Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 84

Θέμα: χαιρετισμός (σινιάλο)

Παλαιό μέλος
    2η μερα πασχα Θεσσαλονικη-Καβαλα-Θασος 9.30πμ και επιστροφη 5μμ συναντησα γυρω στις 50 μηχανες με γραψανε οι 47 με χαιρετισανε οι 3.Ισως πηγαινα πολυ γρηγορα 'η εφταιγε το πορτοκαλι v-strom που ειχα, εγω παντως ξοδεψα μια λαμπα.

Υ.Σ αν ειμαι ξεβρακωτος θα με χαιρετισετε?
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από EKEINOS
    2η μερα πασχα Θεσσαλονικη-Καβαλα-Θασος 9.30πμ και επιστροφη 5μμ συναντησα γυρω στις 50 μηχανες με γραψανε οι 47 με χαιρετισανε οι 3.Ισως πηγαινα πολυ γρηγορα 'η εφταιγε το πορτοκαλι v-strom που ειχα, εγω παντως ξοδεψα μια λαμπα.

Υ.Σ αν ειμαι ξεβρακωτος θα με χαιρετισετε?
    πολυ περιεργο .....τοσο ζαρτ να φας???? μαλλον καφε δεν ειχαν πιει ακομη.... αλλα σημασια εχει πως εσυ εκανες την σωστη κινηση

Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
    Εντύπωσε μου έκανε προχτες προχτές που πήγαινα νύχτα για Αθήνα και ήμασταν 3 κι κούκος στην εθνική,που με χαιρέτησαν 4-5 νταλίκες.! (εννοείται οτι ανταπέδωσα..)
    Ρε μήπως μπέρδεψες τις στολές και πήγες κι έβαλες αυτή της καλόγριας ;;

:rotflmao: :rotflmao:

εγω πηγα και πηρα μια παλαμη σαν αυτην που βαζουν στα αυτοκινητα πισω και πηγαινει περα-δωθε,την εβαλα στο μπροστινο φτερο με ζιπακια και εκτος οτι δεν καιω την λαμπα μου,δεν παθαινω και τενοντιτιδα στις χαιρετουρες...

αληθεια.....κατι ασπρα στρηταδικα με κατι Ζ γραμμενα πανω,γιατι ξεσκιζονται στην χαιρετουρα..???
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

Ρε παιδιά, Varadero είχα και τώρα BMW. Δεν υπάρχει φορά που να μην χαιρετήσω μηχανή, είτε με σινιάλο ή χέρι όταν είναι στο αντίθετο ή με ένα απλό μπιπ όταν προσπερνάω. Πολλές φορές χαιρετάω και παρέες που είναι σταματημένες στην άκρη του δρόμου. 90% ανταποδίδουν ότι μηχανή και να έχουν.

Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι χτες κάνοντας βόλτα προς το Σούνιο, κάπου στις στροφές πριν δούμε δεξιά το νησάκι του Πάτροκλου, διασταυρώθηκα με 5-6 μηχανές, και όταν με είδαν να κάνω σινιάλο και να χαιρετάω, φάνηκε να εκπλήσσονται πάρα πολύ ( τι σκ@#$@ονομα έχουν βγάλει αυτοί που τα καβαλάνε αυτά τα μηχανάκια ρε γα#@#@$@.).

Νομίζω ότι οι περισσότεροι δεν χαιρετούν απλά γιατί οδηγούν κατά κύριο λόγω μέσα στην πόλη, άντε και στα περίχωρα και δεν έχουν μάθει ποια είναι η σωστή συμπεριφορά ενός αναβάτη μοτοσικλέτας στους ανοιχτούς δρόμους.

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ντερτι-moto
    αληθεια.....κατι ασπρα στρηταδικα με κατι Ζ γραμμενα πανω,γιατι ξεσκιζονται στην χαιρετουρα..???

