Σελίδα 5 από 14 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 197

Θέμα: Νεότερα για το Modenas Kristar 125;

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από topmar
    Καλημέρα.

3) Καθυστέρηση έναρξης λειτουργίας φλάς (2sec)
    δεν ειναι ενοχλητικο αυτο?
    συμβαινει σε ολα τα kristar?

Θύμα κλοπής.....
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sprkrt
    δεν ειναι ενοχλητικο αυτο?
    συμβαινει σε ολα τα kristar?
    Eνοχλητικό έως επικίνδυνο.....θα το αναφέρω στο 1ο σέρβις για να δοθεί λύση!

Υπάρχει μια καθυστέρηση αλλά όχι και 2 secs.

Θύμα κλοπής.....
    Αρχικά δημιουργήθηκε από niewbe
    Υπάρχει μια καθυστέρηση αλλά όχι και 2 secs.
    Σο το δικό μου είναι 2sec......στο δικό σου δεν ξέρω

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Πρέπει ν' αλλάξετε τον ταλαντωτή (συνήθως το λένε και flasher) που είναι υπεύθυνος για τα φλας. Να υποθέσω πως η κάθε λάμπα είναι, τυπικά, των 10watt, αρα χρειάζεστε ενα ταλαντωτή 10watt.

Αν ο ταλαντωτής είναι για λάμπες πιο πολλών watt (π.χ 12), τότε παρατηρήται το ενοχλητικό φαινόμενο της αργής απόκρισης.
    Σε αντίθετη περίπτωση, αν π.χ οι λάμπες είναι των 10watt και ο ταλαντωτής στα 5, τότε θ' αναβοσβήνουν σα χριστουγενιάτικο δέντρο με επιληψία και σίγουρα μετά απο λίγο θα καούν
    (burn baby, burn) :rotflmao: .

Συμβουλή δική μου είναι να βάλετε ενα ταλαντωτή ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ WATT για να 'στε καλυμμένοι. Εγω ας πούμε εχω λάμπες των 5 με ταλαντωτή των 6.

Υ.Γ: Ο ταλαντωτής κάνει γύρω στα 3 ευρώ και βρίσκετε κοντά στην ηλεκτρονική.
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Θύμα κλοπής.....
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
    Πρέπει ν' αλλάξετε τον ταλαντωτή (συνήθως το λένε και flasher) που είναι υπεύθυνος για τα φλας. Να υποθέσω πως η κάθε λάμπα είναι, τυπικά, των 10watt, αρα χρειάζεστε ενα ταλαντωτή 10watt.

Αν ο ταλαντωτής είναι για λάμπες πιο πολλών watt (π.χ 12), τότε παρατηρήται το ενοχλητικό φαινόμενο της αργής απόκρισης.
    Σε αντίθετη περίπτωση, αν π.χ οι λάμπες είναι των 10watt και ο ταλαντωτής στα 5, τότε θ' αναβοσβήνουν σα χριστουγενιάτικο δέντρο με επιληψία και σίγουρα μετά απο λίγο θα καούν
    (burn baby, burn) :rotflmao: .

Συμβουλή δική μου είναι να βάλετε ενα ταλαντωτή ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ WATT για να 'στε καλυμμένοι. Εγω ας πούμε εχω λάμπες των 5 με ταλαντωτή των 6.

Υ.Γ: Ο ταλαντωτής κάνει γύρω στα 3 ευρώ και βρίσκετε κοντά στην ηλεκτρονική.

Καλημέρα.

Άψογη απάντηση & λεπτομερέστατη!
    Thank's a lot!

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Να 'σαι καλά
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Νέο μέλος

Question miza h mpataria ?

re paidia edo kai merikes meres exo ena problimataki...
    polles fores otan pao na patiso thn miza bgazei enan allon 8oribo san na zorizetai kai otan kleino thn mhxani otan stamataei o kinitiras kanei gia klasmata toy deyteroleptoy ton idio 8oribo.
    elega mpas einai h mpataria ksefortisti kai thn ebgala kai thn ksanafortisa alla pali ta idia !!!
    kapoies fores poy einai to mixanaki zesto otan pathseis thn miza pernei amesos kai xoris ayton ton periergo 8oribo...
    se leitoyrgia h mixani o 8oribos den yparxei!
    exei symbei kati antistoixo se kapoion apo esas?

Θύμα κλοπής.....
    Kαλησπέρα.

Ακούγεται σοβαρό, να πας να το δούνε στην αντιπροσωπεία φίλε...

Νέο μέλος
    paidia to idio pragma kanei kai stoy ksadelfoy moy to mixanaki poy einai to idio.exei problima h miza...!!!

Νέο μέλος Το avatar του/της grandeBILL
    χαιρεται και απο μενα!!!
    ειμαι ενας ευτυχης κατοχος εδω και 5 μερες ενος kristar!!! ηδη εχω κανει 250κμ και ανυπομωνω να το στρωσω!!! εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος απο το μηχανακι αν και την πρωτη μερα μου εκανε ενα κολπο με την μπαταρια και μου την εξαντλησε... πηγα αμεσως στον Γκοργκολη και μου αλλαξε την πισω λαμπα του stop και μου εβαλε και καινουργια μπαταρια!! απο τοτε ολα καλα!!! το μονο παραπονο ειναι οντως η σκληρη σελα... αλλιως το νιωθω αρκετα νευρικο και με πολυ καλα φρενα!!!
    τα φλασακια μου τα εφαγε κι εμενα ο αντιπροσωπος αν και σκεφτομαι να παω να τα ζητησω...
    οσο για τα πισω φλας κι εγω θα καταργησω τα εξωτερικα και θα αφησω αυτα που ειναι μεσα στο φαναρι...

Την αλλη βδομαδα παραλαμβανω και εγω το δικο μου ΜΑΥΡΟ kristar!!!

Δεν ειχα προσεξει για τα 8!! φλας

Νέο μέλος
    Σας χαιρετώ κι εγώ,
    Σε 10 μέρες έγραψα 300 χλμ με το καινούργιο μου kristar και σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Κατήργησα ήδη τα πίσω φλάς και λειτουργώ αυτά μέσα στο φανάρι. Ξέρει κάποιος καμιά πατέντα να καλυφθούν οι οβάλ τρύπες των παλιών φλας στο πίσω φτερό; 1000 χλμ για στρώσιμο αρκούν ή πρέπει να τα παρατείνω;
    Καμιά πρόταση για κάπιο καλό λάδι στην πρώτη αλλαγή;
    Ευχαριστώ

Νέο μέλος Το avatar του/της grandeBILL
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gilles27
    Σας χαιρετώ κι εγώ,
    Σε 10 μέρες έγραψα 300 χλμ με το καινούργιο μου kristar και σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Κατήργησα ήδη τα πίσω φλάς και λειτουργώ αυτά μέσα στο φανάρι. Ξέρει κάποιος καμιά πατέντα να καλυφθούν οι οβάλ τρύπες των παλιών φλας στο πίσω φτερό; 1000 χλμ για στρώσιμο αρκούν ή πρέπει να τα παρατείνω;
    Καμιά πρόταση για κάπιο καλό λάδι στην πρώτη αλλαγή;
    Ευχαριστώ
    Μπορεις να μου πεις πως κατηργησες τα πισω φλας?? χρειαστηκε καλωδια? Ή απλα εβαλες λαμπακια...??

Νέο μέλος
    Πρώτα έλυσα το πίσω φτερό (τέσσερις βίδες, δύο στο πλάι και δύο στο εσωτερικό στην βάση των φλας), αποσύνδεσα ηλεκτρολογικα τα προυπάρχοντα φλας (ήταν με τα γνωστά κλιπς) και τα αφαίρεσα εντελώς ξεβιδώνοντας τα απο τις δύο πλαινές βίδες σταυροκατσάβιδου. Μέτά έλυσα το πλαστικό του πίσω φαναριού (τέσσερις βίδες σταυροκατσάβιδου στο πίσω μέρος και τις δύο πίσω πλαινές απο τα πλαστικά για να χαλαρώσουν) έβγαλα τραβώντας τις προς τα έξω τις ασημί ψεύτικες λάμπες και τοποθέτησα στις επαφές αντίστοιχες 12V 10W "καρφωτές" χρώματος κίτρινου (η καλωδίωση είναι προεγκατεστημένη). Τέλος τα τοπο8έτησα όλα όπως ήταν (μαζί και την βάση των φλάς για να κρατάει το φτερό) εκτός των παλιών φλάς. Έμειναν όμως οι οβάλ τρύπες στο φτερό που δέν μου αρέσουν. Για οτιδήποτε άλλο στη διάθεσή σας.

Σελίδα 5 από 14 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Φιλτρα λαδια για modenas kristar 125???
    από 4now στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2013, 22:56
  2. νεοτερα για το θεμα "εγγυηση"
    από idi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2006, 14:08
  3. Αποφάσισα να πάρω το Modenas Kristar
    από pontiki στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 30/04/2006, 11:53
  4. MODENAS Kristar 125
    από trelovet στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2006, 15:57
  5. Αποψεις για το Modenas KRISS II
    από Spoky στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2004, 01:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