......είχε και καλά τραγούδια πάντως!
Άσχετα με το ότι σαν "θεσμός" (μή χέσω) είναι ψιλοξεφτίλα!
Ένα πρώτο που μου έρχεται και μου άρεσε ήταν η Αρμενία!
ΜΗ ΒΑΡΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΩΡΙΑ!
![]()
......είχε και καλά τραγούδια πάντως!
Άσχετα με το ότι σαν "θεσμός" (μή χέσω) είναι ψιλοξεφτίλα!
Ένα πρώτο που μου έρχεται και μου άρεσε ήταν η Αρμενία!
ΜΗ ΒΑΡΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΩΡΙΑ!
![]()
Στάνταρ!Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
ΝΑΙ! Ένας ξανθός ποπ τύπος με ένα ωραίο μοντέρνο χορευτικό που χάσει κερδίσει, μάλλον θα το ακούμε πολύ το καλοκαίρι!
Καλό και χαρούμενο![]()
Eγω παντως εβαλα ενα σιντακι με τους ΟΝΑΡ να παιζει και δεν γ@@μιωνται τα Γιουροβυζια λεω γω....![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
ΝΑΙ! Ένας ξανθός ποπ τύπος με ένα ωραίο μοντέρνο χορευτικό που χάσει κερδίσει, μάλλον θα το ακούμε πολύ το καλοκαίρι!
Η Βίσσυ για κανά romeo καλή είναι... για γιουροβύζιον δεν τρώγεται με τίποτα.
καλα και οι υπολοιποι ηταν καπως τραγικοι πρεπει να πω...της Ρουμανιας παντως πιστευω πως ηταν πολυ "ανεβαστερο" τραγουδακι
![]()
![]()
![]()
![]()
το original α-μηχανο™ μελος
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
ηταν ωραια φιλε μητσο, γιατι καποτε υπηρχε μια ''πολυχρωμια''.
ακουγες τραγουδια σε διαφορετικες γλωσσες, με διαφορετικο υφος κλπ κλπ.....και το βαρος δε δινοταν στο ποιος θα κανει την πιο εντυπωσιακη και ακριβη εναρξη....
Αυτό ακριβώς εννοούσα φίλε μου!![]()
Μία ευχάριστη εκδήλωση είναι... μην τρελαθούμε. Θα περάσουμε όμορφα και θα χαζέψουμε όσοι κάτσουμε μέσα. Πάλι στους προβληματισμούς να το ρίξουμε;
Θάνος..
Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
Μία ευχάριστη εκδήλωση είναι... μην τρελαθούμε. Θα περάσουμε όμορφα και θα χαζέψουμε όσοι κάτσουμε μέσα. Πάλι στους προβληματισμούς να το ρίξουμε;
Oraios....
symfono filtate..
ase pou den exo orexi gia analisi...
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
Πριν απο λιγη ωρα γυρισα απο βολτα εβαλα την μηχανη στο γκαραζ, και με το που βγαινω, ακουω την κωλογρια σε stero dolby digital surround,μιας και ολη η γειτονια ειχε βγαλει τις τηλεορασεις εξω για να απολαυσει την μεγαλυτερη μαλακια που επλασε το ανθρωπινο μυαλο την Γιουροβυζιον.
Και εκει που παω να την κανω, με την ακρη του ματιου μοτ βλεπω κατι σαν αναμμενο σπιρτο να πεφτει στα ποδια μου.
Ελα ομως που ηταν δυναμιτακι, και με ξεκουφανε.
Κοιταω πανω δευτερο οροφο, και ο τυπος ηταν σε παροξυσμο, λες και ειχε κερδισει το Λοττο, και αναβε και δευτερο και τριτο, με την σουπερ τηλεοραση να βαραει στο φουλ.
‘Ρε φιλε ελεος‘ του φωναζω, γινε ανθρωπος γαμωτο μου‘......γιδοβοσκε,τσομπανο....
Καλα στα @@ του κανονικα......
Καθε χρονο τα ιδια με την μαλακια ουτε στη Δευτερα Παρουσια δεν θα γινει τετοιος τζερτζελες.
Στα διαλα....![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
ΚωλόγριαΑρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Πριν απο λιγη ωρα γυρισα απο βολτα εβαλα την μηχανη στο γκαραζ, και με το που βγαινω, ακουω την κωλογρια σε stero dolby digital surround,μιας και ολη η γειτονια ειχε βγαλει τις τηλεορασεις εξω για να απολαυσει την μεγαλυτερη μαλακια που επλασε το ανθρωπινο μυαλο την Γιουροβυζιον.
.., ποιά κωλόγρια
![]()
![]()
:rotflmao:
Επιτέλους και ένας(ακόμη) υγειής νους.![]()
Συμφωνω, αλλα συνοδευεται απο ακραιες τασεις και συμπεριφορες με αποτελεσμα να....(τι ειπεςνα μην το ριξουμε στους προβληματισμους;;;; )Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
Μία ευχάριστη εκδήλωση είναι... μην τρελαθούμε.
Καλα..
Η Γιουροβυζιον ειναι Da Real Thang...YEAH!:rotflmao:
-..Not Yet!
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Η Γιουροβυζιον ειναι Da Real Thang...YEAH!:rotflmao:![]()
![]()
Θα τους μαμήσω όλους ΡΕ ΔΩΣΤΕ ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!
Καλά αν τα τέρατα βγαίνουνε τώρα πρώτοι, εμείς με το Ρακιντζή γιατί πατώσαμε;
Θάνος..
γαμωτ........μεχρι και στο ραδιο που ανοιξα με αυτο ασχολουνται .......και ουτε στο τσαμπιονς λιγκ δεν ειχε τοσο ερημια εξω![]()
kai to varushmanto epathlo ths evromal....as. paei sth finlandia. gia na leme thn alhthei oi monoi diaforetikoi kai authentikoi
ει ψιτ ........εκανες ποστ αλλα δεν σε βλεπω εδω.......η ωρα ειναι 01:00 ........εσυ που εισαι???????...........
AXAXAXAXXAXXAXA καλα ρε τι εγινε λεμε το πηραν οι καμπινεδες;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Να στειλουμε τους παπαροκαδες του χρονου![]()
-..Not Yet!