re ti mpourdelo ine afto pou pires?
![]()
![]()
re ti mpourdelo ine afto pou pires?
![]()
![]()
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
kala afto den ine mixanaki
kiniti monada malakias ine
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από XT660R
...DOULEVO STI YAMAHA CENTRAL...
Μητσάκο λες ότι εργάζεσαι στην Yamaha άρα θα γνωρίζεις [μάλλον θα γνώρισες] τον Mike.
Ο Mike, μεσολάβησε για να πάρει ένας κολλητός ένα R6, 1.000.000 δρχ. πιο φτηνά.
Έτσι και έγινε. Το παλικάρι ζει πλέον στην όμορφη Θεσσαλονίκη και σε μία στροφή, το μηχανάκι πήγε ευθεία. Συμπέρασμα. Το τι έχει να φτιάξει είναι τόσα όσο η αγορά δύο [!!!!!!!!] R6.
Η Yamaha δεν είναι κακή εταιρία απλά δεν είναι στην προτίμησή μου. Ας με συχωρέσεις λοιπόν απλά δεν κατάλαβα το «αφού στην Yamaha εργάζομαι τι να είχα;;;»
Λες όσοι εργάζονται στην Zastava να έχουν όλοι αυτό το αμάξι;
Τέλος πάντων. Η Επιλογή σου είναι πολύ καλή. Ας μείνουμε σε αυτή.
Και για να λήξει η φάση θα πω, έλα για κανά καφέ.
- - - ΠANTA ΟΡΘΙΟΙ !!!! - - -
ΘΕΕ μου μην φοβάσαι είμαι δίπλα σου!!
Το ότι να το φτιάξεις είναι ακριβότερο από το να το αγοράσεις είναι γνωστό από τότε που βγήκαν οι λάσπες....Αρχικά δημιουργήθηκε από jimbar
Μητσάκο λες ότι εργάζεσαι στην Yamaha άρα θα γνωρίζεις [μάλλον θα γνώρισες] τον Mike.
Ο Mike, μεσολάβησε για να πάρει ένας κολλητός ένα R6, 1.000.000 δρχ. πιο φτηνά.
Έτσι και έγινε. Το παλικάρι ζει πλέον στην όμορφη Θεσσαλονίκη και σε μία στροφή, το μηχανάκι πήγε ευθεία. Συμπέρασμα. Το τι έχει να φτιάξει είναι τόσα όσο η αγορά δύο [!!!!!!!!] R6.
Η Yamaha δεν είναι κακή εταιρία απλά δεν είναι στην προτίμησή μου. Ας με συχωρέσεις λοιπόν απλά δεν κατάλαβα το «αφού στην Yamaha εργάζομαι τι να είχα;;;»
Λες όσοι εργάζονται στην Zastava να έχουν όλοι αυτό το αμάξι;
Τέλος πάντων. Η Επιλογή σου είναι πολύ καλή. Ας μείνουμε σε αυτή.
Και για να λήξει η φάση θα πω, έλα για κανά καφέ.![]()
Τώρα ότι δουλεύει στην Yamaha δεν τον απαλλάσει από αυτό που έκανε :rotflmao: :rotflmao:![]()
Αλλά θα μπορούσε να κάνει και χειρότερα..... Να πάρει κανένα ΚΤΜ (for more info refer to previous posts) :rotflmao:![]()
re ama eperne KTM 8a anike stous 8araleous pou tous aresi to riskoΑρχικά δημιουργήθηκε από snipper
Το ότι να το φτιάξεις είναι ακριβότερο από το να το αγοράσεις είναι γνωστό από τότε που βγήκαν οι λάσπες....![]()
Τώρα ότι δουλεύει στην Yamaha δεν τον απαλλάσει από αυτό που έκανε :rotflmao: :rotflmao:![]()
Αλλά θα μπορούσε να κάνει και χειρότερα..... Να πάρει κανένα ΚΤΜ (for more info refer to previous posts) :rotflmao:![]()
![]()
![]()
tora aniki stous dilous katadikasmenous pou oli tous i zoi ine mia volta ston koumparo
Αυτός ο Λεωνίδας πολλά απωθημένα με τους κουμπάρους πρέπει να έχει !!!
na sou stilo ton koumparo mou episkepsi na sou po ego...Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Αυτός ο Λεωνίδας πολλά απωθημένα με τους κουμπάρους πρέπει να έχει !!!
![]()
![]()
![]()