http://www.moto.gr/forums/misc.php?a...getsmilies&s=# ασε φιλε το χω παθει και γω μεγαλη ξενερα:rotflmao: :rotflmao:
http://www.moto.gr/forums/misc.php?a...getsmilies&s=# ασε φιλε το χω παθει και γω μεγαλη ξενερα:rotflmao: :rotflmao:
zito i trella.....
zito i trella.....
μαλακιες κανω..... φταει η ζεστη![]()
![]()
zito i trella.....
Μου τη σπάει που σαβουριάστηκα μεσ'το κατακαλόκαιρο και θα χάσω τα μισά μπάνια,ενώ θα μπορούσα κάλλιστα να είχα τρακάρει το χειμώνα και να γλίτωνα κρύα και χιόνια.
Μου τη σπάει όταν με τρώει το πόδι μου μέσ'από το νάρθηκα και δεν φτάνω να το ξύσω.
Μου τη σπάνε αυτοί που μετα το ατύχημα μου είπαν και καλά πόσο επικίνδυνη είναι η μηχανή,ότι το είχαν πει αυτοί πως κάποια στιγμή θα πέσω και μήπως θα ήταν καλύτερα να την πετάξω και να μην ξανακαβαλήσω μηχανη...Εκτός από τους γονείς μου που με αγαπάνε και θέλουν πάντα το καλό μου, όλοι οι άλλοι οι κατά περίσταση φιλόσοφοι (ή αλλιώς τα μ0υνι@ της λάσπης) να πάνε να γ@μηθ0υν
Μου τη σπάει να βλέπω το μηχανάκι μου τρακαρισμένο
Μου τη σπάει να βλέπω εμένα τρακαρισμένο
Μου τη σπάει που δεν μπορω να παω έξω για καφέ
Μου τη σπάει που δεν μπορώ να πάω έξω γενικά
Μου τη σπάει που τόσες μέρες κλεισμένος μέσα έχει αρχίσει να μου λείπει η δουλειά..![]()
Μου τη σπάει που τα βράδια ακούω μηχανές να ανεβαίνουν την Καβάλας, δεν με ενοχλεί ο θόρυβος...απλά θέλω κι εγώωωωωωωωωωωω![]()
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics
-που βρεχει και απο 30 μηχανες στο φαναρι στην Κηφησιας σημερα πρωι ειχε μονο 5.
-που οι υπολοιποι 25 ειναι καγκουρες και ξεκρανωτοι ολοι την ωρα και μου το παιζουν μαγκες , στο στεγνο με λιακαδα κτλ.
-που ειναι ολοι τους γρηγοροι ....στην ευθεια ΜΟΝΟ (αυτο με φτιαχνει βασικα)
-που ο Γιωργος εχει αποψη για ολα και ποτε δεν φταιει αυτος οταν παει κατι στραβα.
-που η Ποπη ειναι το αντιστοιχο του σε θυληκη εκδοση και δεν μου λεει ουτε καλημερα και καλα (το ζωον)!
-που ο Γιαννης ολο χωριζει με την ηλιθια που τα εχει και ολο μαζι ειναι.
-που η Ελενα ολο χωριζει, με πρηζει και μετα ειναι παλι στις γλυκες
-που δεν πληρωνομαι για την ψυχολογικη υποστηριξη που τους παρεχω
-που ο αλλος Γιωργος νομιζει οτι εγινε γρηγορος επειδη αλλαξε ζαντες και καζανακι στο αμαξι του
-που το πιστευει πραγματικα!
-που ο μηνας δεν παιρνει επιτελους εκεινη την 650 να παμε καμια βολτα το καλοκαιρι σαν ανθρωποι σε καμια παραλια.
-που οι Ρωσσοι δεν ξερουν γρι αγγλικα
-που νομιζουν οτι ξερουν και μαλιστα απταιστα.
-που η μακλαρεν δεν κατεβαζει ενα σοβαρο μονοθεσιο
-ο καθε βλακας της πρωινης ζωνης του ραδιωφονου και το μπιμπο ζωο που εχει διπλα του (μιλαμε για πολλες σφαλιαρες που χρειαζοντια για να συνελθουν τα ατομα!)
-που η Ναταλια ειναι 28 και αντιδρα σαν να ειναι 18, παρε μια αποφαση τι σκ#$^ θα κανεις επιτελους ρε παιδι μου!
-που μαλλον κανενας απο αυτους που σιχτηριζω εδω περα δεν θα το διαβασει μπας και με βγαλει απο τον κοπο να τα πω στα μουτρα του
-που θα τους τα πω στα μουτρα.![]()
-αυτο το θεμα γιατι παλι με εκανε να γκρινιαζω και δεν θελω.![]()
![]()
-Η Τατιανα (δεν ξερω ποια ειναι αλλα για να την σπαει σε τοσους εδω μεσα...!)
-που εχει συννεφια σημερα Παρασκευη!!!!!! Ημαρτον!!!!!
Δεν μου την σπάει τίποτα........ είμαι αναίσθητος.......![]()
![]()
![]()
ηπια κατι ληγμενες μπυρες (2 χρονια παλαιοτητα!!!) χθες, να ερθω να δω ποσο αναισθητος εισαι?Αρχικά δημιουργήθηκε από Vasilis_Strom
Δεν μου την σπάει τίποτα........ είμαι αναίσθητος.......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μου τη σπάει από τώρα η εβδομάδα που έρχεται![]()
You BETA believe...
Μου την σπαει ο κωλοκαιρος λεμεεεεεε!!!!![]()
Αλλα θα παω το τριημερο για σκι στον Ολυμπο
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao:
... Το γεγονός ότι κάποιοι απο εδώ μέσα θα πάνε Σερρες το ΣΚ και 'γω δεν μπορώ να ακολουθήσω....![]()
![]()
![]()
![]()
(Εύχομαι φυσικά να περάσουν καλά παρόλη την πίκρα... )
"It is better to die on your feet than to live on your knees!"--Emiliano Zapata
Παιδάκια αμα πω ότι δεν μου τι σπάει τίποτα?
και επιμείνω δηλαδή τι θα μου πείτε πάλι?
αμα πω ότι τα "σπασίματα" της ζωής πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε ψύχραιμα και άνετα , και να καταλάβουμε ότι μπόρα είναι θα περάσει?
Μου τη σπάει που δεν είμαι πιο ψηλή για να καταφέρω επιτέλους να οδηγήσω το μηχανάκι που γουστάρω τρελλά![]()
[/B][/QUOTE]
ολα στο μυαλο ειναι....ειδα κοπελια πανω σε XR 250 που οχι απλα δε τοφτανε αλλα στα φαναρια κρατιοταν απο τους ουρανους στα αυτοκινητα....οπως η ιδια ομολογησε (1,55) δεν το πουλαει για τιποτα χαμηλοτερο!!!!![]()
αμα το γουσταρεις πολυ....![]()
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
Οι ξεκράνοτοι ΧΤκιδες που το παίζουν γρήγοροι με μια εξάτμιση!!!!
Μου τη σπαει που εσεις εχετε καλοκαιρι και εδω ειμαστε ακομα στο χειμωνα !
![]()
Μου τη σπαει που δε μπορω να κανω μπανιο στη θαλασσα με τα ραμματα..
![]()
![]()
![]()
Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..