ουφ! ευτυχως που ειναι ασπρα!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της Kortenaer
    Εγω παντος, εκτος απο τις μηχανες οταν περναω μεσα απο χωρια μου αρεσει να χαιρεταω (με κορνα) και κατι γραφικους ηλικιωμενους που περπατανε στη ακρη του δρομου.....και αυτοι παντα ανταποδιδουν, τοσα χρονια θα εχουν δει ενα σωρο μηχανοβιους και ξερουν τι να κανουν...μπραβο τους

Kρανόμελος Το avatar του/της dio650gs
    ΚΕΕP ON

Είναι ωραίο συναίσθημα να χαιρετάς και να στο ανταποδίδουν...

και είναι τσάμπα... δε χρεώνεται για καμία μάρκα μηχανής ... και για κανέναν οδηγό...

www.kykeon.eu

Καρδίτσα ΝΤΙΠ μυαλό Το avatar του/της giorgosxt
    Ρε παιδιά το 90% χαιρετάνε στο δρόμο, τώρα το 10% μπορεί να άτομα που βγήκανε πρώτη φορά στην εθνική (όπως όλοι μας) και να μην γνωρίζουν το χαιρετισμό ή εκείνη τη στιγμή να κοιτάνε το κοντέρ ή κάπου αλλού(όπως έγραψε κάποιος στην ίδια συζήτηση που έγινε πάλι).Και είναι πολύ λίγοι οι κομπλεξικοί.

Δεν μπορούμε να τους βάζουμε όλους σε ένα καζάνι.
    Εμένα με έχουν χαιρετίσει αρκετές φορές και κουτιά, και αυτό γιατί ένας μηχανόβιος δεν χάνει το σεβασμό του προς τους άλλους μηχανόβιους με ότι και αν βρίσκεται στο δρόμο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgosxt
    Εμένα με έχουν χαιρετίσει αρκετές φορές και κουτιά, και αυτό γιατί ένας μηχανόβιος δεν χάνει το σεβασμό του προς τους άλλους μηχανόβιους με ότι και αν βρίσκεται στο δρόμο.

χμμ...δηλαδη εμενα δεν θα με παρεξηγησετε εαν σε καποια σταση της Κηφισιας σας χαιρετισω, απλα κ μονο επειδη γουσταρω να σας καμαρωνω πανω στα ατια σας ?
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
    χμμ...δηλαδη εμενα δεν θα με παρεξηγησετε εαν σε καποια σταση της Κηφισιας σας χαιρετισω, απλα κ μονο επειδη γουσταρω να σας καμαρωνω πανω στα ατια σας ?
    Κηφισίας; Πού για να έχω το νου μου;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    Κηφισίας; Πού για να έχω το νου μου;

Χα!σε οποιοδηποτε σημειο της απο μεγαρο μουσικης εως Κολλεγιο ΦΙλοθεης.. μη σου πω μεχρι κ Μαρουσι ...κ μεχρι στροφη Μελισσιων..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
    Χα!σε οποιοδηποτε σημειο της απο μεγαρο μουσικης εως Κολλεγιο ΦΙλοθεης.. μη σου πω μεχρι κ Μαρουσι ...κ μεχρι στροφη Μελισσιων..
    Στα μέρη μου ε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    Στα μέρη μου ε...

Κοιτα ...με τις διαδρομες που κανω εγω κ τους κυκλους λογω μετακινησης μεσω λεωφ κλπ . περναω απο πολλων τα μερη .

Σκεψου πως ξεκιναω απο Αγ.Δημητριο , Ν.κοσμος , ΠΕιραια κ παει λεγοντας...

Βεβαια Συγγρου κ Κηφισιας ειναι τα στανταρντ...ουφ..

Από το ράδιο σήμερα:

«…έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα παρατηρείται απ’ το πρωί στην Κηφισσίας και ειδικά στο τμήμα από Μέγαρο έως Κολλέγιο Φιλοθέης και Μαρούσι…εντύπωση προκαλεί η αυξημένη κίνηση μοτοσυκλετών στο συγκεκριμένο τμήμα…»

γιατί άραγε;
    πιρικικλώστιτς

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. χαιρετισμος προς ολους!!!
    από RabbitZX στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 25/05/2010, 18:28
  2. Χαιρετισμός! (νέο μέλος)
    από kritikos VIP στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2008, 09:51