Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 94

Θέμα: Βασανισμός ζώων

Ευτυχισμένη Μαγισσούλα Το avatar του/της evvou
    Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
    Πάσο..
    απλα εξηγω
    το original α-μηχανο™ μελος

Πόνεσε η ψυχή μου! Πραγματικά δάκρυσα...

Θες να το ``εκμεταλευτείς`` το ζώο? Μέγια σου με χαρά σου. Πάρε και το κρέας ,πάρε και την γούνα ,πάρτα όλα που μπορεί να σου προσφέρει. Κανένας δεν νομίζω ότι θα αμφισβητήσει το γεγονός οτί κάποια ζώα μπορούν να μας παρέχουν πολλά αγαθά...

Αλλά ρε ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ ΣΑΔΙΣΤΗ, κάθεσαι και γδέρνεις ένα ζώο ΌΛΟΖΩΝΤΑΝΟ στο γόνατο? Σου ``χαρίζει`` απλόχερα τόσα πολλά, τουλάχιστον έχε το ήθος να του χαρίσεις ένα γρήγορο θάνατο...Τι το βασανίζεις? Τι στα κομμάτια έχεις μέσα στο σκατοκούτελο σου? ΓΙΑΤΙ?

Φέρτε μου ρε αυτό το τσογλάνι που γδέρνει εκείνο το δύσμοιρο ρακούν και μετά το πετάει ζωντανό και γδαρμένο να σκούζει...Μα τον Χριστό φέρτε τον μου!
    vrooommmmm!!!

Οι κυνόδοντες δείχνουν ότι μπορούμε να τρώμε κρέας.

Οι κοπτήρες ότι μπορούμε να κόβουμε και κρέας και χόρτα.

Οι προγόμφιοι για να μασάμε το κρέας.

Οι τραπεζίτες για να μασάμε τα χορταρικά.

Ο ανθρώπινος οργανισμός ΔΕΝ επιβιώνει χωρίς αζωτούχες (ζωικές)
    πρωτεΐνες.(εστω από αυγό ή γάλα)

Το στομάχι είναι ένα, σε αντίθεση με τα χορτοφάγα ζώα (Για να μην αρχίσουμε να μιλάμε για χολή πάγκρεας και μεταβολισμούς.)

γιατί

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΜΦΑΓΑ ΖΩΑ

Και μην αμολάτε τέτοιες μπαρούφες περί μονοφαγίας (φυτοφαγίας) πρίν ρωτήσετε κάποιον διατροφολόγο,ή τα βιβλία του γυμνασίου.

Δεν το ανοίγω καν το λινκ...

Απο το πρώτο ποστ πάτησα αμέσως "απάντηση" χωρίς να διαβάσω τα άλλα ποστς...

Αυτό που θέλω να πω είναι οτι όσο κι αν εκτιμώ την ανθρώπινη ζωή, άλλο τόσο εκτιμώ και τα ζώα.

Κι αυτός που κάνει κάτι κακό στ'ανυπεράσπιστα πλάσματα, πραγματικά, όσο κι αν εκτιμώ τον "άνθρωπο", μπορώ την ίδια στιγμή να του κάνω ακριβώς την ίδια τυρρανία που έκανε σ'αυτά.

Δεν άνοιξα το λινκ και δεν ξέρω περι τίνος πρόκειται..

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Δεν το ανοίγω καν το λινκ...

Απο το πρώτο ποστ πάτησα αμέσως "απάντηση" χωρίς να διαβάσω τα άλλα ποστς...

Αυτό που θέλω να πω είναι οτι όσο κι αν εκτιμώ την ανθρώπινη ζωή, άλλο τόσο εκτιμώ και τα ζώα.

Κι αυτός που κάνει κάτι κακό στ'ανυπεράσπιστα πλάσματα, πραγματικά, όσο κι αν εκτιμώ τον "άνθρωπο", μπορώ την ίδια στιγμή να του κάνω ακριβώς την ίδια τυρρανία που έκανε σ'αυτά.

Δεν άνοιξα το λινκ και δεν ξέρω περι τίνος πρόκειται..
    + 1

Αρχικά δημιουργήθηκε από a-mixani
    + 1
    Έκανα τη μαλακία και το άνοιξα για 5 δευτερόλεπτα γαμώ την περιέργειά μου.

Αλλά μού'κανε την καρδιά περιβόλι..

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Έκανα τη μαλακία και το άνοιξα για 5 δευτερόλεπτα γαμώ την περιέργειά μου.

Αλλά μού'κανε την καρδιά περιβόλι..

εγω ουτε καν το ανοιγω γιατι ξερω τι θα δω..και δεν το αντεχω

νομιζω πως η μονη περιπτωση οπου θα μπορουσα να κανω κακο σε καποιον θα ηταν αν πετυχαινα εναν απο αυτους τους τυπους την ωρα που βασανιζουν καποιο ζωακι....

τον εχω σφαξει χωρις πολλα πολλα...

