Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 91

Θέμα: Τα Κοκκινα Φαναρια!

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Φαντάσου φίλε, εσένα που σε ξέρω κάπως και παρ' όλα ταύτα ΔΕΝ κατάλαβα το ύφος σου....

Συνδιασε το με την απο πανω του απαντηση του DUKASII και θα καταλαβεις ...

:rotflmao:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Συνδιασε το με την απο πανω του απαντηση του DUKASII και θα καταλαβεις ...

Και πάλι, "χλωμό" με κόβω αλλά ΄νταξ!!! :a24: :a24:

Ίσως να είναι που πείνασα και μου μύρισε το σπανακόρυζο!

Χρήστο!!!

Ενας Σα(ρα)Μαριτης Το avatar του/της SaraMaritis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Συνδιασε το με την απο πανω του απαντηση του DUKASII...
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Και πάλι, "χλωμό" με κόβω αλλά...
    Μια στιγμη να βγαλω το (ρα)...

Χμμμ...λες ???!!!
    "Είμαστε πολλοί...Αλλά είμαστε σκόρπιοι"

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SaraMaritis
    Μια στιγμη να βγαλω το (ρα)...

Χμμμ...λες ???!!!

Εσυ εχεις δικιο κι ΟΧΙ εγω μαλλον ...

Εγω αααλλο ειχα καταλαβει ...

... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Και γω αλλο καταλαβα διαβαζοντας το τιτλο του θρεντ !!

Παω ξανα βολτα στα κοκκινα φαναρια αντε γεια !!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

moda banana Το avatar του/της monstermind
    Περισσότερο φοβάμαι όταν περνάω πράσινο, παρά όταν περνάω κόκκινο.

Περισσότερο φοβάμαι όταν σταματάω σε κόκκινο παρά όταν το περνάω.

Και αν μου επιτρέπετε (ή επιτρέπεται) δεν είναι αναρχία το να περνάς κόκκινο, ούτε μαγκιά το να μην περνάς. σκοπός των σηματοδοτών είναι η διαχείρηση της κίνησης και η πιό ξεκούραστη κυκλοφορία. αν ο δρόμος είναι άδειος και έχεις την απαραίτητη εγκεφαλική διάυγεια δεν είναι κακό να περάσεις με κόκκινο.

και κάτι ακόμα.

Όπως έγινε και με το πόστ περί καθρεπτών και με ένα άλλο περι κράνους, έτσι και με αυτό... προσπαθήστε να κατανοήσετε ότι δεν γίνεται με σκοπό να δείξετε πόσο καλά ρομποτάκια είστε και πόσο αγαπάτε τον παπανούτσο, ούτε για να δακτυλοδείξετε αυτόν που έθιξε το θέμα.

όλους εσάς που ΠΟΤΕ δεν περνάτε κόκκινο γιατί είναι ΜΑΛΑΚΙΑ και εσείς δεν είστε μαλάκες, θα ήθελα πολύ να δώ πως περνάτε το δρόμο ΠΕΖΟΙ στην Πατησίων.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Κάτι τέτοιες απόψεις που πετάμε "μπαλάκια" ο ένας στον άλλον μου τη ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ!!!

Δηλαδή εγώ που πέρασα με πράσινο και ΚΟΙΤΑΞΑ ΚΙΟΛΑΣ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΝΩ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΚΑΡΑΚΟΚΚΙΝΟ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΜΥΑΛΟΥ?????

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ?

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από monstermind
    Περισσότερο φοβάμαι όταν περνάω πράσινο, παρά όταν περνάω κόκκινο.

Περισσότερο φοβάμαι όταν σταματάω σε κόκκινο παρά όταν το περνάω.

Και αν μου επιτρέπετε (ή επιτρέπεται) δεν είναι αναρχία το να περνάς κόκκινο, ούτε μαγκιά το να μην περνάς. σκοπός των σηματοδοτών είναι η διαχείρηση της κίνησης και η πιό ξεκούραστη κυκλοφορία. αν ο δρόμος είναι άδειος και έχεις την απαραίτητη εγκεφαλική διάυγεια δεν είναι κακό να περάσεις με κόκκινο.

και κάτι ακόμα.

Όπως έγινε και με το πόστ περί καθρεπτών και με ένα άλλο περι κράνους, έτσι και με αυτό... προσπαθήστε να κατανοήσετε ότι δεν γίνεται με σκοπό να δείξετε πόσο καλά ρομποτάκια είστε και πόσο αγαπάτε τον παπανούτσο, ούτε για να δακτυλοδείξετε αυτόν που έθιξε το θέμα.

όλους εσάς που ΠΟΤΕ δεν περνάτε κόκκινο γιατί είναι ΜΑΛΑΚΙΑ και εσείς δεν είστε μαλάκες, θα ήθελα πολύ να δώ πως περνάτε το δρόμο ΠΕΖΟΙ στην Πατησίων.

ΟΚ, τα φανάρια μπήκαν για καλύτερη και ξεκούραστη κυκλοφορία στο δρόμο! Άρα κάτι ξέραν αυτοί που τα έβαλαν για τα σημεία που τα έβαλαν και επίσης κάτι θα ξέρουν ακόμα που δεν τα βάζουν όλα τα φανάρια στο ρελαντί το βράδυ (πορτοκαλί να αναβοσβήνει τον κάθετο και σβηστο στον κεντρικο). Για να τα έχουν έτσι όπως λειτουργούν θα θέλουν να μας διευκολήνουν και όχι να μας σκοτώσουν, ούτε να μας κάνουν ρομποτάκια! Απλά να μας βοηθήσουν να κυκλοφορούμε με ασφάλεια και άνεση!!!

Αρα λοιπόν ο μ....κας που θα περάσει με κόκκινο δεν σκέφτεται καθόλου την ασφαλή και εύκολη οδήγηση παρά μόνο την πάρτυ του, που και στην τελική (αν οδηγάει μηχνανή) ούτε αυτήν σκέφτεται! Αλλά τέλος πάντων......

Αν κάνουμε όλοι του κεφαλιού μας θα το φάμε το κεφάλι μας ή θα φάμε το κεφάλι κάποιου άλλου! Είναι απλά τα πράγματα! Γιατί όταν θα ελέγχουμε για να ξεκινήσουμε με κόκκινο, μόλις πατήσούμε το γκάζι να έρθει κάποιος με 200 και να μας στείλει! Δε πα να κοιτάμε ένα τέταρτο (στο μεταξύ θα έχει ανάψει πράσινο).

Ακόμα και στην αντίθετη περίπτωση, πόσες φορές δεν έχετε διαπιστώσει πως οι άδειοι δρόμοι είναι πιο επικύνδινοι από τους μποτιλιαρισμένους? Ανεβαίνουν οι ταχύτητες για όλους (και για μας) και χαμηλώνει η τήρηση του ΚΟΚ!!!!

Και ναι είμαι ρομποτάκι αν αυτό θα βοηθήσει στο να μείνει το κεφάλι μου στη θέση του!!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

μαλάκας δεν είναι αυτός που σταματάει στο κόκκινο. μαλακας ειναι αυτος που ηθικολογεί. οτι θελετε καταλαβένετε.

Μια φορά πέρασα με κόκκινο,πάνω στην αλλαγή απο πορτοκαλί,αλλά αν δοκίμαζα να φρενάρω θα σαβουριαζόμου.Στην Πελασγίας και Θηβών...Ο δρόμος είναι σχεδόν σαν την τριπόλεως στον Κολωνό.Και ο Δήμαρχός το μόνο που ξέρει είναι να ρίχνει βεγγαλικά,αντί να ρίξει άσφαλτο

το να προσπαθουμε να δικαιολογησουμε γιατι περναμε με κοκκινο γιατι δεν φοραμε κρανος γιατι δεν σταματαμε στις διαβασεις κτλ κτλ κτλ. απλα αποδικνυει το ποσο στενοκεφαλοι εγωιστες και απλα χαζοι ειμαστε.
    το να το κανεις καποια φορα και να παραδεχτεις οτι ειναι μαλακια απεχει ετη φωτος απο το να προσπαθεις να το δικαιολογησεις και να πεισεισ τους αλλους οτι δεν κανεισ δα και κατι τοσο λαθος....

θα σας πω ενα παραδειγμα και περιμενω τις αντιπρωτασεις σας....

ΧΤΥΠΑ ΧΥΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ
    αν σας παρουν τηλ και σας πουνε οτι σκοτωθηκε ο πατερας σας μανα σας παιδια σας γιατι καποιος <<ΕΞΥΠΝΟΣ>> περασε με κοκκινο σκεφτειται τα παραπανω και συγχωρειστε τον!!!!
    τα επιχειρηματα οτι μπορει να σου τυχει και με πρασινο δεν ευσταθουν αφου οποιοσδηποτε με λιγο μυαλο καταλαβαινει οτι μιλαμε για εντελως διαφορετικες καταστασεις.

και επειδη σιγουρα ολοι οσοι το κανουν θεωρουν σιγουρα τον εαυτο τους αρκετα εξυπνο, εμπειρο... ας μην το κανουν γιατι τους βλεπουν και μικρα παιδια που παραδειγματιζονται και αλλοι που δεν ειναι τοσο εξυπνοι....

Ας περιγράψω πως κινούμαι... ίσως το βρείτε αστείο, δε ξέρω... δεν έχει τύχει μέχρι τώρα να περιγράψω το πως καβαλάω σε κανέναν.

Αγνοώ παντελώς οποιοδήποτε κανόνα οδικής κυκλοφορίας, όταν είμαι πάνω στο μηχανάκι, για τον απλούστατο λόγο ότι πολλοί άλλοι δε φροντίζουν να τηρήσουν τους κανόνες. Τήρηση των κανόνων δε μου προσφέρει καμία ασφάλεια παρά μόνο "δίκαιο" όταν ο άλλος, τελίκά, με κοπανήσει, επειδή προσπάθησα να είμαι νόμιμος. Επομένως, τις περισσότερες φορές αναγκάζομαι να παρανομήσω προκειμένου να γλυτώσω. Αν επιμείνω στη νόμιμη κίνηση θα με σκοτώσουν.

Φροντίζω πάντα να κινούμαι έτσι που να μεγιστοποιείται η ασφάλειά μου. Αν η κίνησή μου είναι νόμιμη, αυτό είναι καθαρά συμπτωματικό. Είναι αυτονόητο ότι δεν κινούμαι ρισκάροντας.

Δεν περιμένο από κανένα κ.ο.κ. να με κρατήσει ζωντανό. Ο κ.ο.κ. δεν εγγυάται καμία ασφάλεια. Κανείς δε μπορεί να εγγυηθεί καμία ασφάλεια. Καθένας το κουπί του για να σώσει τη ζωή του. Όχι επιθετικά, μα αμυντικά.

Αποτοξίνωση από το spam.. Το avatar του/της FestoNero
    Αρχικά δημιουργήθηκε από simeon
    ΧΤΥΠΑ ΧΥΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ
    αν σας παρουν τηλ και σας πουνε οτι σκοτωθηκε ο πατερας σας μανα σας παιδια σας γιατι καποιος <<ΕΞΥΠΝΟΣ>> περασε με κοκκινο σκεφτειται τα παραπανω και συγχωρειστε τον!!!!
    τα επιχειρηματα οτι μπορει να σου τυχει και με πρασινο δεν ευσταθουν αφου οποιοσδηποτε με λιγο μυαλο καταλαβαινει οτι μιλαμε για εντελως διαφορετικες καταστασεις.

