Sorry ρε συ...Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
[B]μιλησε κανεις? B]
"Kρούκη" ήθελα να πω !!!
(η δύναμη της συνήθειας, βλέπεις...)
![]()
![]()
![]()
Sorry ρε συ...Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
[B]μιλησε κανεις? B]
"Kρούκη" ήθελα να πω !!!
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
οκ, συγχωρεμενος! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Sorry ρε συ...
"Kρούκη" ήθελα να πω !!!
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ρε σεις ολα τα σοβαρα θεματα που σηζηταμε παιζουν στ'ανεκδοτα![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
το original α-μηχανο™ μελος
Παντως εδω που τα λεμε, ετυχε μια φορα και μπηκα στις φυλακες της Βενετιας, για μια δουλεια και με επιασε απελπισια στο επακρο. Δεν θα ηθελα ποτε να μπω σε τετοιο μερος!!! Θα τα επαιζα την πρωτη μερα.Αρχικά δημιουργήθηκε από a-mixani
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ρε σεις ολα τα σοβαρα θεματα που σηζηταμε παιζουν στ'ανεκδοτα![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Εγώ πάλι που "έτυχε" να μπω στις φυλακές του Κόμο (στην λίμνη) και ΔΕΝ ήταν για δουλειά...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από pepenaxos1
Παντως εδω που τα λεμε, ετυχε μια φορα και μπηκα στις φυλακες της Βενετιας, για μια δουλεια![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Εμένα πάλι γιατί μου δημιουργείται στο μυαλό ο εξής προβληματισμός:
Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός!!! Και φοβάμαι πολύ περισσότερο την καταπίεση που ΔΕΝ φαίνεται παρά αυτή που είναι εμφανής!!!
Όλο αυτό το... αποστειρωμένο περιβάλλον μου θυμίζει λίγο "κουρδιστό πορτοκάλι" στην ιδέα εννοώ. Σαν να υπάρχει από πίσω κάποιοι ειδικοί ψυχολόγοι και ψυχίατροι που κανονίζουν με "επιστημονικό" τρόπο τα "κακά παιδιά" της κοινωνίας μας...
Κι όσο γι' αυτό που λέχθηκε για τους δολοφόνους, ληστές, βιαστές κλπ φυσικότατα αν ήμουν θύμα τους ή είχα το παιδί μου σκοτωμένο βιασμένο και δεν ξέρω τι άλλο από κάποιον κάθε άλλο παρά έτσι θα σκεφτόμουνα.
Ωστόσο υπάρχει και το ρητό...
Δημιούργημα σου είμαι κοινωνία και σου μοιάζω...
Επιλέγω την ελευθερία και κανένα κελί Κορυδαλλού ΗΠΑ ή Άμστερνταμ...
Πόσοι από εμάς μπορούμε να πούμε ότι είμαστε πραγμετικά ελεύθεροι?
Μήπως δεν μας έχουν περαστεί κάποια πρότυπα από μικρά παιδιά?
Είχαμε την ελευθερία να τα επιλέξουμε ποτέ?
Για τον εαυτό μου δεν μπορώ να πω ότι είμαι αποδεσμευμένος από αυτά. Προσπαθώ αλλά δεν νομίζω ότι θα τα καταφέρω πλήρως ποτέ.
Είναι ελάχιστοι εκείνοι που μπορούν να δηλώσουν κάτι τέτοιο και είναι αυτοί που είναι 100% ευτυχισμένοι, για μένα.