Και για να μην φύγω από το θέμα –video χωρίς να το σχολιάσω,
    Θα ήθελα κάποιον να μου βρει την αντιστοιχία της λέξεις απανθρωπιά, στα ζώα.
    Νομίζω ότι μόνο εμείς έχουμε αυτήν την ιδιότητα.
    Το χειρότερο ζώο, με την μεγαλύτερη απονιά και την μεγαλύτερη κακία είναι ο άνθρωπος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από LittleJohn

Φέρτε μου ρε αυτό το τσογλάνι που γδέρνει εκείνο το δύσμοιρο ρακούν και μετά το πετάει ζωντανό και γδαρμένο να σκούζει...Μα τον Χριστό φέρτε τον μου!
    Είμαι ειρηνικός και φιλήσυχος άνθρωπος, ωστόσο.. :a37: αν είχα στα χέρια μου κάποιον από αυτά τα κτήνη ... γ@μώ τον πολιτισμό μας γ@μώ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    Θα ήθελα κάποιον να μου βρει την αντιστοιχία της λέξεις απανθρωπιά, στα ζώα.
    Νομίζω ότι μόνο εμείς έχουμε αυτήν την ιδιότητα.
    Ακριβώς.

Μοιάζουμε στα ζώα όσο αναφορά την ομορφιά που μπορούμε να δημιουργήσουμε με εικόνες, συναισθήματα, πράξεις κλπ.

Στην κακία και στην αηδία είμαστε μοναδικοί σ'αυτόν τον κόσμο.

Tai...Στα ζώα δεν υπάρχει αντίστοιχο πράγμα. Υπάρχει μόνο αγώνας για επιβίωση...

Ο άνθρωπος είναι το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ παράσιτο (δεν θα έλεγα κάν ζώο) που έχει πατήσει το πόδι του, σε αυτόν το πλανήτη...
    vrooommmmm!!!

Είναι φρικτή η πραγματικότητα κι όσο κι αν παλεύω με τα κότσια μου για να έρθω αντιμέτωπος με αυτές τις εικόνες, δεν το καταφέρνω με τίποτα ρε παιδιά..

Εγώ του εύχομαι να βρει ακριβώς τον ίδιο θάνατο ο γαμιόλης.

Όσο κακός κι αν γίνομαι θα έσκαγα αν δεν τό'λεγα.

Σκατά να τρώει μέχρι ν'αγκαλιάσει τα ραπανάκια αυτός που βασανίζει πριν θανατώσει..

Tai...Στα ζώα δεν υπάρχει αντίστοιχο πράγμα. Υπάρχει μόνο αγώνας για επιβίωση...

Ο άνθρωπος είναι το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ παράσιτο (δεν θα έλεγα κάν ζώο) που έχει πατήσει το πόδι του, σε αυτόν το πλανήτη...
    +1000

Απο την αυγη του κοσμου υποτιθεται οτι η ανθρωποτητα εχει κανει εκπληκτικα αλματα προοδου..
    Που ομως??Ποια αλματα??
    Να ελεγα οτι ζουμε πριν 200 και βαλε χρονια και κυνηγουμε για να επιβιωσουμε καπως μου καθοτανε..
    Ακομα και τωρα το να εκτρεφεις ζωα για την καταναλωση και να τους προσφερεις εναν αξιοπρεπη και οσο το δυνατον πιο ανωδυνο θανατο θα το δεχτω..

ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΖΩΟ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΜΕ ΧΙΛΙΟΥΣ ΔΥΟ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΣΑΝ ΜΟΛΥΒΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ!!

Ενα πραγμα ξερει ο ανθρωπος καλα και σε αυτο ειμαι σιγουρος..Φτιαχτηκε καθ εικονα και καθ ομοιωση ωστε να ξεχωριζει ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ!!

Την φυση που μας περιβαλλει και μας προστατευει την βιαζουμε καθημερινα χωρις να νιωθουμε την κραυγη της..

Εγω δεν ευχομαι να παθουν τα ιδια κανενας απο αυτους τους "ανθρωπους" στα βιντεο..

Ξερω μονο (και ειλικρινα ντρεπομαι που το λεω) οτι αυτη η πλαση θα ειναι πολυ καλυτερη χωρις το ανθρωπινο κτηνος να την διαφεντευει ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Από το "The Matrix"... δεν ξέρω αν έχει σχέση αλλά το παραθέτω:

I'd like to share a...revelation I had, during my time here.
    It came to me when I tried to...classify your species.
    I realized that you're not actually mammals. Every mammal on this planet instinctively develops a natural equilibrium with the surrounding environment but...you humans do not.
    You move to an area... and you multiply...until every natural resource is consumed. The only way you can survive is to... spread to another area.
    There is another organism on this planet that follows the same pattern.
    Do you know what it is?
    A virus. Humans beings are a disease, a cancer of this planet.

Θες να το ``εκμεταλευτείς`` το ζώο? Μέγια σου με χαρά σου. Πάρε και το κρέας ,πάρε και την γούνα ,πάρτα όλα που μπορεί να σου προσφέρει. Κανένας δεν νομίζω ότι θα αμφισβητήσει το γεγονός οτί κάποια ζώα μπορούν να μας παρέχουν πολλά αγαθά...

Αλλά ρε ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ ΣΑΔΙΣΤΗ, κάθεσαι και γδέρνεις ένα ζώο ΌΛΟΖΩΝΤΑΝΟ στο γόνατο? Σου ``χαρίζει`` απλόχερα τόσα πολλά, τουλάχιστον έχε το ήθος να του χαρίσεις ένα γρήγορο θάνατο...Τι το βασανίζεις? Τι στα κομμάτια έχεις μέσα στο σκατοκούτελο σου? ΓΙΑΤΙ?

Και άλλα 10000000000000000000+ μαζί σου. Σωστές κουβέντες.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ανωμαλιεσ Ζωων
    από tasos21 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2008, 13:21
  2. Κακοποίηση ζώων part 2
    από Tigas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2008, 00:00
  3. 4/10 γιορτη των ζώων
    από Shark Tale στο forum Off topic