και επειδη σιγουρα ολοι οσοι το κανουν θεωρουν σιγουρα τον εαυτο τους αρκετα εξυπνο, εμπειρο... ας μην το κανουν γιατι τους βλεπουν και μικρα παιδια που παραδειγματιζονται και αλλοι που δεν ειναι τοσο εξυπνοι....
    Στη δικη μου περιπτωση παντως, δεν ισχυει αυτο.
    ΔΕΝ περναω αερα τα κοκκινα.
    ΔΕΝ περναω οποιαδηποτε κοκκινα.
    ΔΕΝ περναω οποτεδηποτε κοκκινα.
    Τα κοκκινα που περναω, ειναι καποια στα οποια εχω μεγαλη ορατοτητα,
    σε συγκεκριμενες ωρες, που δεν εχει κινηση,
    και σε σημεια που γνωριζω τις διασταυρωσεις.
    Να προσθεσω οτι αυτα τα κοκκινα τα περναω ΜΟΝΟ αν δεν ειναι κανεις, μα ΚΑΝΕΙΣ τριγυρω.
    Εστω και μισο οχημα να δω στα 700 ΚΜ, δεν το περναω.
    Πω το λενε πια;
    Ο ΚΟΚ ειναι για ρυθμιση της κυκλοφοριας.
    Δεν ειναι Βιβλος.
    Αν ΔΕΝ υπαρχει κυκλοφορια και εισαι μονος στη περιοχη, γιατι να μην τη κανω;
    Επειδη και καλα θα συνηθησω να περναω με κοκκινο;;;;;;
    Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
    Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
    Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
    Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..

Δεν πιστευω οτι υπαρχει ανθρωπος που δεν εχει περασει ποτε κοκκινο,εστω κ με τα ποδια. κ μη μου πειτε οτι με τα ποδια εχει μικροτερη σημασια λογω χλμ ή δε ξερω γω

Πιστευω πως τα φαναρια ειναι καθαρα βοηθητικα.
    δλδ σε δρομο χωρις φαναρια πως περνατε???
    σε δρομο που εχει σταματησει να δουλευει το φαναρι δε περνατε ή δε σας εχει τυχει ποτε??

τα φαναρια εξαλλου εχουν καποια συγκεκριμενη ροη,το φαναρι της γειτονια σας που περνατε καθε μερα δε ξερετε ποτε θα πρασινισει πριν πρασινισει???
    δεν πιστευω να ξεκινατε μολλις δειτε οτι σταματησαν τα αλλα ρευματα κ λιγο πριν πρασινισει ,,,,,,,,,βουρρρρρ.
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

για αυτό κάνω λόγο και εγώ για ρομποτάκια. Εδώ και 2 χρόνια υπάρχει μια διαστάυρωση κοντά στο σπίτι μου με σημαντική κίνηση στην οποία υπήρχε μόνο ένα στοπ. εδω και μια εβδομάδα ο δήμος έβαλε φανάρι. μέχρι τώρα κοίταγα το δρόμο και πέρναγα. τώρα ξαφνικά έγινε επικίνδυνο ? ξαφνικά έγινα μαλάκας που σκέφτεται την πάρτυ του?

και φίλε σιμεόν. δες το από την άλλη μεριά. χτύπα "χύλο" βέβαια, αν καταλάθος περάσεις κόκκινο και σκοτώσεις κάποιον, θα πρέπει να σε βάλουν στον τοίχο και να σε λιθοβολήσουν ? και άμα σου έλεγα ότι εγώ θα τον συγχωρούσα αυτόν τον "έξυπνο" τι θα έλεγες?

τα ατυχήματα δεν γίνονται επειδή κάποιοι περνάνε κόκκινο, αλλά επειδή αυτοί οι κάποιοι είναι είτε αφηρημένοι, είτε γενικότερα μη ικανοί οδηγοί οπότε ούτως η άλλως θα προκαλέσουν ατύχημα.

το σημαντικό όπως το έθιξε κάποιος είναι να μην σου γίνεται συνήθεια το να περνάς κόκκινο, και μειώνεις σταδιακά την προσοχή σου και τον έλεγχο.

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κόκκινα φανάρια και Νόμοι: το περιούσιον
    από monstermind στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 13/12/2010, 01:18
  2. Η..ωραια..με..τα..κοκκινα
    από jimbar στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2004, 06:40
  3. Ωραία όλα τούτα τα καλούδια, αλλά
    από swtos στο forum Προτάσεις & σχόλια