμετώπιση από τα ΜΜΕ και την αστυνομία, ενώ και η ενημέρωση του κόσμου είναι ελλειπής...

Γίνονται κάποια βήματα αλλά με ρυθμούς αστροναύτη, γι'αυτό προς το παρόν έχω κι εγώ την ίδια εντύπωση με το Στέφανο.

Δεν είχα σκεφτεί όμως ποτέ ότι γι'αυτό μπορεί να φταίνε οι λέσχες...
    Θάνος..

ρε παιδια μην μπερδευεται το θεμα.... η λεσχη ειναι ενας ζωντανος οργανισμος που οπως καθε οργανισμος πρεπει να τραφει. αλλες φορες τρεφετε με της σηνδρομες των μελων, αλλες φορες με δωραιες. και ετσι πρεπει να γινετε. και το τρεφετε δεν ενωω οτι τρογοντε τα λεφτα. ημουν ταμειας σε λεσχη και ξερω. τα εξωδα (ενοικια, τηλεφονα, κοινωχρηστα, κλπ) ειναι πολλα. και μονο με της σηνδρομες δεν μπορει να σταθη μια λεσχη. χρηαζονται και οι δωραιες και οι διαφορες εκδηλοσεις για να μαζευτουν τα απαρετητα για να επιβιοση. ειναι οπως εγραψα πιο πανω ενας ζωντανος οργανισμος που πρεπει να διατηρητε υγειες. αλλα οπως σε ολους τους ζωντανους οργανισμους κατα καιρους εισβαλουν καποια παρασιτα και προσπαθουν να μολινουν αυτον τον οργανισμο, και να διμιουργισουν καρκινοματα. αυτα τα καρκινωματα πρεπει να ειναι σε θεση ο οργανισμος (λεσχη, ομαδα, παρεα,...) να τα αποβαλη μεσω των αντισωματων του, (σωστα μελοι που ενδιαφερονται, και σκεπτονται για το καλο του συνολου) αν αυτα τα αντισωματα δεν ενεργισουν γρηγορα, τοτε ερχετε η φθορα και ο οργανισμος περνη την κατω βολτα. το θεμα ειναι αυτα τα σωστα μελοι εχουν τα κοτσια και την ορεξη να προβαλουν τα στηθη τους και να βουτιξουν να πεταξουν εξω τα παρασιτα? η σκευτοντε ....<< ωχ αδερφε, εγω θα βγαλω το φιδη απο την τριπα?) γιατι βλεπετε στην ελλαδα υπαρχη σε μεγαλο βαθμο ο ωχαδερφισμος. δητε το θεμα του εθελοντισμου για την ολυμπιαδα. θελουν εθελοντες για να καλιψουν της θεσεις, αλλα οι επιτηδιοι θα φανε με χρυσα κουταλια. ετσι ειναι και με την πανελληνια, τρεχουν τα παιδια και σκοτονονται για να βοηθησουν, και οι << μεγαλοι >> διοργανοτες οταν τα παιδια προσπαθουν να επιβαλουν την ταξη, τους λενε μηηηηη γιατι μπορει να μας φυγουν και να χασουμε το χρημα. και μετα πεφτουν οι κρεπαλες απο τους υμετερους. εγω θα εδηνα και τα διπλα λεφτα να παω στην πανελληνια σηγκεντροση μοτοσηκλετιστων αλλα να ηταν πανελληνια σηνκεντροση μοτοσηκλετιστων, που να τιμα αυτο που γραφει η ταμπελα οταν πηγενης, και τα χρηματα να πηγενουν στης λεσχες. ειχα παει με την κατερινα να βοηθησω αφιλοκερδος στον αγωνα κλασικης μοτοσηκλετας, σαν εκπροσοπος της λεσχης που ημουν. αυτο που αντικρησα ηταν η ιδεα του μοτοσηκλετισμου σε ολο της το μεγαλειο. και ολοι δουλεβαν για το καλο του συνολου. τους εχω πη οτι αν και δεν ειμαι μελος τωρα ποια σε καμοια λεσχη, οποτε χρηαστη θα ειμαι κοντα τους να βοηθησω. ενα αλλο παραδηγμα που θελω να σας πω....

καποια στιγμη ειδαμε στο φορουμ του μοτοτεκ ενα ποστ που ελεγε οτι ειμαι η λιλιαν και χρηαζομαστε βοηθεια..... η ιστορια του γιωργου και της λιλιαν που ειδατε και στην τηλεοραση που ειχε χασει τα χερια του σε τροχαιο στην συγκρου απο τον αλβανο. μεσα σε δυο μερες εχουμε κινητοποιηθη απο αλλη την ελλαδα και κανουμε τα αδυνατα δυνατα να βγουν τα απετουμενα χρηματα. πολλοι απο εμας παρατησαν της δουλιες τους και ετρεχαν για να βοηθησουν. κατω απο μια σημαια. ενωθηκαν ολοι οι μοτοσηκλετιστες με σημα ΛΕΣΧΕΣ ΜΟΤΟΣΗΚΛΕΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ... τα χρηματα οπως ξερετε μαζευτηκαν και ηταν και πολλα..... πααααρααα πολλα. κανεις δεν ζητησε την προβολη του για αυτο που εκανε και ολοι καναμε πολλα.... κανεις .....εκτως....... απο αυτον που ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.... το μονο που εκανε ηταν να μπη μπροστα στης καμερες και να πη οτι Η ΛΕΣΧΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΙ. κατορθοσε να μαζεψη με την βοηθεια του κοσμου τα λεφτα. ΠΙΑ ΛΕΣΧΗ??????? ΠΟΥ ΗΤΑΝ οταν εμεις οι ανωνυμοι τρεχεμε και ξενιχτουσαμε, και παρατουσαμε της δουλιες μας? και αυτο το ατομο εκπροσοπη εμας ολους. και αυτο γιατι ειναι στην σωστη θεση και εχει της σωστες γνωριμιες, για να αυτοπροβαλετε. και ομως κανει κακο στους μοτοσηκλετιστες που υποτηθετε οτι εκπροσοπη. τοτε στο φορουμ αλλα και μεσω φαξ και μεηλ ελαβε η λεσχη του τον χλεβασμο ολων μας, οπως και του αξηζε. αυτο ενωσε τους σωστους μοτοσηκλετηστες, με αποκοριφομα την αναγνωριση απο περιοδικο ΜΟΤΟ στην γιορτη που διοργανοσε για την μοτοσηκλετα της χρονιας, βραβεψε την κηνηση αυτη. και το βραβειο αυτο δεν ανοικη σε κανεναν. ανοικη σε ολους μας. ειναι ενα βραβειο το οποιο δοθηκε στα χερια του αλεξη φιλια, γιατι ηταν αυτος που προτηνε στην λιλιαν και το γιωργο να βαλουν το ποστ. το βραβειο αυτο φιλασετε στην λεσχη ανεμος και ανοικη σε ολους μας. υπαρχουν ανθρωποι που θα τρεξουν και θα βοηθησουν χωρης κερδος. αλλα υπαρχουν και ανθρωπακια που τους υποσκαπτουν ......γιωργος

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
    Yπαρχουν ανθρωποι που θα τρεξουν και θα βοηθησουν χωρίς κερδος. Αλλα υπαρχουν και ανθρωπακια που τους υποσκαπτουν ......γιωργος
    Αρκούδε...
    ...είσαι πολύ σωστός!

Ο Πεφωτισμένος Το avatar του/της illuminatios
    NLS είσαι σωστός στα παραπάνω που γράφεις.
    ΒΧTRM επιμένεις σε δυάδικους αφορισμούς παντελώς άστοχους. Αν είναι κάθε φορά να βάζεις στο στόμα μου φράσεις όπως 'όλοι άχρηστοι κτλ'να την παρατήσουμε τη συζήτηση.
    Το ότι τρεις φάγανε φράγκα σημαίνει ότι τρείς φάγανε φράγκα.Δεν σημαίνει ούτε ότι είναι άχρηστοι στη ΜΟΤΟΕ ούτε ότι δεν γουστάρω τις λέσχες ούτε τίποτα άλλο εκτός από αυτό που λέω οκ?Άσε που είδα και απο ποια λέσχη είσαι και θυμήθηκα τον Χ.Χ και τις τεράστιες συζητήσεις μας πάνω στο θέμα του οργανομένου μοτοσυκλέτισμου σε κάτι παραλίες κρυφές στη Λευκάδα....
    Και για να μην παρεξηγηθώ ξανά.... Ναι στον οργανομένο μοτοσυκλετισμό,Οχι στα λαμόγια που κρύβωνται στο θώκο των ΔΣ με σκοπό είτε να γεμίσουν την άδεια τους ζωή η γιατί έχουν αποθημένα από τότε που έκαναν αφισοκολλήσεις με την νεολαία του Ρήγα και επιτέλους βρήσκουν μέσω ΜΟΤΟΕ βήμα να αραδιάζουν παπάρες.
    Οι λέσχες είναι γαμώ! Τα λαμόγια είναι γάμα τα και δυστηχώς υπάρχουν-όπως παντού άλλωστε -και απλά δεν θέλω να εκμεταλεύονται τις ρομαντικές μας διαθέσεις και την ανθρώπινη επιθυμία μας να κοινωνούμε με ομοίους!
    Αυτά!
    Στις ΠΣΜ έχω περάσει σούπερ!!!Έχω δουλέψει χωρίς να ζητήσω ποτέ ούτε δωρεάν είσοδο(που δικαιούται κάθε διοργανωτής) ούτε καν τις βενζίνες που πλήρωνε τότε από τα έσοδα της ΠΣΜ η Ε75..
    Ξέρω τι είναι ,ξέρω που χολαίνει,ξέρω γιατί πάω,ξέρω γιατι θα συνεχίσω να πηγαίνω!
    Καλησπέρα παλιάνθρωποι
    Always made to mean nothing

ΛΟΙΠΟΝ Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 18¨30...
    ΕΧΩ ΠΙΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΠΥΡΕΣ...ΚΑΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ "ΣΧΕΤΙΚΟΥΣ" ΜΕ ΤΑ ΜΟΤ/ΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ...
    ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΛΕΣΧΗ ΜΟΤ/ΤΩΝ,ΑΛΛΑ ΣΕ ΛΕΣΧΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΜΙΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΥΠΟΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΜΟΤ/ΤΩΝ...
    ΑΡΑ ΑΥΤΗ Η ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΜΟΤ/ΤΩΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ...
    ΚΑΤΑ 2ΟΝ,ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΞΕΡΩ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΣΥΜΟΦΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ,ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ..
    ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ...ΚΑΙ ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΔΥΝΑΤΕΙΣ...
    ΟΤΑΝ ΠΑΛΙ ΘΕΣ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ,ΔΙΑΛΕΞΕ ΕΝΑΝ ΠΙΟ ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ."ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕ AFRICA.."
    ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ,ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΛΕΣΧΕΣ..
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΣΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ,ΑΛΛΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΔΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣ...ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΥΚΑΛΙΖΟΜΑΣΤΕ,ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ...
    ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΛΕΣΧΕΣ,ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΦΙΛΟΣΟΦΕΙΤΕ ΜΕΤ ΕΥΤΕΛΕΙΑΣ.....???ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΣΑΝ ΕΥΚΛΕΕΙΣ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΣ???
    ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΦΩΝΑΚΛΑ,ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΕ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ,ΧΑΜΗΛΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ... ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ.....ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ..........
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
    ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΦΩΝΑΚΛΑ,ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΕ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ,ΧΑΜΗΛΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ... ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ.....ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ..........
    Και εγώ κάτι τέτοιο περιμένω να ακούσω...

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. πανελληνια μοτοσυγκεντρωση...
    από foti στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 08/05/2008, 18:40
  2. Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΑΤΙΑ
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 80
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2004, 15:16
  3. Επιτελουσ Πανελληνια !
    από takiskan στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2004, 14:48
  4. Λοιπόν..Τέρμα τα ψέματα: Χειμερινή Πανελλήνια τώρα.
    από Adventure-R στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 01/12/2003, 17:24
  5. Χειμερινη Πανελληνια 03"!!!
    από BIKENEST στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2003, 22:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας