Kάνε κλικ εεεεεεεεεδώ !Αρχικά δημιουργήθηκε από fou-zou-ar
pos vazw avatar?![]()
Kάνε κλικ εεεεεεεεεδώ !Αρχικά δημιουργήθηκε από fou-zou-ar
pos vazw avatar?![]()
Νά'σαι καλάΑρχικά δημιουργήθηκε από fou-zou-ar
seuxaristo re seira....
Άντε να δούμε και την εικόνα !![]()
ase mpainw apo to grafeio kai den exw edw photoshop gia na tin kopso sto megethos pou prepei. opote eikona diskolo na valw... mia pou legame gia gunaikes kai mixanes--me perase xtes mia xodri mena scouter--kai opos pernage afine piso to aroma tis. skeftika to forum edo kai me piasan ta gelia.
moonchild
Καλα ρε παιδια...δυο τα τινα :
ειτε οι γκομενες που ''αφηνουν πισω το αρωμα τους '' εχουν ΛΟΥΣΤΕΙ με αυτο..
ειτε εχετε τη σουπερ οσφρηση ...
γιατι μεσα στην Πατησιων τιγκα στο καυσαεριο να ''πιανετε ''το αρωμα της αλλης....τι να πω???
Με εντυπωσιαζετε...
:hypnotize :hypnotize![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Ενα μεγάλο Αααααχχχχχχ
στο μαναράκι που με άφησε άφωνο σήμερα το πρωί 07.05 στην Μεσογείων λίγο πριν το φανάρι που πέφτει πάνω και τελειώνει η Μιχαλακοπούλου...
ωραίο κράνος ,
ωραίο άρωμα ,
ωραία οδήγηση....
ωραίο tatoo .....![]()
![]()
![]()
Aχ...![]()
![]()
:a07: :a07: :a07:
Μη μου πεις ότι ήταν το μαύρο ΑΧ-1Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Ενα μεγάλο Αααααχχχχχχ
στο μαναράκι που με άφησε άφωνο σήμερα το πρωί 07.05 στην Μεσογείων λίγο πριν το φανάρι που πέφτει πάνω και τελειώνει η Μιχαλακοπούλου...
ωραίο κράνος ,
ωραίο άρωμα ,
ωραία οδήγηση....
ωραίο tatoo .....![]()
![]()
![]()
Aχ...![]()
![]()
:a07: :a07: :a07:
![]()
όχι βρε ....
ούτε τι μάρκα σκουτερ οδηγούσε δεν πρόλαβα να δω... φαντάσου...![]()
που ειχες καρφωμενα τα ματια?![]()
καλα γιατι δεν "την πηρες απο πισω"?
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
εεε τα είχα εκεί που πρέπει...
πρώτον γιατί ήμουν με το μικρό Yamaha μου , το "γλήγορο" (και δεν την πρόφταινα...)
![]()
:hypnotize
![]()
μ'αυτό μόνο ποδηλάτρια και πεζή μπορείς να προλάβεις πλάκα πλάκαΑρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
εεε τα είχα εκεί που πρέπει...
πρώτον γιατί ήμουν με το μικρό Yamaha μου , το "γλήγορο" (και δεν την πρόφταινα...)
![]()
:hypnotize
![]()
![]()
οι ποδηλατριες εχουν και καλοσχηματισμενα οπισθια..ποιος στη χαρη σου![]()
![]()
![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Αρχικά δημιουργήθηκε από MR.MEMPHISBONES
LOIPON POST-ARO GIA NA MOIRASTO KATI P MOU SYMVAINEI SYXNA K MPORO NA PO OTI ME GOHTEYEI IDIAITERA.PANEPISTIMIOU VRADY,ME PROSPERNAEI ENA BURGMAN 650 K APLA TO MONO POU PROLAVA NA PARO XAMPARI,HTAN TO AROMA THS POU EMEINE STHN ATMODFAIRA,KATHOS ME PROSPERASE.EINAI TROMERO NA SE PERNANE GYNAIKES ME MHXANES K NA MENEI T AROMA TOUS PISO.SAS EXEI TYXEI POTE?H GOHTEIA ANEVAINEI KATAKORYFA.MOIRASTEITE EMEPEIRIES.SAS SYMVAINEI?
PS.TOUS AGONISTIKOUS MOU XAIRETISMOUS STH KOPELA ME TO KOKKINO XT 125 K TA PRASINA MATIA P ME ISOPEDOSAN SE FANARI PROSFATA.
KALHSPERA SE OLOUS![]()
στειλε μηνυμα στην ATHENS VOICE στη στηλη ''σε ειδα''
Υ.Γ κρανος φορουσε;;;;
Υ.Γ2 αν φορουσε, αδερφε πρεπει να την κοιτουσες αρκετα επιμονα για να διακρινεις το χρωμα των ματιων της. (εκτος & ηταν jet κρανος)
Υ.Γ3 στην τελικη ας της μιλουσες (τσαμπα το κοιταγμα)
:rotflmao::rotflmao:
για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.
πωλειται power commander (XT660) 200€
Παλια ενας τυπας με βοη8ησε να περασω απο ενα σημειο στη μεσογειων στα φαναρια πριν την Αλεξανδαρας που γινοντουσαν εργα και ο δρομος ειχε μαμη8ει..Μπηκε μπροστα κι απο οπου περναγε περναγα κι εγω..Τον ευχαριστησα και εριξε προταση για ποτακι..
Μπραβο του παντως γιατι ηταν ευγενεστατος και πολυ χαλαρος...Οχι σαν κατι αλλους που κανουν κατι αηδιεστατα σχολια και περιμενουν να τους δωσεις και σημασια...![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...