Σελίδα 5 από 12 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 171

Θέμα: Innova 125 ΑΠΟΤΥΧΙΑ

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    Η εποχή GLX με την εποχή Supra δεν έχει καμία μα καμία σχέση. Το μοντέλο που λες είχε φτιαχτεί κομμάτι ... κομμάτι, βίδα... βίδα από νησιώτη σχιστομάτη Ιάπωνα.

Το δικό μου δεν έλεγε πάνω στο καπάκι της μηχανής made in Japan αλλά σε νάυλον ετικετούλα, στα πίσω ψαλίδι "Made in Indonisia"

Ένας ξάδερφος μου έχει το στρογγυλοφάναρο ακόμη, και αφού του έβγαλε το μοτέρ και έβαψε-συντήρησε τα τμήματα του πλαισίου του, το έχει ακόμη. :rotflmao:

Μην συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Δυστυχώς στην εποχή μας, πολύ λίγα προϊόντα δεν έχουν σκαρτέψει. Μπήκαν πολλοί μικροί ανταγωνιστές και για να αντα πεξέλθουν οι Ιάπωνες έχουν ρίξει την ποιότητα στις μικρές κατηγορίες.

Σίγουρα δεν μπορώ να πω τίποτα για τις μεγάλες μηχανές της honda που πράγματι είναι πολύ ποιοτικές.

Θα το πω και διαφορετικά !! Μήπως κάποιος συμφορουμίτης είχε πάρει ψυγείο IZOLA (Από ελληνικά χέρια) ; Ψυγείο που αντέχει τουλάχιστον για 4 ... δεκαετίες. Τέτοια τεχνολογικά προϊόντα δεν κατασκευάζονται πλέον ούτε θα ξανακατασκευαστούν γιατί ζούμε στην εποχή της άρπακολας.
    Πάντα όρθιοι

στρόφαλος-μπιέλα

Έχω innova και βαράει στροφαλομπιέλα. Είχε κάποιος αλλάξει για να μάθω τιμή?
    Aftermarket ανταλλακτικά υπάρχουν?Αν ναι, που? Πείτε και κανένα καλό συνεργείο!

Γ@@@νο σκατόπαπο!!!!

Θύμα κλοπής.....

Re: στρόφαλος-μπιέλα

Αρχικά δημιουργήθηκε από nestormaxno
    Έχω innova και βαράει στροφαλομπιέλα. Είχε κάποιος αλλάξει για να μάθω τιμή?

Γ@@@νο σκατόπαπο!!!!
    Καλησπέρα & περαστικά για το παπί.

Πόσα χλμ έχει & παρουσίασε αυτό το πρόβλημα??

έχει αρκετούτσικα

έχει (αν θυμάμαι καλά) 19.000 χλμ.
    Αλλά και πάλι τί να λέει. 2000 euro παπί και να μην αντέχει? Honda σου λεει...

Εγώ γελάω με αυτή την περίφημη παγκοσμιοποίηση και τον δήθεν υγειή ανταγωνισμό.
    Κερδισμένος σε καμία περίπτωση δεν είναι ο μέσος τελικός καταναλωτής αλλά οι διαφημιστές, οι διευθύνσεις marketing και τα επαγγέλματα της γκλαμουριάς που κάνουν άσπρο το μαύρο (σε πολλές κατηγορίες προϊόντων) εξαπατώντας τον απλό κόσμο.

Αλοίμονο στους απογόνους μας, δεν έχω να πω τίποτε άλλο...

Δυστυχώς η αξιοπιστία που ξέραμε υπάρχει μόνο για μηχανήματα με αξία πάνω από 6-7000 ? (ΔΗΛΑΔΗ ΟΧΙ για την πλειοψηφία των μικρομεσαίων)
    Πάντα όρθιοι

Re: στρόφαλος-μπιέλα

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από nestormaxno
    [B]Έχω innova και βαράει στροφαλομπιέλα. Είχε κάποιος αλλάξει για να μάθω τιμή?

ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 350 ΕΥΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΙΑ ΑΠΤΑ ΙΔΙΑ ΑΛΛΑΞΑ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΤΟΥ INNOVA ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ ΔΙΜΗΝΟ...

Θύμα κλοπής.....
    Eυτυχώς που αγόρασα πρόσφατα δηλαδή το MODENAS KRISTAR 125cc........εκτός κι αν βγεί κι αυτό "πατάτα"!

Παλαιό μέλος
    Έχω κι εγώ ένα του 04, με 5500χλμ περίπου (από το δεύτερο χρόνο το οδηγούσα συστηματικά). Σχετικά με τα προβλήματα που ανέφεραν οι προλαλήσαντες:

1) Πλαστικά. Τρίζουν όντως, ειδικά στο φανάρι, αλλά δε δίνω σημασία, για παπί μιλάμε άλλωστε.

