Ας με εκανε σαν τον γιωργο clooney. Εστω.
Και μετα θα ''βλεπατε'' καλιστεια.....
Ας με εκανε σαν τον γιωργο clooney. Εστω.
Και μετα θα ''βλεπατε'' καλιστεια.....
Εμένα πάλι όχι ...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από alexk
Μου προκαλεί αηδία να βλέπω ένα μπουμπούκι να την *beep* ένας παππούς χάλιας.
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Δηλαδη δεν λυπασαι ΓΙΑ εναν ανθρωπο τυφλο?Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
prospatho na min lupamai tous anthropous giati o kathenas exei ta dika tou biomata k uparxei panta enas logos gia ta sunaisthimata pou exei k bgazei pros ta exo .
k milao gia olous tous anthropous , akoma k aytous pou diafonoun mazi mou .
kai theoro pos einai polu xeirotero na lupasai enan anthropo gi auto pou einai , para to na theoreis enan anthropo psonio.
Δεν ειναι καθε αυτου ο ανθρωπος που πρεπει να λυπασαι, αλλα η ρημαδα η τυχη που το γεννησε ετσι.
Και οσο για το αλλο το αν ειναι χαζες, μα φυσικα και υπαρχουν ομορφες εξυπνες, αλιμονο.
Μονο που τα κοριτσακια που ειδατε στην μπαρα, εχουν μαθει ολα τα χρονια της ζωης τους να στηριζονται στην εξωτερικη τους παρουσια απο την μια, και στα λεφτουδακια του μπαμπα από την άλλη.
Γιατί μην μου πειτε ότι ΟΛΕΣ οι κοπελες που ειδατε εκει πανω δεν εχουν ανέβει με λαδωμα θα γινουμε λωλος
Οχι, δηλωσανε συμμετοχη....
![]()
![]()
![]()
![]()
καλα μην νομιζεται οτι ειναι και ολες χαζες ...απλα υπαρχουν και καποιες που στα μερη μου τα λεμε πουτανακια![]()
παππου το αιμα σου βραζει βλεπω![]()
FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.
Πως νομίζεις ότι ανεβαίνει η πίεση ???Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
παππου το αιμα σου βραζει βλεπω![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Κατ'αρχήν Νεφέλη μου αρέσει το μπλέ μαλλί σου και το μοτοσακό σου, και θέλω να σε γνωρίσω. Έλα δέλεαρ καμιά μερα!
ΛΟΙΠΟΝ να και η άποψη ενός συναδέλφου σας, που εδώ και σχεδόν 1,5 χρόνο έχει απαρνηθεί την τηλεόραση (ξήλωσε την κεραία του) και δεν έχει ιδέα για το τι πράγμα μιλάτε
Πάντα άκουγα όλο τον κόσμο να διαμαρτύρεται για τα 1000 κακά της τηλεόρασης και των περιοδικών κλπ κλπ. Δεν είδα όμως κανέναν να σήκωσε το γαμωτηλεχειριστήριο για να την κλείσει και να σηκωθεί να διαβάζει κάνα βιβλίο. Όλοι γκρινιάζουν για το περιεχόμενο των προγραμμάτων, αλλά κανείς δεν έπιασε το γαμωτηλεχειριστήριο (μια φορητή και πολύ εύκολη συσκευούλα!) για να γυρίσει στη ΝΕΤ και να κάτσει να δει ένα ντοκυμαντέρ (ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ).
Μα, σου λέει, αυτά δείχνουν... τι να κάνουμε? Ε ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ! Κι αν χάσεις 1-2 καλά πράγματα που δείχνει, ε, δεν πειράζει΄... αξίζει η θυσία. Υπάρχουν ακόμα καλύτερα έξω ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΗ.
Και τώρα θα συζητάμε για την εκπόρνευση και το πνευματικό ή ηθικό επίπεδο των μεν και των δε? Ενα τηλεοπτικό πρόγραμμα ευρείας κατανάλωσης μας (σας) έφαγε το χρόνο στην τιβί, και τώρα τον τρώει online ή στους καφέδες της παρέας, που όοοολοι μαζί θα κατακρίνουμε αυτό που κάτσαμε και είδαμε........ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 10'!
Make motorcycles, not televisions![]()
+1000!
(oti kleinei to kouti de paei na pei oti katargeis tin texnologia i tipota tetoio... stamatas na eisai pathitikos dektis savouras... that's all!!!!! outos i allos to 90% pou prosferei pia i tv auto einai..
