Θα έρθει και η αδερφή μου μαζίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα έρθει και η αδερφή μου μαζίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Εκτός του ότι θα πάω να δω τον Τιέστο, έχω να πάω και τον ξάδερφο στις 4:30 :hypnotize στο Ελευθέριος Βενιζέλος.
Ποιός θα έρθει για παρέα![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Επειδη την περιοχη δεν την ξερω και τοσο καλά αν θες πες οδο και αριθμο στο περιπου μην ψαχνω στον γάμο του καραγκιόζη .Ποια εκκλησία ποιο περίπτερο ? Μεσογείων ?Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
[B[/B]
- 1.Ραντεβού 10:00 Αγ.Παρασκευή
(μετά την εκκλησία δεξιά μετά το περίπτερο δεξιά...)
![]()
![]()
Modenas Kriss 125
Λοιπόν όπως όλοι ανεβαίνουμε απο την Μεσογείων στο δεξί μας χέρι φτάνοντας στην κεντρική πλατεία της Αγ.Παρασκευής βλέπουμε την ομόνυμη εκκλησία.
μετά το φανάριέχει ένα περίπτερο, και μετά το περίπτερο δεξιά κάποια μαγαζιά και χώρο για να ανεβάσουμε τα μηχανάκια στο πεζοδρόμιο και να περιμένουμε...
όποιος άλλος δεν ξέρει το σημείο, ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο ασφαλείας και συνεννόησης ας μου στείλει ένα πμ να του δώσω να έχει πρόχειρο το κινητό μου.![]()
![]()
κι εγω μεσααααααααααα.....![]()
(καλλιο αργα παρα ποτε!)![]()
![]()
![]()
"Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!
...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!
Χλωμό εως αδύνατο . Καλά να περάσετε
:rotflmao:
Modenas Kriss 125
Η εκδρομή ήταν σούπερ -αν και ο nikos_zr και η αφεντιά μου αναχωρήσαμε νωρίτερα από την προβλεπώμενη ώρα λόγω υποχρεώσεων.![]()
Ακολουθώντας το πρόγραμμα, συναντηθήκαμε το πρωί κατά τις 10 στην Αγ.Παρασκευή και ξεκινήσαμε για Ραφήνα. Εκεί, έκανε την εμφάνισή του ο guest star της εκδρομής, ο μονομήχανος-wannabe-στρατονόμος McGyver και πήραμε το φέρρυ για Μαρμάρι...
Who needs actions when you've got words?
Who needs actions when you've got words?