Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 69 από 69

Θέμα: Μέγας Αλέξανδρος

Αρχικά δημιουργήθηκε από conkark
    ... Κοίταξε καλά μεγάλε: ΔΕΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΜΗ ΜΠΛΈΚΕΣΑΙ ΣΤΑ ΘΡΕΝΤΣ ΜΟΥ. ...ανύπαρκτα.

Και μενα το βρισημο μου καθεται ασχημα, γιατι προσβαλει και μειωνει. Καλητερη ισως ειναι η σιωπηλη αποχωρηση.

ΑΛΛΑ...

...ΣΤΑ ΘΡΕΝΤ ΜΟΥ

η μηχανη μου.......................ΝΑΙ

το βιντεο μου........................ΝΑΙ

η μαρμελαδα μου...................ΝΑΙ

ΤΑ ΘΡΕΝΤ ΜΟΥ.......................ΟΧΙ

Να το ξαναπω;

Δεν ειναι δικα σου τα θρεαντ που ανοιγεις.Δικες σου ειναι οι απαντησεις σου.Τα θρεαντ απο την στιγμη που τα ανοιγεις ανηκουν στο φορουμ.

Αμα δε γουσταρεις ανοιξε δικο σου φορουμ.Γιατι αμα απαγορεψεις σε μενα να απανταω στα θρεντ ΣΟΥ, θα με ξεφωρτωθεις μονο αμα σε βαρεθω.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Διαπιστώνω ότι αφενός φασίζεις στις συζητήσεις σου, μιάς και δεν δέχεσαι το δικαίωμα διαφορετικής άποψης, και κατά δεύτερον χρησιμοποιείς υβρεολόγιο. Αν δεν μπορείς να είσαι κόσμιος εδώ μέσα, να βγεις έξω να συζητάς με ομοίους σου. Ποιός σου είπε ότι είσαι ανώτερος από μένα, και ποιός σου είπε ότι είμαι κανένα παιδάκι 20 και τριάντα χρονών; ή μήπως φαντάστηκες ότι εγώ δεν μπορώ να γίνω υβριστής και να σου επιστρέψω τα φιλόφρωνα λόγια σου στο δεκαπλάσιο; Με τις βρισιές θα αντιτάξεις επιχειρήματα; Και θα μας πεις και ανάξιους για να μας πείσεις για το ποιόν σου; Κοίταξε καλά μεγάλε: ΔΕΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΜΗ ΜΠΛΈΚΕΣΑΙ ΣΤΑ ΘΡΕΝΤΣ ΜΟΥ. Βρίζε τους κολλητούς σου που σε ανέχονται. Το επίπεδο της μόρφωσής σου σε χαρακτηρίζει. Είσαι κι εσύ σαν τους πολιτικούς: "Μόρφωση" να φάνε κι οι κόττες. Ηθος και παιδεία όμως ανύπαρκτα.
    Καταρχήν, ή απάντησή μου παραπάνω (όπως καί αυτή) είναι εντελώς εκτός θέματος και αφορά μόνο εσένα και αφορμή έχει την επιμονή σου ότι τα παίρνω από τη wikipedia (που πρέπει να είσαι πάρα πολύ μαλάκας για να πιστεύεις ακόμα κάτι τέτοιο). Το ότι χρησιμοποίησα σκληρή (όχι και τόσο κατά τη γνώμη μου) γλώσσα δείχνει ότι δεν είμαι διατεθειμένος να χρησιμοποιήσω άλλα επιχειρήματα γιατί α) νομίζω ότι δεν έχει νόημα αφού δεν δείχνεις να καταλαβαίνεις γιατί πράμα μιλάω (μαγκιά σου να είσαι και τελείως αρνητικός χωρίς λόγο βέβαια) και β) αφού προσπάθησα ευγενικά στο όριο της ηλιθιότητας να σου πω κάποια πράγματα σε άλλο thread, πάλι το είδες τελείως εγωιστικά και άρχισες να με προσβάλλεις (και εκεί πρώτος έριξες το πρώτο λίθο). Το ότι έχουμε κάποιες πιθανότατα κοινές απόψεις, δε σημαίνει ότι εσύ (ίσως ούτε κι εγώ) είσαι έτοιμος να συζητήσεις για θέματα που πιθανόν να έρθουν σε σύγκρουση με σκέψεις/πεποιθήσεις που μπορεί να έχεις για χ λόγους. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η συζήτηση χάνει, δεν παράγει έργο (πχ λύση), το να μένει κάποιος τσαντισμένος (σαν λογομαχία σε νηπιαγωγίο), επειδή κάποιος "του την είπε", είναι δείγμα τουλάχιστον πνευματικής ανωριμότητας.