)
![]()
Τις γκόμενες!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Αν σημερα εχει και καλιστεια και motogp τι διαλο θα δουμε? 9 στην ΕΤ3 και 9 στον αντενας.
Τις γκομενες ή τα μηχανακια?
![]()
![]()
(Και τώρα θα πέσει φωτιά να με κάψει!) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
PS. Έχω κατεβάσει τον αγώνα σε 2 εκδοχές, μία "κανονική" και μία on board.............![]()
![]()
![]()
Και στα δικά μου έτσι τα λέμε, μια χαρά είναι για το σκοπό που (συνήθως) προορίζονται!Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
απλα υπαρχουν και καποιες που στα μερη μου τα λεμε πουτανακια![]()
![]()
![]()
Εύκολα και γρήγορα..........:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
(Μα μία γυναίκα σε αυτό το φόρουμ δεν υπάρχει να με κράξει λίγο???) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Το ότι κλείνετε τις τηλεοράσεις δεν σημαίνει ότι το πρόβλημα εξαφανίζεται. Απλά εσείς δεν το βλέπετε. Και μην πει κανείς ότι άμα τις κλείσουμε όλοι κάτι θα γίνει γιατί αυτό είναι ανέφικτο!Αρχικά δημιουργήθηκε από mystique
+1000!
(oti kleinei to kouti de paei na pei oti katargeis tin texnologia i tipota tetoio... stamatas na eisai pathitikos dektis savouras... that's all!!!!! outos i allos to 90% pou prosferei pia i tv auto einai..
)
![]()
Καλές οι θεωρίες εφόσον όμως μπορούν και να εφαρμοστούν. Αλλιώς είναι φαντασία.
Από κει και πέρα λοιπον, ως φαινόμενο που θα υπάρχει, είτε κλείσετε τις τηλεοράσεις και κάνετε τη στρουθοκάμηλο είτε τις αφήσετε ανοιχτές, το βρίσκω θλιβερό.
Ειδικά τώρα που πιάνει και η άνοιξη θα δείτε τους δρόμους γεμάτους από ωραία πρόσωπα και ωραίες γυναίκες! Δεν είναι και τίποτα τρομερό. Η γκλαμουριά κρατάει μόνο όση ώρα πουλάνε διαφημίσεις και μετά γίνονται καθημερινές κοπέλες που μπορεί να μη γυρίσεις καν να τις κοιτάξεις!
Εκείνο που μένει είναι το καραγκιοζιλίκι. Γιατί περί τέτοιου πρόκειται. Ο λόγος που χθες ξεκίνησα το ποστ είναι γιατί κάνοντας χαζό ζάπινγκ έπεσα πάνω στην έναρξη του show όπου εκτός από ένα άθλιο γελοίο χορευτικό (δεν θα μάθουνε οι έλληνες ποτέ να συγχρονίζονται...) είδα και τις κοπέλες να χαζοκουνιούνται αόρατες στο πλήθος όλες ίδιες εκτός από μία! Την οποία μία, είχαν κρεμάσει από το ταβάνι με καλώδια matrix, να κουνάει μαλακωδώς ένα πέπλο και να κάνει την κουρτίνα!!!
Δηλαδή... αν αυτό δεν είναι εξευτελισμός της προσωπικότητας τότε τι είναι;
Θάνος..
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldManΑρχικά δημιουργήθηκε από alexk
. Μου προκαλεί αηδία να βλέπω ένα μπουμπούκι να την *beep* ένας παππούς χάλιας.Γιατί είσαι χάλιας παππούς?Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Εμένα πάλι όχι ...!!!![]()
![]()
ΑΑΑ! Ανεβαίνει τελικά κάτιΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Πως νομίζεις ότι ανεβαίνει η πίεση ???![]()
![]()
![]()
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΗΘΙΚΟ ΑΝΤΡΑ
Το ωραιότερο απ’όλα είναι πως τα λέμε σαν να τα είδαμε πρώτη φορά και ξαφνιαστήκαμε
Όταν βλέπουμε τα 16χρονα λιάδα στην μπάρα ανεβασμένα, τότε τα λέμε πιπινάκια. Άμα τα δούμε ξενέρωτα στην πασαρέλα τα λέμε πουτανάκια.
Αν κάποιος μας πει κάτι για ηθική τον λέμε συντηρητικό θρησκόληπτο η σαλεμένο. Άμα μπει η ανηθικότητα στο σπίτι μας μέσω της τηλεόρασης τότε γινόμαστε πουριτανοί.
Αν όμως αυτή η ανηθικότητα μας κάτσει στο κρεβάτι εεε τότε δεν θα πούμε και όχι. ΈΤΣΙ?
Αν δεν σου αρέσει τελικά, Η ΤV κλείσε την ρε αντρακλα.
Αν σου αρέσει, αποδέξου το επίπεδο σου και απόλαυσε το.
Απλό.
![]()
Λακης Λαζοπουλος στο ΑΛ - ΤΣΑΝΤΙΡΙ - ΓΙΝΑΜΕ ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥ .Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
Το ότι κλείνετε τις τηλεοράσεις δεν σημαίνει ότι το πρόβλημα εξαφανίζεται. Απλά εσείς δεν το βλέπετε. Και μην πει κανείς ότι άμα τις κλείσουμε όλοι κάτι θα γίνει γιατί αυτό είναι ανέφικτο!
Καλές οι θεωρίες εφόσον όμως μπορούν και να εφαρμοστούν. Αλλιώς είναι φαντασία.
Από κει και πέρα λοιπον, ως φαινόμενο που θα υπάρχει, είτε κλείσετε τις τηλεοράσεις και κάνετε τη στρουθοκάμηλο είτε τις αφήσετε ανοιχτές, το βρίσκω θλιβερό.
Ειδικά τώρα που πιάνει και η άνοιξη θα δείτε τους δρόμους γεμάτους από ωραία πρόσωπα και ωραίες γυναίκες! Δεν είναι και τίποτα τρομερό. Η γκλαμουριά κρατάει μόνο όση ώρα πουλάνε διαφημίσεις και μετά γίνονται καθημερινές κοπέλες που μπορεί να μη γυρίσεις καν να τις κοιτάξεις!
Εκείνο που μένει είναι το καραγκιοζιλίκι. Γιατί περί τέτοιου πρόκειται. Ο λόγος που χθες ξεκίνησα το ποστ είναι γιατί κάνοντας χαζό ζάπινγκ έπεσα πάνω στην έναρξη του show όπου εκτός από ένα άθλιο γελοίο χορευτικό (δεν θα μάθουνε οι έλληνες ποτέ να συγχρονίζονται...) είδα και τις κοπέλες να χαζοκουνιούνται αόρατες στο πλήθος όλες ίδιες εκτός από μία! Την οποία μία, είχαν κρεμάσει από το ταβάνι με καλώδια matrix, να κουνάει μαλακωδώς ένα πέπλο και να κάνει την κουρτίνα!!!
Δηλαδή... αν αυτό δεν είναι εξευτελισμός της προσωπικότητας τότε τι είναι;
Δστυχως ειναι αληθεια , και μη χειροτερα.![]()
![]()
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ΄ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
Εγω πιστευω οτι η συγχρονη γενια εχει παρει το μυαλο αερα και οχι αδικως με μεγαλο υπευθυνο την τηλεοραση και τα περιοδικα...και ειναι λογικο μετα τα παιδια να θελουν παση θυσια να κανουν τη χλειδατη ζωη....και κατι ακομα που θα φανει κλισε...φταινε και οι γονεις που δεν θελουν να λειψει τιποτα στα παιδια τους και τα χαλανε κανοντας ολα τα χατηρια...μακαρι και εμεις ως γονεις να καταφερουμε κατι πιο δραστικο στο μελλον
+1 δεν ειμαι γονιος ακομα αλλα συμφωνω απολυτα μαζι σου
Tha 'noixoyn san parathyrofylla..nasai sigoyros gi'ayto..Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
Μαζί με τις πόρτες που θα ανοίξουν,θα ανοίξουν και τα μπούτια της καλά.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΗΘΙΚΟ ΑΝΤΡΑ
Το ωραιότερο απ’όλα είναι πως τα λέμε σαν να τα είδαμε πρώτη φορά και ξαφνιαστήκαμε
Όταν βλέπουμε τα 16χρονα λιάδα στην μπάρα ανεβασμένα, τότε τα λέμε πιπινάκια. Άμα τα δούμε ξενέρωτα στην πασαρέλα τα λέμε πουτανάκια.
Αν κάποιος μας πει κάτι για ηθική τον λέμε συντηρητικό θρησκόληπτο η σαλεμένο. Άμα μπει η ανηθικότητα στο σπίτι μας μέσω της τηλεόρασης τότε γινόμαστε πουριτανοί.
Αν όμως αυτή η ανηθικότητα μας κάτσει στο κρεβάτι εεε τότε δεν θα πούμε και όχι. ΈΤΣΙ?
^^^^ πολυ μου αρεσε το ποστ σου tai![]()