εμένα προσωπικά δεν με πείραξε τίποτα
απλά επιβεβαίωσα κάποια πράγματα που να δω πότε πια θα σταματήσουν να επιβεβαιώνονται
εμένα προσωπικά δεν με πείραξε τίποτα
απλά επιβεβαίωσα κάποια πράγματα που να δω πότε πια θα σταματήσουν να επιβεβαιώνονται
Ellada legetai katoikos Elladas..kai aytos poy menei sth boreio Ellada...
katoikos Elladas pali....
notioi kai borioi.....sto myalo soy mesa mono menoyne!!![]()
Κατ'αρχην η Αθηνα ειναι στην ΜΕΣΗ της Ελλαδος...Αρχικά δημιουργήθηκε από BILL VUZAS
ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΡΩΤΗΜΑ,ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ? ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΝΟΤΙΟΥΣ Η" ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΙΜΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ?ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΟ ΕΛΛΑΔΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΝΟΤΙΟΣ (ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΓΥΡΙΣΗΣ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΑΝΑΠΟΔΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ).ΕΑΝ ΤΡΩΓΕΣΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΒΑΛΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΧΟΡΝΤΑΔΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΟΙΑ ΤΣΑΡΚΑ.ΑΝΟΙΞΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΓΚΑΖΑΚΙ,ΔΕΝ ΔΑΓΚΩΝΕΙ.(ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΓΡΙΟΓΚΑΖΑ).ΤΟ ΣΑΛΑΝΤΙ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ,ΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ.
οποτε ειμαστε κεντροοι και ουχι νοτιοι...
ΝΟΤΙΟΙ ειναι οι Κυκλαδες,Κρητες κλπ.
Και δευτερον,προφανος επειδη πας
ΜΟΝΟΝ στις ΠΣΜ. Β.Ελλαδος εχεις την εντυπωση
οτι ΟΛΕΣ τις στηριζουν οι "ΒΟΡΕΙΟΙ"
Εγω ηρθα Θασο και Ηγουμενιτσα
Εσυ θα ερθεις ΝΟΤΙΑ?
Αυτα...
Καλα χλμ...
Πωλείται XX 98' Full Extra.
Πωλήθηκε...
Εγω είμαι Βραχάτιος και είμαι και μέσα στους 10 φίλους του Swtou, οπότε θέλω και εγώ λίγο το κο£$%κι του AVATAR!!!
ΣΕ ΠΑΩ ΚΑΙ ΣΕ ΓΟΥΣΤΕΡΝΩ ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΠΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟ:rotflmao:
ΕΙΣΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΗ
ΕΑΝ ΜΕ ΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΩ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΝΟΤΙΟΙ-ΒΟΡΕΙΟΙ ΘΑ ΚΑΨΩ ΤΟ ΧΑΓΙΑΜΠΟΥΣΑ ΜΟΥ.ΝΥΣΑΦΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ,ΕΝΤΑΞΕΙ.ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΨΗ.ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ(ΚΟΜΜΕΝΟ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟΙ) ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΚΡΙΝΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ.ΠΕΡΥΣΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΗ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΡΙΝ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΘΗ ΤΟ ΜΕΡΟΣ.ΟΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΜΑΘΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΜΕΙΟ ΠΗΓΑΜΕ ΜΕ ΜΙΣΗ ΚΑΡΔΙΑ.ΕΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΡΗΤΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΕΑΝ ΦΕΤΟΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ (ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ,ΘΕ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΚΟΣΜΟ.)
εγώ (Νότιος - Πατρινός) και ο συμφοιτητής μου - συγκάτοικος
(Βόρειος - Θεσσαλονικιός).
Τις τρείς φορές. Γράψτε λάθος (βιασύνη+αρκετό Ουίσκυ+οτι έχουμε χεστεί στο γέλιο. )
και γιατί δεν σκουπίζεσαι και μετά δεν τα σβύνεις;
Μου γράφει οτι δεν εχω εισαχθεί στο σύστημα ή οτι δεν είμαι admin
Το σκέφτηκα NLS αλλα δεν γίνεται
Αρχικά δημιουργήθηκε από NLS
και γιατί δεν σκουπίζεσαι
Μμμμ εξυπνάδες![]()
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Εμείς.....
Εσείς....
Οι άλλοι......
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Για τον πούτσο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Always made to mean nothing
Φιλαράκι μάλλον δεν ξέρεις καλά τα της πανελλήνιας. Εδώ και αρκετά χρόνια έχει πάψει να διοργανώνεται από μία μόνο λέσχη... Διοργανώνεται από την ΜΟΤΟΕ, η οποία ορίζει ομάδα διεξαγωγής.Αρχικά δημιουργήθηκε από BILL VUZAS
ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΩ ΤΟΠΙΚΙΣΤΙΚΑ.Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.ΕΝΩ Η ΠΛΕΙΑΔΑ ΤΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,ΣΝΟΜΠΑΡΕΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΙ ΑΥΤΗ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΛΕΣΧΗ.ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΛΕΣΧΗ.ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΗ ΧΑΜΟΣ.
ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΙΜΑΤΕ ΠΡΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝΟΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΑΖΑ ΚΑΙ ΜΗ.
Η ομάδα διεξαγωγής απαρτίζεται από άτομα του ΔΣ της ΜΟΤΟΕ και από άτομα λεσχών κοντά στο μέρος που γίνεται η πανελλήνια... για τον απλούστατο λόγο ότι αυτοί μπορούν να τρέχουν για την διοργάνωση αφού βρίσκονται πιο κοντά στον χώρο της πανελλήνιας.
Μην φοράτε κράνος αν δεν έχετε να προστατέψετε κάτι! (16η Π.Σ.Μ.)
ΦΕΤΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΒΑΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΑΛΑΝΤΙ.
Μάστορα... το Σαλάντι είναι νότια... Στην Ερμιονίδα... You know???????? Μετά το Ναύπλιο!!!! Τι δουλειά έχει η Καβάλα????Αρχικά δημιουργήθηκε από BILL VUZAS
ΦΕΤΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΒΑΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΑΛΑΝΤΙ.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μετά τα Δίδυμα είναι το Σαλάντι