Το τι θεωρώ εγώ προσβολή δεν έχει να κάνει με υβρεολόγιο (σώνει και καλά), άν με πεις μαλάκα (ή εστω αν το υπονοήσεις) σε ένα φόρουμ και μετά πεις ότι τα παίρνω από οποιονδήποτε τί νομίζεις ότι θα με ενοχλήσει περισσότερο; (το δεύτερο, άν δεν το κατάλαβες ακόμα, με ενοχλεί πιο πολύ)

Διάβασε αυτά που γράφω στις μεταξύ μας συζητήσεις στο παρελθόν και πές μου (έστω και με ΠΜ) που νομίζεις ότι σε έθιξα, και άν χρειαστεί θα σου πω και μια βρωμοσυγγνώμη αν τυχόν και σου τσαλάκωσα λιγουλάκι το ιντερνετικό σου image -πράγμα που δεν το επιδιώκω (όπως σου έχω ξαναπεί), τί με νοιάζει εμένα τι τρέλλαμα κουβαλάει ο καθένας στο νετ...

Δεν θα μου πεις εσύ φίλτατε που θα απαντάω, και αφού παίζει ακόμα υπό όρους ελευθερία έκφρασης στο internet, μέχρι να κουραστούν οι μοντεράτορες και να με κλωτσήσουν έξω από δω, θα υποστηρίζω τις σκέψεις μου προς χάριν της συζήτησης και όχι της ατομικής ανάδειξης (δεν υπάρχει ούτε ένας πού#της που να ξέρει ποιος είναι ο zireous και ούτε πρόκειται να το μάθει, οπότε μη μου λέτε εμένα για πουλ μουρ καταστάσεις, σε καφενεία, fora, κλπ, δε θα με δείτε να το παίζω ούτε διανοούμενος, ούτε επαναστάτης, ούτε ο υπέρτατος μοτοσυκλετιστής -όσοι νομίζουν ότι το κάνω γελιούνται).

Τέλος, σου αξίζει μια χρηστοπαναγία για το "φασίζω", αλλά επειδή έχω μια άλφα παιδεία και ένα άλφα ήθος αλλά και ένα μάτσο βιώματα (που μάλλον δεν θα ήθελες να έχεις), στη χαρίζω.

Δεν ξανασχολούμαι με τις μαλακίες σου.

moda banana Το avatar του/της monstermind
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    Για την ιστορια δεν εχουν καμια σημασια οι ερωτικες προτιμησεις του Αλεξανδρου.Ειναι χαζο να σκεφτεται κανεις οτι ,δεν μπορει καποιος να ειναι και αδερφη και στρατηλατης."Λογικα" θα πηγαινε και με τα δυο φυλα ,οπως ηταν και οι συνηθειες τις εποχης.
    εγω πάλι πιστεύω πως είναι εντελώς ηλίθιος όποιος πιστεύει ότι ο Αλέξανδρος ήταν αδελφή.

μα εντελώς ηλίθιος.

Ας συνεισφέρω κι' εγώ κάτι.

Είμαι σίγουρος ότι ήταν αδελφή.Αλλά πάλι μπορεί και να μην ήταν.
    Πάντως είτε ήταν είτε δεν ήταν αδελφή, το σίγουρο είναι ότι είχε αδελφή.(Λέτε να μήν είχε; Δεν κόβω και το κεφάλι μου!)

Το κακό με τα φορουμ είναι ότι ο καθένας μπορεί να ολοκληρώσει τις σκέψεις του.Ενώ κανονικά (live) θα προλάβαινε να πεί μόνο την πρώτη λέξη.

Οπωσδήποτε το αποτέλεσμα της συζήτησης, δηλαδή της "ανταλλαγής υποκειμενικών απόψεων", θα ήταν το ίδιο.

Παλαιό μέλος
    Αν ο ίδιος μάθαινε τι λέγεται για αυτόν, πάντως, θα άρχιζε να αμφιβάλει και ο ίδιος για της ερωτικές του προτιμήσεις.

Πάλι καλά που δεν συζητάμε μήπως ήταν κτηνοβάτης (άλογα δεν είχαν; ) σαδομαζοχιστής (την έβρισκε να πλακώνεται, δεν την έβρισκε; και μάλιστα με φίλους; ) νεκρόφιλος (δε σκότωσε ένα αδερφικό του φίλο; Το πτώμα τι το έκανε; Ξέρουμε; )

Μια και λέτε για τον Αλέκο, μήπως είδατε ένα μεταμεσονύχτιο παλιό αφιέρωμα στη ζωή στην αρχαία Ελλάδα πρόσφατα στη NET του BBC -είχε και Έλληνες ηθοποιούς (μου φαίνεται ότι έπαιζε ο τενόρος ο πως τονε λένε);

Στη περιγραφή, κάθε νέος Έλληνας έχανε τη παρθενιά του πρώτα βοηθούμενος από τον μεγαλύτερο σε ηλικία προστάτη του (η σεξουαλική επαφή του μικρού είχε να κάνει με τους μηρούς του προστάτη, και όχι τον πρωκτό), και μετά δεν είχε άλλες ομοφυλοφιλικές σχέσεις μέχρι να φτάσει σε ηλικία να γίνει ο ίδιος προστάτης ενός μικρού. Το πρωκτικό σεξ θεωρείτω αηδιαστικό για τους αρχαίους Έλληνες. Οι γυναίκες δεν χαίρανε μόρφωσης, και άλλα ωραία.

Φυσικά τάδε έφη BBC (βασισμένο σε αρχαία κείμενα λέει), αλλά και έτσι να είναι -που δεν το αποκλείω αν και τα αρχαία μου είναι χάλια-, όσο περίεργες και αν ακούγονται κάτι τέτοιες καταστάσεις, οι κοινωνικές δομές των αρχαίων (όπως και των σύγχρονων) δεν έχουνε συχνά απόλυτα λογική βάση, και βασίζονται σε λανθασμένα συμπεράσματα αρκετές φορές -να θυμίσω ότι αργότερα κάποιοι στόκοι είπαν ότι η Γη δεν είναι στρογγυλή, είναι λέει ίσια.

Και οι Αζτέκοι είχαν πολιτισμό και τεχνολογία, που μάλιστα βασιζόταν και σε ένα υπέροχο θεοκρατικό ολιγαρχικό καθεστώς που έκανε συχνά ανθρωποθυσίες...

Και επειδή υπάρχει πάντα η περίπτωση κάποιοι που θα διαβάσουν (μπορεί και για πρώτη φορά) τα παραπάνω ποστ μου να νομίσουν ότι εκεί που καθόμουνα τα πήρα ξαφνικά στο κρανίο και άρχισα να βρίζω κάποιον όλως τυχαίως σε άσχετο φόρουμ και ότι συνηθίζω τέτοιες πρακτικές, εξηγώ για τελευταία φορά ότι είναι αποτέλεσμα προσωπικών επιθέσεων πάνω μου με προσβολές που φέρω βαρέως, σε διάφορα threads σε μικρό βάθος χρόνου από τον εν λόγω κύριο.

Δεν έχω προσωπικές διαφορές με κανέναν από εσάς, ούτε τις επιδιώκω, όποιος όμως επιθυμεί απάντηση αργά ή γρήγορα θα την έχει (την επόμενη φορά με ΠΜ πρώτα).

Όποιος ενδιαφέρεται για ζουμερές και ανόητες λεπτομέρειες, ας το ψάξει σε παλαιότερα ποστ, εγώ δέν.

Ρόκερ, ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ. Το avatar του/της conkark
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    Και μενα το βρισημο μου καθεται ασχημα, γιατι προσβαλει και μειωνει. Καλητερη ισως ειναι η σιωπηλη αποχωρηση.

ΑΛΛΑ...

...ΣΤΑ ΘΡΕΝΤ ΜΟΥ

η μηχανη μου.......................ΝΑΙ

το βιντεο μου........................ΝΑΙ

η μαρμελαδα μου...................ΝΑΙ

ΤΑ ΘΡΕΝΤ ΜΟΥ.......................ΟΧΙ

Να το ξαναπω;

Δεν ειναι δικα σου τα θρεαντ που ανοιγεις.Δικες σου ειναι οι απαντησεις σου.Τα θρεαντ απο την στιγμη που τα ανοιγεις ανηκουν στο φορουμ.

Αμα δε γουσταρεις ανοιξε δικο σου φορουμ.Γιατι αμα απαγορεψεις σε μενα να απανταω στα θρεντ ΣΟΥ, θα με ξεφωρτωθεις μονο αμα σε βαρεθω.

Φίλε stavrogin, προφανώς με παρεξήγησες: Δεν αποπειράθηκα να οικοιοποιηθώ τα θρεντς που ανοίγω στο φόρουμ. Απλά χρησιμοποίησα το δικαίωμα όλων, στην επιθυμία. Εσένα σε γουστάρω και όλους όσους εκφράζονται δημόσια με αξιοπρέπεια. Η διαφωνία που εντάσσεται σ'αυτά τα πλαίσια είναι και δημοκρατική και θεμιτή. Χωρίς να υποστηρίζω ότι μόνο η διαφωνία χαρακτηρίζει μια δημοκρατική συζήτηση. Ασφαλώς και η συμφωνία θα ήταν το επιδιωκόμενο και το "ευχής έργον". Επίσης είναι πολύ διαφορετικό να υποννοείς ότι κάποιος είναι αδαής από τα συμφραζόμενα, άπό το να είσαι απευθείας υβριστής. Και το ξέρω ότι τα καταννοείς αυτά.
    Προσωπικά δεν μπήκα στο φόρουμ για να χτίσω τοίχους που θα μας χωρίσουν, αλλά γέφυρες που θα μας φέρουν κοντά όλους τους συναδέλφους, ακόμα και σε επίπεδο φιλίας. Γιατί όχι; Και πιστεύω ότι κάποιος δεν διδάσκει αυτό που ξέρει, αλλά ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ. Με την ελπίδα ότι συμφωνείς...
    Μικρούς μας μαθαίναν παραμύθια αντί να μας μαθαίνουν πάλη.

Φίλε stavrogin, προφανώς με παρεξήγησες: Δεν αποπειράθηκα να οικοιοποιηθώ τα θρεντς που ανοίγω στο φόρουμ. Απλά χρησιμοποίησα το δικαίωμα όλων, στην επιθυμία. ...
    ... Και πιστεύω ότι κάποιος δεν διδάσκει αυτό που ξέρει, αλλά ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ. ...

ok πασο.
    συμφωνω με την τελευτεα σου προταση.Την ακουω πρωτη φορα και μου κανει.
    Θα ηθελα να προσθεσω σ'αυτην μια προυποθεση:

Πρεπει να γινει πρωτα, αυτο που ειναι .
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. Μέγας συγγραφέας!
    από lampros_fazer στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 26/01/2006, 12:22