zephyr για anek lines μιλας ετσι ??? απο πατρα 1700 και ηγουμενιτσα 2230 το βραδυ ,οποτε ταξιδευω μερα αλλα εχω και 400 κμ στην πλατη,σχεδον θες-αθηνα....... εκλεισε οκ 17 ,βγαλε εισητηριο ,διαβατηριο,πρασινη
zephyr για anek lines μιλας ετσι ??? απο πατρα 1700 και ηγουμενιτσα 2230 το βραδυ ,οποτε ταξιδευω μερα αλλα εχω και 400 κμ στην πλατη,σχεδον θες-αθηνα....... εκλεισε οκ 17 ,βγαλε εισητηριο ,διαβατηριο,πρασινη
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
κανα k 1200 s?![]()
![]()
OK .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zolota εχεις pm.
παιδες τα νεα ειναι ευχαριστα !!! ο SOL-VFR-VTEC ειναι φυλακη γιατι χρωσταει τα κερατα τουκαι δεν θα παει εκδρομη ..........καρτ -ποσταλ δεχεται στο κελι του ...............
οσον αφορα την εκδρομη οποιος ψηνεται ΤΩΡΑ ας δηλωσει γιατι προβλεπεται μεγαλη και απροοπτου καταληξης ...........
χαιρετιζω και καλο ταξιδι να εχουμε τους ..........zephyr 1 και τους υπολοιπους που ερχονται παρεα μεχρι ηγουμενιτσα (ειστε παλαβοι) ,sotokan ,SOL-VFR-VTEC και την παρεα τους που θα πανε πιο νωρις![]()
![]()
ELA RE ZOLO....EISAI ETOIMOS GIA PANO???ASTA KARTPOSTAL.....KANA PERIODIKO MOTOSIKLETAS FERE...Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
παιδες τα νεα ειναι ευχαριστα !!! ο SOL-VFR-VTEC ειναι φυλακη γιατι χρωσταει τα κερατα τουκαι δεν θα παει εκδρομη ..........καρτ -ποσταλ δεχεται στο κελι του ...............
οσον αφορα την εκδρομη οποιος ψηνεται ΤΩΡΑ ας δηλωσει γιατι προβλεπεται μεγαλη και απροοπτου καταληξης ...........
χαιρετιζω και καλο ταξιδι να εχουμε τους ..........zephyr 1 και τους υπολοιπους που ερχονται παρεα μεχρι ηγουμενιτσα (ειστε παλαβοι) ,sotokan ,SOL-VFR-VTEC και την παρεα τους που θα πανε πιο νωρις![]()
![]()
NA VLEPO TA NEA MODELA....KANE TA ADYNATA DYNATA NA ERTHEIS MIA.. APO KAMIA 50ARIA EKSO APO PRAGA......KERNAME KAFE STO PALKONI OPOU VLEPOYME STA 200 METRA...TI????
PARE MIA APO KODA FOTO....KAI MIA TO TH LEEI TO MEROS![]()
........
FERE AN BOREIS KANA GALATAKI GIA THN FRAPA![]()
...ADE ME TO KALO NA PAME....KAI NA ERTHOUME........PADOS STHN PISTA THA EIMASTE......EKEI POU THA KREMASO THN ELLINIKH SHMAIA....
![]()
Πανελλήνια Μαζωξη= https://www.youtube.com/watch?v=E7br3lG6b9M
ναι θα φερω περιοδικα και σταυρολεξα γιατι εμαθα οτι εκει οι γυναικες ειναι κακομουτσουνες ,απο φαι δεν μας ειπες τι γινεται εκει ??? θα πεσει κρυο σαντουιτς ??
OSO GIA THS GYNAIKES EXEIS DIKIO...:a020: DEN VLEPODEΑρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
ναι θα φερω περιοδικα και σταυρολεξα γιατι εμαθα οτι εκει οι γυναικες ειναι κακομουτσουνες ,απο φαι δεν μας ειπες τι γινεται εκει ??? θα πεσει κρυο σαντουιτς ??
KATA ARXHN EXEI BIRA FOUL.....THN LEGOMENH....STARBRNO......APO MASA EGO DEN RISKARO POUTHENA KAI TROO SADOUITSAKI KAI PITSOULA.....
KALA XLM NA EXOUME OLOI....KAI TA LEME STA EKSOTERIKA.....GIA ENAN KAFE..........ALLA ELLHNIKA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κοιτα που για χαβαλε το ξεκινησαμε και την τριτη φευγουμε.
Να πω οτι χαιρομαι σαν 5 χρονων παιδακι που περιμενω να παρω απο το μπαμπα μου τον καινουργιο power ranger,θα ειναι λιγο.
![]()
ετσι ειναι ......αν τα κανονιζεις καιρο πριν κατι στραβωνει παντα!!Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Κοιτα που για χαβαλε το ξεκινησαμε και την τριτη φευγουμε.
Να πω οτι χαιρομαι σαν 5 χρονων παιδακι που περιμενω να παρω απο το μπαμπα μου τον καινουργιο power ranger,θα ειναι λιγο.
![]()
η αποβαση θα γινει ,παροτι ο καιρος δεν ειναι συμμαχος ......ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ........υπαρχει και εμπροσθοφυλακη με τον Τακη αλλα τα βαρεα οπλα ερχονται μετα για ενισχυσεις ....
επιχειρηση barbarosa λεμε .....![]()
Γυρισαμε ρεεεεεεεεεεεε.
3250 χλμ και ολα καλα.
Photo στο μελλον, απλα απιστευτα.
Πορεια.
Πατρα-ιταλια-αυστρια-γερμανια-τσεχια-αυστρια-ιταλια-ηγουμενιτσα.
Γυρισαμε καλα, αλλα το σωμα ποναει λιγο.![]()
Μπράβο!!!
ξεκουραστείτε και βάλτε μετά με την ησυχία σας φωτό και περιγραφή σε καινούριο ποστ...![]()
αχαχαχαχα ......φωτογραφιες ???? εγω λεω να τις ποσταρεις ολες !!!!!!!! ακους ζεφυρε????
Εισαι σιγουρος? :a24:Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
αχαχαχαχα ......φωτογραφιες ???? εγω λεω να τις ποσταρεις ολες !!!!!!!! ακους ζεφυρε????