Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 84

Θέμα: ΙΑΒΕΡΗΣ & ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ...

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
    ρε παιδια δεν με χε##ται με τους μαθηματικους τυπους κλπ???
    ο ανθροπως εγραψε κατι που να ειναι κατανοιτο απο αμορφοτους μαλακες σαν και εμενα που δεν εχουμε παει στα πανεπιστημια. προσπαθησε να βγαλει τα σκ##α απο το κεφαλι μας και να μας δοσει γνωσει σε εμας τους σκατ##εφαλους που θεωρουμαστε οτι επειδη εχουμε παρει ενα οχημα ειμαι-αστε οι βασιλιαδες του δρομου. ο μισος πληθησμος της ελλαδας μπορει να μην τον νιαζει το οτι το ψ=χ αλλα καταλαβε οτι αν ενα κουτακι κοκα κολα που ειναι στο πισο τζαμι στο τρακαρισμα του ερθη στο κεφαλι θα του το ανοιξη. αυτο εχει σημασια. και οχι αν η δυναμη του κουτιου λεγετε ορμη η οτιδιποτε. και αν θελετε να ισιωσετε την τριχα καθηστε εσεις να την ισιοσετε και αφηστε εμας να κατανοησουμε αυτα που ειπε μπας και σωσουμε το σκατοκεφαλο μας η αποφηγουμε να χτηπισουμε εναν συνανθροπο χαρη σε αυτα που μας γεμησε το κεφαλι..
    αυτα....
    και δεν την <<πεφτω>> σε κανεναν απλα ετσι το βλεπω εγω.

+ 100000000

συμφωνώ... και είμαι απόλυτος σε αυτό....

Δηλαδή οι "σκατοκέφαλοι" δυσκολεύονται αν κάποιοι, πρώτα-πρώτα προσπαθούν να μην έχουν σκατά στο κεφάλι τους, κατά δεύτερον, ξέρουν ελληνικά και τελευταίο μα και σημαντικότερο, τους αρέσει το σωστό και προσπαθούν να διορθώσουν το λάθος;

Το πρόβλημά τους δεν είναι η απουσία "πτυχίου", ούτε η έλλειψη γνώσεων. Είναι το μπλέξιμο στο κεφάλι τους.

Εγώ είπα μια φορά... δυο φορές... τρεις... Θα το ξαναπώ, λοιπόν, πάλι με διαφορετικές λέξεις.

Καλά τα λέει ο ιαβέρης, εποπτικά. Δηλαδή τα συμπεράσματα και οι συμβουλές που δίνει είναι σωστά . Κάποιες εξηγήσεις του για αυτές, όμως, δεν είναι. Εγώ κρατάω το σωστό και αφήνω στην άκρη το λάθος.

Οι σκατοκέφαλοι τα βάζουν όλα, σωστά και λάθος, στο κεφάλι τους, γιατί απ'τον τρόπο που χαρακτηρίζουν το περιεχόμενο του κεφαλιού τους, διαφορά μετά την προσθήκη δε θα υπάρξει. Σωστά-Λάθος, σύγχηση και των γονέων.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    ποτε θα κανουμε disk cleanup ειπαμε???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ποτε θα κανουμε disk cleanup ειπαμε???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Όπου να'ναι...
    Θάνος..

Αρχικά δημιουργήθηκε από tsiros_temp
    Για μια στιγμή...

...

Που είπατε ότι τα μοιράζουν αυτά; Στην Αττική οδό;

Μέγα λάθος . Ο ελληνάρας θα αρχίσει να το διαβάζει την ώρα που οδηγάει...:a31: Και δε βλέπω στο εξώφυλλο να γράφει με τεράστια γράμματα "ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΕΙΤΕ".

Εγω πιστευω οτι θα το ξεφυλλισει ακριβως ενα νανοsecond αφου εχει παρει τα ρεστα του, μετα θα το πεταξει στο ταμπλο του αυτοκινητου του, και μολις φτασει σπιτι θα το πεταξει μαζι με χαρτια απο τυροπιττες, πλαστικα απο καφεδες κλπ(αν δεν τα εχει στειλει απο το παραθυρο του στο δρομο!Παντως το βιβιλιαρακι ειναι σουπερ, αν και λιγο μακαβριο ε?

Honda XL1000V Varadero Το avatar του/της the_passenger
    επιτέλους μια ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ από ΚΑΠΟΙΟΝ!!!!!!!!!!!!!

μπράβο του λοιπόν.

Το οτι είναι γραφικός ή μή επιστημονικός είναι αλήθεια, αλλά σε δευτερη μοίρα..

Είναι κάτι που θα έπρεπε να βγαίνει και από τα αρμόδια υπουργεία κλπ.. και θα μπορούσε και να έιναι πολύ πιο προσεγμένο/μελετημένο.. ή/και να είναι ΜΕΡΟΣ των εξετάσεων για δίπλωμα οδήγησης.. αλλά ΠΟΥ?! στο μπανανιστάν δύσκολο μάλλον............

ΜΠΡΑΒΟ ΙΑΒΕΡΗ!

georgE

http://www.moto.gr/arthra/00034.php

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    Αρχικά δημιουργήθηκε από the_passenger
    επιτέλους μια ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ από ΚΑΠΟΙΟΝ!!!!!!!!!!!!!

μπράβο του λοιπόν.

Το οτι είναι γραφικός ή μή επιστημονικός είναι αλήθεια, αλλά σε δευτερη μοίρα..

Είναι κάτι που θα έπρεπε να βγαίνει και από τα αρμόδια υπουργεία κλπ.. και θα μπορούσε και να έιναι πολύ πιο προσεγμένο/μελετημένο.. ή/και να είναι ΜΕΡΟΣ των εξετάσεων για δίπλωμα οδήγησης.. αλλά ΠΟΥ?! στο μπανανιστάν δύσκολο μάλλον............

ΜΠΡΑΒΟ ΙΑΒΕΡΗ!

Τώρα θα σε πάρουν και εσένα με τις ντομάτες! Είπαμε στις καλές προσπάθειες δεν υπαρχει ''αλλά'', ''δεύτερη μοίρα'' κλπ. Βάζεις το ΜΠΡΑΒΟ και τελείωσε! Αλλιώς είμαστε μίζεροι και οπισθοδρομικοί!

Ακου γραφικός... ο ΙΑΒΕΡΗΣ ΡΕ? ΠΑΣ ΚΑΛΑ ?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
    Τώρα θα σε πάρουν και εσένα με τις ντομάτες! Είπαμε στις καλές προσπάθειες δεν υπαρχει ''αλλά'', ''δεύτερη μοίρα'' κλπ. Βάζεις το ΜΠΡΑΒΟ και τελείωσε! Αλλιώς είμαστε μίζεροι και οπισθοδρομικοί!

Γκρινιάρηδες του κόσμου ενωθείτε και καθίστε να τρώγεστε με τα ρούχα σας όσο οι άλλοι προοδεύουν...

Μεγάλο και εξαιρετικά σπάνιο προσόν η σωστή κρίση... άμα δεν την έχεις...
    Θάνος..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    Γκρινιάρηδες του κόσμου ενωθείτε και καθίστε να τρώγεστε με τα ρούχα σας όσο οι άλλοι προοδεύουν...

Μεγάλο και εξαιρετικά σπάνιο προσόν η σωστή κρίση... άμα δεν την έχεις...
    Ρε Θάνο καλέ μου φίλε, πώς να σου το πω δεν είμαι ουτε γκρινιάρης ούτε μίζερος, είμαι ο πιο αισιόδοξος άνθρωπος που ξέρω (δυστυχώς) σε βαθμό που ανυσηχούν οι δικοί μου μήπως είμαι αναίσθητος πώς το λένε, είμαι τεχνοκράτης και προοδευτικός, και είμαι μόλις 25 χρονών! Πώς γίνεται με έχεις πάρει με στραβό μάτι! Μήπως δεν επαίνεσα την καλή προσπάθεια?

Πες μου ειλικρινά ρε Θάνο, αν ήσουν ο Ιαβερης και έγραφες αυτό το φυλλάδιο θα έβαζες όπου είχες την ευκαιρία ΠΡΩΤΟ το όνομά σου όταν αναφέρεις οδηγους? Είναι κατι που το είδα και το είπα, αυτό αναιρεί την ΠΡΟΣΦΟΡΑ (ΟΧΙ ΑΞΙΑ) του συγγράματος? Ουτε αυτό ούτε οι λάθος τύποι.

Τώρα πώς βγήκα εγώ ο μίζερος οπισθοδρομικός ακόμα δεν έχω καταλαβει. Τεσπά, καλή καρδιά.
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Ρε Θάνο καλέ μου φίλε, πώς να σου το πω δεν είμαι ουτε γκρινιάρης ούτε μίζερος, είμαι ο πιο αισιόδοξος άνθρωπος που ξέρω (δυστυχώς) σε βαθμό που ανυσηχούν οι δικοί μου μήπως είμαι αναίσθητος πώς το λένε, είμαι τεχνοκράτης και προοδευτικός, και είμαι μόλις 25 χρονών! Πώς γίνεται με έχεις πάρει με στραβό μάτι! Μήπως δεν επαίνεσα την καλή προσπάθεια?

Πες μου ειλικρινά ρε Θάνο, αν ήσουν ο Ιαβερης και έγραφες αυτό το φυλλάδιο θα έβαζες όπου είχες την ευκαιρία ΠΡΩΤΟ το όνομά σου όταν αναφέρεις οδηγους? Είναι κατι που το είδα και το είπα, αυτό αναιρεί την ΠΡΟΣΦΟΡΑ (ΟΧΙ ΑΞΙΑ) του συγγράματος? Ουτε αυτό ούτε οι λάθος τύποι.

Τώρα πώς βγήκα εγώ ο μίζερος οπισθοδρομικός ακόμα δεν έχω καταλαβει. Τεσπά, καλή καρδιά.
    Δεν σ'έχω πάρει με κακό μάτι καθόλου. Το ότι γράφουμε όμως 5 σελίδες αρνητικά σχόλια και σχόλια επί των σχολίων για ένα έντυπο που ΠΡΩΤΟ ΣΤΟΧΟ έχει τη μείωση των τροχαίων είναι λάθος!

Μπορεί σε κάποιους να μην αρέσει ο τρόπος γραφής του ή κάποιοι άλλοι να βρίσκουν αστεία λάθη στο κείμενο αλλά ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥ ΣΗΜΑΣΙΑΣ!! Δεν θα σας πει κανείς χαζούς ή κορόιδα αν επιλέξετε ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ!

Δεν σημαίνει ότι είστε χάφτες από γεννησιμιού σας και τρώτε ό,τι σας σερβίρουν, απλά στην προκειμένη περίπτωση πρέπει να επικροτήσετε την προσπάθεια γιατί ο σκοπός της είναι πολύ σημαντικός και να μην επιλέξετε να κάνετε τους ξύπνιους που ανακάλυψαν λάθη στους τύπους...

Και δεν φταις εσύ γι'αυτό που έγινε στο ποστ αλλά αυτός ο τσίρος που ο θεός να του βάλει μυαλό κάποτε γιατί παίζει με την υπομονή μας.
    Θάνος..

είστε σκατόμυαλοι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από tsiros_temp
    είστε σκατόμυαλοι.
    Θάνος..

Ή μάλλον, κάτι καλύτερο, σαν εξήγηση. Δε ξέρετε να διαβάζετε σωστά τα ελληνικά και δε μπορείτε να καταλάβετε τι γράφω. Αυτό τα εξηγεί όλα. ( το ανάποδο να μη ξέρω εγώ τι γράφω, δε γίνεται να ισχύει. Θα το εξηγούσα αλλά δε θα καταλαβαίνατε.)

no love lost, σκατόμυαλοι.

Honda XL1000V Varadero Το avatar του/της the_passenger

Για να γίνω πιό κατανοητός

1) Για τον Ιαβέρη λέω μόνο μπράβο και τελεία.

2) Το "αλλά" πήγαινε στο κράτος που δεν κάνει τίποτα ανάλογο

3) Σόρυ δεν εννοώ ο άνθρωπος Ιαβέρης γραφικός αλλά το περιεχόμενο. Δεν τα τονίζω όμως καθόλου αυτά γιατι όπως είπα είναι δευτερεύουσας σημασίας και τόνισα το ΜΠΡΑΒΟ.

Διαφωνούμε κάπου τελικά;

georgE

http://www.moto.gr/arthra/00034.php

Αρχικά δημιουργήθηκε από the_passenger

Διαφωνούμε κάπου τελικά;

Δε νομίζω
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο