Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 64 από 64

Θέμα: Ένα παλιό street-aki .. η γνώμη σας?

Banned Το avatar του/της X_NR750
    Κοπελια εγω θα σου προτεινω vfr800

Ειναι πανεμορφο χωρις να ειναι υπερβολικο,κουκλι δεν χορταινεις να το χαζευεις

μιλαμε για ποιοτητα απο κατασκευη,δουλεμα κινητηρα,φρενα ,αναρτησεις τι να λεμε φωναζει ποιοτητα

μεταμορφωνεται αναλογα με τα γουστα σου θες σπορ μεσα και πολυ καλα,θες ταξιδι βασιλιας

εξωτικη μηχανη ερωτευσιμο και με χαρακτηρα, αν ακουσεις ουρλιαχτο V4 δεν το ξεχνας με τιποτα, ασε που ειναι και κλασικο εδω τα παλια μοντελα και ειναι πανεμορφα και χρηστικα οπως τοτε

Αθραυστο καποιος μου ειπε οτι ειχε κανει 140.000km χωρις η μηχανη να κανει κιχ (ανετα μεταχειρισμενο)

Στο τελος τελος οταν το οδηγησεις και δεν εισαι κανγκουρας θα σε δεσει,αν δεν σκοπευεις να το αγορασεις μην το οδηγησεις καλυτερα

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    οτι να 'ναι...

Παιδια διαβασα όλα τα ποστ.....

ΓΑΜΩ ΤΑ ΓΕΛΙΑ!!!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

γενικά και εγώ είμαι της άποψης οτι μια μοτο ίσως να μη ταιριαζει με τη ντελικάτη υπόσταση μιας γυναίκας αλλα και τα μωρακια που βλέπω με τα ΧΤ στο δρόμο και με κάτι ζόρικα εργαλία τα καμαρώνω ως αμαζόνες!!!!!!

Και τώρα μια απορία....

Αμα την πέσεις σε καμια από αυτές τις αμαζόνες, παίζει να έχουν και ριαπαπα?????

Χαχαχαχα καβαλάτε κουκλαρες μου όσο υπαρχουν ταινίες Η Γυναικα και το Αλογο εγω θα κανω και κερκίδα!!!!!!!! ΟΛΕΕΕΕΕ!!!!

Και τωρα οι λοιποι φεμινιστες κράξτε με όσο θελετε. Δε θα πώ κουβέντα παραπερα!!!!! Αχαχαχαχαχαχαχουχα.

"Με την καλή έννοια" Το avatar του/της Trans
    Αρχικά δημιουργήθηκε από panther78
    Παιδια διαβασα όλα τα ποστ.....

ΓΑΜΩ ΤΑ ΓΕΛΙΑ!!!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

γενικά και εγώ είμαι της άποψης οτι μια μοτο ίσως να μη ταιριαζει με τη ντελικάτη υπόσταση μιας γυναίκας αλλα και τα μωρακια που βλέπω με τα ΧΤ στο δρόμο και με κάτι ζόρικα εργαλία τα καμαρώνω ως αμαζόνες!!!!!!

Και τώρα μια απορία....

Αμα την πέσεις σε καμια από αυτές τις αμαζόνες, παίζει να έχουν και ριαπαπα?????

Χαχαχαχα καβαλάτε κουκλαρες μου όσο υπαρχουν ταινίες Η Γυναικα και το Αλογο εγω θα κανω και κερκίδα!!!!!!!! ΟΛΕΕΕΕΕ!!!!

Και τωρα οι λοιποι φεμινιστες κράξτε με όσο θελετε. Δε θα πώ κουβέντα παραπερα!!!!! Αχαχαχαχαχαχαχουχα.
    Ε Ι Δ Ω Λ Ο !!!!!!

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2007, 06:34
  2. Τη γνωμη σας
    από gRim στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2004, 08:52
  3. Την γνώμη σας παρακαλώ
    από Julius στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 122