2) Τρίξιμο ταμπούρου πίσω. Ναι στην αρχή, μέχρι 1000 χλμ περίπου. Μετά μειώθηκε ως εξαφανίστηκε.

3) Λάδια. Από παρανόηση άργησα να κάνω τη δεύτερη αλλαγή μετά τα 1000, αντί στα 2500-3000 την έκανα στο δεύτερο σέρβις (4300) επομένως δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.

4) Έλλειψη δύναμης στις ανηφόρες. Ναι, αλλά δεν έχω εμπειρία από άλλα για να κάνω σύγκριση. Δεύτερο άτομο δε βάζω.

5) Αδυναμία σε χαμηλές στροφές. Στο δικό μου έχω την εντύπωση πως είναι πολύ κοντές οι σχέσεις. Ζητάει 2η μόλις στα 20, 3η στα 40 και 4η στα 60. Με αποτέλεσμα στην κίνηση να χρειάζεται συχνές αλλαγές ταχυτήτων. Μήπως κάτι δεν πάει καλά; Στο συνεργείο μου είπαν ότι είναι φυσιολογικό. Στην 4η έχει όντως δύναμη και ρεπρίζ, αλλά μόνο στη Συγγρού το πάω πάνω από 80. Τελική έχω φτάσει 110 περίπου.

6) Λάστιχα. Όντως τα μαμήσια (Dunlop νομίζω) δεν ήταν και τόσο καλά, ειδικά σε γλιστερό οδόστρωμα. Στα 2000χλμ έβαλα Metzeler, πολύ καλύτερα.

7) Μπαταρία. Δυσκολεύεται να ξεκινήσει, ειδικά με κρύο ή μετά από μερικές μέρες ακινησίας. Έχω αλλάξει 2 μπαταρίες μέχρι τώρα, την τελευταία πριν 2 μήνες αλλά παρόλα αυτά δύσκολα ξεκινάει χωρίς τσοκ ακόμα και με τη ζέστη. Αδικαιολόγητα σβησίματα εν κινήσει δεν είχα ποτέ μετά τα πρώτα χλμ.

Φταίεί ίσως που δεν έκανα το καλύτερο στρώσιμο, γιατί μετά από ένα μικροατύχημα στην αρχή το είχα για 1 χρόνο σχεδόν σε ακινησία, με λιγότερο από 500χλμ. Παρόλα αυτά δε θα λεγα ότι είμαι δυσαρεστημένος, θα περίμενα μόνο λίγο καλύτερη ποιότητα σε λεπτομέρειες και σε σχέση με το κόστος και το όνομα του κατασκευαστή.

Οι πολύ κοντές σχέσεις μόνο με προβλημάτισαν μετά από όσα διάβασα εδώ. Και μια αλλαγή στον ήχο του μοτέρ σε ψηλές στροφές, που μου είπαν όμως ότι δεν είναι ανησυχητική. Χρείαζεται λέτε να το πάω να το κοιτάξουν πάλι;

Κοιτα φιλε μου.Αυτο που ειπες για το Supra ειναι λαθος.Μπορει να φτιαχτηκε στην Ινδονησια αλλα εκει απλα εφτιαξαν καινουργιο εργοστασιο.Το προσωπικο του εργοστασιου ειναι απο την εδρα της εταιριας.Οσο για το αλλο που ειπες για το GLX μην εισαι και τοσο σιγουρος οτι φτιαχτηκε βιδα βιδα.Υπαρχουν πολλες περιπτωσεις που αυτες τις βιδες αλλοι ετρεχαν να τις μαζεψουν απο το δρομο.Το προβλημα με τα σημερινα μηχανακια ειναι οτι για ναβρεις ενα καλο πρπειε να δωσεις και τα αναλογα χρηματα.Για αυτο και το Crypton κανει τοσα χρηματα παρολο που δεν εχει τις φοβερες επιδοσεις οπως το προηγουμενο μοντελο.
    Η ζωή είναι πολύτιμη.Τα κράνη σώσουν.

Made in Japan.

Αυτή η φράση πάνω σε προϊόντα έχει τεράστια ιστορία. Όσοι θυμούνται συγγενείς τους ναυτικούς να φέρνουν προϊόντα από εκεί με αυτή την ένδειξη(βλ τηλεόραση Sony Ιαπωνίας). Όσοι θυμούνται πόσα χλμ βγάλανε με στρογγυλοφάναρο και άλλους "Ιαπωνικούς Μύθους" με καταλαβαίνουν. Για τους άλλους, φοβάμαι ότι δεν πρόκειται να μπορέσω να τους πείσω.

