.
.
.
τώρα αυτοί με τα μοτόρια τι ρόλο βαράνεΑρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Αφού άρχισαν να φεύγουν σιγά σιγά..![]()
Αυτός πρέπει να'ναι ο Τίφος,πέρασε τα σύνορα και τον καταδιώκει η αστυνμία του Βελγίου..!![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
έτσι να κάνει ότι αλλάζει λίγο πορεία η αγελ... ε ο τίφο θα τους γκρεμίσει και τους τρεις
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Εγώ φυλακή με σένα και τον Μπαρτ δεν πάω! Ο ένας είναι άρρωστος (εσύ) και ο άλλος διεστραμμένος...![]()
![]()
μα γιατί μια χαρά θα περάσεις
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
υ.γ το τσίγκινο να λαδώνεις καλά μη σου σκουριάσει
.
.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Θα αρχίσει ο Βart να ανακυκλώνει τίποτα κρατούμενους και βαρυποινήτες και θα τρέχομε και οι τρεις με τα τσίγκινα..Αυτα φοβάμαι..![]()
![]()
Ρε τουθ πουθτηδεθ !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Αφού άρχισαν να φεύγουν σιγά σιγά..![]()
Αυτός πρέπει να'ναι ο Τίφος,πέρασε τα σύνορα και τον καταδιώκει η αστυνμία του Βελγίου..!![]()
![]()
![]()
Με γυριθανε πιθω αλλα τουθ εκλαθα !
Τι σου ειναι η τεχνολογια ομως!
Το διαβαζω εδω ( το 1ο ποστ) και μετα ανοιγω gmail να δω τα mail. Τι βλεπω πρωτο ( στα αγγλικα το δικο μου ομως)? Τα κουνελακια!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
Τις δυο-τρεις πρώτες μέρες θα ξενερώσεις τέρμα. Μετά θα σ'αρέσει, θα δεις !Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Εγώ φυλακή με σένα και τον Μπαρτ δεν πάω! Ο ένας είναι άρρωστος (εσύ) και ο άλλος διεστραμμένος...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αφού το πήραμε τόσο ζεστά, δεν μένει παρα να ευχηθώ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΛΥΚΑ ΜΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙΑ !!!
Σκουϊντ σκουϊντ !:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Εάν συνεχιστεί το παιχνίδι με τις φωτογραφίες θα λήξει μια και καλή με ΒΑΝ των μελών που το συνεχίζουν τεστάρωντας τα νεύρα μας και σπαταλώντας των χρόνο μας να κυνηγάμε post όλη την ημέρα
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ TO FORUM