Ενα πράγμα παραδέχομαι ! Αρκετά από τα αξιόπιστα προϊόντα τους δεν ήταν τόσο εκλεπτισμένα και πολυτελή όσο τα ευρωπαϊκά. Αυτό ήταν το μόνο τους μειονέκτημα, ανέκαθεν(βλ Honda Civic κτλ κτλ).
    Πάντα όρθιοι

Αρχικά δημιουργήθηκε από anf125

5) Αδυναμία σε χαμηλές στροφές. Στο δικό μου έχω την εντύπωση πως είναι πολύ κοντές οι σχέσεις. Ζητάει 2η μόλις στα 20, 3η στα 40 και 4η στα 60. Με αποτέλεσμα στην κίνηση να χρειάζεται συχνές αλλαγές ταχυτήτων. Μήπως κάτι δεν πάει καλά; Στο συνεργείο μου είπαν ότι είναι φυσιολογικό. Στην 4η έχει όντως δύναμη και ρεπρίζ, αλλά μόνο στη Συγγρού το πάω πάνω από 80. Τελική έχω φτάσει 110 περίπου.

Sovarologeis???

Den eimaste kala!:rotflmao:
    Egw exw na pw akrivws to antitheto!
    H prwth mou vgazei 40+km/h kai h deutera 80km/h, h tetarth gia mena se kleista kommatia einai overdrive!

Exeis peiraxei ta granazia mhpws?

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MvP
    Sovarologeis???

Den eimaste kala!:rotflmao:
    Egw exw na pw akrivws to antitheto!
    H prwth mou vgazei 40+km/h kai h deutera 80km/h, h tetarth gia mena se kleista kommatia einai overdrive!

Exeis peiraxei ta granazia mhpws?
    Καθόλου, είμαι τελείως άσχετος απο μηχανολογία. Πονηρεύτηκα αρχικά από τις ενδείξεις στο φωτεινό πίνακα και μετά ρωτώντας άλλους. Φοβάμαι πως έχω σκίσει και το κιβώτιο από τις πολλές αλλαγές ταχυτήτων, αρκετές λανθασμένες ειδικά στην αρχή. Στην επόμενη αλλαγήξ λαδιών θα πω να το κοιτάξουν. Να μου βάλαν άραγε έτσι τις σχέσεις και καλά για να είναι πιο εύκολο επειδή είπα ότι είμαι νέος οδηγός... Περίεργο ως ύποπτο. Η μ@λ@κία είναι ότι έχει τελειώσει η εγγύηση των 2 ετών επομένως και δική τους αναπηρεία να ταν θα πρέπει να πληρώσω τώρα για να το φτιάξουν.

Μπουγιουρντί

Τεκικά έτοιμο το innova. 350 euro στρόφαλο και μπιέλα πήγε. Ποστάρω για τους επόμενους άτυχους την τιμή

Re: Innova 125 ΑΠΟΤΥΧΙΑ

ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΠΙ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ:
    α) ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ INNOVA ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2005. ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...
    β)ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ "ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΗΦΟΡΑ" Η "ΤΟΥ ΑΝΟΙΓΩ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΑΠΟΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΒΗΝΕΙ": ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΡΦΑΛΩΝΕΙ (ΜΑΚΡΥ ΣΑΣΜΑΝ & ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΤΡΟΦΑΛΟΥ) . ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΚΑΡΦΑΛΩΝΕΙ ΠΑΡΕ ΕΝΑ CR... ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΒΗΣΙΜΟ, ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ "ΜΠΟΥΚΩΜΑ" ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟΤΟΜΑ ΤΟ ΓΚΑΖΙ (ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΜΗΛΟ ΡΕΛΑΝΤΙ) ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΚΑΙ ΣΒΗΝΕΙ... ΤΟ ΤΡΙΞΙΜΟ ΤΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΑΝ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΔΕΣΕΙΣ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΒΙΔΕΣ)...
    ΤΕΛΟΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ 126 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΔΙΚΑΒΑΛΟ ΤΕΛΙΚΙΑΣΜΕΝΟ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ(!)
    ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!
    ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΧΡΟΝΟ, ΜΕ 150 ? ΤΟ "ΠΕΙΡΑΞΑ" ΣΤΑ 57 ΧΙΛΙΟΣΤΑ (52 ΑΠΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ) ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ MIKUNI 28 ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟ FUEGO ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΜΠΑΛΑ... (ΟΣΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ) ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...
    ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ 67 ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΧΩ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ!!!

INNOVA FOR LIFE!!!!

E.G. TI SUPRA KAI ASTREA MOU LETE?

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

Re: Re: Innova 125 ΑΠΟΤΥΧΙΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper_23
    ......
    Μ' αρέσεις
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Σελίδα 5 από 12 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Kaze-R 115 VS Honda Innova 125
    από cooltzo στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2015, 17:16
  2. Τεχνική ξεπέτα υπερκυβισμού παπιού! Innova 125
    από lamoun στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 08/01/2008, 13:47
  3. innova 125..
    από n1k3man στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 26/05/2005, 12:57

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα